Persoonlijk

The Happylist | Interieur wishlist, goede koffie & uit m’n comfortzone

5 januari 2016

happylist
Het is even geleden, maar het was weer de hoogste tijd om een wat persoonlijker feel good artikel te schrijven met dingen die mij op dit moment erg blij maken. Zo was het toch echt de hoogste tijd voor goede koffie (oh, hier kan ik zó van genieten!), snuffelde ik weer eens te lang rond bij één van mijn favo interieurdecoratie-adresjes èn stapte ik flink uit mijn comfortzone..

H&M Home. Do I need to say more? Ik heb er echt een enorme zwak voor omdat de stijl me zo aanspreekt en de items ook nog eens lekker betaalbaar zijn (zeker als je ook even in de sale-hoek snuffelt). Als je net zo gek bent op de woonaccessoires van H&M dan heb je verschillende planken, mandjes, marmerbordjes en meer vast herkent als ‘props’ op foto’s bij de artikelen. Hierboven een paar sfeerbeelden zodat je een idee krijgt van de stijl van items uit de huidige collectie. Op mijn wishlist? Een mooie stolp, een houten vitrinekistje, nieuwe fotoprops, mooie plaids.. “Maar heb je dat echt nodig, Dees?” “Altijd!” ♥

happylist

Je vroeg je vast al af waarmee ik uit mijn comfortzone stapte? Nou.. Ik. De broekendraagster die een jurkjetuniekjeding aan heeft geschaft. En dan ook nog eens in een printje. Het moet niet gekker worden ;) Ik zag hem tijdens een snuffelrondje in de sale bij ASOS, vond hem toch wel erg leuk en besloot hem voor die €23,50 dat hij nu maar koste mee te bestellen. Eenmaal thuis pakte ik hem uit, trok hem aan en bleef maar kritisch naar mijzelf kijken in de spiegel. Na een snelle Instagramfoto met de vraag ‘yay or nay?’ kwamen er zoveel enthousiaste reacties binnen dat ik heb besloten maar vaker zoiets aan te schaffen. Toch fijn zo’n boost voor je zelfvertrouwen!

goede koffie

Zoals altijd wist Paul weer eens niks voor zijn verjaardag te verzinnen en zit ik met een blanco cadeaulijstje. Als je al zolang samen bent heb je met verjaardagen of ‘gewoon tussendoor’ ook wel zo’n beetje alles al gekocht of aan elkaar gegeven en dus vond ik het voor zijn aankomende verjaardag (20 januari) maar wat lastig. Tot ik een reclame voorbij zag komen van Nespresso. Paul is een enorme liefhebber van een pittige zwarte en goede koffie èn zo’n fancy apparaat zou zeker niet misstaan in de keuken. Met de actie die er op dat moment liep heb ik hem alvast maar aangeschaft, want je kreeg er voor €60,- aan zelf-uit-te-zoeken koffiecups bij cadeau. Mooie deal! En hey, dat ik zo ook gewoon thuis de heerlijkste cappuccino voor mijzelf kan maken is natuurlijk gewoon een win-win situatie ^^

Tell me! Wat staat er op dit moment op jouw happylist?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 6 januari 2016 at 17:43

  Dat tuniekjurkje staat je echt geweldig en wat een mooie kleuren heeft het. Ik kan me voorstellen dat het even wennen is,maar het staat je heel mooi. Wat een mooi koffiezetapparaat zeg.
  Mijn wiskist is niet zo groot, maar Ik zou graag de kozijnen willen schilderen en het plafond doen en dan wat nieuwe accesoires kopen :-), dat staat al een tijd op mijn lijst en dit jaar moet het echt gaan gebeuren!

 • Avatar van Saraya
  Reply Saraya 5 januari 2016 at 20:39

  Het jurkje staat je erg mooi :)
  De nespresso apparaat is zo leuk, zelf heb ik de dolce Gusto en die is ook erg fijn vooral voor de warme chocomelk want ben geen grote koffie drinker!
  X

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 5 januari 2016 at 22:13

   Dankjewel! Ik ben er steeds blijer mee zo haha (het is gewoon even wennen mijzelf in zo’n kledingstuk te zien).

 • Avatar van irenelouiseblog
  Reply irenelouiseblog 5 januari 2016 at 17:05

  Mooi jurkje!! :D Staat je goed hoor! X

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 5 januari 2016 at 22:12

   Dankjewel, zo leuk om te horen!

 • Avatar van Manon Boerakker
  Reply Manon Boerakker 5 januari 2016 at 15:35

  Mooie jurk heb je aan. Wij hebben zo een apparaat voor dolce gusto ook erg lekker!

 • Avatar van Cindy
  Reply Cindy 5 januari 2016 at 15:16

  Wat staat die jurktuniekjesding je ontzettend goed!! En wauw, wat een prachtig koffieapparaat. Ik drink alleen geen koffie, dus er staat nog een Senseo uit het jaar dat de dinosaurussen nog leefden in onze keuken..

