Beauty

Pink Gellac LED starterset

5 februari 2016

pink gellac
Ik ben een groot fan van nagellak en draag eigenlijk altijd wel een kleurtje op mijn nagels, maar sinds ik moeder ben geworden heb ik er gewoonweg minder tijd voor. En aangezien ik er een hekel aan heb om met afgebladderde nagellak rond te lopen, zijn de gellakken een enorme uitkomst. Zo heb je gellak voor thuis van verschillende merken met en zonder lamp en ik heb er al veel uit kunnen proberen. De afgelopen tijd heb ik de Pink Gellac LED starterset uit kunnen proberen en hier wil ik je vandaag alles over vertellen met foto’s, how-to, swatches en een uitgebreide review. Oh, en ik mag ook nog eens zo’n complete starterset weg gaan geven. Hoe tof is dat?!

Met Pink Gellac kan je jezelf thuis een gellak manicure geven die belooft twee weken te blijven zitten. Het is het nummer 1 gel polish merk van Europa en er zijn meer dan 80 kleuren en verschillende finishes nagellak van verkrijgbaar. Ook nail arts zijn er trouwens goed mee mogelijk, dus je kan er echt alle kanten mee op; van een French manicure tot aan stamping nail art bijvoorbeeld. Love it!

pink gellac pink gellac

Wat zit er in de doos?
De Pink Gellac LED starterset is verkrijgbaar voor €99,00 (nu tijdelijk €69,00) en bestaat uit de volgende producten:

– een handleiding
– Base2 basecoat 15ml
– kleurlak Color 156 Tropical 15ml
– Ultra Shine topcoat 15ml
– flesje cleaner 50ml
– dubbelzijdige vijl
– houten bokkenpootje
– nail wipes
– LED lamp
– 10 remover pockets

Ook krijg je na aanschaf toegang tot een soort online cursus waarmee je jezelf alle fijne kneepjes van het lakken aan kan leren zodat je een perfecte gellak manicure kan zetten. Mocht je losse producten nodig hebben dan is dit allemaal ook via de webwinkel te koop. Als voorbeeldje: losse kleurtjes gellak kosten €14,95 en hierbij geldt dat je de 3e kleur gratis krijgt.

Hoe gebruik je Pink Gellac?
Eigenlijk is het gebruik van de gehele set heel erg gemakkelijk, maar om het mooiste en meest langhoudende resultaat te krijgen moet je wel enkele stappen opvolgen. Let’s go!

Voorbereiding
Verwijder eventuele aanwezige nagellak. Duw je nagelriemen voorzichtig terug met het houten bokkenpootje. Ruw je nagelbed lichtjes op met de roze kant van de vijl om dode huidcellen en ribbeltjes te verwijderen. Gebruik de witte kant van de vijl om je nagels in de gewenste vorm en lengte te vijlen. Gebruik de Nail Cleaner en een Nail Wipe om je nagels te ontvetten en schoon te maken en zorg dat je het nagelbed hierna niet meer aanraakt met je vingers om ze vetvrij en schoon te houden.

1. Breng een dun laagje Base2 aan, houd 1 millimeter afstand van je nagelriemen en hou voor 15 seconden onder de LED lamp.
2. Breng een dun laagje van de kleurlak aan, hou weer 1 millimeter afstand van je nagelriemen. Hou de nagels voor 60 seconden onder de lamp. Herhaal deze stap tot de kleur volledig dekkend is.
3. Breng een dun laagje Ultra Shine aan en houd ook hierbij weer 1 millimeter afstand van je nagelriemen. Hou deze laatste stap 60 seconden onder de lamp. Klaar!

Enkele tips om rekening mee te houden
– Zorg dat je voor gebruik de Base2, kleurlak en Ultra Shine even goed voor 30 seconden tussen je handen rolt
– was je handen niet van tevoren en neem geen douche tot een uur voor het lakken, hierdoor worden de nagels zachter/vochtig waardoor de gellak minder hecht
– gebruik niet teveel lak op je kwastje, even goed afvegen langs de hals dus voor je ermee aan de slag gaat
– lak ook de top van de nagels mee voor het mooiste en meest langdurige resultaat
– verwijder tussendoor het plaklaagje niet en gebruik ook naderhand niet de Nail Cleaner, de topcoat is non-sticky (zo niet, nog even iets langer uitharden onder de LED lamp)
– lak niet in (direct) zonlicht of buiten en hou de flesjes Base2, kleurlak en Ultra Shine uit de buurt van zonlicht en de LED lamp
– werk in meerdere dunne laagjes kleurlak in plaats van één dikke laag
– werk per hand en/of voet
– hou de manicure het langst mooi door je nagelriemen elke avond voor het slapen gaan in te smeren met een goede nagelriemolie.

pink gellac pink gellac pink gellac pink gellac pink gellac pink gellac

pink gellac
Je ziet hierboven swatches van de volgende drie kleuren:

156 Tropical, een creamy zomers koraalroze kleur (aanwezig in de LED starterset)
168 Elegant Taupe, een creamy lichte taupe kleur
111 Rustic Red, een vintage rode kleur met een subtiele shimmer.

Mijn ervaring
Ik ben erg te spreken over de LED starterset van Pink Gellac. Door de LED lamp harden alle lagen een stuk sneller uit waardoor een complete manicure van de 10 nagels inclusief voorwerk maar een klein uurtje in beslag neemt. Je nagels zijn hierna direct droog waardoor je gelijk door kan met wat je maar wil èn je nagels worden er steviger van waardoor ze meer aan kunnen. En dat zonder dat de nagels onnatuurlijk dik ogen of aanvoelen. Ook heel fijn: er zit 15ml in de flesjes, wat in vergelijking met andere gel nagellak met lamp een flinke hoeveelheid is en je met deze starterset meer dan 40 manicures vooruit zou moeten kunnen. De set ziet er mooi uit, de kwastjes lakken prettig, de kleuren dekken in twee à drie dunne laagjes.. Ik ben echt onder de indruk!

Ik vind de hoogglans die de gellak achterlaat trouwens ook echt heel erg mooi en ben blij dat deze de volledige draagtijd heeft gehouden. Ik heb na twaalf dagen dragen wel een beetje uitgroei wat logisch is omdat de nagels nu eenmaal gewoon doorgroeien, maar er is amper tot geen beschadiging, chipping en/of tipwear te zien terwijl ik er toch alles mee gedaan heb.

pink gellac

Verwijderen gaat trouwens heel eenvoudig met de bijgeleverde remover pockets. Je vijlt eerst voorzichtig de glans van je manicure, houdt je handen even in een lauwwarm handbadje, smeert je nagelriemen in met nagelriemolie als bescherming, plaatst je vinger in een pocket, vouwt deze goed dicht, wacht tien minuutjes en je kan de lak er zo in z’n geheel af halen met het bokkenpootje. Zo ben je gelijk klaar voor een volgende manicure als je dat zou willen.

Winactie
Wil jij zo’n complete Pink Gellac LED startkit winnen? Laat dan een reactie achter onder dit artikel met welke drie kleuren jij als eerste zou kiezen als je afwisseling wilt van de zomerse 156 Tropical. Bekijk alle kleuren nagellak en probeer ze gelijk even uit op het handmodel :)

– Je maakt een extra kans als je deze winactie deelt via één van je social media kanalen ♥

Meedoen met deze winactie kan tot en met 12 februari 2016, 23.59 uur. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

  • Reply Pink Gellac | www.pinkgellac.nl - LoggainCast 12 oktober 2022 at 02:21

    […] Pink Gellac LED starterset (how to & review) – Curvacious.nl […]

  • Avatar van Beverly Adams
    Reply Beverly Adams 14 februari 2016 at 19:05

    Lijkt me een topproduct! Ik ben ongelofelijke fan van nagellak, maar net zoals de meeste vind ik het zo moeilijk deze langer dan twee dagen te behouden! Daarvoor lijkt me deze gellac DE oplossing! Kleurtjes 101, 140 en 155 vind ik echt prachtig en super combineerbaar! Ik tweet dit meteen op Twitter :)!! Top actie! Xx

  • Avatar van Carine
    Reply Carine 12 februari 2016 at 23:24

    Leuke actie! Ik wil meedoen en deze set kado doen aan mijn lieve dochter.Ik heb er al eentje, en zij zou er héél blij mee zijn. De kleurtjes die zij graag ziet Marvelous blue, chique red, emerald green. Ik deel deze actie nog vlug op facebook en Twitter. Ik hoop …

  • Avatar van lucy
    Reply lucy 12 februari 2016 at 22:17

    Prachtige actie ;-) en een mooie blog .Het heeft even geduurd want ik kreeg het maar niet voor elkaar om een reactie te plaatsen. (blijkt dat mijn mobiel dat niet wil maar de laptop wel ;-) gelukkig een man in huis die het uitgedokterd heeft. Als ik mocht kiezen zou ik voor de French gaan :-) nummer 101-121-135 blauw is mijn lievelingskleur nu maar duimen en het zweet van mijn voorhoofd vegen .
    x lucy ;-)

  • Avatar van Maud
    Reply Maud 12 februari 2016 at 21:51

    Wat een super actie! Mijn nagels breken en chippen snel. Dus dit lijkt me geweldig! Wel moeilijk kiezen tussen zulke geweldige kleuren. Ik zou kiezen voor kleur 109 lipstick red, 170 powerfull plum en 139 natural taupe.

  • Avatar van Sabrina
    Reply Sabrina 12 februari 2016 at 21:34

    Wauw wat en super toffe winactie! Ik doe heel graag mee, deze lakjes lijken me zo ontzettend fijn. Ik zou graag wisselen met 183, 166 en 188. Dat vind ik super mooie kleuren. Ik heb gedeeld via Twitter.

  • Avatar van Wilma
    Reply Wilma 12 februari 2016 at 19:38

    Sinds kort bijt ik niet meer op mijn nagels dus begonnen met lakken.
    Ben dus ook op zoek naar lak die mooi blijft en lang blijft zitten. Nu gevonden denk ik.
    Wat betreft de kleuren:
    Om te beginnen 147 sunshine yellow (welke past bij mijn 38 jaar oude mimosa gele cabrio)
    dan de 127 aquamarin blue en voor een feestje de 175 stardust gold.
    zal het ook nog even delen op facebook

  • Avatar van Karin De Nieuwe-Meeren
    Reply Karin De Nieuwe-Meeren 12 februari 2016 at 16:06

    Allereerst wat een leuk artikel
    En dat er een kans is om deze prachtige prijs te winnen is nog veeel leuker.
    Ik zou door het dolle heen zijn als ik dit zou mogen winnen.
    Deze kleuren vind ik echt prachtig 116 en 175 en 111 <3 Ik hoop dat u deze reactie nu wel kunt zien en ik toch nog wen klein kansje maak.
    Alvast bedankt voor het lezen

    Kus van Karin De Nieuwe-Meeren

  • Avatar van Anke & Kane
    Reply Anke & Kane 12 februari 2016 at 14:10

    Deze slimmerd was vergeten de kleuren erbij te vermelden… 177 en 102. Gok dat zij deze geweldig vind maar ze mag de mijne natuurlijk ook doen ;-)

  • Avatar van Anke & Kane
    Reply Anke & Kane 12 februari 2016 at 14:08

    Lijkt me een geweldig pakket waar je langdurig mooie nagels mee maakt maar als ik het win gaat het naar een vriendin. Ze zou heel graag mooie gelnagels willen maar ivm haar dansopleiding is dat geen optie. Hier kan ze dan toch lekker mee aan de slag en kan ook zij eens mooie nagels hebben, weet zeker dat ik haar hier heel blij mee zou maken.

