Beauty

Opgemaakte beautyproducten januari 2016

15 januari 2016

beautyproducten
Het valt me op dat de laatste tijd de huidverzorgingsproducten van alle beautyproducten er het meest snel doorheen gaan en dan vooral de crèmes. Het komt vast omdat ik deze niet alleen gebruik (want Paul smeert lekker met me mee) maar ik merk ook dat ik er gewoonweg niet zo zuinig mee ben. Zeker in de winter smeer ik er lekker op los en neem ik mijn hals, decolleté en nek ook mee. Tsjah, zo tikt het wel aan natuurlijk.. Ook maakte ik deze maand vier (!) make-upproducten op. Zooo jammer als er favorieten tussen zitten..

beautyproducten
Qua skincare gingen er de volgende producten doorheen:

Nivea micellair water (droge en gevoelige huid)
Zeker een aanrader en een heel fijne, zachte lotion die een lichte make-up en vuil verwijdert, de huid opfrist en geen trekkerig of droog gevoel achterlaat. Bevat ook nog eens geen alcohol en is parfumvrij.

Lancaster Aquamilk rich day cream
Een heel fijne en redelijk basis crème. Smeert lekker, voedt, maakt zacht en hydrateert en is er echt eentje voor de drogere huidtypes. Ook fijn: voor een goede crème toch betaalbaar met €23,95 voor een tube van 50ml.

Collistar Oleocream omega 3 + omega 6
Deze crème was vooral de laatste tijd erg nodig bij Paul en mij, we hadden hem al eerder in gebruik en schoven hem even aan de kant omdat hij te ‘vol’ was, maar hebben hem de afgelopen tijd toch helemaal opgemaakt. Een lekkere voedende, herstellende en beschermende crème waar oliën in verwerkt zijn.

Clinique Repairwear sculpting night cream
Ook dit is weer zo’n winterse crème te noemen die zeker geschikt is voor de drogere en iets oudere huidjes. Hij voelt aan als een balsem maar verandert door de warmte van je huid in een fluïde die lekker uitsmeert en vlot intrekt. Ik vond hem vooral ook erg fijn voor mijn decolleté en stond duidelijk met minder en minder diepe vouwlijnen op. Een teken dat deze dunnere huid zeker wat meer aandacht mag krijgen.

beautyproducten

Als het op producten voor het lichaam aankomt, maakte ik alleen de Nivea invisible black & white deodorant op. Een redelijk basis deospray die je gedurende normale dagen lekker fris houdt en geen strepen of vlekken in kleding achterlaat. Op dagen met veel beweging en/of sport had ik wel wat extra deodorant nodig. Ik zou hem dus niet snel nog eens aanschaffen.

beautyproducten

En dan de make-upproducten. Het komt zelden voor dat ik deze echt op maak en zeker als er dagelijkse favorieten tussen zitten kan ik daar wel wat sipjes van worden.. Zo ging de Bobbi Brown creamy concealer in Porcelain op. Een perfecte kleur voor de erg lichte huidjes met een goede dekking en erg geschikt voor de drogere huid. Zeker eentje die – als ik door m’n andere concealers heen ben – weer in huis gaat komen.

De Etos megavolume mascara leek echt een budgetwonder te zijn. Hij maakt de wimpers langer, voller en houdt een krul goed vast. Perfect zou je zeggen. Maar helaas droogde hij wel erg snel op. Na zo’n twee weken ontstonden er al meer en meer klonters. Jammer!

Een goede gezichtspoeder vinden met een redelijke dekking in een erg lichte kleur is niet heel gemakkelijk, dus toen ik in Duitsland de L’Oréal Nude Magique BB Powder in de kleur Sehr Heller Hauttyp zag nam ik hem gelijk mee. Ik heb er ontiegelijk lang mee gedaan, hij was perfect qua dekking en kleur en neem ik de volgende keer als ik in Duitsland ga winkelen zeker weer mee. Ik heb namelijk het idee dat deze echt nog lichter is dan de ‘light skin’ variant die hier verkrijgbaar is.