 • Avatar van Marieke
  Reply Marieke 5 januari 2016 at 12:17

  Dat jurkje staat je erg mooi! Op mijn wishlist staat een nieuwe camera en ik wil graag ons huis opnieuw inrichten… of verhuizen, daar zijn we nog niet helemaal over uit :-)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 5 januari 2016 at 22:14

   Zo heerlijk van die verhuis/herinrichtingsplannen ^^

 • Avatar van Varenka W
  Reply Varenka W 5 januari 2016 at 10:37

  Je jurk is zo mooi en staat jouw echt heel elegant, chique zonder truttig over te komen.
  Echt heel mooi met deze print, de kleuren zijn donker maar door de bloemen en snit van de dress word alles weer in balans gebracht en geeft het jouw iets zachts en klasieks.
  En koffie ……… Ik kan niet zonder !!!!!
  Een goede bak is het halve werk.
  Moet minimaal 6 (liefst meer) mokken per dag wil ik een beetje blij de dag door komen.
  Zit wel veel cafaine vrije koffie tussen door hoor.
  Als sterke koffie liefhebber was dat eventjes zoeken, maar heb een prima combi gevonden gelukkig.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 5 januari 2016 at 22:15

   Dankjewel voor je complimenten over het jurkje, zo leuk om te lezen!

 • Avatar van Nesrin - Daily Cup of Bla Bla Bla
  Reply Nesrin - Daily Cup of Bla Bla Bla 5 januari 2016 at 10:15

  Een kopje Nespresso maakt mij elke dag blij, ontzettend blij ;-) Mooi apparaat hebben jullie. Leuk zo een happy artikel.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 5 januari 2016 at 22:15

   Het klinkt misschien wat oppervlakkig, maar het maakt echt een heerlijk bakkie koffie en we genieten er volop van <3

   • Avatar van Nesrin - Daily Cup of Bla Bla Bla
    Reply Nesrin - Daily Cup of Bla Bla Bla 7 januari 2016 at 16:07

    Nee hoor absoluut niet oppervlakkig! Ik ben gek op Nespresso enne Lidl heeft ook heerlijke koffie cups, de paarse vind ik lekker.

 • Avatar van Jantine
  Reply Jantine 5 januari 2016 at 09:48

  Leuke wishlist zo :)
  Ik denk dat het meer een mannen-met-namen-met-één-lettergreep-dingetje is, dat van die cadeaus. Mijn man heet Jos, en weet ook nooit iets te verzinnen :P Nou zou ik hem met een nespresso niet zo blij maken denk ik, hij drinkt werkelijk alles als er maar cafeïne in zit. En ach, ik heb nog vijf maanden om iets te verzinnen …

  Op mijn wishlist staat juist een goede spiegelreflexcamera. Dat is wel een van de lange termijn, de komende jaren ga ik dat niet kunnen betalen verwacht ik xD Tenzij mijn blog zo goed gaat lopen dat ik er ineens een ruim maandsalaris mee ga verdienen, dan kan ik het nog verantwoorden als investering haha.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 5 januari 2016 at 22:16

   Je weet maar nooit hoe het gaat lopen he, dromen mag altijd! ^^

 • Avatar van Karen
  Reply Karen 5 januari 2016 at 09:10

  Dat jurkje staat je echt fabuleus!

 • Avatar van Milou
  Reply Milou 5 januari 2016 at 08:42

  Het jurkje staat je prachtig! En zo’n Nespresso apparaat, wat een gewéldig cadeau! Ik heb ‘m tweedehands kunnen scoren (echt belachelijk goedkoop, €60 en was nog geen jaar oud + amper gebruikt) en ben er nu al 2 jaar dol blij mee! As we speak drink ik een lekkere cappuccino :-)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 5 januari 2016 at 22:16

   Whoop whoop! Dat is zeker een goede deal geweest :D

 • Avatar van YuStSoMe
  Reply YuStSoMe 5 januari 2016 at 08:08

  Die tuniek/jurk vind ik supermooi staan! Zelf draag ik ook het liefste broeken, toch het maakt wel heel vrouwelijk!
  Ik zie een Paul eigenschap… Hihihi mijn Paul weet ook nooit niks. En ik gaf maar een bioscoop uitje cadeau. Een Nespresso wilde ik ook kopen… Ja die van mij houdt ook van een straf bakje, echter mijn gehengel naar info ging mis (kreeg geen antwoord of hij dat ook leuk vond).
  Mijn wishlist staat een systeemcamera (spiegelreflex is te zwaar in mijn handen).

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 5 januari 2016 at 08:11

   Die Paul-mannen ook, zijn ook lastig uit te horen he ;) Qua systeemcamera kan ik trouwens een Sony Nex aanraden, heb zelf de Nex-5N en ben daar al jaren heel erg tevreden over!

 • Avatar van Romy
  Reply Romy 5 januari 2016 at 08:01

  Heerlijk, Nespresso. Wij dachten altijd niet verslaafd te zijn totdat ons oude apparaat kapot ging. Binnen 2 dagen stond er een nieuwe…

  Op mijn wishlist staan ook wat interieurdingen. Ik wil graag 1 muur volhangen met foto’s maar vind maar niet de lijstjes die ik zoek. Ach, het op zoek gaan naar die items is al heel inspirerend dus dat komt vanzelf wel!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 5 januari 2016 at 08:09

   Zo herkenbaar! Als ik een bepaald iets in mijn hoofd heb voor het interieur wil ik dat ook precies zo, dus kan ik uren (wat; daaagen) het internet afstruinen <3

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 5 januari 2016 at 06:47

  Prachtig zo een koffiezetapparaat….
  Die staat hoog bovenaan mijn wishlist samen met een oven ;-)

  Xoxo

 • Avatar van femkedj
  Reply femkedj 5 januari 2016 at 06:34

  Op mijn wishlist staan ook wat interieurdingen, vaasjes, kaarsjes, nieuw beddengoed.. Allemaal niet zo spannend haha. Dat Nespresso apparaat heb ik ook, maar dan een iets oudere versie. Super fijn ding!

Antwoorden

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.