Beauty

Pink Gellac LED starterset

5 februari 2016

pink gellac led starterset 4 - Pink Gellac LED starterset
Ik ben een groot fan van nagellak en draag eigenlijk altijd wel een kleurtje op mijn nagels, maar sinds ik moeder ben geworden heb ik er gewoonweg minder tijd voor. En aangezien ik er een hekel aan heb om met afgebladderde nagellak rond te lopen, zijn de gellakken een enorme uitkomst. Zo heb je gellak voor thuis van verschillende merken met en zonder lamp en ik heb er al veel uit kunnen proberen. De afgelopen tijd heb ik de Pink Gellac LED starterset uit kunnen proberen en hier wil ik je vandaag alles over vertellen met foto’s, how-to, swatches en een uitgebreide review. Oh, en ik mag ook nog eens zo’n complete starterset weg gaan geven. Hoe tof is dat?!

Met Pink Gellac kan je jezelf thuis een gellak manicure geven die belooft twee weken te blijven zitten. Het is het nummer 1 gel polish merk van Europa en er zijn meer dan 80 kleuren en verschillende finishes nagellak van verkrijgbaar. Ook nail arts zijn er trouwens goed mee mogelijk, dus je kan er echt alle kanten mee op; van een French manicure tot aan stamping nail art bijvoorbeeld. Love it!

pink gellac led starterset 1 - Pink Gellac LED startersetpink gellac led starterset 2 - Pink Gellac LED starterset

Wat zit er in de doos?
De Pink Gellac LED starterset is verkrijgbaar voor €99,00 (nu tijdelijk €69,00) en bestaat uit de volgende producten:

– een handleiding
– Base2 basecoat 15ml
– kleurlak Color 156 Tropical 15ml
– Ultra Shine topcoat 15ml
– flesje cleaner 50ml
– dubbelzijdige vijl
– houten bokkenpootje
– nail wipes
– LED lamp
– 10 remover pockets

Ook krijg je na aanschaf toegang tot een soort online cursus waarmee je jezelf alle fijne kneepjes van het lakken aan kan leren zodat je een perfecte gellak manicure kan zetten. Mocht je losse producten nodig hebben dan is dit allemaal ook via de webwinkel te koop. Als voorbeeldje: losse kleurtjes gellak kosten €14,95 en hierbij geldt dat je de 3e kleur gratis krijgt.

Hoe gebruik je Pink Gellac?
Eigenlijk is het gebruik van de gehele set heel erg gemakkelijk, maar om het mooiste en meest langhoudende resultaat te krijgen moet je wel enkele stappen opvolgen. Let’s go!

Voorbereiding
Verwijder eventuele aanwezige nagellak. Duw je nagelriemen voorzichtig terug met het houten bokkenpootje. Ruw je nagelbed lichtjes op met de roze kant van de vijl om dode huidcellen en ribbeltjes te verwijderen. Gebruik de witte kant van de vijl om je nagels in de gewenste vorm en lengte te vijlen. Gebruik de Nail Cleaner en een Nail Wipe om je nagels te ontvetten en schoon te maken en zorg dat je het nagelbed hierna niet meer aanraakt met je vingers om ze vetvrij en schoon te houden.

1. Breng een dun laagje Base2 aan, houd 1 millimeter afstand van je nagelriemen en hou voor 15 seconden onder de LED lamp.
2. Breng een dun laagje van de kleurlak aan, hou weer 1 millimeter afstand van je nagelriemen. Hou de nagels voor 60 seconden onder de lamp. Herhaal deze stap tot de kleur volledig dekkend is.
3. Breng een dun laagje Ultra Shine aan en houd ook hierbij weer 1 millimeter afstand van je nagelriemen. Hou deze laatste stap 60 seconden onder de lamp. Klaar!

Enkele tips om rekening mee te houden
– Zorg dat je voor gebruik de Base2, kleurlak en Ultra Shine even goed voor 30 seconden tussen je handen rolt
– was je handen niet van tevoren en neem geen douche tot een uur voor het lakken, hierdoor worden de nagels zachter/vochtig waardoor de gellak minder hecht
– gebruik niet teveel lak op je kwastje, even goed afvegen langs de hals dus voor je ermee aan de slag gaat
– lak ook de top van de nagels mee voor het mooiste en meest langdurige resultaat
– verwijder tussendoor het plaklaagje niet en gebruik ook naderhand niet de Nail Cleaner, de topcoat is non-sticky (zo niet, nog even iets langer uitharden onder de LED lamp)
– lak niet in (direct) zonlicht of buiten en hou de flesjes Base2, kleurlak en Ultra Shine uit de buurt van zonlicht en de LED lamp
– werk in meerdere dunne laagjes kleurlak in plaats van één dikke laag
– werk per hand en/of voet
– hou de manicure het langst mooi door je nagelriemen elke avond voor het slapen gaan in te smeren met een goede nagelriemolie.

