Beauty

Morphe 35W palette & nieuwe kwastenset

6 januari 2016

morphe 35w palette
Al enige tijd kom ik her en der reviews tegen van deze oogschaduwpaletten die dè hype van het moment lijken te zijn op make-upgebied. Mijn nieuwsgierigheid werd zo groot dat ik besloot er ook maar eentje te willen testen en besloot voor het Morphe 35W palette te gaan. Overal uitverkocht natuurlijk, behalve bij Boozyshop. Ik bestelde het palette en een Boozy Cosmetics kwastenset en laat beide vandaag inclusief informatie, foto’s en review aan je zien.

morphe 35w palette
De Boozy Cosmetics kwastenset is de Classic 9 pc Deluxe Eye & Lip Set en bevat negen verschillende kwasten voor lip- en oogmake-up. De set kost nu €19,49, wordt geleverd in een zwart bedrukt satijnachtig zakje en de kwasten zelf zijn zwart van kleur met zilverkleurige opdruk en details. Ze voelen solide, mooi afgewerkt en zacht aan zonder te slap te zijn. Ik had een paar van de fijnere kwasten hieruit echt nodig om wat beter en preciezer mee te kunnen werken dus met deze set ben ik erg blij. Mijn eerste ervaring is in ieder geval positief; ze doen wat ze moeten doen, liggen lekker in de hand, werken prettig en zijn goed geprijsd!

morphe 35w palette

Het Morphe 35W Palette is het Morphe Brushes oogschaduwpalette met 35 warme kleuren (daar staat die W voor) van licht tot donker waarmee je zo’n beetje elke look die je maar wil moet kunnen maken. Ondanks dat ik een koel huidtype heb besloot ik toch voor dit palette te gaan, omdat ik er een paar erg mooie paarstinten in zag zitten, voldoende neutrals, enkele goede highlighters en volgens mij ook een goede wenkbrauwkleur zodat ik daar ook gelijk klaar mee zou zijn. En tsjah, die warme bronstinten zouden dan volgens de regels niet bij mijn huid passen; ze laten wel mijn grijsblauwe ogen net even wat feller en blauwer lijken. Score!

morphe 35w palette

De verpakking is simpel zwart en bedrukt met Morphe op de voorkant, bevat geen spiegel en is gemaakt van kunststof. Niet heel erg fancy, maar gelukkig maakt de inhoud dit meer dan goed. Er zitten namelijk 35 kleuren oogschaduw in die samen 56,2 gram wegen en daar betaal je slechts €24,99 voor. Omgerekend dus nog geen €0,75 per kleurtje oogschaduw! Even ter vergelijking: voor hetzelfde gewicht in MAC oogschaduws zou je €505,80 betalen en dan heb je nog niet eens een palette eromheen zitten..

morphe 35w palette morphe 35w palette morphe 35w palette morphe 35w palette morphe 35w palette morphe 35w palette morphe 35w palette

Ik heb de rijtjes van boven naar beneden, van links naar rechts, dus telkens per vijf kleuren geswatched. Dit heb ik droog gedaan zonder oogschaduwbasis eronder, zodat je de pigmentatie op de meest ‘natuurlijke’ manier zou zien. Bedenk dus dat dit mèt oogschaduwbasis nog intenser zou zijn.. Ik vind het mooi hoe er zoveel verschillende finishes in een palette zitten zodat je er echt veel looks mee kan maken die voor verschillende gelegenheden passend zijn. Van matte bruintinten tot aan glanzende brons- en goudtinten en heel dieppaarse en zwarte kleuren met een verrassend goudkleurig of zilverkleurig glittertje erdoorheen verwerkt.

