Beauty

Odorex ultra protect cleargel

29 februari 2016

odorex ultra protect cleargel
Edit: helaas zijn alle gratis weg te geven deodorants op. De actie was een groot succes! Er is een nieuwe deodorant op de markt en niet zomaar eentje. De nieuwe Odorex Ultra Protect Cleargel belooft namelijk een 48-uurs bescherming zodat jij je 100% zeker voelt in elke situatie. Haal de powervrouw in je naar boven en ga de test aan! In dit artikel vertel ik je alles over deze nieuwe deodorant, deel ik mijn eigen ervaring en roep ik je op om de test aan te gaan door een gratis deodorant te ontvangen en mee te testen.

odorex ultra protect cleargel
Odorex Ultra Protect Cleargel is een transparante anti-transpirant. Het grote verschil hierin met een normale deodorant is dat dit veel langer en beter beschermt. Erg geschikt dus voor vrouwen die bovengemiddeld transpireren, met een actief leven òf als extra voorbereiding voor een date night ;) Je brengt hem ’s avonds op je schone en droge oksels aan zodat de werkzame bestanddelen goed kunnen inwerken terwijl jij in ruststand bent en je bent vervolgens tot wel 48 uur extra goed beschermd. Op een verantwoorde manier wordt zo overmatig transpiratievocht en bijbehorende geur voorkomen waardoor je je een stuk zekerder voelt.

De nieuwe Odorex Ultra Protect Cleargel is vanaf vandaag verkrijgbaar voor €5,99 en is ook verkrijgbaar als een crèmevariant.

odorex ultra protect cleargel

Mijn ervaring
Allereerst vind ik het fijn dat dit geen spraydeodorant is, ik ben namelijk een groot fan van een stick en roller. Deze stick ziet er clean uit en is gemakkelijk èn zuinig in gebruik; even onderaan draaien tot er wat product door de gaatjes omhoogkomt en vervolgens onder je oksels aanbrengen. De geur is heerlijk fris en zacht en doet me denken aan de geur van babyverzorgingsproducten ♥ De deodorant heeft niet lang nodig om goed in te trekken, laat geen strepen achter op kleding en ik ruik de hele dag door lekker fris onder mijn oksels.

Met een langere dag met verschillende afspraken buiten de deur en tijdens een sportsessie merk ik pas echt het grote verschil. De frisse geur komt me zo af en toe lekker subtiel tegemoet en ik ben een stuk minder vochtig onder de oksel. Oh yes, dit is zeker een heel erg fijne deodorant die zijn beloftes waarmaakt. Ook fijn: als ik de dag erna een thuiswerkdag heb hoef ik niet nog eens extra deodorant aan te brengen want zelfs na een douchebeurt ruiken mijn oksels die dag ook nog lekker fris.

odorex ultra protect cleargel

Hoe werkt de #rechtsodorex test?
1. Vraag hier jouw gratis Odorex Ultra Protect Cleargel aan
2. Gebruik links jouw huidige favoriete deodorant en rechts de nieuwe Odorex
3. Doe je dagelijkse ding en ervaar deze nieuwe anti-transpirant
4. Na een week ontvang je een vragenlijst om jouw ervaringen te delen. Naast de gratis deodorant maak je ook nog eens kans op een jaar lang voldoende voorraad van deze anti-transpirant (6 stuks).

Let the #rechtsodorex test begin!

Klik hier voor de website van Odorex en om jouw gratis Ultra Protect Cleargel deodorant aan te vragen.

Ik ben benieuwd.. Test jij met mij mee?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

balkje-nieuwe-layout

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 1 maart 2016 at 10:11

  Leuk, ga deze gelijk aanvragen, ben erg benieuwd. Ik gebruik altijd een roller, een spray gaat veel sneller op heb ik het idee en de werking blijft hetzelfde.

 • Avatar van Evelien - http://www.ohfashion.nl
  Reply Evelien - http://www.ohfashion.nl 1 maart 2016 at 00:13

  Oh wat leuk, meteen aangevraagd! Wat een geweldige foto van jou, zo leuk! ♥ En fijn dat je ervaring zo positief is, ben benieuwd hoe ik hem ga ervaren.

 • Avatar van Desiree Manon
  Reply Desiree Manon 29 februari 2016 at 23:49

  Ik heb me aangemeld, ik ben benieuwd!

 • Avatar van smilingbeauties
  Reply smilingbeauties 29 februari 2016 at 23:42

  Ik ben erg benieuwd! Mijn huidige deo werkt sinds kort niet meer fijn, dus ik ben op zoek naar een andere deo die mij droog en fris houdt

 • Avatar van Sjess
  Reply Sjess 29 februari 2016 at 21:24

  Ik heb mezelf meteen aangemeld! Ben sowieso dol op de normale deo’s van Odorex dus ben erg benieuwd naar deze nieuwe! Heb iets soortgelijks van Rexona en dat werkt helaas niet zo goed. En dat terwijl ik niet extreem zweet ofzo ????

 • Avatar van Mylou
  Reply Mylou 29 februari 2016 at 20:57

  Wat tof, ik ben benieuwd! Heb ‘m gelijk aangevraagd :)

 • Avatar van Saraya
  Reply Saraya 29 februari 2016 at 19:30

  Klinkt als een fijne deo, kunnen wij als Belgen ook meedoen?
  X

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 29 februari 2016 at 20:27

   Volgens mij enkel met een Nederlands adres..

 • Avatar van Shiralee
  Reply Shiralee 29 februari 2016 at 17:38

  Wah! Hopelijk werkt deze dan beter dan de Suave/Secret of Lady Speed Stick want zelfs die houden mij niet droog :p thanks :) ga het zeker proberen!

 • Avatar van Lindsey Beljaars
  Reply Lindsey Beljaars 29 februari 2016 at 16:39

  Heel leuk! Ik doe mee!

 • Avatar van Melanie
  Reply Melanie 29 februari 2016 at 16:22

  Leeuk, ik ga hem ook testen! De deo klinkt na jou review al veelbelovend.

 • Avatar van irene
  Reply irene 29 februari 2016 at 16:18

  Ik hoor ook goede verhalen over dit merk! Ik transpireer soms ook veel echt vreselijk!!

 • Avatar van Annet
  Reply Annet 29 februari 2016 at 15:35

  Ik ben zeer benieuwd naar de werking van deze Deo.

 • Avatar van debbieschrijft
  Reply debbieschrijft 29 februari 2016 at 15:13

  YES PLEASE! Transpireren is lang een issue geweest voor mij, totdat ik de Odorex depper ontdekte. Nu gebruik ik die echt nog maar eens per 3 a 4 maanden. Verder ben ik fan van de Lady Speedstick, dat is echt mijn favo deo.

  Ik zie wel dat er nu meer merken met een stick komen en dat doet mij deugd. Ik wissel nu de LS af met een stick van Rexona, maar die laatste ruikt toch niet zo lekker poederig fris. Ik ga deze nieuwe van Odorex dus zeker graag testen. Bedankt voor de tip!

 • Avatar van Mieke
  Reply Mieke 29 februari 2016 at 14:51

  Oh, jammer dat het enkel voor mensen met een adres in Nederland lukt. Ik ben heel benieuwd naar deze deo!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 29 februari 2016 at 14:07

  Dat klinkt erg goed!
  Ik ben er zo benieuwd naar omdat ik vaak en veel transpireer maar ook erg bang ben dat anderen het ruiken.
  Heb dus meteen deze nieuwe deodorant aangevraagd.
  Fijn en goed artikel.
  Dank je voor de tip ;-)

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.