  • Avatar van Martine Droogsma-Eggens
    Reply Martine Droogsma-Eggens 12 februari 2016 at 13:20

    O wat een super actie!!
    Wat zou ik dit graag willen hebben. Ik heb er al zo vaak naar gekeken. Maar durf het steeds niet aan te schaffen (kwa prijs) omdat ik zulke zwakke nagels heb. Ze knappen of bladeren altijd af. Ben zo benieuwd of dit wel op mijn nagels werkt.
    Ik zou dan als eerste de kleurtjes: 103,144 en 173 kiezen.

  • Avatar van Suud
    Reply Suud 12 februari 2016 at 08:20

    Ik wil heel graag winnen! Mijn kleuren: 120, 106,115.☺️

  • Avatar van eline
    Reply eline 11 februari 2016 at 23:31

    Heel graag! mijn nageltjes zijn namelijk schandalig op het moment..tijd voor een opknapbeurtje want het ziet er nu niet uit…wie weet win ik wel deze toffe buit! ben dol op nagels lakken maar vind het altijd vervelend dat het zo snel weer afbladderd, wie weet is dit wel de ideale oplossing voor mij! mooie nagels die lang blijven zitten!
    Duimen maar dat ik dit pakket win! kan ik weer met verzorgde nagels de deur uit!
    ik zou voor de taupe kleur gaan, mooi neutraal voor door de weeks. de donker rode voor in het weekend!
    zoveel mooie kleurtjes kan gewoon niet kiezen.. super leuke actie, ga zo door met je blog!

    • Avatar van Suus
      Reply Suus 12 februari 2016 at 08:07

      Ik wil heel graag winnen! Mijn kleuren: 120, 106,115.☺️

  • Avatar van mieke van maurik
    Reply mieke van maurik 11 februari 2016 at 22:35

    133 fuchia red 108 lady inn 104 mistic.
    Zou super zijn heb ik een fantastisch kado voor mijn dochter

  • Avatar van Elise
    Reply Elise 11 februari 2016 at 20:59

    Wat een super leuke acties, wat zou ik die graag winnen zeg! Als mams van 3 jongens maak ik weinig tijd vrij voor mijn nageltjes, lak die 14 dagen kan blijven zitten is een droom! Ik zou kiezen voor 155 satin Grey, 116 ocean blue en 120 beautiful Black…
    Ik deel het ook op Facebook!

  • Avatar van van erum maria louisa
    Reply van erum maria louisa 11 februari 2016 at 19:44

    niets is zo mooi als goed verzorgde handen ik doe mee

  • Avatar van Elienne
    Reply Elienne 11 februari 2016 at 18:05

    Ik ben ook dol op de pink gellac nagellakjes. Mijn top 3 zou zijn: 169 Smoked Grey, 115 Army Green, 112 Chique Red. Ik heb het gedeeld!! Groet, Elienne

  • Avatar van Ditty Dirks
    Reply Ditty Dirks 11 februari 2016 at 17:57

    114, 115 en 142 moeilijk omte kiezen. Super om uit te proberen.

  • Avatar van Wendy K.
    Reply Wendy K. 11 februari 2016 at 15:43

    Wat een geweldig product! Zeker voor de jonge mama’s. Afgezien van het feit dat ik geen tijd meer heb om me nagels te laten lakken, wil ik natuurlijk ook niet dat er deeltjes in Me dochter dr mondje komen. Ik zou kiezen voor de volgende kleuren: Smoked grey, coral en lady in red. De reden hiervoor is dat ik deze kleuren normaal zou laten staan omdat het zo verschrikkelijk snel opvalt als het gaat chippen en ik daar vaak achter kom als ik net een vergadering in moet stappen ofzo :S

  • Avatar van Nadia
    Reply Nadia 11 februari 2016 at 14:24

    Heel leuke actie! Natuurlijk doe ik mee want ik ben gek op gellak! ????
    Hier mijn selectie:

    168 Elegant Taupe
    122 Baby Pink
    173 Bordeaux

    Ik volg je op Facebook en heb deze actie geliked & gedeeld.

  • Avatar van Melissa Van Stipdonk
    Reply Melissa Van Stipdonk 11 februari 2016 at 13:49

    Wat een lastige keus, maar ik heb me eraan gewaagd want maak graag kans;
    146 Extreme Pink
    159 Glamouros peach
    121 French Pink
    liefs melissa (melissamaas@hotmail.com)

  • Avatar van Lili Lindenaar (@LiliLindenaar)
    Reply Lili Lindenaar (@LiliLindenaar) 11 februari 2016 at 11:40

    Woehoe geweldig leuk!
    ik denk … want er is zooo veel keuze…
    dat dit m’n eerste keus zou zijn:

    139 Natural Taupe
    106 Nude Orange
    130 Luxery Gold

    en nu ( mijn ongelakte) fingers crossed zou heel erg geweldig zijn dit te winnen :)

  • Avatar van Anita te Gussinklo
    Reply Anita te Gussinklo 11 februari 2016 at 10:06

    Ideaal dat dit wat langer blijft zitten.
    Ik vind de volgende 3 kleuren erg mooi:
    Pink Gellac Kleur 177 (Glitterize black)
    Pink Gellac kleur 159 (Glamouros peach)
    Pink Gellac kleur 121 (French Pink)

  • Avatar van anica aarts
    Reply anica aarts 11 februari 2016 at 06:27

    wow kan niet kiezen!! vind alles mooi

  • Avatar van Claudje76
    Reply Claudje76 11 februari 2016 at 00:09

    Dat is een leuke wijnachtige.
    Ik zou graag winnen
    139 Natural taupe
    121 french pink
    166 vintage nude

  • Avatar van Nancy
    Reply Nancy 10 februari 2016 at 22:18

    Wat een mooie kleuren maar ik ga liever voor mijn aparte lievelings kleuren:
    128 Emerald Green
    116 Ocean Blue
    135 Electric Blue

  • Avatar van Feinette
    Reply Feinette 10 februari 2016 at 21:50

    Leuke winactie! Mooie kleuren…

  • Avatar van Cabbitch
    Reply Cabbitch 10 februari 2016 at 19:48

    Wat een toffe actie weer! En wat een mooie kleurtjes hebben ze bij Pink gellac. Het is moeilijk kiezen, maar ik denk dat ik als eerste ga voor de 176 Mysterious Black, de 153 Petrol grey en de 110 Mystic

  • Avatar van Kitty van Minnen
    Reply Kitty van Minnen 10 februari 2016 at 19:24

    Wauw mooi hoor. Ik zou gaan voor de 162 intergalactische purple, 126 Galaxy lila, 136 cobalt blue.

  • Avatar van Marian
    Reply Marian 10 februari 2016 at 16:17

    Mooie actie! En wat een gave kleuren! Zou ze eigenlijk allemaal wel willen ;-)
    Als een keuze maken dan toch moet, dan ga ik voor de 144 Romantic Pink
    166 vintage nude en 139 natural taupe.

  • Avatar van Sharon
    Reply Sharon 10 februari 2016 at 16:14

    Chestnut Brown – Vintage Nude – Bronzy Pink
    Maar dat was moeilijk kiezen; wat een prachtige kleuren!

  • Avatar van Bea de Rue
    Reply Bea de Rue 10 februari 2016 at 15:55

    super mooie actie ,ik deel hem graag op twitter en facebook

  • Avatar van Anneliese de Waal
    Reply Anneliese de Waal 10 februari 2016 at 15:20

    Pink Gellac 145 Gipsy Blue gellak hand nagellak blauw
    Pink Gellac 114 Royal Brown is een bruine gellak
    Pink Gellac 117 Night Blue is een donker blauwe gellak

    Bovenstaande kleur vind ik erg mooi, wat een leuke win actie, ik doe graag mee !!!.

    Groetjes Anneliese

  • Avatar van Yvonne
    Reply Yvonne 10 februari 2016 at 14:53

    De drie kleuren die ik ook als eerste zou kiezen zijn: 142 Coral Red, 165 Champagne & 166 Vintage Nude.

    Gedeeld op Pinterest!

  • Avatar van Marijke
    Reply Marijke 10 februari 2016 at 14:18

    Leuk! De kleuren 130, 154 en 111 zou ik graag proberen!

  • Avatar van Jacintha
    Reply Jacintha 10 februari 2016 at 10:58

    Ik zou toch gaan voor de 171 golden rose, 162 intergalactic purple en de 134 minty green.
    Mooie spullen!

  • Avatar van Lottie
    Reply Lottie 10 februari 2016 at 10:27

    103 Pepper Pink
    134 Minty Green
    166 Vintage Nude
    ………………………
    Echt maar 3 uitkiezen? Wat een onwijs mooie kleuren! :)

  • Avatar van Berendina Jaasma
    Reply Berendina Jaasma 10 februari 2016 at 06:57

    Wauw wat ziet het er mooi uit,ik ben benieuwd naar deze gel nagellak
    kleur 160,kleur kleur 142 en kleur 115 vind ik erg mooi Wel moeilijk kiezen!

  • Avatar van beautifulday4makeup
    Reply beautifulday4makeup 10 februari 2016 at 00:02

    De keuze is voor mij snel gemaakt:
    Moulin Rouge
    Beautiful Black
    Stardust gold
    Wat leuk dat je deze winactie organiseert

  • Avatar van Lies
    Reply Lies 9 februari 2016 at 22:53

    Leuk! Deze actie ! Mijn 3 favoriete kleuren zijn:
    173 Bordeaux
    167 pure cashmere
    140 asphalt grey

  • Avatar van Joyce van der Velde
    Reply Joyce van der Velde 9 februari 2016 at 22:19

    145 Gipsy blue zou ik gebruiken om op te doen!! Leuk zomerkleurtje en eens wat anders!

  • Avatar van annelies Pietens
    Reply annelies Pietens 9 februari 2016 at 21:20

    Rockstar Red, Luxery Gold en Golden Roze daar ga ik voor.. goede tips trouwens, hoe je nagellak op moet brengen. van dat douchen wist ik helemaal niet..

  • Avatar van Jan
    Reply Jan 9 februari 2016 at 20:16

    De kleuren 156, 165 en 142 lijken me echte prachtige toppers

  • Avatar van Mireille
    Reply Mireille 9 februari 2016 at 19:54

    Oh wat een leuke actie! Ik doe graag mee! Kan ik samen met mijn kleine prinses lekker tutten en krijgen we hele mooie nagels!

    Ik ga voor de mooie kleuren 156, 165 en 142

  • Avatar van anja
    Reply anja 9 februari 2016 at 19:28

    Wat een geweldige actie, super mooie producten. Ik probeer mijn nagels altijd mooi te lakken maar helaas brokkelt de nagellak er altijd vrij snel af. Volgens mij gaat dit met dit product niet gebeuren. Er zijn ontzettend veel mooie kleuren, dus moeilijk kiezen. Maar de keuze is gevallen voor: Rockstar Red, Luxery Gold en Golden Roze.
    Nu maar hard duimen

  • Avatar van Tanja
    Reply Tanja 9 februari 2016 at 19:25

    Wauw wat een super actie! Benieuwd of dit wel een beetje op mijn nagels zou blijven zitten!? Heb diabetes en mijn nagellak ligt er altijd zo af ????

