Beauty

Opgemaakte beautyproducten februari 2016

15 februari 2016

opgemaakte beautyproducten
Okee, laten we eerlijk wezen. Het grootste deel van de opgemaakte beautyproducten die ik je vandaag laat zien zijn nou niet bepaald de meest spannende producten in the beauty department, maar het zijn wel producten die iedereen gebruikt en juist over zulke gangbare producten wordt toch niet veel geschreven. Ik laat je vandaag zien welke producten hier leeg raakten over de afgelopen maand en of ze aanraders zijn of niet..

opgemaakte beautyproducten
Ik heb het al eens eerder gezegd en zeg het nu weer: ik ben totaal niet kieskeurig als het op een scheerproduct aankomt. Ik neem er dan vaak ook maar eentje mee van de winkel waar ik op dat moment toch moet zijn en zo belande deze Cien shaving gel sensitive tijdens het rondje Lidl boodschappen in mijn kar. Scheert prima, ruikt lekker en irriteert mijn huid niet. What’s more to say?

Method handzeep. Ik heb een liefde voor dit merk ontwikkelt en ik merk dat de huisvrouw in mij er erg blij van wordt. De producten zijn ecologisch, bevatten geen parabenen, zijn biologisch afbreekbaar en niet getest op dieren. Ook de schoonmaakproducten zoals de toiletreiniger, afwasmiddel, badkamerspray etc. hiervan ruiken niet alleen lekker, zien er ook nog eens leuk en fris uit en doen gewoonweg goed hun werk. Ik liet het merk trouwens ook al eens voorbij komen in The Domestic Goddess Tag, een lekker huishoudbeursvriendelijk vragenlijstje ;)

Oral-B 3D White Luxe perfection tabdpasta & whitening versneller. Een nieuwe soort tandpastacombinatie die nog betere resultaten belooft, maar waar wij hier in huis maar weinig van merkten. Je moet de producten na elkaar gebruiken (dus eerst de tandpasta en daarna de whitening versneller) en ondanks dat de tanden zeker lekker schoon werden en de adem fris rook, merkten we niet echt wat van de kleur van onze tanden. Daarnaast ging de tandpasta een stuk sneller leeg dan de versneller, een beetje het shampoo-conditioner verhaal..

Wat hier trouwens wèl snel resultaat opleverde is de homemade whitening tandpasta waarvan ik de Beauty DIY onlangs deelde. Bevat ook nog eens een stuk minder belastende ingrediënten en is vriendelijker voor je portemonnee.

opgemaakte beautyproducten

Over de deo’s die opgeraakt zijn kan ik wat sneller klaar zijn. Die van Therme doet goed zijn best in de oksels droog houden en ruikt heerlijk, maar er zit helaas wel veel uitdrogende alcohol in die wat minder goed is voor de conditie van je okselhuid en nogal prikt na het scheren van je oksels :( De NIVEA protect & care deodorant bevat dan weer geen alcohol en wat meer verzorgende ingrediënten, ruikt heerlijk naar de geur uit ‘het bekende blauwe blik’ en doet het prima tijdens een normale dag. Maar als je wat intensiever beweegt dan zou ik toch eerder gaan voor de NIVEA dry comfort of de NIVEA stress protect deodorant. Beide hoog op mijn deo-favorieten-lijstje!

opgemaakte beautyproducten

Als laatste heb ik nog twee gezichtsreinigers die op zijn gegaan. Beide van het type wat je op je droge gezicht met make-up inmasseert en vervolgens met wat water milky maakt en dan met een washandje afneemt. Beide halen de make-up in erg korte tijd weg en hebben geen moeite met een wat zwaardere make-up of waterproof mascara. Lees ook zeker de uitgebreide review over de Rituals sensational soft cleanser als je er meer over wil weten.

Zelf ben ik door de ervaring met deze travelsize verpakking Eve Lom cleanser benieuwd geworden naar dit merk. Het ontdeed mijn gezicht namelijk niet alleen van make-up maar liet mijn huid ook nog eens heerlijk zacht en gevoed aanvoelen. Mocht iemand tips hebben van Eve Lom producten die ook het proberen waard zijn dan hoor ik het graag :)

Welke alledaags producten maakte jij voor het laatst op en was het een aanrader?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Evelien - http://www.ohfashion.nl
  Reply Evelien - http://www.ohfashion.nl 17 februari 2016 at 23:18

  Prima producten weer! :) Ik moet nog steeds die DIY tandpasta maken. Misschien van de week maar even doen. Fijn dat die Nivea deo dé bekende Nivea geur heeft, daar ben ik zo dol op!

