Beauty

Favorieten van december & beauty must haves van 2015

1 januari 2016

beautyfavorieten
Goodmorning y’all! Ik hoop dat je een geweldig Oud & Nieuw hebt gehad? Leuk feestje bijgewoond of gewoon lekker rustig aan gedaan? Paul en ik hadden voor het eerst in jaren eens geen plannen en we hebben de avond thuis doorgebracht. Lekker gegeten met z’n drietjes, Shae naar bed gebracht, lekkere hapjes op tafel, drankjes erbij, televisie-avondje, vuurwerk kijken (we hebben een ge-wel-dig uitzicht over Arnhem en omliggende dorpen vanaf de bovenste verdieping waar wij wonen) en zijn redelijk op tijd het bed ingedoken. Ook wel eens lekker!

En nu is het nieuwe jaar aangebroken.. Ik hoop dat het je veel moois mag brengen ♥ Voor mij vandaag de hoogste tijd om de beautyfavorieten van december aan je te laten zien èn de alltime favoriete beautyproducten van geheel 2015. Iets wat nog helemaal niet zo makkelijk was!

beautyfavorieten
De vijf beautyfavorieten van december 2015
1. In verband met de feestdagen en de kleuren die er zo geweldig bij passen, maar ook vanwege de geweldige kwaliteit van de CAPTION nagellak kan ik het niet laten om hiermee te beginnen. De lakken en de Art Screens voor deze nail-art zijn zeker niet goedkoop, maar ze dekken geweldig, hebben een fijne textuur, drogen vlot en je manicure gaat met gemak een dikke week mee. Love it!

2. Natuurlijk kan ik mijn eigen Beauty DIY experimentje niet vergeten mee te nemen, want wat was het leuk om het basisrecept wat her en der op internet aan te passen naar een eigen recept met een textuur en look die het fijnste en mooiste is. Het ruikt lekker, is zuinig in gebruik en staat ook nog eens leuk in de keuken of badkamer. En tsjah, zo heb ik toch een beetje Lush-liefde in dit artikel verstopt want wat heeft dit bedrijf toch ook heerlijke producten en geuren ^^

3. De Etos highlighter blijft maar terugkomen, want wat is hij mooi! De perfecte koele highlighter die een prachtige glans geeft zonder glitters en waarvan het effect de hele dag aanhoudt. En dat voor maar een paar euro! Wel tijd om alvast een nieuwe (of twee..) aan te gaan schaffen voor ze uit het assortiment verdwijnen, want zoals je op de eerste foto kan zien is hij kapot :( Shae heeft hem al enkele keren te pakken gekregen en laten vallen. Snik Snik.

4. De Paula’s Choice Skin Recovery retinol serum is een geschenk voor mijn huid. En alhoewel de hoeveelheid retinol hierin wel heel erg laag is (ik heb er even achteraan gemaild en kreeg als antwoord een percentage van 0,01% terug..) doen de ingrediënten wel echt wat voor mijn huid. Hij is lekker olie-achtig, trekt snel in, maakt mijn huid zacht en soepel en droogteplekjes verdwijnen als sneeuw voor de zon.

5. En last but not least; de Kruidvat Skin Science gentle cleansing oil. Mijn favoriete type gezichtsreiniger in een budgetversie voor iets meer dan €2,- die zijn werk gewoonweg meer dan prima doet. Echt aan te raden als je snel een schoon en fris gezicht wil zonder geïrriteerde, droge of trekkerige huid.

beautyfavorieten

Mijn 5 favoriete beautyproducten van 2015!
Ik vond het echt heel erg lastig om deze top vijf samen te stellen en ben er maar gewoonweg mijn badkamerkastje en everyday make-upbakje voor doorgelopen. Echte favorieten gebruik je tenslotte zo vaak als maar kan toch? De bovenstaande producten sprongen er voor mij het afgelopen jaar uit en passen goed bij mijn drogere en gevoeligere huid, mijn voorliefde voor skincare en goede basic must haves voor iemand met een lichte en koele huid.

– Tsjah, die Etos highlighter he. Echt een ontdekking het afgelopen jaar. Ik gebruik hem dagelijks!
– Het philisophy the microdelivery overnight anti-aging peel is één van de meest zachte peelings voor thuisgebruik die ik ken, die tegelijkertijd ook één van de meest effectieve is. Wel een aanslag voor je portemonnee, maar je kan daarna echt een lange tijd vooruit (namelijk zo’n drie maanden).
– Het Makeup Revolution salvation palette iconic pro 2 is enorm budgetvriendelijk palette, maar eentje die mij enorm wist te verrassen en nog steeds in mijn everyday make-up bakje ligt en vaak gebruikt wordt ♥ Oh, en wat ben ik veranderd sinds de foto’s in die review! Redelijk wat kilo’s kwijt en een stukje langer haar alweer :)
– Een huidolie is voor mij persoonlijk een onmisbaar product in mijn verzorgingsroutine en als ik er ééntje moest kiezen als favoriet dan zou dat de Aleeza Natural Cosmetics glowing beauty oil zijn. Zuinig in gebruik, komt in een grote fles, bevat heerlijke ingrediënten, ruikt lekker en maakt de huid zo lekker soepel en zacht ^^
– Als laatste een lipstick die ik zo’n beetje altijd erbij pak als ik niks anders kan verzinnen bij een look. Het is MAC Crème Cup die perfect is als pinky nude lipstick voor lichte en koele huidtypes zoals ik.

