Beauty

Morphe 35W palette & nieuwe kwastenset

6 januari 2016

morphe 35w palette
Al enige tijd kom ik her en der reviews tegen van deze oogschaduwpaletten die dè hype van het moment lijken te zijn op make-upgebied. Mijn nieuwsgierigheid werd zo groot dat ik besloot er ook maar eentje te willen testen en besloot voor het Morphe 35W palette te gaan. Overal uitverkocht natuurlijk, behalve bij Boozyshop. Ik bestelde het palette en een Boozy Cosmetics kwastenset en laat beide vandaag inclusief informatie, foto’s en review aan je zien.

morphe 35w palette
De Boozy Cosmetics kwastenset is de Classic 9 pc Deluxe Eye & Lip Set en bevat negen verschillende kwasten voor lip- en oogmake-up. De set kost nu €19,49, wordt geleverd in een zwart bedrukt satijnachtig zakje en de kwasten zelf zijn zwart van kleur met zilverkleurige opdruk en details. Ze voelen solide, mooi afgewerkt en zacht aan zonder te slap te zijn. Ik had een paar van de fijnere kwasten hieruit echt nodig om wat beter en preciezer mee te kunnen werken dus met deze set ben ik erg blij. Mijn eerste ervaring is in ieder geval positief; ze doen wat ze moeten doen, liggen lekker in de hand, werken prettig en zijn goed geprijsd!

morphe 35w palette

Het Morphe 35W Palette is het Morphe Brushes oogschaduwpalette met 35 warme kleuren (daar staat die W voor) van licht tot donker waarmee je zo’n beetje elke look die je maar wil moet kunnen maken. Ondanks dat ik een koel huidtype heb besloot ik toch voor dit palette te gaan, omdat ik er een paar erg mooie paarstinten in zag zitten, voldoende neutrals, enkele goede highlighters en volgens mij ook een goede wenkbrauwkleur zodat ik daar ook gelijk klaar mee zou zijn. En tsjah, die warme bronstinten zouden dan volgens de regels niet bij mijn huid passen; ze laten wel mijn grijsblauwe ogen net even wat feller en blauwer lijken. Score!

morphe 35w palette

De verpakking is simpel zwart en bedrukt met Morphe op de voorkant, bevat geen spiegel en is gemaakt van kunststof. Niet heel erg fancy, maar gelukkig maakt de inhoud dit meer dan goed. Er zitten namelijk 35 kleuren oogschaduw in die samen 56,2 gram wegen en daar betaal je slechts €24,99 voor. Omgerekend dus nog geen €0,75 per kleurtje oogschaduw! Even ter vergelijking: voor hetzelfde gewicht in MAC oogschaduws zou je €505,80 betalen en dan heb je nog niet eens een palette eromheen zitten..

morphe 35w palettemorphe 35w palettemorphe 35w palettemorphe 35w palettemorphe 35w palettemorphe 35w palettemorphe 35w palette

Ik heb de rijtjes van boven naar beneden, van links naar rechts, dus telkens per vijf kleuren geswatched. Dit heb ik droog gedaan zonder oogschaduwbasis eronder, zodat je de pigmentatie op de meest ‘natuurlijke’ manier zou zien. Bedenk dus dat dit mèt oogschaduwbasis nog intenser zou zijn.. Ik vind het mooi hoe er zoveel verschillende finishes in een palette zitten zodat je er echt veel looks mee kan maken die voor verschillende gelegenheden passend zijn. Van matte bruintinten tot aan glanzende brons- en goudtinten en heel dieppaarse en zwarte kleuren met een verrassend goudkleurig of zilverkleurig glittertje erdoorheen verwerkt.

Mijn favoriete kleuren heb ik voor het gemak gemarkeerd met een hartje op de foto’s hierboven. Ik weet zeker dat ik hier erg veel gebruik van zal gaan maken en ja hoor, ook een perfecte wenkbrauwkleur zit ertussen (de vijfde rij, helemaal onderaan) die echt mooi asbruin is.

morphe 35w palette

Tsjah, ik kan er heel veel woorden aan vuil maken maar de foto’s spreken voor zich. Ik ben erg blij met mijn nieuwste make-upaankoop en kan niet wachten om nog meer te gaan experimenteren met bepaalde kleuren en kleurcombinaties. Zoals je op de full face foto kan zien ben ik in ieder geval erg blij met de kleurkeuze van dit Morphe 35W Palette; het dieppaarse met de bronzen en gouden kleuren staan prachtig bij elkaar ♥

Ik kocht het Morphe Brushes palette bij Boozyshop die de producten van dit merk in Nederland verkoopt. In totaal zijn er 12 verschillende van deze 35-oogschaduw-paletten verkrijgbaar die allemaal €24,99 per stuk kosten. Oh, en wees er vlot bij als je er eentje wil hebben want ze zijn telkens erg snel uitverkocht..

Heb jij al een Morphe Brushes palette? Zo ja, welke kan je aanraden ook eens te bekijken? Zo nee, welke staat er op jouw wishlist? Of.. ben je niet zo van de grote paletten als deze?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Milotte
  Reply Milotte 26 september 2016 at 17:05

  Zo’n gaaf palette.

 • Avatar van Esther
  Reply Esther 16 januari 2016 at 16:16

  Ik vind de Morphe palettes echt prachtig ! Maar als ik de oogschaduws één uurtje op heb, gaan ze al in lijntjes trekken.. (Ookal gebruik ik echt een goede primer)
  Is dat bij jou ook het geval?

  Groetjes xoxo

1 2

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Beauty
lipsticks voor de lichte huid
5 must have lipsticks voor een lichte huid

Het kan lastig zijn om een goede lipstick voor elke dag te vinden die perfect bij een bepaald huidtype past....

Sluiten