Beauty

Love it! | Kneipp amandelbloesem body foam & seconde body lotion

3 februari 2016

kneipp amandelbloesem
Ik heb al sinds ik een tiener was een zwak voor beautyproducten met amandelolie erin verwerkt, omdat mijn drogere en gevoeligere huid hier erg goed op reageert. Het is rijk aan onverzadigde vetzuren, vitaminen, mineralen en proteïnen, wordt snel door de huid opgenomen en maak deze lekker zacht en soepel. Ik werd dan ook erg enthousiast toen ik een pakketje van Kneipp ontving met de nieuwe Kneipp amandelbloesem body foam & seconde body lotion. Ik vertel je er vandaag alles over!

De Kneipp amandelbloesem producten zijn al jaren de favorieten van veel vrouwen en het was dan ook wachten tot wanneer de lijn uitgebreid zal gaan worden. En dat is nu gebeurd met twee producten voor het lichaam. Fijn om te weten: deze producten bevatten geen conserveringsmiddelen, paraffine, siliconen en minerale oliën en zijn dierproefvrij.

kneipp amandelbloesem kneipp amandelbloesem

Kneipp amandelbloesem douche foam 200ml, €6,99
Deze douchefoam werkt net als alle andere bekende douchefoams; de gelstructuur veranderd buiten de fles binnen enkele seconden in een flinke dot zacht schuim. Heerlijk! Alleen is deze variant wel een heel stukje zachter voor de huid door de toegevoegde glycerine, amandelolie, jojoba olie, shea boter en amandelextract. Er zit helaas wel SLES en parfum in, maar gelukkig reageert mijn huid hier verder niet op. Dat komt vast door de juiste hoeveelheid terugvettende ingrediënten die ik eerder noemde. De geur is lekker bloemig, romig en ergens wat notig met wat patchoeli erdoor en blijft achteraf nog best even subtiel op de huid achter.

kneipp amandelbloesem kneipp amandelbloesem

Kneipp amandelbloesem seconde body lotion 200ml, €8,99
Een bodylotion die toch goed hydrateert maar dan erg snel intrekt waardoor je je gelijk na het insmeren weer aan kan kleden. Dit product bevat onder andere glycerine, amandelolie, panthenol, vitamine E, shea boter, amandelbloesemextract en zonnebloemolie en dat merk je. De lotion maakt mijn huid gelijk lekker zacht en soepel en weet dat gevoel voor serieus best een tijd vast te houden. Ondanks alle voedende, hydraterende en beschermende ingrediënten had ik niet verwacht dat het product zo snel in zou trekken èn zijn werk toch goed kon doen met een drogere huid. Ook hiervan is de geur weer zo lekker comfortabel en vrouwelijk en – zeker in combinatie met de douchefoam – ruikt mijn huid er best lang naar.

kneipp amandelbloesem

Zoals je kan merken ben ik zeker enthousiast over deze twee nieuwe Kneipp amandelbloesem producten. Ik kan me herinneren de gezichtscrème hiervan ook zo lekker te hebben gevonden en ga die binnenkort als soort van jeugdsentiment ook maar weer eens in huis halen ♥

Spreken deze nieuwe producten jou aan? Welk Kneipp product is jouw favoriet?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 4 februari 2016 at 23:17

  Het lijken me heerlijke producten en als ik de bodylotion in de winkel zie liggen, gaat deze gelijk in mijn boodschappen mandje :-). Vind de producten van Kneipp zo lekker.

 • Avatar van Evelien - http://www.ohfashion.nl
  Reply Evelien - http://www.ohfashion.nl 4 februari 2016 at 16:50

  Kneipp is helaas niet dierproefvrij!

  Verder inderdaad een heerlijke lijn, love de geur en de verpakking vind ik ook zo mooi.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 8 februari 2016 at 11:27

   Hi Evelien, ik heb hierover natuurlijk direct de vraag doorgelegd aan Kneipp en kreeg zojuist deze reactie terug:

   “De Kneipp verzorgingsproducten en cosmetische ingrediënten worden niet op dieren getest. Wij testen de werkzaamheid en verdraagzaamheid van onze producten uitsluitend in samenwerking met menselijke vrijwilligers, met behulp van alternatieve testmethoden. Dus Kneipp is wel degelijk dierproefvrij.”

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 4 februari 2016 at 16:01

  Ik ben hier echt benieuwd naar, vooral de douche foam!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 4 februari 2016 at 06:33

  Mooie opvallende verpakkingen!
  Ik ken dit niet.
  Zal eens snel naar de winkel gaan ;-)

 • Avatar van infolanita
  Reply infolanita 3 februari 2016 at 21:09

  Foams zijn zo fijn en lekker zacht!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 3 februari 2016 at 18:57

  zulke foams vind ik altijd super fijn :D

 • Avatar van Tania
  Reply Tania 3 februari 2016 at 12:08

  Deze geur is zo lekker. De handcrème van deze lijn vind ik wel goed.

 • Avatar van Karen
  Reply Karen 3 februari 2016 at 11:01

  Die zoete amandelbloesem olie van Kneip vind ik zooooo lekker. Dat is echt mijn favoriet. Dus ik vind deze uitbreiding heel fijn!

 • Avatar van YuStSoMe
  Reply YuStSoMe 3 februari 2016 at 10:04

  Ooooh heerlijk! Ik ken dit nog niet, lijkt me iets voor mijn lentekriebels!

 • Avatar van Lindsey Beljaars
  Reply Lindsey Beljaars 3 februari 2016 at 10:02

  Ik ken deze lijn al. Ben sowieso al fan van Kneipp maar de geur van deze Amandelbloesem vind ik echt heerlijk!

 • Avatar van Barbara
  Reply Barbara 3 februari 2016 at 08:52

  Die gezichtscrème is heerlijk idd, helaas bijna nergens meer te krijgen. Ruikt deze lijn hetzelfde als de andere producten?

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 3 februari 2016 at 09:25

   Ja, ik vind het echt een verlengde van de bestaande productlijn qua geur.

 • Avatar van Bianca
  Reply Bianca 3 februari 2016 at 07:47

  Vooral die foam is echt heerlijk <3

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 3 februari 2016 at 06:32

  Ik heb ze nog niet geprobeerd maar deze producten lijken me heel fijn. Vooral de geur lijkt me heerlijk!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.