Beauty

Deauty Box

27 januari 2016

deauty box
Ik heb in het verleden regelmatig beautyboxen uitgepakt en gereviewd en waar ik er aan het begin zeker enthousiast over was, zakte dit al snel af nadat er meer en meer van deze boxen op de markt kwamen en er veel gelijke merken en producten in de boxen te vinden waren. Ik was laatst al benieuwd welke boxen er nog zouden bestaan en vond het dan ook erg leuk een Deauty Box te ontvangen. Lekker ouderwets dus: vandaag de unboxing van de Deauty Box van januari inclusief reviews van de producten die erin zitten. Let op: dit artikel bevat dus spoilers, niet verder lezen als je de box verwacht en de inhoud nog niet wil zien!

De Deauty Box wordt geleverd met een menukaartje waarin meer informatie over de editie en de producten die erin zitten bevat.

“Lieve Deautista, we zijn heel erg blij om terug in Nederland te zijn en jou onze eerste box van de comeback te laten ontdekken. Reeds meer dan 3 jaar maken we elke maand duizenden Belgische vrouwen blij met een mooie, verrassende, inspirerende Deauty Box. Elke maand ontdekken ze 4 tot 6 beauty producten van bekende en minder bekende merken geselecteerd uit meer dan 100 partners waar we mee samenwerking.

En nu dus kunnen opnieuw Nederlandse vrouwen genieten van deze ontdekkingen. Veel plezier met je Deauty Box.”

In de box die ik ontving zaten de volgende producten..

deauty box

Dove DermaSpa summer revival (200ml fullsize, waarde €7,99)
Ik heb ditzelfde product in het verleden al eens uitgeprobeerd, maar ondanks dat het de variant voor de lichte tot medium huid is was de sunkissed tint voor mijn huidje echt te opvallend. Mocht je wat minder licht zijn dan zou je hem zeker kunnen proberen, want hij geeft wel een egale kleur en hydrateert de huid ook nog best redelijk.

deauty box deauty box

Vita Verde oogpads (fullsize, waarde €4,49)
Dit pakje bevat 30 vochtige wattenschijfjes doordrenkt met korenbloesemwater wat de huid rondom de ogen minder puffy maakt. Verder zit er onder andere ook vitamine E in wat de huid beschermt en voedt. Wel jammer dat er een ‘harde alcohol’ in zit, dit is iets wat ik vanwege de uitdrogende werking op de huid minder graag gebruik.

De vochtige watjes gebruik ik zelf graag als kompres als ik gehuild heb of na een nachtje weinig slaap van die opgeblazen ogen heb. Het voelt daarna lekker fris en laat ze er zeker wakkerder uit zien.

deauty box

T. LeClerc mascara volume effet bloom (fullsize, waarde €22,00)
Deze mascara belooft een volumeboost en een kruleffect en dit beide maakt hij zeker waar zoals je ziet. Hij scheidt de wimpers, maakt ze goed zwart en vol en ondanks dat het geen waterproof variant is blijft hij heel de dag op z’n plek. Ook met een traantje en een regenbui!

deauty box deauty box

Body&Bess hand lotion (75ml fullsize, waarde €12,50)
Dit merk maakt natuurlijke huidverzorgingsproducten en deze limited edition handcrème belooft de handen en nagelriemen goed te voeden en te beschermen. Helaas staat er geen ingrediëntenlijst op, dus moet ik de algemene tekst maar geloven.. Dan zou er onder andere frambozenpitolie, vitamine A, vitamine E, omega vetzuren en antioxidanten in zitten. De handcrème ruikt in ieder geval heel lekker fris en het is zeker een voedende variant. Niet heel fijn voor overdag dus in verband met plakhandjes, maar wel fijn voor in de avond voor het slapen gaan om zo ’s ochtends met erg zachte handen wakker te worden.

deauty box deauty box

Sampar crazy cream – nude (10ml sample, waarde €10,50)
Een soort van BB cream die de huid verzorgt, lichtjes egaliseert en beschermt tegen UV straling. De crème is licht van kleur, maar tijdens het uitsmeren zie je donkere bolletjes de crème een tintje geven. Als je hem goed uitwerkt is de kleur nude dus naderhand onzichtbaar met zelfs mijn lichte huid en zie je toch een heel minimale egalisering. Niet voldoende dekking – voor mij – om er de deur mee uit te kunnen, maar wel een fijn product waar mijn huid een fris gevoel van krijgt en lichtjes hydrateert.

deauty box

FABY nagellak (5ml sample, waarde €4,33)
Ik heb deze nagellak in de kleur Unknown Dimension ontvangen, een soort donkergrijze kleur met een heel klein tintje donkerblauw erdoorheen met een creamy finish. De lak dekt in twee laagjes, droogt redelijk vlot en heeft een mooie glans van zichzelf. FABY lakken zijn 5-free en worden niet getest op dieren. Beter voor het milieu en je gezondheid dus! Voor mij een eerste kennismaking met dit merk en het maakt me zeker benieuwd naar andere kleurtjes.

deauty box

Al met al blijft zo’n maandelijkse beautybox wel wat leuks hebben. Je leert er eens andere merken en producten door kennen en als beautyliefhebber word ik daar natuurlijk heel blij van! Ik hoop alleen dat de inhoud zo interessant zal blijven nu Deauty Box weer terug in Nederland is en ik ben dan ook heel benieuwd naar de volgende edities. Op hun website staat dat ze samenwerken met merken als Annayake, Avène, Babor, Batiste, BE Creative Makeup, Clarins, Clinique, dermalogica, essie, Estée Lauder, Kérastase, Kiehl’s, L’Oréal, Nuxe, Rainpharma, Redken, Shiseido, Revitalash, Shu Uemura en The Body Shop dus dat belooft in ieder geval veel goeds.