pink gellac led starterset 7 - Pink Gellac LED startersetpink gellac led starterset 8 - Pink Gellac LED startersetpink gellac led starterset 9 - Pink Gellac LED startersetpink gellac led starterset 10 - Pink Gellac LED startersetpink gellac led starterset 5 - Pink Gellac LED startersetpink gellac led starterset 6 - Pink Gellac LED starterset

pink gellac led starterset 11 - Pink Gellac LED starterset
Je ziet hierboven swatches van de volgende drie kleuren:

156 Tropical, een creamy zomers koraalroze kleur (aanwezig in de LED starterset)
168 Elegant Taupe, een creamy lichte taupe kleur
111 Rustic Red, een vintage rode kleur met een subtiele shimmer.

Mijn ervaring
Ik ben erg te spreken over de LED starterset van Pink Gellac. Door de LED lamp harden alle lagen een stuk sneller uit waardoor een complete manicure van de 10 nagels inclusief voorwerk maar een klein uurtje in beslag neemt. Je nagels zijn hierna direct droog waardoor je gelijk door kan met wat je maar wil èn je nagels worden er steviger van waardoor ze meer aan kunnen. En dat zonder dat de nagels onnatuurlijk dik ogen of aanvoelen. Ook heel fijn: er zit 15ml in de flesjes, wat in vergelijking met andere gel nagellak met lamp een flinke hoeveelheid is en je met deze starterset meer dan 40 manicures vooruit zou moeten kunnen. De set ziet er mooi uit, de kwastjes lakken prettig, de kleuren dekken in twee à drie dunne laagjes.. Ik ben echt onder de indruk!

Ik vind de hoogglans die de gellak achterlaat trouwens ook echt heel erg mooi en ben blij dat deze de volledige draagtijd heeft gehouden. Ik heb na twaalf dagen dragen wel een beetje uitgroei wat logisch is omdat de nagels nu eenmaal gewoon doorgroeien, maar er is amper tot geen beschadiging, chipping en/of tipwear te zien terwijl ik er toch alles mee gedaan heb.

pink gellac led starterset 3 - Pink Gellac LED starterset

Verwijderen gaat trouwens heel eenvoudig met de bijgeleverde remover pockets. Je vijlt eerst voorzichtig de glans van je manicure, houdt je handen even in een lauwwarm handbadje, smeert je nagelriemen in met nagelriemolie als bescherming, plaatst je vinger in een pocket, vouwt deze goed dicht, wacht tien minuutjes en je kan de lak er zo in z’n geheel af halen met het bokkenpootje. Zo ben je gelijk klaar voor een volgende manicure als je dat zou willen.

Winactie
Wil jij zo’n complete Pink Gellac LED startkit winnen? Laat dan een reactie achter onder dit artikel met welke drie kleuren jij als eerste zou kiezen als je afwisseling wilt van de zomerse 156 Tropical. Bekijk alle kleuren nagellak en probeer ze gelijk even uit op het handmodel :)

– Je maakt een extra kans als je deze winactie deelt via één van je social media kanalen ♥

Meedoen met deze winactie kan tot en met 12 februari 2016, 23.59 uur. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Beverly Adams
  Reply Beverly Adams 14 februari 2016 at 19:05

  Lijkt me een topproduct! Ik ben ongelofelijke fan van nagellak, maar net zoals de meeste vind ik het zo moeilijk deze langer dan twee dagen te behouden! Daarvoor lijkt me deze gellac DE oplossing! Kleurtjes 101, 140 en 155 vind ik echt prachtig en super combineerbaar! Ik tweet dit meteen op Twitter :)!! Top actie! Xx

 • Avatar van Carine
  Reply Carine 12 februari 2016 at 23:24

  Leuke actie! Ik wil meedoen en deze set kado doen aan mijn lieve dochter.Ik heb er al eentje, en zij zou er héél blij mee zijn. De kleurtjes die zij graag ziet Marvelous blue, chique red, emerald green. Ik deel deze actie nog vlug op facebook en Twitter. Ik hoop …

 • Avatar van lucy
  Reply lucy 12 februari 2016 at 22:17

  Prachtige actie ;-) en een mooie blog .Het heeft even geduurd want ik kreeg het maar niet voor elkaar om een reactie te plaatsen. (blijkt dat mijn mobiel dat niet wil maar de laptop wel ;-) gelukkig een man in huis die het uitgedokterd heeft. Als ik mocht kiezen zou ik voor de French gaan :-) nummer 101-121-135 blauw is mijn lievelingskleur nu maar duimen en het zweet van mijn voorhoofd vegen .
  x lucy ;-)

 • Avatar van Maud
  Reply Maud 12 februari 2016 at 21:51

  Wat een super actie! Mijn nagels breken en chippen snel. Dus dit lijkt me geweldig! Wel moeilijk kiezen tussen zulke geweldige kleuren. Ik zou kiezen voor kleur 109 lipstick red, 170 powerfull plum en 139 natural taupe.