    Zou de volgende kleuren kiezen……

    124 Caribbean Blue
    147 Sunshine Yellow
    106 Nude Orange

    Geliked & Gedeeld op fb! ???????? ????

  • Avatar van Monique Zwinselman
    Reply Monique Zwinselman 9 februari 2016 at 17:33

    carribean blue
    lavender purple
    candy pink

    Heel graag, ik en mijn dochters zouden hier heel blij van worden.

  • Avatar van Angelique op den velde
    Reply Angelique op den velde 9 februari 2016 at 16:17

    Ik zou voor de 144 Romantic Pink gaan
    supermooi, Geweldige actie en ik ga hard duimen,
    ik draag vanwege mijn artrose silverslints, dat zijn een soort zilveren ringen om je vingers, ze zitten deels om mijn nagels en dat is de reden waarom ik geen nagellak meer kan dragen ,
    zo jammer ,of ik zou naar de manicure moeten gaan,maar ja, money money money

  • Avatar van Marloes
    Reply Marloes 9 februari 2016 at 15:33

    Wauw wat een leuke winactie! Mijn grootste ergernis is het feit dat mijn nagels na één dag al niet meer netjes eruit zien terwijl ik er altijd zoveel aandacht aan besteed. Wat zou ik deze set graag winnen ook qua nagels ten alle tijden netjes voor de dag te komen. Iets wat ik erg belangrijk vind! Ik zou kiezen voor de kleuren 143, 101 en 111.

  • Avatar van Dockx Vicky
    Reply Dockx Vicky 9 februari 2016 at 15:31

    Wow super actie,het is moeilijk te kiezen omdat er zoveel mooie kleuren zijn …..
    162 108 171
    Ik ben alvast een heel tevreden klant en deel dit graag verder.
    Doe zo verder …
    Mvg Vicky

  • Avatar van Miranda Lamper - de Vries
    Reply Miranda Lamper - de Vries 9 februari 2016 at 15:00

    Wat een super leuke actie en wat veel mooie kleuren. Kiezen is best wel lastig, daarom ook maar even gebruik gemaakt van het handmodel . De 130 Luxury Gold, 178 Ultimate Red en 122 Baby Pink stonden alle drie erg mooi.

  • Avatar van Raaf Klein
    Reply Raaf Klein 9 februari 2016 at 14:51

    126 Galaxy Lila, 158 Candy Pink en 111 Rustic Red

  • Avatar van mari sand
    Reply mari sand 9 februari 2016 at 14:34

    De elegant Taupe is prachtig! Erg mooi en subtiel voor op het werk

  • Avatar van El
    Reply El 9 februari 2016 at 14:28

    Wat een geweldige actie. Ik zou zooooo blij zijn met deze complete Pink Gellac LED startkit . Ik ben nu heel trots op m’n nagels want ik heb vele tientallen jaren nagels gebeten maar nu niet meer en nu zijn ze mooi lang en ik pronk er nu uiteraard mee. Ik zou gaan voor de 146 Extreme Pink, de 148 Kings Blue en de 131 Baby Lila. Ik hoop en duim.

  • Avatar van Elbrich
    Reply Elbrich 9 februari 2016 at 13:53

    Wauuw wat een leuke actie!

    Golden Rosé
    Powerful Plum
    Glamorous Peach

    Zijn toch wel de kleurtjes :)

  • Avatar van Marloes
    Reply Marloes 9 februari 2016 at 13:36

    Ik wil het graag winnen voor mijn vriendin, Vera van t Kaar. Ze was een flinke nagelbijter. Ik zou gaan voor de kleuren 115 Army Green, 108 Lady In en 103 Pepper Pink.

  • Avatar van Iris
    Reply Iris 9 februari 2016 at 12:26

    WAUW!!!! Super gaaf!!! Ik heb erg breekbare nagels, dit lijkt mij een ideale oplossing :-)
    De kleuren die ik zou kiezen zijn: champagne, minty green, glitterize black

  • Avatar van Bodil
    Reply Bodil 9 februari 2016 at 11:59

    Champagne, Bronzy Pink en Romantic Pink voor de wat meer naturel look… prachtige kleuren! Maar omdat ik ook wel eens iets spannenders wil noem ik ook de Glitterize Black, Powerful Plum en Gypsy Blue! Of Golden Rose, Kings Blue en Magic Pearl. Echt gaaf, zoveel sprekende kleuren. Word er hebberig van! :D

  • Avatar van Aniek
    Reply Aniek 9 februari 2016 at 11:51

    Ik ga voor de 169, 171 en 146

  • Avatar van Gea
    Reply Gea 9 februari 2016 at 11:42

    Yes!
    Deze multitaskmoeder heeft nauwelijks zitvlees.,
    Het lukt me dan ook nooit om nagellak te tijd te geven om te drogen…en te drogen…
    Als ik dan 1 hand heb gelakt en ik moet iets aan de kinderen vertellen, dan ga ik met de gelakte nageltjes tijdens dat gesprek per ongeluk door mijn haar of wat dan ook… en ben ik weer de pineut en moet opnieuw beginnen.
    Nu je hier mee komt, denk ik dat ik dit samen met mijn 13 jarige dochter er voor ga zitten en de lakjes van pink gellac graag uitprobeer. Ik ga voor de kleurnr: 177/ 169 / 112..
    Het zal mij benieuwen of dit mij gaat lukken

  • Avatar van Anouk
    Reply Anouk 9 februari 2016 at 11:38

    Mooi! Ik zou gaan voor petrol grey, clarity turquoise en nude beige

  • Avatar van Fenny
    Reply Fenny 9 februari 2016 at 11:01

    171 golden rose, 160 Clarity Turquoise, 130 luxury gold… zijn toch echt wel mijn favorieten! <3

    • Avatar van Charlotte Haar
      Reply Charlotte Haar 9 februari 2016 at 11:30

      Super leuke actie zou hem graag willen winnen, doe aan sport dus gaat mijn normale nagellak er snel af. Mijn favoriete kleuren zijn pure cashemere, smoked grey en satin grey

  • Avatar van sannekje68
    Reply sannekje68 9 februari 2016 at 10:32

    Dit is het het ultieme lekkerlakland :-)

    Ik ga voor 126 Galaxy Lila, 175 Stardust Gold en 163 Rockstar Red, let lak together :-)

  • Avatar van Mara
    Reply Mara 9 februari 2016 at 09:38

    super leuke winactie! ik ga voor 131, 139 en 165. ik wil al super lang gelnagellakjes, dus ik hoop heel erg dat ik win!

  • Avatar van marieka waalwijk
    Reply marieka waalwijk 9 februari 2016 at 09:34

    wat een leuke actie ik zou gaan voor de nummers: 130,139 en 166

  • Avatar van Iris
    Reply Iris 9 februari 2016 at 08:54

    Wauw, dit lijkt me echt top! Voordat ik moeder werd, deed ik graag aan nailart, maar daar komt het nu niet meer zo van. Ik vind het er alleen nog steeds heel erg kaal uitzien, mijn blanke nagels :(
    Ik doe graag mee met de winactie. Mijn drie favokleuren zijn:
    177 Glitterize Black
    127 Aquamarine Blue
    119 Velvet Purple

  • Avatar van Elodie Antonacci
    Reply Elodie Antonacci 9 februari 2016 at 07:49

    Zou fantastisch zijn !
    Dan kies ik de volgende kleurtjes
    100-166-169

  • Avatar van Elodie Antonacci
    Reply Elodie Antonacci 9 februari 2016 at 07:47

    Zou fantastisch zijn
    Dan kies ik
    109
    166
    169
    ????????????????

  • Avatar van jacqueline
    Reply jacqueline 9 februari 2016 at 06:54

    Mijn favorite zijn 142 coral red, 161 ibiza pink en 133 fuchsia red.

  • Avatar van molnina1
    Reply molnina1 9 februari 2016 at 06:01

    Ik zou gaan voor de kleuren: 120 – 161 – 170. Wow! Moeilijk om te kiezen hoor!

  • Avatar van Miranda Dijkstra
    Reply Miranda Dijkstra 9 februari 2016 at 03:53

    Wat een super winactie! Ik zou kiezen voor:
    166. Vintage Nude
    161. Ibiza Pink
    130. Luxury Gold

    Ik like en deel je actie via Facebook :D

  • Avatar van pien
    Reply pien 9 februari 2016 at 03:37

    146,120, en170 al is het heel moeilijk kiezen met zoveel mooie en leuke kleuren

  • Avatar van Sam
    Reply Sam 8 februari 2016 at 21:36

    Leuke actie! Ik zou gaan voor de 142 coral red, 161 ibiza pink en 133 fuchsia red.

  • Avatar van Ling Choi
    Reply Ling Choi 8 februari 2016 at 20:29

    Wow, lijkt mij leuk om zelf te doen en niet meer mijn nagels laten doen zou mij een hoop geld besparen! 156. Tropical, 103 Pepper Pink, 152 Naked lijkt mij heel mooi

  • Avatar van Nina
    Reply Nina 8 februari 2016 at 18:40

    Ik zou gaan voor lipstick red, neon pink en rockstar red

  • Avatar van blossomslife
    Reply blossomslife 8 februari 2016 at 15:56

    Wat een prachtig resultaat! Like it!
    Ik ben erg benieuwd naar het merk Pink Gellac, zo veel mooie kleuren hebben ze ♥
    Ik zou denk ik Sunshine Yellow kiezen, lekker fel geel en leuk voor de zomer!
    Soft white is ook mooi, lijk je lekker bruin.
    Pure cashmere is een kleurtje dat altijd mooi is!
    Ik deel de winactie op twitter: Blossomslifenl

    Fijne dag!
    Kim,

  • Avatar van Jasmin
    Reply Jasmin 8 februari 2016 at 15:34

    Zou echt super zijn om dit pakket te winnen!
    Ik zou kiezen voor deze kleuren:

    101 soft white
    120 beautiful black
    166 vintage nude

  • Avatar van Diana sinon
    Reply Diana sinon 8 februari 2016 at 14:13

    Leuk om jouw ervaring te lezen (en dat daaraan dan weer een winactie gekoppeld is ??)

    Er zijn zoveel leuke kleuren.
    Ik zat zelf te denken aan:

    139 Natural taupe
    168 elegant taupe

    (Leuk om ook gecombineerd te gebruiken)

    En als stoere tegenhanger:

    120 Beautiful black

    Succes met het kiezen van een winnaar!

    Groetjes

    Diana Sinon

  • Avatar van Kim Vermeiren
    Reply Kim Vermeiren 8 februari 2016 at 12:41

    Ik zou kiezen:
    134 Minty Green
    123 Queens Orange
    173 Bordeaux

    :)

  • Avatar van Nancy Polder
    Reply Nancy Polder 8 februari 2016 at 10:08

    Wat een leuke actie!! Ik zou heel graag jullie gellac willen uitproberen?
    Graag de volgende kleuren 166 vintage nude 168 elegant taupe 169 smoked grey
    Duimen maar ???

