Beauty

Andrélon Kokos Boost

9 februari 2016

andrélon kokos boost
Afgelopen week kreeg ik een berichtje of ik vrijdag rond 11.00 uur thuis zou zijn, omdat er dan iemand van een PR bureau langs zou komen om wat persoonlijk te overhandigen. Ik had voor die dag geen afspraken buiten de deur gepland dus zette dit bezoekje in de agenda. *tring* daar ging de deurbel. Of ik even naar buiten wilde komen want er stond iets klaar voor mij. Snel Shae en mijzelf de jas aangetrokken en ja hoor, staat daar gewoon een heuse foodtruck voor de deur! Om de nieuwe Andrélon Kokos Boost producten op een leuke manier aan te kondigen.

andrélon kokos boost
Nou, dat is wel gelukt zoals je kan zien. Lekkere sapjes, lekkere hapjes, een prachtige pot met de producten erin, een gezellig praatje met twee leuke jongens.. De vrijdag kon slechter lopen zeg maar ;) Shae was niet helemaal in haar hum (de kleine meid heeft een kleine longontsteking) maar eenmaal terug in huis begon ze wel gelijk aan het lekkers met veel enthousiaste geluiden ♥

Maar goed. De Andrélon Kokos Boost lijn. Echt eentje voor de liefhebbers van kokos, want de producten ruiken er flink naar. En dat niet alleen, want het zit er ook nog eens in verwerkt. En daar kunnen je haren erg blij van worden want kokosolie heeft enkele heel fijne eigenschappen. Het is één van de weinige ingrediënten die bewezen dieper doordringen in je haar waardoor de beschermende, voedende en verzorgende eigenschappen extra goed hun werk kunnen doen.

Kokosolie zit namelijk bomvol vitamine A en vitamine E, essentiële vetzuren en laurinezuur wat antimicrobiële en anti-irriterende eigenschappen heeft. Het beschermt je haar tegen uitdroging, vermindert droge punten en werkt ook prettig bij een droge hoofdhuid. En waar normaal gesproken veel haarproducten met kokosolie erin nogal zwaar zijn, verzwaren deze producten de haren verrassend genoeg niet en behoud je zo ook nog eens je volume. En dat met die lekkere geur die best even blijft ruiken als je haar droog is.

andrélon kokos boost

De Andrélon Kokos Boost haarverzorgingslijn bestaat uit de volgende producten:

– shampoo 300ml, €4,39
– conditioner 300ml, €4,59
– volume spray 125ml, €4,99.

In de shampoo, conditioner en leave-in spray zit onder andere aloë vera, kokosextract, kokosolie en glycerine die het haar verzorgen, verzachten, beschermen en hydrateren. Alle drie de producten bevatten geen parabenen, kleurstoffen en siliconen maar helaas bevat de shampoo wel SLES (wat is dit?) en zit er in alle drie de producten parfum.

Vanwege de sulfaten in de shampoo kan ik deze dus niet langdurig gebruiken zonder hier last van te krijgen op mijn hoofdhuid, maar tijdens een testrondje vond ik de shampoo in combinatie met de andere producten prima in gebruik. De leave-in spray is trouwens ook heel erg fijn om bij Shae de krullen mooier te laten vallen, heerlijk te laten ruiken en minder pluizig te maken. Fijn!

Ik ben wel benieuwd trouwens, omdat de geur van kokos echt zo’n hate-it-or-love-it geur is.. Vind je dit ook geen lekkere geur of ben je juist wel voor team kokos?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Fabienne, enjoyyourownbeauty
  Reply Fabienne, enjoyyourownbeauty 25 november 2017 at 11:02

  Wat een leuke blog en goede review desiree!

 • Avatar van smilingbeauties
  Reply smilingbeauties 11 februari 2016 at 20:58

  Oeh, kokos is my middle name!

 • Avatar van Miriam - nailtalk.nl
  Reply Miriam - nailtalk.nl 10 februari 2016 at 11:59

  Die leave in spray lijkt me erg lekker. Ik hou van die geur!

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 9 februari 2016 at 22:43

  Het is wel een leuke manier om de producten onder de aandacht te brengen.

