Beauty

Nieuwe lenteparfums van Marc Jacobs, Estée Lauder, Jil Sander & Roberto Cavalli

19 februari 2016

nieuwe lenteparfums
Het is alweer een tijdje geleden dat ik over een parfum heb geschreven en dat terwijl er voldoende staan te wachten om kennis met je te maken. Je kan goed merken dat de seizoenen gaan veranderen en dat er weer meer vrolijke geuren en frisse kleuren in de beautywereld verkrijgbaar gaan zijn. Zo ook met deze nieuwe lenteparfums die ik vandaag aan je laat zien. Let’s go!

nieuwe lenteparfums nieuwe lenteparfums nieuwe lenteparfums
Marc Jacobs Daisy eau so fresh Blush

Elk jaar komt Marc Jacobs met een paar nieuwe limited edition geuren uit van eerder uitgebrachte varianten en dit jaar is eentje hiervan de Daisy eau so fresh Blush. Het is overduidelijk de meest fruitige geur die er vandaag tussen zit en het is wel iets waar je van moet houden. Perfect voor de lente en de eerste met-zonder-jas-naar-buiten dagen is ‘ie zeker!

Je ruikt er roze grapefruit, appel, mandarijn, peer, fresia, rozen, kamperfoelie, waterlelie, verschillende houtnoten en muskus in terug. Zoals je kan raden opent hij dus met een flinke fruitexplosie waarbij voor mij vooral de grapefruit eruit springt. Daarna ruik ik een zoet zomerboeket van bloemen en hij eindigt als een zwoele zomeravond wat zoet en warm op de huid. De geur blijft bij mij zo’n vier uur goed op de huid ruiken.

Marc Jacobs Daisy eau so fresh Blush limited edition eau de toilette is verkrijgbaar voor €78,89/75ml.

nieuwe lenteparfums nieuwe lenteparfums nieuwe lenteparfums

Estée Lauder Modern Muse eau de rouge
Oh, wat vind ik deze geuren van Estée Lauder toch lekker! De eerste twee – Modern Muse eau de parfum en Modern Muse Le Rouge – waren beide verschillend, maar toch herkenbaar als ‘familie’ van elkaar en ook deze nieuwste variant past er mooi bij. Het is zeker een romantische en vrouwelijke geur te noemen die perfect is voor de lente.

In de geur zitten de geurnoten van framboos, groene geurnoten, roze peper, rozen, magnolia, jasmijn, vetiver, houtnoten, ambrette en vanille en het geheel maakt een groenige en houtachtige geur waarbij de rozengeur duidelijk naar voren komt. Het is geen heel erg opvallende geur en dat kan ook een positief iets zijn, want hij leent zich perfect om een signature geur te worden voor overdag waarna je naar een wat zwaardere geur overgaat voor de avond.

Estée Lauder Modern Muse eau de rouge eau de toilette is verkrijgbaar vanaf €44,00/30ml.

nieuwe lenteparfums nieuwe lenteparfums nieuwe lenteparfums

Jil Sander Simply
Ik heb persoonlijk een zwak voor geuren van Jil Sander, omdat ze altijd een bepaalde vorm van elegantie en vrouwelijkheid uitstralen zowel qua flacon als in de geur zelf. De flacon van deze geur is strak en puur en ik vind het bijzonder hoe de flacon transparante delen in zich heeft wat het net wat extra’s geeft.

Ook deze geur is heel erg ‘Jil Sander’ en ik draag hem sinds ik hem in huis heb regelmatig. Je ruikt er geurnoten van peer, galbanum, ambrettazaad, viooltjesmuskus, tuberoos, kardemom, patchoeli, leer en vanille in. Zoals je ziet: zeker niet allemaal even standaard geurnoten. En dat maakt het dan ook een mooie en opvallende geur in mijn parfumverzameling. Het is een warme, ietwat poederige en kruidige muskusgeur die voor een eau de toilette echt lang blijft hangen. Heerlijk!

