Beauty

Mijn favorieten van januari

31 januari 2016

favorieten januari
De maanden vliegen voorbij en ik blijf het leuk vinden om te zien hoe veel favorieten toch echt met de seizoenen meegaan van kleuren, geuren en meer voedende producten. De afgelopen maand kwamen er een paar heel erg fijne items bij in mijn verzameling en ik vond het dan ook totaal niet moeilijk om mijn vijf favoriete beautyproducten van de afgelopen maand uit te kiezen. Ik laat ze graag aan je zien en vertel daarbij waarom ze een plekje in deze top vijf verdienen ♥ Klik op de linkjes in het artikel voor de uitgebreide reviews!

favorieten januari
De Clarins multi blush in de kleur Rose uit de Instant Glow lentecolletie zou je eigenlijk eens even in het echt moeten gaan bekijken in de parfumerie en moeten uitproberen. Ik weet zeker dat de roze kleur met een tintje koraal bij erg veel huidjes mooi zal staan. Hij brengt aan als een crème, droogt gelijk als een poeder op en blijft de hele dag op z’n plek. Hij staat zo fris en lieflijk.. Love it!

favorieten januari

Net als de blush hierboven brengt de nieuwste Chloé Love Story eau de toilette ook al helemaal in de lentestemming. Het is een vrouwelijke en romantische geur, zeker bloemig te noemen en blijft voor een eau de toilette verrassend lang op mijn huid ruiken. En niet te vergeten: de flacon is een plaatje en het is bijna zonde om deze geur in het donker te bewaren.

favorieten januari

Ik ben halverwege januari met een nieuwe skincare routine begonnen en daar kom ik halverwege februari op terug, maar ik kan alvast verklappen dat er heel erg fijne producten tussen zitten zoals deze L’Occitane shea face comforting oil. De olie is zuinig in gebruik, zit bomvol voedende, hydraterende en verzorgende ingrediënten, hij trekt redelijk vlot in en maakt mijn winterhuid weer lekker zacht en soepel!

favorieten januari

Dat ik een gevoelige hoofdhuid heb en hierdoor sulfaten (SLS, SLES en ALS) en synthetische parfum in haarproducten vermijd is niks nieuws. Maar, het blijft lastig om deze producten te vinden en helemaal als ze ook nog eens echt fijn moeten zijn. Nu ben ik hierin ook echt wel kritisch waardoor de zoektocht nog wat moeilijker wordt, maar deze Keune So Pure producten en dan vooral de Calming shampoo en conditioner zijn heeeeeel erg fijn in gebruik èn ruiken ook nog eens heerlijk.

favorieten januari

Als laatste in deze top vijf staat het Morphe 35W palette vol met 35 kleuren oogschaduw in verschillende finishes en kleuren, maar waarin vooral paars- en goudtinten de hoofdrol spelen. De verpakking vind ik niet echt heel erg mooi en ziet er al snel ‘viezig’ uit met vingerafdrukken en stofjes, maar de inhoud maakt dit meer dan goed. Een veelzijdigheid aan kleuren waardoor je er veel verschillende looks mee kan maken, een perfecte wenkbrauwkleur, goede pigmentatie en ook nog eens heel erg betaalbaar. Ik ben alweer aan het uitkijken naar een eventueel volgend palette van dit merk.. Mocht je aanraders hebben dan hoor ik het graag :)

Tell me! Wat was jouw favoriete beautyproduct van de afgelopen maand?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Evelien - http://www.ohfashion.nl
  Reply Evelien - http://www.ohfashion.nl 31 januari 2016 at 22:29

  Wauw, die Clarins blush is mooi zeg! En dat geurtje van Chloé is hemels. Die flacon ook trouwens!

 • Avatar van Lisanne
  Reply Lisanne 31 januari 2016 at 22:10

  Chloé Love Story lijkt mij heerlijk! Mijn favoriet afgelopen maand was het Naked 3 palette en Marc Jacobs Daisy Dream

 • Avatar van Pirre
  Reply Pirre 31 januari 2016 at 20:26

  Wauw, wat een mooi blush is dat! Mijn favo product is mijn eyeliner stift, ik droeg dat voorheen nooit maar ik vind het steeds mooier!

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 31 januari 2016 at 16:07

  Dat Morphe palette lijkt mij zo super om mij mee uit te leven.

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 31 januari 2016 at 15:41

  Het oogschaduw palette ziet er inderdaad wel heel erg mooi uit, mooie kleuren zitten daarin.