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 9 februari 2016 at 22:31

  Er is een tijd geweest dat ik kokos in producten erg lekker vond, maar blijkbaar heb ik teveel gehad, want nu vind ik het alleen maar lekker als het heel erg subtiel aanwezig is, dus de kans dat ik dit ga kopen is niet zo groot.

 • Avatar van Petra
  Reply Petra 9 februari 2016 at 21:06

  wat een leuke en orginele manier om zo producten te bezorgen….wat zal je verbaasd hebben staan kijken in eerste instatie…Kokos vind ik zelf een heerlijke geur, al vind ik het wel een meer zomerse geur bij het gebruiken…maar ik zeg ook in de winter geen Nee tegen deze tropische geur

 • Avatar van Saraya
  Reply Saraya 9 februari 2016 at 20:57

  Wat een leuke manier voor de producten te laten zien naar je, ik hou wel van kokos geuren dus ik ben benieuwd naar deze lijn van Adrélon :)
  X

  • Avatar van Saraya
   Reply Saraya 9 februari 2016 at 20:58

   “Andrélon

 • Avatar van Simplynspecial
  Reply Simplynspecial 9 februari 2016 at 20:46

  Dat is nog eens origineel! Een keer wat anders dan een kartonnen doosje met producten. Ik ben heel benieuwd hiernaar, ben namelijk gek op kokos <3

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 9 februari 2016 at 20:21

  Over het algemeen vermijd ik dingen met kokos erin altijd, omdat ik de geur echt vaak verschrikkelijk vind. Maar het ligt er wel een beetje aan.. zoals Malibu of Pina Colada, daar moet ik echt van kokhalzen, maar bijvoorbeeld Bounty vind ik wel weer lekker :)

 • Avatar van Manon Boerakker
  Reply Manon Boerakker 9 februari 2016 at 19:26

  Dit lijken mij echt heerlijke producten voor mijn hoor! Vooral om het een boost en meer volume te geven. Dit ga ik eens proberen

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 9 februari 2016 at 17:26

  Wat hebben ze dat leuk getoond aan jou.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 9 februari 2016 at 19:27

   Ja he? Zo origineel! Blijf het maar een vreemd iets vinden soms ^^

 • Avatar van Jacobientjuh
  Reply Jacobientjuh 9 februari 2016 at 17:02

  I love kokos! Jammer dat dit soort producten vaak niet voedend genoeg zijn voor mijn pluizige krullenbos.
  En wat is Shae een poppetje zeg! Echt een mooie meid!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 9 februari 2016 at 19:27

   Dankjewel, daar ben ik het natuurlijk helemaal mee eens haha!

 • Avatar van Tania
  Reply Tania 9 februari 2016 at 16:44

  Ik heb wel graag kokos dus deze producten klinken heel goed. Wil ze zeker eens proberen

 • Avatar van PinkFairy
  Reply PinkFairy 9 februari 2016 at 11:21

  Wat een leuke PR! Ik ben echt benieuwd naar de geuren. Zo jammer dat dit soort grote merken nog steeds zo vaak SLS gebruiken.

 • Avatar van YuStSoMe
  Reply YuStSoMe 9 februari 2016 at 11:20

  Ik heb een liefde voor kokos! Echter ik moet idd ook zo uitkijken met mijn haarproducten. Zodra ik een ander merk pak, valt mijn haar weer uit en krijg ik jeuk! Dus ik doe hier wel naar kijken! :0

 • Avatar van irene
  Reply irene 9 februari 2016 at 11:07

  Oeeh kokos.. ik moet het proberen!! X

 • Avatar van Lindsey Beljaars
  Reply Lindsey Beljaars 9 februari 2016 at 10:57

  Klinkt heerlijk! Ik houd echt van kokos! Ook echt een leuke manier van aankondigen zeg!