  • Avatar van Ingrid
    Reply Ingrid 8 februari 2016 at 09:52

    Echt een super actie!!
    Ik zou er heel gelukkig van worden als ik het zou winnen.
    Loop ik erop mijn werk er super bij met mijn mooie nagels
    Er zitten onwijs veel mooie kleuren in!
    Ik zou gaan voor de 115,173,117.
    Maar ik zou nog zeker wel kleuren erbij kopen.Zodat ik lekker veel kan afwisselen!
    Ik ga maar duimen???
    Ik gun het de rest natuurlijk ook?

    • Avatar van Shannon De Mey
      Reply Shannon De Mey 8 februari 2016 at 10:09

      Hoi ik ben ook een supergrote fan van nagellak en alles wat met nagels te maken beeft, ik zou graag eens gel nagellak hebben maar het is te duur voor mijn mama dat weet ik zeker. Het maakt niet uit welk kleurtje ze zijn allemaal mooi.aar de laatste tijd hou ik me vaker bezig met mijn nagels maar de nagellak houdt het nooit dan 3-5 dagen, dus ik wil graag eens gellak proberen, iedereen is er zo enthousiast over dus je dat spreekt me aan. Echt gaaf dat jullie zo een actie doen. Maar ik gun het anderen ook. Vele groetjes

  • Avatar van Cassandra
    Reply Cassandra 8 februari 2016 at 09:49

    174, 169, 122 zou een super leuk beginnetje zijn voor mij salon later. Hele leuke actie, hele mooie lakjes! ??

  • Avatar van Roos
    Reply Roos 8 februari 2016 at 04:13

    Wat gaaf! Dat zou ik echt heel graag willen winnen.. net als die andere 100 en nog wat reacties hier!! ??
    De kans is erg klein, maar soms moet je is een gokje wagen?

  • Avatar van Evelien - http://www.ohfashion.nl
    Reply Evelien - http://www.ohfashion.nl 7 februari 2016 at 23:43

    Oh wat een gave actie! Gellac klinkt ideaal voor mij, dus ik wil wel graag een kansje wagen. Ik zou direct voor de kleuren 102 Lollypop Pink, 167 Pure Cashmere en 146 Extreme Pink gaan. Jup, ik ben een pink-lover! ;)
    Vind de hoogglans trouwens erg mooi als finish. 156 Tropical staat zo mooi bij je!

  • Avatar van Mirjam r
    Reply Mirjam r 7 februari 2016 at 22:26

    Wat een mooie kleuren!
    Ik zou gaan voor ultimate red, want glitter!
    Chestnut brown, want een mooie bruine kleur is altijd goed.
    En chique red, want rood! Serieus, je kunt nooit mis slaan met een rode kleur op je nagels.

  • Avatar van Sigrid
    Reply Sigrid 7 februari 2016 at 17:52

    Wat een superactie! Altijd al een set willen hebben!!! Super! Nu maar duimen voor dit mooie pakket met hopelijk deze kleuren: asphalt Grey, passion pink en chique red.
    Alles gedeeld, alleen mijn account is afgeschermd, hopelijk is dit geen probleem!

  • Avatar van Johnny
    Reply Johnny 7 februari 2016 at 16:03

    Wouw geweldige actie! Ik ga een gokje wagen want mijn vrouw zaagt de oren van mijn kop voor dit pakket! Ik zou dit graag aan haar cadeau doen. Ik heb stiekem een kijkje gedaan op haar wichlist en zag daar deze kleurtjes tussen staan. Soft white, marvelous blue, army green

  • Avatar van Nicole Roosemeyers
    Reply Nicole Roosemeyers 7 februari 2016 at 15:58

    Ik heb dit eens gezien bij mijn dochter! Wouw fan! En zoveel mooie kleurtjes ideaal als je zoals ik niet altijd veel tijd hebt om elke dag nagels te lakken. Ik zou gaan voor deze kleurtjes: marvelous blue, army green, diva gold ! ???

  • Avatar van Emily De Ryck
    Reply Emily De Ryck 7 februari 2016 at 15:53

    Wat een leuke actie! Ik heb het al eens getest bij mijn zus en zou super blij zijn met dit pakket! Er zijn zoveel mooie kleurtjes maar als ik dan toch moet kiezen dan ga ik voor : ibiza pink, soft white, smokey grey ??

  • Avatar van van eecke
    Reply van eecke 7 februari 2016 at 13:41

    Ho da zou super zijn ik ben een nagel bijter geweest en sedert kort heb ik het afgeleerd. Dit zou een super geschenk zijn en zou mama haar nagels ook meenemen om te doen want ze verdient dat

  • Avatar van kimberley
    Reply kimberley 7 februari 2016 at 13:08

    Wat zou het ontzettend handig zijn. Draag veel nagellak. Maar herkende het helemaal. Sinds 29-9-15 moeder van een 2e kindje. En niet veel tijd voor nagellak. Dus laat het te kort drogen dus gelijk een beschadiging. Of na 1 dag al stukjes er af. Dus dt zou een goede uitkomst zijn om mooie nagels te hebben en mijn nagels weer goed te verzorgen.
    De kleuren die ik graag erbij zou willen.zijn:
    101 soft white
    145 gipsy blue
    165 champagne

  • Avatar van Carolien Lens
    Reply Carolien Lens 7 februari 2016 at 12:23

    Wat een leuke actie… ik ben al enkele maanden aan het volgen op Facebook. In de hoop dat ik dit mag kopen of cadeau krijg van mijn man.. ? als ik nog kleurtjes mag kiezen, kies ik voor nr 173, 168 en 164. Maar er zijn nog veel mooie kleurtjes.. ?

  • Avatar van Richelle Andeweg
    Reply Richelle Andeweg 7 februari 2016 at 09:56

    Wauw! Prachtig! Ik werk als opticien met veel gereedschappen en chemische stoffen dus normale nagellak houdt nog géén halve dag.
    Gellac is perfect, mijn pedicure werkt er ook mee en blijft heerlijk lang zitten.

    De kleuren Bordeaux en Perfect Nude zijn prachtig om dan mijn startersset mee te beginnen!

    #pinkgellac #fingerscrossed

  • Avatar van Sarina Dijkshoorn
    Reply Sarina Dijkshoorn 7 februari 2016 at 03:31

    Een gratis pakket winnen, ik kan het amper geloven. Wat zou zo’n gave pakket mij goed van pas komen, aangezien ik er al een tijdje over lig te dromen. Sinds dat ik met gellac kennis heb gemaakt, ben ik echt helemaal verliefd geraakt. Door het drukke leven wat wij als vrouwen hebben, moeten onze nagels het vaak ontgelden.
    Soms moeten wij gewoon even tijd voor ons zelf nemen, de nagels weer mooi strak in de lak en wij voelen ons weer op ons gemak.

    Ik ben gek op de Baby Lila(131) want daarmee voel ik mij een echte diva.

    De Candy Pink(158) omdat ik gewoon in die mooie kleur verdrink.

    En de Glamorous Peach(159) voor in de zomer, lekker op de beach.

  • Avatar van miranda
    Reply miranda 7 februari 2016 at 02:44

    Ook ik zou dolgraag met de pink gellac willen beginnen heb 24 jaar geen nagellak kunnen gebruiken alleen door de geur kreeg ik migraine 4dagen lang maar heb begrepen dat dit niet ruikt dus zou het héél graag willen ! Ik zou gaan voor kleurnrs: 121 , 144 en 164

  • Avatar van Dani Bondi
    Reply Dani Bondi 6 februari 2016 at 23:40

    Het zou SUPER zijn om deze MOOIE starter set van ✨PINK GELLAC✨ voor mijn VERJAARDAG te winnen!!! ^_^

    ????????

    Met de kleuren ???:

    1️⃣0️⃣5️⃣ BLUSH ORANGE
    1️⃣4️⃣0️⃣ ASPHALT GREY
    1️⃣4️⃣5️⃣ GIPSY BLUE

    ✨??????✨

  • Avatar van Janine Olde
    Reply Janine Olde 6 februari 2016 at 23:12

    Wauw wat n leuke actie! K ga nu altijd naar mn zusje maar wat zou het gaaf zijn om zelf zo’n set te winnen!!Mn favoriete kleurtjes zijn; smoked grey, glitter black en fuchsia red.

  • Avatar van Nathalie
    Reply Nathalie 6 februari 2016 at 23:12

    Oh wat klinkt dat als muziek in mijn oren. Ik heb mijn nagels graag mooi gelakt maar heb met gewone nagelak zo ontzettend snel chips die alles er rommelig uit laten zien.
    Een goede vriendin was laats ook al zo lyrish over pink gellak, als ik het filmpje zo zie en jou review lees kan ik haar alleen maar geloven :)
    Ik doe heel graag mee!
    Als kleurtje zou ik gaan voor 104 passion pink. Volgens mij is dit het perfecte roze dat je huid ietsje bruiner doet lijken, niet barbieroze is, en daarbij ook nog eens kei goed matcht bij mijn ford fiestaatje in de kleur hot magenta ;)

    • Avatar van Nathalie
      Reply Nathalie 6 februari 2016 at 23:18

      Oooh wacht, ik mocht 3 kleurtjes kiezen, vond het al zo moeilijk maar eentje :p
      Dan kies ik ook nog 139 natural Taupe want die past overal bij, ideaal ook voor op het werk, en verder ook 169 smoked grey, zo’n sexy kleurtje :D

  • Avatar van Chantal Reemer
    Reply Chantal Reemer 6 februari 2016 at 22:49

    Wat een gade actie. Ik zou heel graag meedoen. Voor mijn zwangerschap was ik goed op weg om het nagelbijten af te leren, maar toen de echo vertelde dat we een tweeling kregen werd het wel heel moeilijk. Maar ik heb nog nagels dus ik zou ze heel graag mooi maken met Pink Gellac. Ik zou kiezen voor de kleuren 169, 166 en 156.

  • Avatar van Inge Bakker
    Reply Inge Bakker 6 februari 2016 at 21:56

    Zou graag dit willen winnen met kleurnummers; 144, 171 en 172. Mijn nagels waren erg breekbaar door de chemo, maar nu zijn ze een stuk harder, gelukkig, want mijn nagels zijn mooi lang. Ik ben er trots op en nog trotser als ze gelakt zijn met behulp van de starterkit.

  • Avatar van Charlotte van den broek-matthews
    Reply Charlotte van den broek-matthews 6 februari 2016 at 20:08

    Ohhh ik zie deze actie nu pas ik wil graag mee doen. Ik zou graag de kleuren 167 168 en 169 willen winnen!!! Iedereen heeft vast zijn eigen reden hebben om te winnen. En ook ik heb ze. Zou zo leuk zijn om deze super prijs te winnen en eindelijk iets moois met me handen te kunnen doen. Maar ik wens iedereen succes en hopen dat mijn naam een keer als winnaar eruit komt en mag pronken met jullie mooie lak!!!! And keep up the good polisch and great work!!!!