Welke producten behoren echt tot jouw beautyfavorieten van het afgelopen jaar?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 2 januari 2016 at 22:57

  Fijn dat jullie zo’n gezelligei jaarwisseling hebben gehad. Ik wens jou en je gezin dan ook een heel mooi, gezond en gelukkig nieuwjaar!
  Leuke favorieten van December, de Caption nagellak staat boven aan mijn lijstje en de Etos highlighter ga ik kopen zo snel als ik weer thuis ben ( lig nu in het ziekenhuis). De zeep van Lush ga ik ook nog maken :-).
  Wat een mooie producten heb je over het jaar 2015. Bij mij staan de producten van Zarqa en de facial olie van L’Oreal Paris op nr 1 van 2015 :-)

 • Avatar van YuStSoMe
  Reply YuStSoMe 2 januari 2016 at 17:40

  Wat een pareltjes! Mac is toch wel erg mooi! Blijven zelfs goed in de wasmachine! Ai…
  En ja ik ben nu ook fan van het Kruidvat Skincare product! Bedankt!

 • Avatar van jeapiebel
  Reply jeapiebel 2 januari 2016 at 07:40

  Makeup Revolution salvation palette iconic pro 2 ziet er ook mooi uit. Eigenlijk alle producten dat je hier laat zien. Ik ken ze niet allemaal. :-) Verzorgingslijn van Biomed en Roc behoort tot mijn favoriete merken.

 • Avatar van Varenka W
  Reply Varenka W 1 januari 2016 at 19:24

  Je moet die “slagroom”spuitbus (van aluminium) hebben en niet die foam hoor.
  Beide fijne producten maar deze komt uit z’on slagroom tuitje en lijkt op Rituals mousse maar dan iets steviger en voor je gezicht.
  Voor de gevoelige huid ook.

 • Avatar van Nicky | NickyNails
  Reply Nicky | NickyNails 1 januari 2016 at 16:37

  De MAC lipstick ziet er echt prachtig uit, die ga ik ook toevoegen aan mijn lijstje. De highlighter van Etos is inderdaad geweldig, ook al heb ik de gouden variant. Mooie producten!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 1 januari 2016 at 19:10

   Die goudkleurige variant moet ik ook maar even van dichterbij bekijken ;)

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 1 januari 2016 at 15:22

  Ik ben ook erg dol op het art screen systeem van caption.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 1 januari 2016 at 19:10

   Leuk dat jij er ook enthousiast over bent!

 • Avatar van Manon Boerakker
  Reply Manon Boerakker 1 januari 2016 at 15:22

  Mooie favoriete heb je. Vooral de higlighter van de Etos is mooi!
  Gelukkig nieuwjaar!!!!! Ik wens je het allerbeste voor 2016

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 1 januari 2016 at 19:11

   Dankjewel, wat lief! Ik wens jou hetzelfde natuurlijk :D

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 1 januari 2016 at 12:16

  happy 2016 :D die highlighter klinkt nice :)

 • Avatar van Varenka W
  Reply Varenka W 1 januari 2016 at 11:28

  Super fijn jaar gewenst Desrée!
  Ook voor je gezin.
  Mijn favorieten blijven nog even mijn Biocura shampoo voor gekruld haar, de nieuwe parfum vrije lijn van Yves Rocher qua gezichts reining en verzorging.
  De nieuwe verpakking is ook zo clean en mooi zacht roze, leuk extraatje.
  Als reiniging voor mijn gezicht met water gebruik ik Pierre Ricaud cleansing mouse.
  Dat komt eruit als slagroom, ruikt zo lief en zacht, voor mij hét luxe product voor mij, al jaren!
  En de verpakking sluit mooi bij alle andere producten aan.
  Ga zo door met je blog, hoop er ook dit jaar weer met volle teugen van te mogen genieten.
  Proost …………

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 1 januari 2016 at 19:11

   Oh, die reinigingsmousse van Dr. Pierre Ricaud klinkt heerlijk, eens even naar kijken!

 • Avatar van femkedj
  Reply femkedj 1 januari 2016 at 10:40

  Wat een mooie favorieten heb je toch! Mijn favoriete lipsticks afgelopen jaar waren MAC Faux, MAC Mehr, MAC Twig en MAC Spirit. Verder vind ik de highlighter van Etos prachtig, maar vind ik Soft&Gentle van MAC ook geweldig! Ik wens jou een heel fijn, gelukkig, gezond 2016. Dat het een jaar mag worden met heel veel hoogtepunten :-)!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 1 januari 2016 at 19:12

   Een MAC-lipstick-lover merk ik, mooie kleuren!!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 1 januari 2016 at 07:14

  Goedemorgen leuk dat je het thuis gezellig had gehad!
  Wat een prachtig uitzicht zullen jullie hebben.
  Dat zijn mooie beauty producten die jou favorieten zijn.

  Fijne dag Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.