 • Avatar van Beautyjuf
  Reply Beautyjuf 9 februari 2016 at 10:24

  Wat een ontzettende leuke manier om nieuwe producten in het zonnetje te zetten! Ik ben nieuwsgierig naar jouw reactie toen de deurbel ging, haha! Wat fijn dat je de producten toch een keer hebt kunnen gebruiken. Leuk voor je dochtertje dat ze een moeder heeft met een blog ;-) Dankjewel voor je fijne en leuke review!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 9 februari 2016 at 19:29

   Jij bedankt voor je reactie! Fijne avond :)

 • Avatar van lois71
  Reply lois71 9 februari 2016 at 09:41

  Wat tof dat ze bij je thuis kwamen.
  Ik vind deze lijn er goed uitzien, ik hou wel van kokos geur maar vind het wel echt bij de zomer horen.
  Wat sneu voor Shae dat ze een lichte longontsteking heeft, Beterschap.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 9 februari 2016 at 19:29

   Gelukkig gaat het alweer wat beter nu, dankjewel :)

 • Avatar van Karen
  Reply Karen 9 februari 2016 at 09:23

  Ik hou van cocos, maar mijn man haat het. Dus… helaas geen cocos voor mij, tenzij ik wil dat ‘ie op de logeerkamer gaat slapen ;). Ziet er wel lekker uit deze flesjes.

 • Avatar van Iris
  Reply Iris 9 februari 2016 at 08:56

  Waaaaah, ik hou van kokos!!!! Ik ga morgen gelijk naar de winkel

 • Avatar van Jamey
  Reply Jamey 9 februari 2016 at 08:51

  Het lijkt me echt een heerlijke geur! Bring on the coco!

 • Avatar van Beautydagboek
  Reply Beautydagboek 9 februari 2016 at 08:33

  Ik ben heel benieuwd naar deze lijn, zeker omdat hij geschikt is voor de droge huid. Wel jammer van de SLES, maar gelukkig heb ik daar normaal gesproken niet zo’n last van. Ik ben een liefhebber van kokos, dus deze geur is absoluut aan mij besteed! En wat fijn dat Shae haar krullen hier nog mooier van worden, een leuke bijkomstigheid!

 • Avatar van Bianca Ronday
  Reply Bianca Ronday 9 februari 2016 at 07:31

  Het klinkt heel erg lekker, al kan kokos soms ook te zijn. Ik durf niet zo 1 – 2 – 3 een oordeel te vellen, maar ik ga zeker even snuffelen als ik het bij de drogist zie staan.

 • Avatar van Romy
  Reply Romy 9 februari 2016 at 07:30

  Ligt er een beetje aan hoe overheersend de geur is, je hebt kokos en kokos. ;) Vooral de conditioner en leave-in spray klinken interessant. Net als jij kan ik niet tegen SLES in shampoos dus die sla ik over.

 • Avatar van Shiralee
  Reply Shiralee 9 februari 2016 at 07:24

  Balen van de SLES! Zoiets had ik niet aan zien komen door de kokos enzo tbh. Desondanks ben ik wel erg nieuwsgierig geworden ;)

  Oh en natuurlijk Beterschap met de kleine! x

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 9 februari 2016 at 19:30

   Gelukkig gaat het al een stuk beter nu. Dankjewel! :)

 • Avatar van 3lles
  Reply 3lles 9 februari 2016 at 07:04

  Wat grappig dat ze de producten op een speciale manier komen brengen. Lijken me erg fijn om te gebruiken, ook omdat ik een kokos-geur liefhebber ben.
  Liefs,
  Elles

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 9 februari 2016 at 06:49

  Klinkt erg fijn!
  Ben er zeker benieuwd naar.
  Jammer dat er iets inzit waar je niet tegen kan.
  Waar had jij jullie jassen geshopt?
  Die zijn zo mooi.

  Héél veel sterkte en beterschap met jullie dochter….. Xoxo

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 9 februari 2016 at 19:30

   Mijn jas is van H&M en die van Shae is van Noppies ♥

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 9 februari 2016 at 06:33

  Ik zou deze producten niet continu gebruiken omdat ik de geur van kokos soms heerlijk vind en soms helemaal niet. Echt zo’n geur die ik in de zomer af en toe heerlijk vind. De producten klinken goed en hoe leuk hoe dit product bij je werd aangekondigd :-)!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.