Beauty

OPI New Orleans collection

14 februari 2016

opi new orleans
Het is alweer een tijdje geleden dat ik een collectie van OPI aan je liet zien en de OPI New Orleans collectie ligt hier al een poosje in huis, maar aangezien hij nu bijna verkrijgbaar is kon ik niet langer wachten. Ik vind het een heerlijke collectie waarvan ik zeker lentekriebels krijg, want er zitten veel frisse en vrolijke kleuren in. Tijd om de collectie aan je te laten zien met meer informatie, foto’s en swatches!

opi new orleans opi new orleans opi new orleans
Om een frisse kijk op het leven te houden moeten we ons af en toe even opladen. Geniet bewust van een goede maaltijd, maar verlies jezelf in je favoriete muziek of dans de sterren van de hemel. Waar je ook voor kiest; de perfecte plek om dat allemaal te doen is New Orleans.

Of je nu geraakt wordt door de diversiteit aan cultuur, het heerlijke eten, de levendige muziek, of de energieke levensstijl, het zijn New Orleans’ ontembare geest en het gevoel van gemeenschap die echt inspireren.”

Om de spirit van deze bijzondere en kleurrijke stad te vieren is er nu de OPI New Orleans collection die de voorjaarscollectie van OPI voor 2016 is. De kleuren zijn geïnspireerd op hartige kruiden, soulvolle blues, de levendige flora en sierlijke architectuur.

opi new orleans

Got Myself In a Jam-balaya is een frisse perzikkleur die heel milky aandoet, de kleur heeft een creamy finish en dekt in twee laagjes
Ritch Girls & Po-Boys is een helderblauwe nagellak met een creamy finish die in twee laagjes dekt
Take a Right on Bourbon is een metallic gouden nagellak met een rozige gloed erdoorheen die in twee laagjes dekt, maar helaas wel een beetje streperig opdroogt.

opi new orleans

She’s a Bad Muffuletta! is een kleur die de camera niet goed op kon pikken. In het echt is hij namelijk veel meer neon te noemen en zit er een tintje oranje door het helderrood heen. Perfect voor de zomer op de (teen)nagels bij zongekuste huidjes. Deze creamy lak dekt zo goed als perfect in één laagje
Humidi-Tea is een parelmoer nagellak die perfect is voor bruiloften en romantische dates. Het is een koele nude tint met een mooie rozige microshimmer erdoorheen verwerkt die dekt in twee laagjes
Spare Me a French-Quarter? is een creamy nagellak die nèt niet helemaal dekt in één laagje en qua kleur is hij paars met een iets warm tintje erdoor waardoor hij niet zo standaard is. Nice!

opi new orleans

Ik ben persoonlijk een fan van OPI nagellak en ook de hand- en nagelverzorgingsproducten zijn erg fijn. De nagellak lakt prettig door het bredere en platte kwastje in combinatie met een niet-te-dikke-of-te-dunne nagellak, ze drogen redelijk vlot, hebben een mooie glans van zichzelf en blijven ook nog best een tijdje mooi op je nagels zitten. Wel even een goede basecoat onder de nagellak aanbrengen, want zeker de fellere kleuren hebben de neiging om de natuurlijke nagel iets te verkleuren.

De complete OPI New Orleans collection is verkrijgbaar vanaf 22 februari, bestaat uit twaalf kleuren nagellak van 15ml per flacon (€14,95 per stuk) en er is ook een miniset verkrijgbaar met vier kleuren in een flesje van 3,75ml voor €22,95. Leuk om te weten en handig voor je eventuele voorjaars- of zomervakantie: alle kleuren zijn in OPI salons ook als GelColor te zetten :)

Welke kleuren draag jij graag in de lente op je nagels?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 19 februari 2016 at 15:07

  Hoe kun jij zo’n mooie foto’s trekken van je swatches? Ik sukkel daar altijd mee!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 19 februari 2016 at 15:15

   Dankjewel voor je compliment! Ik denk oefenen met verschillende standen en camera-instellingen en goed daglicht met een reflectieschermpje helpt natuurlijk ook een boel ;)

   • Avatar van beautifulday4makeup
    Reply beautifulday4makeup 19 februari 2016 at 15:17

    Ik ga er nog wat mee experimenteren. In ieder geval bedankt voor de tips. Ik heb jammer genoeg geen schermpje waarmee ik het kan zien, maar mss moet ik hem vast zetten via een statief… Thanks!

 • Avatar van fabulousheidi
  Reply fabulousheidi 15 februari 2016 at 11:10

  Wat een heerlijke collectie weer! Ik ben niet zo van de blauwe lakjes maar deze springt er echt uit! Prachtige kleur!

 • Avatar van face2beauty
  Reply face2beauty 14 februari 2016 at 17:39

  Het zijn echt zulke gave tinten! Vind dit een hele mooie collectie en ga er zeker wat van scoren. Welke kleur ben ik alleen nog niet aan uit maar ik heb nog tot 22 februari :D

 • Avatar van Karen
  Reply Karen 14 februari 2016 at 16:08

  Ik word altijd blij van OPI, al ben ik wel eens enthousiaster over de kleuren geweest. Maar ja, er valt natuurlijk ook niet meer zo veel te vernieuwen, denk ik.

