Fashion

Newsflash! | TOMS Valentine’s Day collectie

11 januari 2016

toms valentine day
Het gebeurt niet vaak dat ik enkel over een nieuw product schrijf zonder dat ik deze in het echt gezien, ervaren of op z’n minst even getest heb. Maar vandaag maak ik even een kleine uitzondering. Niet alleen omdat deze TOMS Valentine’s Day collectie echt tè cute voor woorden is, maar ook omdat ik dit bedrijf een warm hart toe draag vanwege de prachtige filosofie erachter en ik je hier graag iets meer over wil vertellen.

 toms valentine day
TOMS
bestaat dit jaar 10 jaar en heeft in deze tijd al meer dan 50 miljoen paar schoenen gegeven aan kinderen in nood en daarnaast ook nog eens voor velen mensen geholpen het gezichtsvermogen te herstellen, schoon (drink)water te geven en bijgedragen aan veilige geboortes voor zowel kind als moeder.

TOMS is in 2006 opgericht door Blake Mycoskie en is niet zomaar een merk, het heeft inmiddels enkele prachtige projecten onder zich waar enorm veel mensen mee geholpen zijn èn worden:

– TOMS Shoes: voor elk paar verkochte schoenen krijgt een kind in nood een nieuw paar schoenen
– TOME Eyewear: voor elke verkochte zonnebril of montuur wordt het gezichtsvermogen van iemand in nood hersteld
– TOMS Roasting Co.: voor elke verkochte premium zak koffie leveren ze schoon (drink)water aan kwetsbare gemeenschappen
– TOMS tassencollectie draagt bij aan veilige geboortes voor moeder en baby in nood door middel van het trainen van vroedvrouwen en het leveren van geboortekits.

toms valentine day

Ik vind dit soort bedrijven echt prachtig en wilde ze daarom heel erg graag wat extra aandacht geven. En dat niet alleen.. want is de TOMS Valentine’s Day collectie niet enorm leuk?! Ik ben echt een sucker voor zulke lieve kleuren en printjes en krijg er al helemaal een lentegevoel van. De zachtroze instappers hierboven in het midden vind ik voor mijzelf erg leuk, maar het model voor kinderen (op de afbeelding hierboven het model links in het midden met overslag) zou Shae ook geweldig schattig staan..

Het duurt nog eventjes voordat de collectie verkrijgbaar zal zijn, maar snuffel zeker eens rond op de TOMS website want ze hebben nog veel meer leuke modellen, printjes en kleuren ♥

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Loes | Hyggelig Mama
  Reply Loes | Hyggelig Mama 14 januari 2016 at 16:33

  Oooh!! Wat een leuke collectie! Voor de kleintjes ook zo schattig! I like!!

 • Avatar van MARIJKE
  Reply MARIJKE 11 januari 2016 at 20:56

  Oooo ja zo mooi! Zou wel roze voor mijzelf en voor mijn mini-me willen hebben. Prachtig dat dit soort bedrijven bestaan die mooie dingen maken en goede dingen voor de wereld doen. Super!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 11 januari 2016 at 19:45

  ze zijn echt leuk :D

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 11 januari 2016 at 17:03

  Wat een bijzonder merk en wat een leuke schoenen :-)

 • Avatar van Jennifer
  Reply Jennifer 11 januari 2016 at 13:43

  Ik ben echt gek op Toms schoenen en dit had ik even niet moeten zien hoor! Ik hoop dat mijn schoenenwinkel ze niet krijgt want ik weet nu al dat ik er dan een paar zou willen hebben en dat ik niet kan kiezen!

 • Avatar van Jamey
  Reply Jamey 11 januari 2016 at 13:03

  Wat een geweldige collectie!! #musthave!

 • Avatar van Anita
  Reply Anita 11 januari 2016 at 11:53

  Wat een leuke collectie! Vind het altijd super als een bedrijf zich inzet voor goede doelen.

 • Avatar van Milou
  Reply Milou 11 januari 2016 at 08:13

  Oeeh wat een cuties! Mijn eerste paar TOMS heb ik nu twee jaar op gelopen en wil deze zomer absoluut een nieuw paar scoren, deze schoenen zijn echt hemels!

 • Avatar van BeautyOpinie
  Reply BeautyOpinie 11 januari 2016 at 07:08

  Deze collectie is inderdaad heel erg gaaf, wat een leuke printjes. Ik wil dit jaar misschien ook eens een paar aanschaffen. Ze zijn super cute en de filosofie erachter spreekt mij ook heel erg aan.

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 11 januari 2016 at 07:02

  Zulke mooie schoenen ;-)

 • Avatar van Esmée
  Reply Esmée 11 januari 2016 at 06:54

  Erg leuke schoenen. Ik heb ook al 2 paar toms en ze zitten heerlijk

 • Avatar van femkedj
  Reply femkedj 11 januari 2016 at 06:34

  Wat een leuke schoenen.. En wat tof hoe dit merk zich inzet voor anderen, daar hou ik van :-)!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.