  • Avatar van Hanneke
    Reply Hanneke 6 februari 2016 at 20:02

    PinkGellac Fantastisch! Elke dag mooie nagels, elke dag genieten, leuke complimentjes krijgen over je nagels!
    Ik kan niet meer zonder. Mijn drie favoriete kleutertjes zijn Ibiza Pink, Pepper pink en Elektric Blue! De kleurtjes blijven zeker twee weken mooi.. Langs één kant zelfs spijtig .. Het duurt zolang vooraleer ik de andere kleurtjes kan gebruiken met zoveel keuze. Super voor een avondje onder vriendinnen te genieten en te relaxen. X

  • Avatar van Mars
    Reply Mars 6 februari 2016 at 19:49

    Na 2 jaar gebruik van de pink gellac ben ik toe aan een nieuwe lamp! Ben namelijk super tevreden en ga gewoon door! Ik vind de kleur classic pearl heel mooi! De neon pink en de fuchsia red dat zijn kleurtjes die ik nog wel in me assortiment zou willen ;) mvg mars

  • Avatar van charlotte van der putten
    Reply charlotte van der putten 6 februari 2016 at 19:45

    Ik zou dit pakket echt heel graag willen. Ik heb al een aantal gellakjes van Pink Gellak en ben super tevreden.
    Mijn favorieten voor deze zomer zijn Rustic Red, neon pink en soft white.

  • Avatar van Barbara maas
    Reply Barbara maas 6 februari 2016 at 18:17

    Dit zou ik echt super graag willen winnen!
    Heb de lamp en nagellak van de kruidvat maar daar lukt het me niet mee om mijn nagels mooi te krijgen!
    Zou het met deze set wel lukken?

  • Avatar van Serina
    Reply Serina 6 februari 2016 at 18:13

    Dit wil ik zo graag winnen…

    Geliked en gedeeld ✔ via Facebook..

    130 138 en 160 my favorieten..

    Moeilijk kiezen hoor zijn zooo te gek deze kleuren.. allemaal 1 voor 1 vind ik ze mooi..

    Helaas voor mij iets aan de prijzige kant dus ik wil heel heel heel graag een kansje wagen ..

    Fijn weekend
    Groet

    SERINA

  • Avatar van Elke d
    Reply Elke d 6 februari 2016 at 17:47

    Een hele mooie actie de gellak is handig en snel aan te brengen ik kan ze zelfs 2 weken behouden! Het is het echt waard en ook grote keuze uit verschillende kleuren. Kleuren kiezen uit het assortiment is altijd moeilijk voor mij. Maar als ik moet kiezen dan neem ik de nummers 173 Bordeaux, 150 chestrut Brown, 152 naked

  • Avatar van Linda
    Reply Linda 6 februari 2016 at 17:19

    Wat een super leuke actie, ik doe graag mee. Kan nu helaas niet zovaak mijn nagels meer lakken door mijn ziektes, en ben groot nagellak fan. Maar met dit, zou het wel kunnen :-) Omdat het zo lang blijft zitten en ik dus niet iedere paar dagen mijn nagels moet gaan doen, dat scheelt heel erg veel en met je nagels bezig zijn is zo ontzettend leuk. Mocht ik dit winnen, dan zou ik het delen met een vriendin die door de chemo minder mooie nagels heeft gekregen en een mooi laagje doet dan echt wonderen. Dit staat dan ook al een tijd op mijn lijstje, maar ja luxe dingen zijn toch het laatst aan de beurt. De kleuren die ik het mooist vind zijn: 119 Lavendel purple, 160 Clarity Turquoise, 157 Sky Blue.

  • Avatar van nicole
    Reply nicole 6 februari 2016 at 17:10

    Wat zou ik hier superblij mee zijn! Mijn kleurtjes zijn 171, 166 & 110. Maar stiekem vind ik ze allemaal mooi ;). Zal de actie delen via facebook en instagram…

  • Avatar van Petra Snippe
    Reply Petra Snippe 6 februari 2016 at 16:48

    Ik ben wel toe aan wat mooie kleuren en de filmpjes zijn top de kleuren die ik mooi vond zijn nummer : 157 , 168 en 172

  • Avatar van Joyce Kabout
    Reply Joyce Kabout 6 februari 2016 at 16:33

    Oh als nieuwe mama kan ik me zo inleven in dit stuk! Gedeeld en hopelijk worden mooie gelakte nagels ook voor mij een optie zo als ik het pakket zou winnen!

  • Avatar van Fleur
    Reply Fleur 6 februari 2016 at 16:13

    Zoveel keuzes! Ik ga voor Pink Gellac 109 Lipstick Red, Pink Gellac 169 Smoked Grey en Pink Gellac 170 Powerful Plum. Ik heb je winactie vermeld in mijn laatste blog

  • Avatar van Meelberghs carine
    Reply Meelberghs carine 6 februari 2016 at 15:57

    103 pepper pink, 134 misty green en intens taupe zijn mijn drie favoriete kleurtjes nu …… Zou super zijn om de collectie een beetje uit te breiden ! Fingers crossed hier !

  • Avatar van Jolanda Oosting Vd Heide
    Reply Jolanda Oosting Vd Heide 6 februari 2016 at 15:14

    ooh wauw wat een super gave actie , nu ik eindelijk geen stompjes meer heb maar nu echte mooie nagels heb laten groeien zou ik mijn nagels graag willen verwennen met een mooi kleurtje

  • Avatar van Tania
    Reply Tania 6 februari 2016 at 15:11

    Ik heb onlangs ook een startpakket gekocht. Ben er super tevreden mee. Mijn mama en zusje zijn ook fan en die zouden we wel kunnen blij maken met deze winactie ?.
    Er zijn zoveel mooie kleuren maar de kleuren die op m’n wenslijstje staan zijn magic pearl, diva gold en glamourous peache ☺️ ?

  • Avatar van Nicky
    Reply Nicky 6 februari 2016 at 15:02

    JAAAA, wat een leuke actie!!

    120 beautiful black
    166 vintage nude
    114 royal brown

  • Avatar van Fleur
    Reply Fleur 6 februari 2016 at 14:48

    ahh super leuke actie als ik zou moeten kiezdn zou ik
    147 sunshine yellow
    177 glitterize black
    168 elegant taupe
    ik vind die super mooi ???

  • Avatar van Josefien
    Reply Josefien 6 februari 2016 at 14:46

    Ik zou dit ook wel graag willen winnen! Ik vind de kleuren 170 powerful plum, 166 vintage nude en 127 aquamarine blue erg mooi!

  • Avatar van Britt
    Reply Britt 6 februari 2016 at 14:11

    Ik hoor er de laatste tijd veel over zulke gelnagellak, ik begin er onderhand wel heel benieuwd naar te worden. Jij hebt al hele mooie kleurtjes uitgekozen, maar de kleuren waar ik heel benieuwd naar ben zijn:
    – 148 Kings Blue
    – 159 Glamorous Peach
    – 162 Intergalactic Purple

    Liefs, Britt

  • Avatar van Inge Hofman
    Reply Inge Hofman 6 februari 2016 at 13:47

    Ik gebruik er net een gekocht en ben helemaal in de wolken. Deze kans wil ik grijpen om mijn zus kennis te laten maken met deze prachtige set. Kleurtjes 120 – 161 – 170.

  • Avatar van Manja
    Reply Manja 6 februari 2016 at 13:28

    Oooh wat een leuke actie !
    Ik zou met elke kleurtje blij zijn.
    Heb voornamelijk de roze tinten al !
    Ik zou dan gaan voor groen/blauw/rood..
    Mocht ik winnen laat ik me verassen qua kleur..
    Toi toi toi

  • Avatar van Maaike Boelen
    Reply Maaike Boelen 6 februari 2016 at 13:21

    Wat een leuke actie,ik deel het zeker via fb. Zou graag deze kleurtjes winnen 112 140 en 161 en nu maar duimen ????

  • Avatar van Kim
    Reply Kim 6 februari 2016 at 12:59

    Ik zou heeeeel graaag het starterspakket willen winnen met de kleuren wit , tropical en gypsy blue . Dan ben ik echt zomerready met mooie nagels groetjes kim

  • Avatar van Lysanne
    Reply Lysanne 6 februari 2016 at 12:53

    Ik ben heel te vreden van pink gellac. Ik bestel namenlijk steeds samen met een vriendin kleurtjes en heb er al redelijk wat maar nu zou het fijn zijn om eens nieuwe kleurtjes te winnen omdat ik dit ook uit test bij vriendinnen en ze zijn er ook heel te vereden over ! Super kwaliteit voor een goede prijs! De kleurtjes 141,156,166

  • Avatar van Hennie
    Reply Hennie 6 februari 2016 at 12:44

    Oh wat zou het super zijn om die te mogen winnen! Ik doe het nu zo heel af en toe bij een vriendin die gebruikte een ander merk maar sinds ik met de pink gellac ben geweest vind ze die ook fijner. Vind de gellac zo veel beter dan gewone lak. De kleur verspreid zich mooier en het blijft zeker 2 weken zitten, wie wil dat nou niet!?
    Als ik mocht kiezen zouden de kleuren zijn:
    Natural taupe
    Beautiful black
    Magic pearl
    Zelf heb ik ook al een paar kleurtje gekocht zoals smoked grey, golden rose, Bordeaux, powerful plum en marvelous blue.
    Het liefst zou ik alle kleuren willen hebben ze zijn allemaal zo mooi! Ik raad het iedereen aan die van mooie gelakte nagels houdt. Ik deel hem gelijk met Facebook!
    ?????
    Spannend!

  • Avatar van Korrie de Haan
    Reply Korrie de Haan 6 februari 2016 at 12:31

    Heb pas zelf een starters set aangeschaft, en heeel erg anthousiast, heb mijn moeder er ook gek meegemaakt en het lijkt mij nu zo leuk als ik een set win zodat ik die haar kado kan doen.

    De zomerse kleurtjes die mijn moeder super vind naast de 156Tropical zijn:

    133 Fuchsia Red 159 Glamorous Peach 146 Extreme Pinck

  • Avatar van Carla
    Reply Carla 6 februari 2016 at 12:20

    Zou onwijs leuk zij om dit te winnen. Nr 155 en 172 en 156

  • Avatar van Hilde
    Reply Hilde 6 februari 2016 at 12:13

    ??? dat zou een leuke verrassing zijn om deze winactie te mogen ontvangen! ???
    Ik heb al een keer eerder een kleurtje besteld en ik vind pink gellac het beste merk om te gebruiken want het blijft bij mij zeker 3 weken goed zitten, wat erg handig is tijdens mijn werk en ik niet om de paar dagen weer moet bijwerken. Ik kan het iedereen aanraden!
    Als ik nu mag kiezen zou ik gaan voor de volgende kleuren:

    – 158 Candy Pink
    – 156 Tropical
    – 104 Passion Pink

    Voor iedereen toi toi toi gewenst!
    ????????????

  • Avatar van Manon
    Reply Manon 6 februari 2016 at 11:57

    Wauw wat een actie.. Ik wil dit al eeuwen zelf gaan doen, zodat ik ook mijn oma van mooie nageltjes kan voorzien. Dit zou echt het geweldigste verjaardagscadeautje zijn ♡ de 173 bordeaux, 166 vintage nude & 169 smoked grey ?? i’ll be waiting. FINGERS CROSSED ♡

  • Avatar van Iris
    Reply Iris 6 februari 2016 at 11:53

    109 lipstick red! Ik draag altijd een rode kleur op mijn nagels. Helaas gaat mijn normale nagellak binnen twee dagen eraf. Dus dit zou echt een uitkomst zijn! Love it! ?

