Lifestyle

5 x originele cadeautjes voor Valentijnsdag

2 februari 2016

valentijnsdag cadeautips
Elk jaar weer blijft het lastig om voor Valentijnsdag wat te verzinnen om iemand eens even extra mee in het zonnetje te zetten. Ik probeer hiervoor vaak mee te denken en tips te geven en meestal gaat het dan om beautyproducten zoals parfums. Dit jaar wilde ik eens andere tips geven die nèt even wat origineler zijn en ook nog eens erg betaalbaar. Ik vind ze zelf in ieder geval erg leuk en het is nog maar even kiezen wat ik ga doen voor mijn Valentijn..

Dit idee van de foto hierboven vind ik echt geniaal leuk bedacht en je hebt er niet eens zoveel voor nodig. De meeste dingen kan je bij een winkel als Xenos wel vinden en de foto’s laat je natuurlijk ergens afdrukken. Ga er een middagje voor zitten en maak zo zelf deze pop-up photo boxes met hierbij in een lief briefje en/of een kleinigheidje erbij voor je kinderen, je geliefde, je ouders of je beste vriend(in). Door de foto’s wordt het een heel persoonlijk doosje die de ander zeker zal bewaren.

valentijnsdag cadeautips

Ook leuk is een leuke custom made poster die je kan personaliseren en bijvoorbeeld in een mooie lijst kan stoppen. Je kan er bijvoorbeeld je voornamen, de plaats of plek waar je elkaar hebt leren kennen en de datum wanneer jullie samen kwamen op laten zetten. De lengte- en breedtegraden worden vervolgens voor je berekend en op de poster gedrukt. Verkrijgbaar voor €12,95 en binnen 5 werkdagen in huis, dus wel even op tijd bestellen.

valentijnsdag cadeautips valentijnsdag cadeautips

Is je relatie al wat serieuzer en zou je best eens de volgende stap willen wagen, maar is trouwen ‘voor het eggie’ toch net even te spannend? Bij art’otel Amsterdam kan je sinds kort officieel trouwen en om dit te vieren kan je je op Valentijnsdag in de pop-up wedding chapel volledig in Las Vegas stijl door een ware Elvis aan elkaar laten verbinden. Je bent er op 14 februari tussen 16.00 en 19.00 uur welkom voor deze originele ‘try out wedding’. Let op: het is dus geen officieel huwelijk, maar voor de fun van liefhebbers van een Las Vegas wedding zonder dat je ervoor naar Amerika hoeft te gaan. Dit is geheel kosteloos en inclusief entertainment van Boom Chicago, bruidsfoto’s in de speciale photo booth, bubbles & bites.

Je kan je hiervoor tot 10 februari 2010 opgeven via happening@5and33.nl. Wees er op tijd bij, want vol = vol!

valentijnsdag cadeautips

Maak een Valentine Coupon Book met deze free printable. Ik zag dit idee voorbij komen op een Amerikaanse blog samen met een linkje naar een bestand om uit te printen. Je hebt dus alleen nog een printer nodig, een schaar, lijm en een boel ideetjes om op de coupons te schrijven. Van een ontbijtje in bed tot aan een massage, een date night, een filmavondje.. Zo’n leuk idee!

valentijnsdag cadeautips

Ook dit idee van een heel pakketje met lieve berichtjes of bijvoorbeeld ruimte voor foto’s van jullie samen of een uitnodiging voor een date erin vind ik supertof. De uitwerking is door middel van deze free printable ook weer erg gemakkelijk! Leuk idee trouwens ook voor lange afstandsrelaties, zodat degene aan wie je het cadeau geeft de afstand even kan vergeten wanneer hij of zijn er behoefte aan heeft ♥

valentijnsdag cadeautips

Ok, ok.. Mocht je nu niet zo van de DIY projecten zijn en een Las Vegas style wedding toch net iets te ver gaan dan kan je met een klein budget ook altijd nog een mooie kaart versturen uit bijvoorbeeld de Valentijnsdag collectie van Greetz. Samen met een mooie roos of lekkere chocolade een cadeautje wat het altijd goed doet. En niet bang zijn dat de woorden die je het liefst wil delen te cheezy zouden zijn, gewoon delen wat je hart je ingeeft. Love is in the air!

Heb jij al een idee waarmee je jouw Valentijn dit jaar gaat verrassen?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

balkje-nieuwe-layout

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Regina
  Reply Regina 4 februari 2016 at 15:56

  Wat een super leuke tips!

 • Avatar van Jamey
  Reply Jamey 3 februari 2016 at 11:32

  O wat een leuke ideeen! vooral die coupons vind ik geweldig haha!

 • Avatar van Petra
  Reply Petra 2 februari 2016 at 20:46

  Het coupon boekje is echt heel leuk…Ik vind het echt altijd moeilijk om iets leuke te bedenken bij dit soort gelegenheden dus tips als deze zijn heel leuk om te lezen en te bekijken…

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 2 februari 2016 at 18:20

  Wat een leuk artikel en wat een leuke ideeën, ik doe niet aan Valentijnsdag, maar deze leuke ideetjes kun je overal voor gebruiken. Ik vind vooral het idee met de foto’s erg leuk, ik ga dit zeker bewaren. :-)

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 2 februari 2016 at 13:03

  Zo’n coupon boekje vind ik altijd een leuk idee

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 2 februari 2016 at 12:54

  Wat een super leuke ideeën !

 • Avatar van Eline | Simply Handwritten
  Reply Eline | Simply Handwritten 2 februari 2016 at 12:13

  Leuke ideeën!

 • Avatar van Lindsey Beljaars
  Reply Lindsey Beljaars 2 februari 2016 at 09:25

  Leuke tips! :) Wij gaan denk ik gewoon lekker uiteten en klaar hihi.

 • Avatar van Esmée
  Reply Esmée 2 februari 2016 at 06:58

  Wat een leuke dingen! Ik vind een gepersonaliseerde poster echt leuk

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 2 februari 2016 at 06:58

  Fijne tips om prachtige kado’s te shoppen ;-)

 • Avatar van Marieke
  Reply Marieke 2 februari 2016 at 06:35

  Zo’n poster vind ik wel heel weg leuk, origineel idee!

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 2 februari 2016 at 06:35

  Wat een leuke ideeën.. voor allerlei gelegenheden. Ja, deze ga ik onthouden :-)!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.