Beauty

Andrélon Kokos Boost

9 februari 2016

andrélon kokos boost 3 - Andrélon Kokos Boost
Afgelopen week kreeg ik een berichtje of ik vrijdag rond 11.00 uur thuis zou zijn, omdat er dan iemand van een PR bureau langs zou komen om wat persoonlijk te overhandigen. Ik had voor die dag geen afspraken buiten de deur gepland dus zette dit bezoekje in de agenda. *tring* daar ging de deurbel. Of ik even naar buiten wilde komen want er stond iets klaar voor mij. Snel Shae en mijzelf de jas aangetrokken en ja hoor, staat daar gewoon een heuse foodtruck voor de deur! Om de nieuwe Andrélon Kokos Boost producten op een leuke manier aan te kondigen.

andrélon kokos boost 1 - Andrélon Kokos Boost
Nou, dat is wel gelukt zoals je kan zien. Lekkere sapjes, lekkere hapjes, een prachtige pot met de producten erin, een gezellig praatje met twee leuke jongens.. De vrijdag kon slechter lopen zeg maar ;) Shae was niet helemaal in haar hum (de kleine meid heeft een kleine longontsteking) maar eenmaal terug in huis begon ze wel gelijk aan het lekkers met veel enthousiaste geluiden ♥

Maar goed. De Andrélon Kokos Boost lijn. Echt eentje voor de liefhebbers van kokos, want de producten ruiken er flink naar. En dat niet alleen, want het zit er ook nog eens in verwerkt. En daar kunnen je haren erg blij van worden want kokosolie heeft enkele heel fijne eigenschappen. Het is één van de weinige ingrediënten die bewezen dieper doordringen in je haar waardoor de beschermende, voedende en verzorgende eigenschappen extra goed hun werk kunnen doen.

Kokosolie zit namelijk bomvol vitamine A en vitamine E, essentiële vetzuren en laurinezuur wat antimicrobiële en anti-irriterende eigenschappen heeft. Het beschermt je haar tegen uitdroging, vermindert droge punten en werkt ook prettig bij een droge hoofdhuid. En waar normaal gesproken veel haarproducten met kokosolie erin nogal zwaar zijn, verzwaren deze producten de haren verrassend genoeg niet en behoud je zo ook nog eens je volume. En dat met die lekkere geur die best even blijft ruiken als je haar droog is.

andrélon kokos boost 2 - Andrélon Kokos Boost

De Andrélon Kokos Boost haarverzorgingslijn bestaat uit de volgende producten:

– shampoo 300ml, €4,39
– conditioner 300ml, €4,59
– volume spray 125ml, €4,99.

In de shampoo, conditioner en leave-in spray zit onder andere aloë vera, kokosextract, kokosolie en glycerine die het haar verzorgen, verzachten, beschermen en hydrateren. Alle drie de producten bevatten geen parabenen, kleurstoffen en siliconen maar helaas bevat de shampoo wel SLES (wat is dit?) en zit er in alle drie de producten parfum.

Vanwege de sulfaten in de shampoo kan ik deze dus niet langdurig gebruiken zonder hier last van te krijgen op mijn hoofdhuid, maar tijdens een testrondje vond ik de shampoo in combinatie met de andere producten prima in gebruik. De leave-in spray is trouwens ook heel erg fijn om bij Shae de krullen mooier te laten vallen, heerlijk te laten ruiken en minder pluizig te maken. Fijn!

Ik ben wel benieuwd trouwens, omdat de geur van kokos echt zo’n hate-it-or-love-it geur is.. Vind je dit ook geen lekkere geur of ben je juist wel voor team kokos?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Fabienne, enjoyyourownbeauty
  Reply Fabienne, enjoyyourownbeauty 25 november 2017 at 11:02

  Wat een leuke blog en goede review desiree!

 • Avatar van smilingbeauties
  Reply smilingbeauties 11 februari 2016 at 20:58

  Oeh, kokos is my middle name!

 • Avatar van Miriam - nailtalk.nl
  Reply Miriam - nailtalk.nl 10 februari 2016 at 11:59

  Die leave in spray lijkt me erg lekker. Ik hou van die geur!

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 9 februari 2016 at 22:43

  Het is wel een leuke manier om de producten onder de aandacht te brengen.

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 9 februari 2016 at 22:31

  Er is een tijd geweest dat ik kokos in producten erg lekker vond, maar blijkbaar heb ik teveel gehad, want nu vind ik het alleen maar lekker als het heel erg subtiel aanwezig is, dus de kans dat ik dit ga kopen is niet zo groot.

 • Avatar van Petra
  Reply Petra 9 februari 2016 at 21:06

  wat een leuke en orginele manier om zo producten te bezorgen….wat zal je verbaasd hebben staan kijken in eerste instatie…Kokos vind ik zelf een heerlijke geur, al vind ik het wel een meer zomerse geur bij het gebruiken…maar ik zeg ook in de winter geen Nee tegen deze tropische geur

 • Avatar van Saraya
  Reply Saraya 9 februari 2016 at 20:57

  Wat een leuke manier voor de producten te laten zien naar je, ik hou wel van kokos geuren dus ik ben benieuwd naar deze lijn van Adrélon :)
  X

  • Avatar van Saraya
   Reply Saraya 9 februari 2016 at 20:58

   “Andrélon

 • Avatar van Simplynspecial
  Reply Simplynspecial 9 februari 2016 at 20:46

  Dat is nog eens origineel! Een keer wat anders dan een kartonnen doosje met producten. Ik ben heel benieuwd hiernaar, ben namelijk gek op kokos <3

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 9 februari 2016 at 20:21

  Over het algemeen vermijd ik dingen met kokos erin altijd, omdat ik de geur echt vaak verschrikkelijk vind. Maar het ligt er wel een beetje aan.. zoals Malibu of Pina Colada, daar moet ik echt van kokhalzen, maar bijvoorbeeld Bounty vind ik wel weer lekker :)

1 2

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

More in Beauty
the body shop drops of youth
The Body Shop Drops of Youth bouncy sleeping mask

Als je iets ouder begint te worden ga je je vaak meer en meer interesseren voor huidverzorging, omdat je gewoonweg...

Close