Mijn favoriete kleuren heb ik voor het gemak gemarkeerd met een hartje op de foto’s hierboven. Ik weet zeker dat ik hier erg veel gebruik van zal gaan maken en ja hoor, ook een perfecte wenkbrauwkleur zit ertussen (de vijfde rij, helemaal onderaan) die echt mooi asbruin is.

morphe 35w palette

Tsjah, ik kan er heel veel woorden aan vuil maken maar de foto’s spreken voor zich. Ik ben erg blij met mijn nieuwste make-upaankoop en kan niet wachten om nog meer te gaan experimenteren met bepaalde kleuren en kleurcombinaties. Zoals je op de full face foto kan zien ben ik in ieder geval erg blij met de kleurkeuze van dit Morphe 35W Palette; het dieppaarse met de bronzen en gouden kleuren staan prachtig bij elkaar ♥

Ik kocht het Morphe Brushes palette bij Boozyshop die de producten van dit merk in Nederland verkoopt. In totaal zijn er 12 verschillende van deze 35-oogschaduw-paletten verkrijgbaar die allemaal €24,99 per stuk kosten. Oh, en wees er vlot bij als je er eentje wil hebben want ze zijn telkens erg snel uitverkocht..

Heb jij al een Morphe Brushes palette? Zo ja, welke kan je aanraden ook eens te bekijken? Zo nee, welke staat er op jouw wishlist? Of.. ben je niet zo van de grote paletten als deze?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Milotte
  Reply Milotte 26 september 2016 at 17:05

  Zo’n gaaf palette.

 • Avatar van Esther
  Reply Esther 16 januari 2016 at 16:16

  Ik vind de Morphe palettes echt prachtig ! Maar als ik de oogschaduws één uurtje op heb, gaan ze al in lijntjes trekken.. (Ookal gebruik ik echt een goede primer)
  Is dat bij jou ook het geval?

  Groetjes xoxo

 • Avatar van Beauty Treasures
  Reply Beauty Treasures 8 januari 2016 at 15:36

  Ik had heel veel gehoord over dit merk Morphe, maar zelf nog niets van uitgeprobeerd. Het palet bevat prachtige tinten! Love it!

 • Avatar van Vera
  Reply Vera 7 januari 2016 at 20:51

  Een palette van Morphe gaat het voor mij binnenkort echt worden, het is alleen nog even kijken welke kleuren ik het mooiste vind. De pigmentatie ziet er echt helemaal top uit!

 • Avatar van Leonie
  Reply Leonie 7 januari 2016 at 16:38

  Wauw, ik ben helemaal niet zo’n beautymeisje maar hiervan gaat zelfs mijn hart een beetje harder kloppen :o Vooral ook de prijzen!

 • Avatar van Dana
  Reply Dana 6 januari 2016 at 21:55

  de kleuren zijn echt prachtig!

 • Avatar van layla
  Reply layla 6 januari 2016 at 20:11

  wat een mooi palette! Deze vind ik toch wel erg mooi… ik zet hem op mijn wishlist

 • Avatar van Beauty bylj (Beautybylj)
  Reply Beauty bylj (Beautybylj) 6 januari 2016 at 17:47

  Echt een prachtig palette! Ik vind het wel fijn dat ze zo groot zijn. Je kunt er zo alle kanten mee op! Ik heb nu een aantal kwasten van Morphe en die bevallen me ook heel goed! X

 • Avatar van Tania
  Reply Tania 6 januari 2016 at 17:41

  Wat een pigmentatie. Hoor de laatste tijd veel over dit merk. Zal er ook eens naar uit moeten kijken. Mooie look heb je gemaakt.

 • Avatar van Ann Ages Gracefully
  Reply Ann Ages Gracefully 6 januari 2016 at 16:11

  wow wat een mooi palette prachtige kleuren aan de swatches te zien en heel goed betaalbaar ook.

 • Avatar van AA Beautyaddicts
  Reply AA Beautyaddicts 6 januari 2016 at 15:01

  Wauw, ze geven lekker veel kleur af!