 • Avatar van Sonja Van de Sande
  Reply Sonja Van de Sande 15 februari 2016 at 19:46

  Zet op boodschappenlijst: Cien Shaving… stond vanmorgen onder de douche en je raad het al, zelfs mijn man had ruim gebruikt deze dagen! Wat wil je met een nieuw apparaat! :)

 • Avatar van Manon Boerakker
  Reply Manon Boerakker 15 februari 2016 at 17:32

  Oral B vind ik totaal geen fijne tandpasta ik gebruikt colgate heel veel

 • Avatar van jeapiebel
  Reply jeapiebel 15 februari 2016 at 15:16

  Lidl heeft vaak goede producten en wint regelmatig een prijs van de consument gids. Ik doe daar af en toe ook boodschappen. Eve Lom cleanser dat niet alleen make-up schoonmaakt maar je huid ook lekker aanvoeld en ook voedt. dat heb ik nodig

 • Avatar van Dana
  Reply Dana 15 februari 2016 at 12:26

  Fijne producten zitten er tussen! Een whitening tandpasta die voor mij wel werk is die van Vitis :)

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 15 februari 2016 at 12:04

  ik moet ook echt weer eens wat restjes op gaan maken!

 • Avatar van Lindsey Beljaars
  Reply Lindsey Beljaars 15 februari 2016 at 09:17

  Oeh ik maak de laatste tijd echt weinig op! Probeer van alles uit en daarom heb ik allemaal halve flesjes staan. Ik moet dus nodig echt weer eens producten echt gaan opmaken, haha!

 • Avatar van Liset - Beautydagboek
  Reply Liset - Beautydagboek 15 februari 2016 at 08:55

  Die Method handzeep klinkt mij goed in de oren! Ik heb zulke droge en gevoelige handen, dat ik lang niet alle zeep kan verdragen. Ook fijn dat ze nog meer van dat soort producten verkopen. Zelf ben ik ook niet zo kieskeurig qua scheerschuim, maar ik neem vaak een budgetmerk mee die geschikt is voor de gevoelige huid.

 • Avatar van Karen
  Reply Karen 15 februari 2016 at 08:50

  Nog niet op, maar wel bijna, mijn Kruidvat oogcrème. En ik vind ‘m zo fijn dat ik hem weer ga rebuyen. Ik ben wel benieuwd naar dat Eye Lom nu!

 • Avatar van 3lles
  Reply 3lles 15 februari 2016 at 07:01

  Ik maakte kort geleden een make-upremover op, gewoon die van de kruidvat. Het verwijdert de make-up van mijn gezicht, verder niks bijzonders.
  Liefs,
  Elles

 • Avatar van Julie
  Reply Julie 15 februari 2016 at 06:57

  Eigenlijk is de soft cleanser van Rituals meer een dieptereiniger dan een product om je make-up er af te halen, daar hebben ze een speciale reinigingsmelk voor. Het kàn er wel mee, maar het is zeg maar de bedoeling dat je eerst de cleansing milk gebruikt en daarna de soft cleanser! ;-)
  Hoe dan ook heb je een boel nuttige producten opgemaakt! Het zijn inderdaad alledaagse dingen waar we vaak niet bij stil staan! :-)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 15 februari 2016 at 09:20

   Oh, echt? Op de website en verpakking staat ook gewoon inmasseren op een droge huid tot het olie is, dan make-up en vuil afspoelen met water. Ah well, het werkt in ieder geval heel goed op die manier ;)

   • Avatar van Julie
    Reply Julie 16 februari 2016 at 08:23

    Ja klopt, het kan dus wel.. Maar het zijn eerder de laatste restjes make-up die je dan mee weg neemt zeg maar.. :-) Maar hé, als het voor jou zo prima werkt…! ;-)

   • Avatar van Julie
    Reply Julie 18 februari 2016 at 09:23

    Ik heb nog wat extra research gedaan en het is inderdaad mogelijk om er je make-up mee te verwijderen, maar als je hem dan ook als diepte reiniger wil gebruiken, moet je hem twee keer na elkaar toepassen. De eerste keer voor de make-up en de tweede keer om te reinigen. Het is dus wel degelijk een reiniger zoals ik dacht, maar je kan hem in principe ook voor je make-up gebruiken, maar dan is de tube dus 2x zo snel leeg! ;-)

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 15 februari 2016 at 06:37

  Je hebt veel producten opgemaakt!
  Het laatste merk ken ik niet.
  Hoop dat er iemand mee bekend is.

  Xoxo

 • Avatar van femkedj
  Reply femkedj 15 februari 2016 at 06:33

  Het laatste product die ik opmaakte was een fles Garnier miccelair reinigingswater, altijd een aanrader ;-)!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 15 februari 2016 at 09:21

   Jep! Ook hier een blijvertje in de kast :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.