  • Avatar van Sara Nascimento Costa
    Reply Sara Nascimento Costa 6 februari 2016 at 11:52

    Wow! Wat een geweldige kans , ik heb nooit zo lang mooie nagels maar dit pakket zou alles veranderen! Ik ben heel erg benieuwd :D ( Openbaar gedeeld op mijn Facebook )
    Kleurtjes :
    161
    154
    139

    Duimen! ??

  • Avatar van Antoinette Dekker
    Reply Antoinette Dekker 6 februari 2016 at 11:42

    Duidelijke review! Te mooi om waar te zijn ?
    Ik zou gaan voor de kleuren:
    105 Blush Orange
    109 Lipstick Red
    168 Elegant Taupe
    ?

  • Avatar van Courtney van den Akker
    Reply Courtney van den Akker 6 februari 2016 at 11:36

    Wat een super actie. Ik gebruik nu de gellac van essence. Een meisje uit mijn klas heeft wel de Pink gellac en deze houd veel beter. Ik heb niet altijd de tijd om mijn nagels uitgebreid te lakken. En met de Pink gellac is de ideale oplossing. Het zou echt super super super super tof zijn als ik de actie win. Ik ga super hard duimen.
    De 3 kleurtjes die ik heb uitgekozen zijn:
    <3 128 Emerald Green
    <3 160 Clarity Turquoise
    <3 162 Intergalactic Purple

  • Avatar van Janneke Buitenweg
    Reply Janneke Buitenweg 6 februari 2016 at 11:32

    Graag doe ik mee met deze actie. Niet voor mijzelf, want ik heb ruim een maand geleden al een starterset en verschillende kleurtjes gekocht en de producten bevallen supergoed! Ik maak graag kans voor mijn vriendin, die door een lastige periode gaat. Het zou zo fijn zijn om haar te verrassen! De kleurtjes die ze vast leuk zal vinden zijn:
    115 army green
    101 wit
    140 asfalt grey

    Hartelijke groet,
    Janneke

  • Avatar van Femke van der Veen
    Reply Femke van der Veen 6 februari 2016 at 11:23

    Wauw leuke actie zeg! Ik zou gaan voor de kleuren 111, 165 en 169 =D

  • Avatar van Kelly
    Reply Kelly 6 februari 2016 at 11:21

    Aaaaaaah wat moeilijk! Ik ga voor 116, 155 & 160 ???

  • Avatar van Joyce van Bijsterveld
    Reply Joyce van Bijsterveld 6 februari 2016 at 11:16

    Waauw wat een lwuke actie, en wat een moeilijke keuze! Ik ben altijd al verslaafd geweest aan kleuren, vind echt alles mooi. Maar als ik dan toch moet kiezen dan ga ik voor:

    124 caribbean blue
    117 night blue
    162 intergalactic purple

    Spannend!! :D

  • Avatar van Monica
    Reply Monica 6 februari 2016 at 10:52

    Ik heb al een pink gellac set heel tevreden over maar mijn lamp begint wat minder te worden. Ik zou heel graag de led lamp willen hebben. De kleuren die ik graag zou willen zijn: 170, 171 en 173.

  • Avatar van Miriëlle Kate Vermeer
    Reply Miriëlle Kate Vermeer 6 februari 2016 at 10:45

    Wat een leuke blog ♡ met plezier gelezen Desiée.
    Natuurlijk wil ik ook een klein gokje wagen voor de winactie, ben zelf ook moeder en weet hoevaak er geen tijd over blijft om mijn nagels steeds opnieuw te blijven lakken ( om de 3 dagen, dan begint het er bij mij alweer af te bladderen) Gellak zou de ideale oplossing zijn om er als fulltime werkende mama toch met mooie nageltjes bij te lopen!

    Wat moeilijk kiezen met zoveel gave kleuren maar ik vind…

    175 Stardust Gold
    164 Classic Pearl
    161 Ibiza Pink

    het mooiste♡!

    Groetjes Miriëlle Kate Vermeer

  • Avatar van Li
    Reply Li 6 februari 2016 at 10:40

    Wat een onwijs gave actie!
    Ik zou gaan voor de kleuren:
    Intergalactic purple
    Clarity turquoise
    Candy pink
    Overigens kan ik niet wachten tot de zomer begint!!

  • Avatar van Nikki
    Reply Nikki 6 februari 2016 at 10:35

    Wauwwwwwwwww, dit heeft niet veel woorden nodig. Sally hansen werkt bij mij inderdaad ook echt niet:(. Dit klinkt gewoon geweldig en scheelt zoveel tijd. De kleuren die ik super mooi vind zijn:
    Tropical, Army Green en Beautiful black. Moeilijk kiezen hoor

  • Avatar van Joyce Nell
    Reply Joyce Nell 6 februari 2016 at 10:30

    Heel leuk!
    167 Pure Cashmere
    170 Powerful Plum
    176 Mysterious Black

  • Avatar van Sanne Meijer
    Reply Sanne Meijer 6 februari 2016 at 10:21

    Waauw wat leuk dat je een setje mag weggeven. Ik heb zelf altijd ruzie met nagellak en collega’s van mij ook. Dus als ik zou winnen zou ik niet alleen mezelf kunnen laten shinen, maar ook anderen!
    Dit zou ik willen doen met de kleuren:
    Ibiza Pink
    Bordeaux
    Night blue.

    Ga hem gelijk delen op mijn Facebook en twitter account!
    Kan ik ook rondlopen als een diva met mooie nagels ❤️

  • Avatar van Dinja
    Reply Dinja 6 februari 2016 at 10:19

    Candy pink
    Ocean blue
    Fusiq rood

  • Avatar van Van Geldorp Jasmien
    Reply Van Geldorp Jasmien 6 februari 2016 at 10:18

    Geweldig!!! Ik wil dit al een tijdje uitproberen, maar ik weet niet waar en hoe te beginnen. Dit zou een ideale start zijn.

    Volgende kleurtjes vind ik leuk (moeilijke keuze)
    -vintage nude
    -intense taupe
    -mystic

    Ik heb nog nooit iets gewonnen maar dit zou echt een heel mooie prijs zijn ♡

    Duim duim duim

  • Avatar van Lydie Addink
    Reply Lydie Addink 6 februari 2016 at 10:10

    Whoehoe wat een toffe actie! Oehhh als ik zou winnen zou ik heel graag de volgende kleuren winnen…?
    Powerful plum
    Pepper pink
    Candy pink
    Ik ben zooooooo benieuwd…. K ga duimen ☺

  • Avatar van Jill
    Reply Jill 6 februari 2016 at 10:03

    Waaauwww, dit lijkt DE uitkomst tegen alle nagellak problemen. Ik ben altijd te ongeduldig wat betreft het drogen en weer dingen doen. Soms duurt het ook echt lang. Mijn nagellak is altijd al na 3 dagen gechipt of beschadigd waardoor ik m’n leuke riedeltje weer opnieuw mag uitvoeren en waar mijn geduld weer op de proef wordt gesteld..
    Het lijkt mij dan ook super tof als ik pinkgellac in huis heb..
    Mijn kleuren zijn:
    120 beautiful black
    158 Candy pink
    178 ultimate red

    I keep my fingers crossed!

  • Avatar van Kelly
    Reply Kelly 6 februari 2016 at 09:42

    Ja aaaaaaa superrrrr

  • Avatar van Jessica
    Reply Jessica 6 februari 2016 at 09:33

    Winnen doe ik nooit!!
    Maar wie niet waagt wie niet wint!!
    ☺️☺️
    Maar wat een mooie kleuren!!
    Moeilijk om daar 3 kleuren uit te kiezen.
    Maar om toch een keuze te maken ga ik voor deze 3 kleuren..
    111 Rustic Red
    127 Aquamarine Blue
    178 Ultimate Red

  • Avatar van Esther de Leeuw
    Reply Esther de Leeuw 6 februari 2016 at 09:28

    Ik wil al heel lang de lakjes van pink gellac uitproberen. Als ik de verhalen mag geloven dan is dit echt het beste van het beste. De kleuren zien er ook heel gaaf uit. Ben binnenkort jarig dus dit zou wel een leuk vroeg verjaardagscadeautje zijn ? Ik vind de kleuren blush orange, cheerfull red, Ibiza pink heel erg mooi.

  • Avatar van Humas
    Reply Humas 6 februari 2016 at 09:06

    Leuke actie! Wil heel graag een startersset.. Moeilijk kiezen, er zijn zoveel leuke kleurtjes. Maar ik zou gaan voor de kleuren:
    144 Romantic Pink
    149 Moulin Rouge
    170 Powerful Plum
    Nu duimen ?

  • Avatar van Saskia Schijf
    Reply Saskia Schijf 6 februari 2016 at 09:00

    Ik zou graag zo’n setje willen winnen want ik heb al een setje van een ander merk en deze blijft niet zitten, ben dus heel benieuwd naar pink gellac maar nooit helemaal overtuigd. Als ik het win zal ik er verslag van doen op Facebook van elke dag en t resultaat.

  • Avatar van Janneke Mager
    Reply Janneke Mager 6 februari 2016 at 08:59

    Super actie !!
    Ik ben zelf ook net moeder en dan merk je het tijdgebrek goed. Wil heel graag weer nette nagels dus doe heel graag mee. ?
    141 glitter pink
    160 Clarity Turquoise
    174 diva gold
    Volg het graag en gedeeld via fb natuurlijk ?
    * fingers crossed *

  • Avatar van Veronique
    Reply Veronique 6 februari 2016 at 08:59

    Waauw , allemaal super kleuren !!
    Zo moeilijk !
    Diva gold
    Vintage nude
    Army green

    Heel mooi en leuk alternatief voor de echte gels!! Knap!!

    Veronique

  • Avatar van Mer
    Reply Mer 6 februari 2016 at 08:57

    Wow ik doe mee!
    Mijn top 3 is
    Army Green
    Neon pink
    Beautiul black

  • Avatar van Ilse
    Reply Ilse 6 februari 2016 at 08:52

    Ik zou echt super graagg willen winnen omdat i lovee gelnagellak en 3 andere kleurtje die ik ook heel mooi vind zijn nude beige, baby pink en lady in red! ❤

  • Avatar van Hedwig
    Reply Hedwig 6 februari 2016 at 08:51

    Wauw geweldig!
    Heb nog geen set en het lijkt me zo leuk!
    Liefs

  • Avatar van Iris
    Reply Iris 6 februari 2016 at 08:49

    Ooh erg leuk! Ook te veel kleurtjes om een keuze te maken!?

    Extreem pink, magie Pearl, french pink zijn toch wel de favorieten.

  • Avatar van Tessa Groenewold
    Reply Tessa Groenewold 6 februari 2016 at 08:46

    Wauw! Wat een geweldige winactie!
    Ik sta zovaak op het punt om dit een keer te kopen.. maar het komt er nooit van!
    Ik ben al een hele poos heel erg benieuwd naar de werking van deze gellak!
    Heb verschillende soorten geprobeerd, maar niet echt iets voor mij, vaak de gellak zonder uv lamp! Wat zou ik deze graag willen proberen om te kijken of deze soort wel bij me lukt, (waar ik wel vanuit ga, na al die goeie reacties!)
    Ik vind alle kleuren super mooi..