En als laatste de GOSH long lasting eye liner pen. Een enorme favoriet die ik in de kleur Navy Blue al meerdere keren in huis heb gehad. Zoals je ziet is hij niet per sé op, maar wel kapot. Ik draaide hem te vast dicht en brak de huls waardoor de eyeliner is gaan uitdrogen. Deze neem ik bij de volgende 1+1 actie bij Kruidvat zeker weer mee. Brengt makkelijk en strak aan, heeft een goede pigmentatie en is erg langhoudend. Aanradertje dus als je nog op zoek bent naar een goede eyeliner!

Welk product maakte jij als laatste op en was zo fijn dat je hem nog eens wil hebben of al opnieuw hebt gehaald?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Manon Boerakker
  Reply Manon Boerakker 15 januari 2016 at 20:08

  Fijne producten heb je opgemaakt!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 15 januari 2016 at 15:33

  best weer wat opgemaakt ;D zelf vlieg ik echt door de nagellak remover en parfums heen de laatste tijd, ben allemaal restjes aan het opmaken ;)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 15 januari 2016 at 16:24

   Ah, dat is altijd zo lekker! Wel zonde als er echt favorieten tussen zitten natuurlijk, maar je krijgt zo wel vlot lekker weer wat ruimte in de kasten :)

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 15 januari 2016 at 13:33

  Ik ben wel benieuwd naar die bobbi brown concealers

 • Avatar van Dana
  Reply Dana 15 januari 2016 at 12:45

  mooie producten heb je opgemaakt! Ik heb veel lekkere douchegels opgemaakt, ik zou ze zo weer willen aanschaffen :D

 • Avatar van irene
  Reply irene 15 januari 2016 at 12:44

  Leuke producten heb je opgemaakt!

 • Avatar van Varenka W
  Reply Varenka W 15 januari 2016 at 12:43

  Mijn PUPA VAMP volume mascara is helaas op.
  Gelukkig heb ik nog genoeg andere die ook volstaan, maar werd (behalve dat hij zeer goed zijn werk deed) ook blij van de verpakking.
  Vind PUPA altijd een mooi & qua kwaliteit fijn merk.
  Ik ken het merk al zeker 25 jaar, terwijl hij nu pas een beetje bekend begint te worden.
  Handig, want nu is PUPA ook meteen makkelijker verkrijgbaar.

 • Avatar van Lindsey Beljaars
  Reply Lindsey Beljaars 15 januari 2016 at 09:32

  Mooie foto’s heb je gemaakt en wat een prachtige producten heb je opgemaakt! Soms vind ik het zo zonde als mooie make-up producten opzijn, maar als ik dan een nieuwe koop is zo’n net nieuwe verpakking ook weer heerlijk, haha!

 • Avatar van Marjolein
  Reply Marjolein 15 januari 2016 at 09:08

  Leuk om te zien! Ik ben benieuwd naar die Bobbi Brown concealer, misschien ook maar eens naar kijken dan. Sneeuwwitjes unite, haha.

 • Avatar van jeapiebel
  Reply jeapiebel 15 januari 2016 at 07:58

  Ik heb het eerder gezegd, maar weer prachtige foto’s heb je gemaakt voor opgemaakte producten. Zeker in vergelijking met veel opgemaakte producten met anderen. Wat vaak rommelig en versleten uitziet. Het oog wil ook wat. ;-) Etos megavolume mascara, omdat je zegt dat een budgetbewonder is zal ik zeker gaan proberen.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 15 januari 2016 at 08:37

   Dankjewel voor je compliment, heel erg leuk om te horen! De Etos mascara is heel erg fijn in gebruik, alleen droogt hij wel snel uit in de huls..

 • Avatar van biancaronday
  Reply biancaronday 15 januari 2016 at 06:40

  Vanmorgen net mijn Rituals limited edition doucheschuim opgemaakt. :( Dit weekend maar weer even shoppen. :D

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 15 januari 2016 at 08:38

   Ah, altijd een heerlijk vooruitzicht! ^^

 • Avatar van femkedj
  Reply femkedj 15 januari 2016 at 06:34

  Ik heb afgelopen maand shampoo en conditioner opgemaakt van Andrelon. Nieuwe heb ik al in huis. De mascara die noemt van Etos heb ik jammer genoeg ook snel weg moeten doen. Jammer!!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 15 januari 2016 at 06:33

  Zulke fijne producten heb je opgemaakt!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.