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 14 februari 2016 at 13:40

  erg gave tinten :D

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 14 februari 2016 at 13:39

  Er zitten weer hele mooie kleurtjes tussen :)

 • Avatar van Pirre
  Reply Pirre 14 februari 2016 at 13:38

  Ik vind ze erg mooi, maar ook best wel prijzig…jammer! Volgens mij zit er wel een hele mooie glans over, dat vervaagd altijd zo snel vind ik

 • Avatar van Nesrin
  Reply Nesrin 14 februari 2016 at 13:37

  Mooie kleurtjes vooral die blauwe lijkt mij heel cool.

 • Avatar van Varenka W
  Reply Varenka W 14 februari 2016 at 13:28

  Oeh mooi hoor!
  Vooral de Bourbon (goud kleurige) en de Fench quarter (framboise) oh en die paarse N54 zijn wel mijn ding…..
  Voor mijn handen vind ik een rustig kleurtje altijd fijner, maar als het weer tijd is voor open schoenen ga ik graag los op fellere kleurtjes.
  O joh ik verlang zohooooo naar het zonnetje, ben echt geen guur weer type ????????????

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 14 februari 2016 at 13:02

  Got Myself In a Jam-balaya is echt heel mooi! Maar die groene zou ik ook nog wel willen zien.

 • Avatar van Lindsey Beljaars
  Reply Lindsey Beljaars 14 februari 2016 at 12:18

  Wauw zoo mooi! De blauwe en metallic vind ik wat minder maar de rest is echt heel erg mooi!

 • Avatar van Beautyjuf
  Reply Beautyjuf 14 februari 2016 at 11:14

  Wat een heerlijke, frisse lentekleuren! Ik word hier heel vrolijk van :-) Ik draag veelal felle tinten nagellak in de lente, maar ook nude tinten. Ik houd van afwisseling, dus om de paar dagen zit er een andere kleur op mijn nagels.

 • Avatar van Wies | Nature of Happiness
  Reply Wies | Nature of Happiness 14 februari 2016 at 11:04

  OPI nagellakjes vind ik erg fijn, maar ik hou jammer genoeg echt niet van dit soort kleuren op mijn nagels. Ik heb liever neutrale of donkere kleurtjes :)

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 14 februari 2016 at 10:53

  Oeps, er ging wat fout….sorry
  Ik draag ik eigenlijk alles in elk seizoen, heb geen specifieke lente, zomer, winter en herfstlakken :-) je pakt toch vanzelf een lakje wat bij het moment past vind ik.

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 14 februari 2016 at 10:49

  De blauwe en de fuchsia kleur vind ik erg mooi en zou ik ook in de lente dragen. Maar nu draag ik in de lente en winteesals,lq

 • Avatar van Britt
  Reply Britt 14 februari 2016 at 10:16

  Wat een vrolijke kleurtjes! Ik krijg nu al zin in het lekkere weer, maar ik denk dat ik daar nog even op kan wachten haha!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 14 februari 2016 at 11:04

   Helaas duurt het nog wel even voordat je met-zonder jas naar buiten kan :(

 • Avatar van Eline
  Reply Eline 14 februari 2016 at 09:27

  Prachtige tinten, ik vind ze heel mooi!

 • Avatar van BeautyOpinie
  Reply BeautyOpinie 14 februari 2016 at 08:35

  Als ik naar de sneeuw hier buiten kijk kan ik me nog niets voorstellen van de lente ;) maar van deze mooie lakjes krijg ik wel een voorjaarsgevoel! Got Myself In a Jam-balaya vind ik een echte voorjaarskleur maar ook Ritch Girls & Po-Boys vind ik gaaf. Dit soort kleuren draag ik in de zomer ook veel op mijn teennagels.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 14 februari 2016 at 11:04

   De sneeuw bleef hier niet liggen, maar zag foto’s op Instagram voorbij komen van hele pakken.. Wow! Ach, alvast een beetje wegdromen naar een warm zonnetje met deze collectie dan ;)

 • Avatar van Esmée
  Reply Esmée 14 februari 2016 at 08:28

  Prachtige lakjes! Vooral de parelmoer vind ik heel mooi voor de lente

 • Avatar van femkedj
  Reply femkedj 14 februari 2016 at 08:06

  Het blauwe en metallic gouden lakje zijn ieuk zijn niet zo mijn ding. Alle andere lakjes vind ik erg mooi! Leuke collectie weer :-)!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 14 februari 2016 at 11:05

   Dat zijn ook precies de kleurtjes die mij wat minder doen, maar de rest is sooo pretty!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 14 februari 2016 at 06:41

  Wauw, dat zijn prachtige kleuren!
  Daar zal ik zeker een aantal van gaan kopen om toe te kunnen voegen aan mijn nagellakstash ;-)

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.