    Maar als ik toch moet kiezen:

    Golden rosé
    Smoked Grey
    Chique red

    Ook wordt deze super actie gedeeld op Facebook!

    Have a nice Day! X

  • Avatar van Femke Wolfert
    Reply Femke Wolfert 6 februari 2016 at 08:45

    Glamorous Peach
    Natural Taupe en
    Romantic Pink
    Zijn mijn favorieten!

    In juni van dit jaar verwachten wij ons tweede dochtertje en als moeder van 2 prinsesjes moet ik toch met mooi verzorgde nagels er bij lopen ;-)

  • Avatar van Chantel
    Reply Chantel 6 februari 2016 at 08:45

    Heerlijk deze zomerse aktie :-)
    Ik zou gaan voor de volgende fantastische zomerse kleuren;
    161 ibiza pink
    103 pepper pink
    174 diva gold

    Let the summer begin!!!!

    Groetjes Chantel

  • Avatar van Tessa Heijnen
    Reply Tessa Heijnen 6 februari 2016 at 08:33

    Ik zou heeeeel graag de diva gold, marvellous blue en de lipstick red nog willen toevoegen aan mijn collectie! En wat zou dit starterspakket heerlijk zijn!! Mijn basisspulletjes zijn bijna op en een led-lamp zou mijn eigen manicuren heeeeel wat sneller maken, dan vind ik misschien vaker de tijd mijn eigen nagels van een leuk lakje te voorzien! :)

  • Avatar van Laura Terol
    Reply Laura Terol 6 februari 2016 at 08:32

    Ik teken veel en wil dat ook laten zien ook op mijn nagels. Pink Gellac geeft mij soms dan leuke ideetjes daarvoor. Daarom zou ik graag de kleuren 101 soft white, 131 luxury gold en 115 army green willen. Uiteindelijk Hoe meer kleuren ik spaar, hoe meer ik er mee kan doen! En het is geen verspilling van tijd want het blijft niet zoals gewone nagellak kort er op zitten. Het gaat een stuk langer mee.

  • Avatar van Cindy
    Reply Cindy 6 februari 2016 at 08:32

    Gave actie zeg! Dat zou super fijn zijn, altijd verzorgde en vrolijke zomernagels. Ik hou wel van felle kleuren. Dus ik zou de volgende heel graag uit willen proberen:
    Violet purple
    Extreme pink
    Kings blue

    Fijne dag!
    Liefs Cindy

  • Avatar van Daisy
    Reply Daisy 6 februari 2016 at 08:30

    Deze prachtige set zou ik wel willen winnen!
    Ik zou voor de volgende kleuren gaan :
    178 ultime red
    173 bordeaux
    171 golden rose

    Ik ga extra delen voor een extra kans. Hoop dat ik hem win!!

  • Avatar van Loes
    Reply Loes 6 februari 2016 at 08:29

    Super gave winactie!♡♡ Uitvaring weet ik dat PinkGellac een heel fijn merk is om te gebruiken! De kleuren die ik er graag bij wil krijgen zijn:

    ▪ 111 Rustic Red
    ▪ 115 Army Green
    ▪ 168 Elegant taupé

  • Avatar van Nienke Spoor
    Reply Nienke Spoor 6 februari 2016 at 08:29

    Wat een leuke actie! Ik zou gaan voor de kleurtjes:
    101 – soft white
    103- pepper punk
    145 – gipsy blue
    Maar er zijn zo veel leuke kleurtjes!

  • Avatar van Nim tromp
    Reply Nim tromp 6 februari 2016 at 08:16

    Wauw alle kleuren zijn mooi! Ik zou ze allemaal willen. Kiezen is zoooo moeilijk.. toch zou ik kiezen voor :
    Marvelous blue
    Ibiza pink
    Satin grey
    ??

  • Avatar van Christine
    Reply Christine 6 februari 2016 at 08:16

    Wat een geweldige prijs. Ik zal hem graag willen winnen ?
    Het is erg moeilijk om te kiezen.
    Mijn top drie zijn :
    169 Smoked Grey
    111 Rustic Red
    121 French Pink
    En … en … en … het zijn er zoveel meer mooie kleuren.

  • Avatar van Sanne de Waard
    Reply Sanne de Waard 6 februari 2016 at 08:14

    Gave actie. Ik gebruik wel eens de eigen merk gellak van kruidvat maar die gaat er moeilijk af.
    Ik zou kiezen voor baby pink, tropical en elegant taupe.
    Ik hoop dat ik deze gellak ook eens kan proberen.

  • Avatar van Mieke
    Reply Mieke 6 februari 2016 at 00:59

    Ik ben al een tijdje benieuwd naar gellak, maar heb het nog niet durven aanschaffen (moest het me niet bevallen kan ik dit niet verantwoorden aan mijn man tijdens de verbouwing van ons huis..). Daarom is deze actie me op het lijf geschreven!
    Nummer 140 – Asphalt Grey is een speciale grijskleur die ook erg chic lijkt, nummer 112 – Chique Red lijkt precies wat op Rouge Noir van Chanel en gaat dus zeker ook mijn mandje in en als laatste ga ik voor nummer 166 – Vintage Nude voor de dagen dat het wat minder mag.

  • Avatar van Tamara V
    Reply Tamara V 5 februari 2016 at 21:44

    Geweldig al die kleurtjes(maakt het kiezen niet echt makkelijk,de ene is nog mooier dan de andere)
    Maar na ienemienemutten is het dit trio geworden :
    118 Lavender Purple
    146 Extreme Pink
    161 Ibiza Pink

  • Avatar van Anita H.
    Reply Anita H. 5 februari 2016 at 20:43

    Dit is echt een gave prijs. Mijn favorieten:
    * 122 Baby Pink
    * 154 Nude Beige
    * 155 Satin Grey

  • Avatar van Carla
    Reply Carla 5 februari 2016 at 20:43

    Nice want ook ik ben een drukke, graag verzorgde :) mama. Het is moeilijk kiezen hoor. Ik vind 144, 122, en 104 in ieder geval prachtig.

  • Avatar van Barbara Bouman
    Reply Barbara Bouman 5 februari 2016 at 20:17

    Leuk om te winnen zo vlak voor mijn verjaardag. Ik zelf ben gek op rood en roze dus Ultimate Red en Fuchsia Red en Extreme Pink echt iets voor mij! Goeie aktie! Ik draai de chips van mijn duimen af…

  • Avatar van Lizet Van Gestel
    Reply Lizet Van Gestel 5 februari 2016 at 20:05

    Dit zou ideaal zijn! Ik zit veel met me handen in schoonmaakmiddelen en gebruik nu gellak van sally hanssen.ook goed maar ik las al eerder over de Pink gellac en dit lijkt me echt een geweldig product en wat een keuze in kleuren! Beautifull black staat bovenaan net als de fuchsia red,en ik ben gek op glitter dus een glittereffect moet er dan ook echt bij,ik zou dan als eerste voor de zilver glitter gaan.

  • Avatar van Tamara TS
    Reply Tamara TS 5 februari 2016 at 19:57

    Wat een fijne winactie! Ik zou kiezen voor de kleuren Sunshine Yellow, Army Green en Night Blue. Het lijkt me heel fijn om dit eens te proberen, omdat ik eigenlijk altijd OPI en Essence koop en bijna niet verder kijk.
    Ik deel via FB (Tamara Mara Großmaul) en Twitter (@paramara1982)

  • Avatar van YuStSoMe
    Reply YuStSoMe 5 februari 2016 at 19:47

    Mooie lakjes en kleurtjes en en en … ik heb helaas een niet zo’n fijne ervaring met gel. Vond het een drama dat verwijderen en durf het echt niet meer aan.
    Wel leuk dat je een winactie mag houden! Dus ik wens jullie allen succes! <3

  • Avatar van femketje
    Reply femketje 5 februari 2016 at 19:09

    bij mij ging de lak liften als een malle na een badkamer-schoonmaak bui… langere tijd in water is dus een no go!

  • Avatar van Yvon
    Reply Yvon 5 februari 2016 at 19:01

    In verband met mijn werk kan ik niet altijd met gelakte nagels lopen. Als ik het dan doe, wil ik dat het goed gebeurt. De nagelsalon heeft niet altijd plaats vlak voor mijn vrije periodes. Het is een uitkomst als je dit zelf kunt doen!!
    De mooiste kleuren vind ik 168, 145 en 118.

  • Avatar van Sofie Dekkers
    Reply Sofie Dekkers 5 februari 2016 at 18:48

    Oeh, wat maak ik hier graag kans op … mijn gewone lak haalt geen ganse dag … zo triest :-(
    Dit lijkt me écht de oplossing!
    Ik ga voor volgende kleuren: Vintage Nude, Elegant taupe en beautiful black <3
    Een mooie start lijkt me ;-)

  • Avatar van Ann Ages Gracefully
    Reply Ann Ages Gracefully 5 februari 2016 at 18:35

    Heerlijk zeg, ik houd van zachte kleuren dus ik zou gaan voor Glitte Pink, Pure Cashmere en Naked. Prachtig!

  • Avatar van Hanne
    Reply Hanne 5 februari 2016 at 18:27

    Super actie!
    Ik ben verliefd op de kleurtjes glitterize black, magic pearl en Ibiza pink!!
    Allemaal erg speciaal maar toch handig om overal op te dragen!
    Ik duim! ( een duim die hopelijk snel een mooi kleurtje krijgt ;) )

  • Avatar van Julia
    Reply Julia 5 februari 2016 at 18:24

    Superr!
    Marvelous blue
    Elegant taupe
    Glitter black!
    Dit zal toch echt vet zijn!!

  • Avatar van Corine
    Reply Corine 5 februari 2016 at 17:52

    Leuke winactie! Ik vind 156 Tropical, 109 lipstick red en 141 glitter pink wel erg mooi!

  • Avatar van Yasmin
    Reply Yasmin 5 februari 2016 at 17:07

    Jaaaaa love this stuff!! Ik doe heel erg graag mee.

    De kleurtjes die op mijn wishlist zouden staan zijn:

    Golden rose
    Pure cashmere
    Ibiza pink

    Ik ken nog wat dames in mijn netwerk die ik ook even zal appen en ik deel het een en ander via social media. Leuk!

  • Avatar van Desiree
    Reply Desiree 5 februari 2016 at 16:58

    Wat een ontzettende mooie kleuren! Ik zou gaan voor extreme pink, een mooie knalkleur voor in de zomer. Bordeaux, perfect voor de herfsttijden. Ik ben verliefd op deze kleur en heb er al passende lipsticks bij! En een trui.. En een bril.. :p En pure cashmere als alledaags nude kleurtje.

  • Avatar van Linda w
    Reply Linda w 5 februari 2016 at 16:29

    Wow wat een breed scala aan kleuren is hier te kiezen,ben er best even mee bezig geweest en het was niet makkelijk om keuzes te maken,ik werd er hebberig van hihi. Uiteindelijk toch bij deze drie uitgekomen.