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 31 januari 2016 at 13:10

  Dat Morphe palette, oh yes! :-) Heb zelf sinds eind vorig jaar het Soul of Summer palet van dit merk en ben er echt dol op.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 31 januari 2016 at 14:31

   Ik schrijf hem op, ziet er ook prachtig uit!

 • Avatar van Dhini
  Reply Dhini 31 januari 2016 at 12:20

  Prachtig producten

 • Avatar van Varenka W
  Reply Varenka W 31 januari 2016 at 12:16

  Wat een super fijne producten.
  Ben heel erg benieuwd naar je ervaringen met de Keune lijn.
  Vind ze zelf ook prettig in gebruik, al wissel ik wel vaak af met Petal fresh (rose/honeysuccle) zonder parfum maar ruikt zo goed!
  En mijn oude vertrouwde Matrix Biolage cleansing conditioner pommegrate, die gebruik ik toch wel het meest.
  Heb zelf de “gewone” Chloe love story en de Love Chloe en gebruik ze ook beide regelmatig.
  Inderdaad super mooie flesjes, en ze ruiken altijd zo lekker lang.
  De Clarins blush is een goede tip, ben al heel lang op zoek naar de perfecte roze blush, maar dan niet té roze.
  Vaak heb je dan meteen meer een koraal teint dus nu mix ik maar een paar oude favorieten een beetje door elkaar.
  Vind dat je erg mooie producten gebruikt en vind het juist goed dat je zo kritisch bent.
  Je hebt maar één huidje hahaha

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 31 januari 2016 at 14:32

   Ik vind Keune echt heel fijn, zeker deze So Pure lijn. De review ervan staat gelinkt in dit artikel trouwens :) Ik vind de Matrix Biolage ook erg fijn, nog heel erg bedankt voor de tip!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 31 januari 2016 at 11:21

  woahhh die blush :D

 • Avatar van Karen
  Reply Karen 31 januari 2016 at 10:39

  Ik heb eind december Elie Saab Resort gekocht (parfum) en dat is nu echt mijn favoriete product :) Overigens ben ik ook heel blij met m’n Mac Velvet Teddy lipstick.

  • Avatar van Karen
   Reply Karen 31 januari 2016 at 10:40

   Soms dan druk ik op enter, terwijl ik nog iets wilde zeggen… haha… die Keune producten klinken heel fijn. Die wil ik uitproberen. Fijne zondag! X

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 31 januari 2016 at 14:33

   Oh, Elie Saab heeft ook echt van die heerlijke geuren inderdaad! <3

 • Avatar van Julie
  Reply Julie 31 januari 2016 at 10:34

  Wauw, dat palette ziet er zo mooi uit! :-) Ik ben erg benieuwd geworden naar dat parfum!

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 31 januari 2016 at 10:26

  De geur van Chloé Love Story is erg lekker,,kreeg er een proefmonster van voor mijn verjaardag, met een Douglasbon,,dus wie weet :-) Bij mij staat het miccelairwater ook hoop op mijn lijstje. Zelf vind ik de l’Oeal gezichtsolie erg fijn. Verder is het rustig hier wat producten betreft

 • Avatar van irene
  Reply irene 31 januari 2016 at 09:50

  Mooie blush!! X

 • Avatar van Marieke
  Reply Marieke 31 januari 2016 at 09:39

  Wat een prachtige producten <3 Mijn favorieten van afgelopen maand zijn Yes To shampoo & conditioner en Burts Bees oogcreme.

 • Avatar van PinkFairy
  Reply PinkFairy 31 januari 2016 at 09:22

  Morphe palettes zijn altijd zo fijn! Ik heb de afgelopen maand niet echt speciale beauty favorieten gehad. Met een newborn thuis raken dit soort dingen even op de achtergrond :P

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 31 januari 2016 at 14:33

   Haha, nee dan liggen je prioriteiten even bij knuffelen, wennen aan het mama-zijn, voedingen en luiers. Oh en elk moment slaap proberen te pakken ;) Geniet ervan!

 • Avatar van Sanne
  Reply Sanne 31 januari 2016 at 08:54

  Dat palette ziet er zó mooi uit! Net als de Chloé Love Story.

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 31 januari 2016 at 08:40

  Ahhhh de geur Chloé Love Story lijkt me zo lekker. De flacon is prachtig. Het palette van Morpe vind ik ook zo mooi!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.