 • Avatar van irenelouiseblog
  Reply irenelouiseblog 6 januari 2016 at 13:45

  Ik vind m mooi !! X

 • Avatar van Manon Boerakker
  Reply Manon Boerakker 6 januari 2016 at 13:34

  Ik vind de palette erg mooi, maar er zitten wel een aantal kleuren tussen die ik echt niet zou dragen, maatgoed volgens mij zijn dat er maar 3. De pigmentatie is daarentegen wel super hoor!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 6 januari 2016 at 14:44

   We zouden het maar zo over dezelfde drie kleuren kunnen hebben, maar die heb ik maar voor lief genomen aangezien de rest prachtig is <3

 • Avatar van Varenka W
  Reply Varenka W 6 januari 2016 at 10:22

  Dit is inderdaad een mooi palette
  Ik was al een tijdje op zoek naar een aubergine kleur in combi met warme aard tinten
  Bij deze zitten ook nog eens andere kleuren zoals die grijzige die ik meestal nog mono moet kopen omdat die altijd als eerste op is.
  Dit zou een perfecte aanvulling zijn.

 • Avatar van Karen
  Reply Karen 6 januari 2016 at 09:37

  Wat een prachtige pigmentatie. Niet helemaal mijn kleuren alleen. Gelukkig! Ik stond gisteren in de Sephora te kwijlen voor de Naked Basic 2, maar ik geloof dat ik daar de pigmentatie dus niet zo goed van vind.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 6 januari 2016 at 14:46

   Ik denk dat ik de Naked Basic 2 ook niet veel zou gebruiken vergeleken met andere neutrale paletten die ik heb.. Kan ik je meer het Naked 2 palette aanraden, die blijft prachtig!

   • Avatar van Karen
    Reply Karen 7 januari 2016 at 10:00

    Die heb ik al! :) Al jaaaaren!

    • Avatar van Desirée
     Reply Desirée 7 januari 2016 at 10:17

     Hoe kan het ook anders! Blijft mooi he? ♥

 • Avatar van Jamey
  Reply Jamey 6 januari 2016 at 08:48

  Wat een prachtig pallet! I love it!

 • Avatar van Lisa
  Reply Lisa 6 januari 2016 at 08:47

  Die borstels zien er echt goed uit!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 6 januari 2016 at 14:47

   Ze zijn ook echt heel fijn! Ben hierdoor ook zeker benieuwd geworden naar de andere kwasten van hun ‘eigen merk’ :)

 • Avatar van marjolean
  Reply marjolean 6 januari 2016 at 08:33

  Interessante producten, ziet er goed uit! Nu heb ik echt teveel nude oogschaduw palettes dus die kan ik beter maar skippen haha, maar ben wel heel benieuwd naar de kwastenset!

 • Avatar van laviesagista
  Reply laviesagista 6 januari 2016 at 08:20

  Ik heb ‘m een tijdje geleden ook besteld en ik ben er waanzinnig blij mee. Je kunt er zoveel veelzijdige looks mee maken! Ik zit ook nog steeds te azen op het 35O palette, maar die is al helemaal steeds overal uitverkocht. Leuk die vergelijking met de prijs van MAC oogschaduws, zo zie je maar dat het echt een koopje is!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 6 januari 2016 at 08:27

   Oeh, dat palette is ook erg mooi maar zou voor mij echt te ‘oranje’ zijn, maar het taupe palette daarentegen.. #hartjes

 • Avatar van Themommydiaries
  Reply Themommydiaries 6 januari 2016 at 07:18

  Wauw! Ik heb nog niet vaak oogschaduw gezien waar zoveel kleur vanaf komt! Toch maar eens in die webshop gluren!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 6 januari 2016 at 06:59

  Wauw, zo een mooie en handige set met make-up kwasten.
  Prachtige kleuren in de palette!
  Ik ga snel een kijkje nemen in de webshop die dit verkoopt ;-)

  Xoxo

 • Avatar van femkedj
  Reply femkedj 6 januari 2016 at 06:34

  Ik twijfel iedere keer om een palette te kopen, maar ze zijn toch wel prachtig he.. Die pigmentatie vind ik echt top! Wat een mooie palette, wat een fijne kwasten en wat een prachtige look.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.