    Bronzy Pink ( heel mooi op een iets gebruinde huid )

    Ibiza Pink ( Heel zwoel en een vakantiegevoel )

    Stardust Gold ( Gewoon classy bij een zomersjurkje)

    Ik zal deze leuke winactie delen via twitter ( Nailpolish lover)

  • Avatar van Sandywich
    Reply Sandywich 5 februari 2016 at 15:06

    Oeh! Als nagellakverslaafde wil ik dit zeker ook nog uitproberen. Ik heb wel eens gellak gebruikt, maar om een of andere reden heb ik nog geen merk gevonden waarbij het echt goed blijft zitten. Ben zeer benieuwd of dit misschien dan wel die schot in de roos is die ik zoek.
    Qua kleurtjes zou ik zeker gaan voor 174 Diva Gold (wie houdt er niet van goud met glitters), 126 galaxy lila (paars is mijn favoriete nagellakkleur) en 189 Smoked Grey, prachtige dusty donkere grijze kleur, zo’n kleurtje heb ik nog niet in mijn stash ^^.

  • Avatar van Noortje
    Reply Noortje 5 februari 2016 at 14:44

    Oh WoW!!! Heel mooi!! Ik ben een groot fan van mooi verzorgde en gelakte nagels. Heb alleen de neiging om nagels te bijten maar met een mooi kleurtje erop kan ik er met gemak vanaf blijven. Zou dus echt een uitkomst zijn!! En inderdaad, als moeder van twee schiet nagels lakken erbij in. Qua kleurtjes zou ik kiezen voor 112 chique red, 159 glamorous Peach en 166 Vintage Nude.

  • Avatar van Peggy van Lokven
    Reply Peggy van Lokven 5 februari 2016 at 14:02

    ik zou kiezen voor Moulin Rouge 149, prachtig rood, 144 Romantic pink lekker rustig & 132 violet Purple ook wel gezellig :) Komt het voorjaar & de zomer eraan dus dan wil ik graag mooie en makkelijke nagels ! Want sja… ik ben sinds 4 maanden ook moeder en weet precies wat je bedoelt ;) Groetjes Peggy (Peggy Daley van L op facebook)

  • Avatar van Nynke B
    Reply Nynke B 5 februari 2016 at 13:58

    Ik ben echt heel benieuwd naar 162, 131 en 110

  • Avatar van Nan
    Reply Nan 5 februari 2016 at 13:57

    Wat een super leuke actie is dit zeg :)
    Dit zou ik echt wel willen winnen!!!
    Het is echt moeilijk om maar 3 kleuren te kiezen ze zijn allemaal zo mooi!
    Toch is het me gelukt er 3 uit te kiezen
    110 Mystic
    140 Asphalt Grey
    154 Nude Beige
    En nu maar duimen!

  • Avatar van Nanka
    Reply Nanka 5 februari 2016 at 13:08

    Wat een leuke actie, ik ga ook maar eens eens gokje wagen. Als moeder van twee kinderen en gastouder aan huis was ik vaak mijn handen en heeft nagellak vaak geen lang leven. Ik vind het fijn als mijn handen er mooi uit zien, maar ik heb eigenlijk ook nooit tijd om de lak goed te laten drogen. Ik denk dat dit wel eens een goede oplossing kan zijn. Ik heb even op de site gekeken en het is leuk dat je ook voor bruine handen kunt kiezen. Ik vind nummer 178, 158 en 133 er mooi uitzien. Toch moet ik wel zeggen dat de kleuren op de website en de kleuren zoals jij ze hebt gefotografeerd erg verschillend zijn. Nu maar duimen!

  • Avatar van Tania
    Reply Tania 5 februari 2016 at 12:55

    Wat een leuke winactie. Ik kende het merk nog niet maar het klinkt wel heel goed. Ik vind de kleurtjes 170 Powerful Plum, 158 Candy Pink en 171 Golden Rose heel mooi. Leuk dat er zoveel keuze aan kleurtjes is.

  • Avatar van JoycevdB
    Reply JoycevdB 5 februari 2016 at 12:45

    Dit wil ik wel graag winnen!
    Ik ben fan van nude kleurtjes. Vintage pink en natural of elegant taupe zijn wel favoriet. Hoewel ik het in de zomer leuk vind om af te wisselen met pepper pink ofzo!

    Ik ga deze winactie ook delen op Instagram!

  • Avatar van Emma Beyle (@emmabeyle)
    Reply Emma Beyle (@emmabeyle) 5 februari 2016 at 12:17

    Wat toevallig deze winactie, ik ben al een tijdje aan het kijken naar dit systeem, het lijkt me ideaal!
    De kleur die ik erbij zou kiezen is Elegant Taupe, Army Green, en misschien zelfs wel Ibiza Pink!
    Ze hebben een mooie collectie kleurtjes hoor! Ik ga je actie delen op twitter, instagram en fb want ik zou dit wel heel graag willen winnen! Thanks Desirée!

  • Avatar van Manon
    Reply Manon 5 februari 2016 at 11:58

    Super mooie set zeg, ik gebruik de laatste tijd alleen niet meer zo veel nagellak enz dus ik gun het liever iemand anders x

  • Avatar van Sukhi
    Reply Sukhi 5 februari 2016 at 11:44

    Interessant! Het is soms erg lastig om een goeie nagellak te vinden! Dus bedankt voor de tip!

    Gr, Nikki

  • Avatar van Michelle Kaiser
    Reply Michelle Kaiser 5 februari 2016 at 11:03

    Oooohhh ik wordt hier zo ongelooflijk blij van, omdat het zo lang al op mijn wishlist staat om dit merk een keer te gaan kopen. Dit is trouwens wel heel mooi gelakt hoor Desiree. Well Done. Ik heb overigens mijn ogen laten vallen op de kleuren 105 Blush Orange, 125 Bronzy Pink, 103 Pepper Pink. Dus daarmee wil ik ook zeggen dat ik graag een kans maak op een mooie startersset.

  • Avatar van mamakletst
    Reply mamakletst 5 februari 2016 at 10:32

    Dit zou wel iets voor mij zijn! Ik moet zoveel poetsen en handen wassen voor mijn werk dat nagellak nooit lang blijft zitten. Ik ben benieuwd of dit goed werkt.
    De kleuren die ik mooi vind:
    108 Lady in
    134 Minty Green
    122 Baby pink
    Leuk ook die website waarmee je het kunt uitproberen!

  • Avatar van Ilsiee prins
    Reply Ilsiee prins 5 februari 2016 at 10:26

    Wauw…. Helemaal supergaaaf deze actie! :D Wat onwijs leuk dat je dit mag wegggeven aan 1 van de lezers van je blog.. Ik doe heeel erg graag mee, zal super zijn thuis ook zulke mooie nagels te maken.. Omdat ik in de zorg werk en het vele wassen met alcohol gaat gewone nagellak, en helaas ook de gellak van sally hansen er bijna direct af…. zal heel erg supergaaf zijn hiermee mijn nagels mooi te mogen maken! ;-) Al 3 jaar gestopt met nagelbijten, maar hier helaas nog steeds de sporen van te zien… Welke kleurtjes mijn persoonlijke favoriet zijn??? Candy pink, ibiza pink en pepperpink…. *hahahaha overduidelijk roze is mijn lievelingskleur!*
    Groetje ilsiee

  • Avatar van Lies
    Reply Lies 5 februari 2016 at 10:21

    Leuk!! Ik zou voor 149 mouling rouge gaan, en 178 ultimate red en lipstick red, super mooie kleuren!!!!

  • Avatar van Jamey
    Reply Jamey 5 februari 2016 at 08:41

    Wat een mooie set! Ik heb al een gellak setje maar gebruik het eigenlijk nooit meer omdat mijn nagels er echt lelijk van werden na verloop van tijd..

  • Avatar van Femke
    Reply Femke 5 februari 2016 at 08:27

    Wauw, deze set wil ik heel, heel, heel graag winnen! Ik heb namelijk acrylnagels en die wil ik er graag afhalen zodat ik zelf met nagellak en hopelijk deze gellak set aan de slag kan! Ik zou gaan voor de kleuren: vintage nude, rockstar red en tropical? Maar eerlijk is eerlijk, 3 kleuren kiezen is best moeilijk haha!

  • Avatar van carola donkelaar
    Reply carola donkelaar 5 februari 2016 at 08:21

    Whaaaa ik ben hier al even voor aan het sparen heb nu een goedkope lamp deze is geweldig!

    ik ga voor de volgende kleuren, laat de zomer maar komen

    <3 Extreme Pink
    <3 Cheerfull Red
    <3 Pure Cashmere

    Volg je overal en heb het gedeeld op facebook

    Fijne dag liefs carola

  • Avatar van Brenda
    Reply Brenda 5 februari 2016 at 08:11

    Wat een super leuke winactie en wat een grote keuze aan kleuren is er op de website. Ik doe graag mee, de kleuren 166 vintage nude, 125 bronzy pink en 122 baby pink zijn wel heel erg mooi. Ik ga dit zeker delen op de social media kanalen. Liefs Brenda

  • Avatar van Sianne
    Reply Sianne 5 februari 2016 at 08:09

    Nights blue, glitter Black, plumb

  • Avatar van Jana
    Reply Jana 5 februari 2016 at 08:08

    Lijkt me heel fijn!! Een vriendin van me heeft dit setje ook en is er erg blij mee. De kleuren Beautiful black, Pure Cashmere en Chique Red lijken me 3 mooie kleurtjes om mee te starten! Ik heb de winactie ook getweet!

  • Avatar van Bibi Peelen
    Reply Bibi Peelen 5 februari 2016 at 08:05

    Ik ga het ook delen!

  • Avatar van Bibi
    Reply Bibi 5 februari 2016 at 08:04

    Wat een super leuke actie! Ik lak altijd super graag mijn nagels alleen is het er altijd al snel af na een dagje werken. Dit zou een hele uitkomst zijn! Dan kan ik eindelijk lekker werken met mooie gelakte nagels en hoef ik mijzelf niet druk te maken dat er snel een stukje af is! Oh dit zou ik echt graag willen proberen! Ik zou zelf voor de kleuren 168, 120 en 112 gaan. Misschieb niet echt zomer kleurtjes maar wel echt mijn kleurtjes. X Bibi.

  • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 5 februari 2016 at 08:01

    Wauw, dat is een geweldige actie!
    Ik doe graag mee en heb mooie kleuren uitgezocht.
    Op de soc.med.k. share ik dit graag voor je.
    116 Ocean Blue
    133 Fuchsia Red
    146 Extreme Pink

    Fijne dag Xoxo

  • Avatar van Irem
    Reply Irem 5 februari 2016 at 07:51

    Wat een ontzettend leuke actie! Ik was altijd al benieuwd naar dit soort lakjes en ik vind het altijd zo ontzettend gaaf dat het lekker lang blijft zitten. Helaas past dit totaal niet in mijn studentenbudget. Ik wist trouwens helemaal niet dat er zo veel verschillende kleuren waren, ik dacht altijd dat het een stuk of 10 waren en dat vond ik zo jammer en toch ook weer een reden om er toch maar niet voor te sparen.
    Ik heb even gekeken tussen alle mooie kleurtjes die ze hebben en ik vind de kleuren Ultimate Red, Bordeaux en Powerful Plum toch wel echt kleurtjes voor mij! Er zijn nog een heleboel mooie kleurtjes dus kiezen was best lastig, haha
    Ik denk dat het duidelijk is dat ik héél graag mee doe met deze actie. Ik zal het op Facebook delen, maar mijn account staat wel op privé dus wellicht kun je dat niet zien. Ik hoop dat dit geen probleem is.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.