 • Avatar van Sabrina
  Reply Sabrina 12 februari 2016 at 21:34

  Wauw wat en super toffe winactie! Ik doe heel graag mee, deze lakjes lijken me zo ontzettend fijn. Ik zou graag wisselen met 183, 166 en 188. Dat vind ik super mooie kleuren. Ik heb gedeeld via Twitter.

 • Avatar van Wilma
  Reply Wilma 12 februari 2016 at 19:38

  Sinds kort bijt ik niet meer op mijn nagels dus begonnen met lakken.
  Ben dus ook op zoek naar lak die mooi blijft en lang blijft zitten. Nu gevonden denk ik.
  Wat betreft de kleuren:
  Om te beginnen 147 sunshine yellow (welke past bij mijn 38 jaar oude mimosa gele cabrio)
  dan de 127 aquamarin blue en voor een feestje de 175 stardust gold.
  zal het ook nog even delen op facebook

 • Avatar van Karin De Nieuwe-Meeren
  Reply Karin De Nieuwe-Meeren 12 februari 2016 at 16:06

  Allereerst wat een leuk artikel
  En dat er een kans is om deze prachtige prijs te winnen is nog veeel leuker.
  Ik zou door het dolle heen zijn als ik dit zou mogen winnen.
  Deze kleuren vind ik echt prachtig 116 en 175 en 111 <3 Ik hoop dat u deze reactie nu wel kunt zien en ik toch nog wen klein kansje maak.
  Alvast bedankt voor het lezen

  Kus van Karin De Nieuwe-Meeren

 • Avatar van Anke & Kane
  Reply Anke & Kane 12 februari 2016 at 14:10

  Deze slimmerd was vergeten de kleuren erbij te vermelden… 177 en 102. Gok dat zij deze geweldig vind maar ze mag de mijne natuurlijk ook doen ;-)

 • Avatar van Anke & Kane
  Reply Anke & Kane 12 februari 2016 at 14:08

  Lijkt me een geweldig pakket waar je langdurig mooie nagels mee maakt maar als ik het win gaat het naar een vriendin. Ze zou heel graag mooie gelnagels willen maar ivm haar dansopleiding is dat geen optie. Hier kan ze dan toch lekker mee aan de slag en kan ook zij eens mooie nagels hebben, weet zeker dat ik haar hier heel blij mee zou maken.

 • Avatar van Martine Droogsma-Eggens
  Reply Martine Droogsma-Eggens 12 februari 2016 at 13:20

  O wat een super actie!!
  Wat zou ik dit graag willen hebben. Ik heb er al zo vaak naar gekeken. Maar durf het steeds niet aan te schaffen (kwa prijs) omdat ik zulke zwakke nagels heb. Ze knappen of bladeren altijd af. Ben zo benieuwd of dit wel op mijn nagels werkt.
  Ik zou dan als eerste de kleurtjes: 103,144 en 173 kiezen.

 • Avatar van Suud
  Reply Suud 12 februari 2016 at 08:20

  Ik wil heel graag winnen! Mijn kleuren: 120, 106,115.☺️

 • Avatar van eline
  Reply eline 11 februari 2016 at 23:31

  Heel graag! mijn nageltjes zijn namelijk schandalig op het moment..tijd voor een opknapbeurtje want het ziet er nu niet uit…wie weet win ik wel deze toffe buit! ben dol op nagels lakken maar vind het altijd vervelend dat het zo snel weer afbladderd, wie weet is dit wel de ideale oplossing voor mij! mooie nagels die lang blijven zitten!
  Duimen maar dat ik dit pakket win! kan ik weer met verzorgde nagels de deur uit!
  ik zou voor de taupe kleur gaan, mooi neutraal voor door de weeks. de donker rode voor in het weekend!
  zoveel mooie kleurtjes kan gewoon niet kiezen.. super leuke actie, ga zo door met je blog!

  • Avatar van Suus
   Reply Suus 12 februari 2016 at 08:07

   Ik wil heel graag winnen! Mijn kleuren: 120, 106,115.☺️

1 9 10 11

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

More in Beauty
sisley phyto lip twist
Sisley Phyto Lip Twist

Ik ben persoonlijk fan van de lipsticks in potloodvorm, maar lang niet elk merk weet er goed in te slagen...

Close