De Deauty Box is een maandelijkse beautybox verkrijgbaar voor €14,00 per stuk inclusief verzendkosten via hun website.

Ben jij nog trouw geabonneerd op een beautybox? Spreekt de/deze Deauty Box jou aan?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Evelien - http://www.ohfashion.nl
  Reply Evelien - http://www.ohfashion.nl 28 januari 2016 at 14:39

  Ik kreeg de Deautybox altijd voor m’n blog, sinds ze Blux zijn geworden niet meer. Ik krijg wel de Blux, maar niet de Deauty meer, haha. Maar mooie inhoud, vooral het Dove product <3

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 29 januari 2016 at 14:49

   En nu is zowel Deauty en Blux in Nederland. Misschien Deauty weer even mailen voor verdere samenwerking?

 • Avatar van Saraya
  Reply Saraya 27 januari 2016 at 21:03

  Ik heb deze producten al gehad in de box van december en ik heb nu de box ontvangen van januari en ik ben teleurgesteld, er zit geen enkele fullsize producten in :(. Ook geen make-up deze keer! Als het volgende maand weer tegenvalt ga ik denk ik mijn abonnement afzeggen en een andere box proberen!
  X

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 28 januari 2016 at 09:00

   Hey, dat is wel bijzonder dat wij Nederlanders de box met de inhoud krijgen die een maand ervoor in België werd uitgestuurd.. Maar jammer dat deze maand tegen viel :(

 • Avatar van inspiredbylifee
  Reply inspiredbylifee 27 januari 2016 at 19:21

  Ik vind de mascara er best goed uitzien en de lak is ook erg mooi !

 • Avatar van MrsMama (@MrsMamaNL)
  Reply MrsMama (@MrsMamaNL) 27 januari 2016 at 17:40

  Mooi boxje weer! Ik heb geen abonnement meer op beautyboxen. Wel gehad hoor, en ook met veel plezier, maar tsja… ik heb al zoveel spullen haha :-)

 • Avatar van Varenka W
  Reply Varenka W 27 januari 2016 at 13:02

  Ik ben het met Kim eens.
  Dit is ook niet de eenige box trouwens hoor die gouden bergen beloofd, maar uiteindelijk kan je al raden wat je gaat ontvangen en als het al een keer een echt luxe product is,is de sampel zo klein dat je er ook weer niet echt wat asn hebt.
  Ik lees liever reviews tegenwoordig en kijk wat ik daar zelf full size van aanschaf dan dat ik het via z’on box wil leren kennen.

 • Avatar van YuStSoMe
  Reply YuStSoMe 27 januari 2016 at 11:50

  Ziet er leuk uit, ben een beetje aan het oriënteren in boxland en heb nu een andere aangevraagd. Deze ontvang ik drie keer en geef dan mijn mening. Denk dat ik hier ook een keer gebruik van ga maken!

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 27 januari 2016 at 10:50

  De mascara lijkt me erg mooi

 • Avatar van Beautyjuf
  Reply Beautyjuf 27 januari 2016 at 10:35

  Oeh la la, wat een mooie merken én producten! Je hebt me heel nieuwsgierig gemaakt naar het merk nagellak. Wat een prachtige tint! Helemaal winter-proof.

 • Avatar van Lindsey Beljaars
  Reply Lindsey Beljaars 27 januari 2016 at 09:40

  Hmm er is nog geen een Deauty Box die me heeft overtuigd. Denk echt dat je na een tijdje lidmaatschap een hoop met zooi hebt haha! Wel mooie foto’s en een leuke unboxing! :)

 • Avatar van Wies | Nature of Happiness
  Reply Wies | Nature of Happiness 27 januari 2016 at 09:34

  Die mascara en vochtige watjes lijken me fijn! En inderdaad zoals je al zei, het is leuk om nieuwe producten en merken te leren kennen. Leuke box!

 • Avatar van Karen
  Reply Karen 27 januari 2016 at 09:05

  Ik vind de nagellak heel leuk!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 27 januari 2016 at 07:00

  Mooie producten van de box!
  Ik ken dit helemaal niet.

  Xoxo

 • Avatar van Esmée
  Reply Esmée 27 januari 2016 at 06:55

  Wat leuk zo’n box! En een fijne review

 • Avatar van Kim
  Reply Kim 27 januari 2016 at 06:55

  Het jammere aan deze box is dat ze veelbelovende namen op hun site hebben, maar dat die die nooit ziet. De eerste edities waren idd Shu Uemura, L’Oreal Professionel, 1x Clinique of Estée Lauder, maar die zijn nooit weer gekeerd… In België verliest de box heel veel van zijn abonnementen als ik zo de comments bij mijn laatste unboxing artikel zie, ik snap ook waarom. Uiteindelijk wil je af en toe toch eens wat van die zogenaamde luxe die ze beloven, maar je amper ziet…

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 27 januari 2016 at 08:42

   Ai, dat is zeer spijtig! Ik hoop dan, omdat ze nu weer terug in Nederland zijn gekomen, dat de inhoud wel de ‘beloofde’ merken zal gaan bevatten en ook regelmatig :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.