Jill Sander Simply eau de toilette is verkrijgbaar vanaf €40,00/40ml.

nieuwe lenteparfums nieuwe lenteparfums nieuwe lenteparfums

Roberto Cavalli paradiso azzurro
La Dolce Vita is niet alleen een manier van leven, maar ook dè inspiratiebron van deze geur. Zoals gewend van Cavalli zien we in de flacon een extravagantie terug die herkenbaar is van dit modehuis. De geur zelf is geïnspireerd op de schoonheid van de Mediterraanse kust en doet je denken aan een warme dag op het strand met zo af en toe een koel briesje.

De geur begint prikkelend fris met de geuren van lavendel en bergamot, gaat over in een sensuele bloemengeur van jasmijn en eindigt in een warme basis van cipres en kasjmierhout. Deze geur ontwikkelt zich op een verrassende manier op mijn huid. Aan het begin niet helemaal mijn favoriet, maar na enige tijd wordt hij steeds lekkerder. De geur doet heel zomers clean aan met een aromatisch randje en blijft op mijn huid zo’n uur of zes goed terug te ruiken.

Roberto Cavalli paradiso azzurro eau de parfum is verkrijgbaar vanaf eind van deze maand vanaf €49,95/30ml.

Ik ben benieuwd.. welke van deze vier nieuwe lenteparfums spreekt jou het meest aan?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van YuStSoMe
  Reply YuStSoMe 19 februari 2016 at 21:07

  Ik doe even op mijn gevoel afgaan en kies voor Roberto Cavalli… azzuro klinkt goed!

 • Avatar van Manon Boerakker
  Reply Manon Boerakker 19 februari 2016 at 20:23

  Hele mooie flacons allemaal. Ik ben het meest benieuwd naar paradiso azzurro

 • Avatar van Nicole @ Everyday-Life.nl
  Reply Nicole @ Everyday-Life.nl 19 februari 2016 at 17:16

  Die Daisy-geur lijkt me heel lekker! Prachtige foto’s weer!!!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 19 februari 2016 at 17:36

   Hij is ook echt heerlijk! En.. dankjewel! <3

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 19 februari 2016 at 13:17

  Ik ben wel benieuwd naar die geur van Jill Sander. Hij lijkt mij tof

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 19 februari 2016 at 12:28

  oehh die daisy geur <3

 • Avatar van Nynke
  Reply Nynke 19 februari 2016 at 10:44

  Daisy, yum! De Eau so fresh Blush vind ik zelf heel lekker :)

 • Avatar van jeapiebel
  Reply jeapiebel 19 februari 2016 at 09:42

  Wat een prachtige flacons allemaal, ik ben benieuwd hoe het in het echt ruikt. Ik heb nog nooit één van deze merken geprobeerd.

 • Avatar van Lindsey Beljaars
  Reply Lindsey Beljaars 19 februari 2016 at 09:24

  Leuk!! Vooral Marc Jacobs Daisy Blush Eau So Fresh vind ik tot nu toe echt een van de lekkerste ‘nieuwe’ geuren voor de lente!

 • Avatar van Nicky
  Reply Nicky 19 februari 2016 at 08:26

  Ik heb toevallig Daisy geroken maar ik moet zeggen dat ik de Daisy Dream variant van de lijn lekkerder vond. Met de andere geuren ben ik niet zo bekend maar ik ga ze zeker eens ruiken als ik ze in de winkel tegen kom.

 • Avatar van Varenka W
  Reply Varenka W 19 februari 2016 at 07:38

  Modern Muse rouge heb ik in combinatie met de shimmer bodylotion,zalig
  Simply van Jil Sander heb ik ook, maar al jaren geleden ontdekt en alleen de fles is veranderd volgens mij.
  Wel heel lekker……..

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 19 februari 2016 at 06:40

  Prachtige flacons Daisy en Modern Muse hebben mijn voorkeur….

  Xoxo

 • Avatar van femkedj
  Reply femkedj 19 februari 2016 at 06:36

  Vooral naar de geuren ‘Diasy’ en ‘Modern Muse’ ben ik erg benieuwd! Wat een mooie flacons allemaal.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.