Fashion

9 x de leukste plussize lentejurkjes onder de €50,-

29 februari 2016

plussize lentejurkjes
Nog een paar weken en dan begint officieel de lente en met zo hier en daar steeds meer een zonnetje wat doorprikt kan ik ook echt niet meer wachten tot de eerste met-zonder-jas naar buiten dagen. Love it! Om alvast helemaal in de stemming te komen en je kledingkast een update te geven ging ik op zoek naar de leukste plussize lentejurkjes onder de €50,-. Niet te bloot en/of te kort want de lentes kunnen best fris zijn hier, maar wel met alvast wat meer vrouwelijkheid en kleur. Let’s go!

1. Een overslagjurkje doet het altijd goed voor een wat voller figuur omdat je er een buikje wat makkelijker onder wegwerkt maar een decolleté weer mooi mee laat uitkomen. Dit frisrode exemplaar uit de Dorothy Perkins Curve lijn is verkrijgbaar t/m maat 56 via Zalando en kost €29,95.

2. Dit jurkje tot aan de knie met een mooie v-hals en een kort kapmouwtje vind ik heel erg vrouwelijk en door de zachte zalmroze kleur en licht uitlopende snit ook heel erg romantisch. Ik vond hem in de ASOS Curve collectie bij ASOS, is verkrijgbaar t/m maat 56 en kost €39,44.

3. Nog een jurkje die ik bij ASOS spotte, maar dan eentje uit de Boohoo Plus collectie is dit lichte denimjurkje in een wijder model met mouwtje die ook met stoere boots tof te combineren is. Verkrijgbaar t/m maat 52 voor €30,98.

plussize lentejurkjes

4. Misschien geeft dit jurkje qua kleur iets minder een lentegevoel maar de luchtige stof maakt het een erg geschikt exemplaar voor in dit rijtje. En ook leuk voor diegenen die iets minder van printjes en kleurtjes houden ;) Dit legergroene jurkje met tailleband is verkrijgbaar t/m maat 54 bij New Look en kost €19,49 in de sale.

5. Een tricot jurkje is zo’n item wat eigenlijk niet mag ontbreken in je kast omdat het gewoonweg zo lekker comfortabel zit en dat horizontale streepjes niet flatterend zouden zijn bij een maatje meer is allang achterhaald. Ook leuk met een legging en boots of zo met een paar sneakertjes! Verkrijgbaar bij H&M Plus Sizes tot en met maat 4XL/56 voor €29,99.

6. Stiekem maak ik voor dit jurkje even een kleine uitzondering qua prijs, want deze kost namelijk €59,95. Maar dit Junarose jurkje vond ik zo ontiegelijk romantisch en lente-achtig dat ik hem wel aan je moèst laten zien. Verkrijgbaar t/m maat 52-54 en ook erg leuk gecombineerd met het denimjack.

plussize lentejurkjes

7. Het romantische bloemenjurkje kan natuurlijk niet ontbreken in dit rijtje! Sowieso gaan we veel bloemetjes, hippie en bohemian achtige kleding, kleuren en printjes terugzien het komende seizoen en dit past er perfect tussen. Het jurkje is verkrijgbaar bij Forever21 t/m maat 50 voor €20,00.

8. Ahwww, ik vind dit zo’n lieflijk jurkje en perfect voor een romantische lentedate! Het bovendeel is gebreid en het rokdeel is van luchtig materiaal in een beige kleur met koele ondertoon. Verkrijgbaar bij Forever21 t/m maat 50 voor €25,00.

9. En als laatste nog een jurkje van Forever21 en dus wederom tot en met maat 50 verkrijgbaar. Nog een bloemenjurkje maar dan toch net even iets stoerder. Dit model jurkje vind ik trouwens vaak erg mooi staan bij curvy ladies en zit ook nog eens heerlijk! Ook leuk met een legging/tregging en lang vest erover bijvoorbeeld. Dit jurkje kost trouwens €24,00.

Zoals je ziet is er al erg veel leuke lentemode verkrijgbaar, ook in een maatje meer en hoef je er helemaal niet je bankrekening voor te plunderen om er leuk uit te zien. Ik hoop dat ik je met deze plussize lentejurkjes weer een beetje heb kunnen inspireren ♥

–> Klik hier voor een handig overzicht met nog meer toffe plussize webwinkels.

Bij welke merken shop jij graag als curvacious vrouw en welk stijl jurkje is jouw favoriet?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?
Dit artikel bevat affiliate linkjes.

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Nicoline
    Reply Nicoline 2 maart 2016 at 14:30

    Wat zijn ze leuk! Ik wist niet dat forever 21 ook een plusline heeft! Ga gelijk even kijken! Thanks

  • Avatar van Margo
    Reply Margo 2 maart 2016 at 11:46

    Die laatste rij jurkjes zou ik allemaal wel willen hebben! Ik zag die gebloemde en ik dacht, hey, dat is Forever21, haha! Bekend model. Die van Junarose is ook heel mooi! Mooi voor een speciale gelegenheid.

  • Avatar van Pirre
    Reply Pirre 1 maart 2016 at 19:54

    Erg leuk! Ik zie altijd zoveel leuke jurkjes, maar als ik ze dan pas zijn ze bij mij echt 100 a 15 cm korter (tja, heb je he met 1,86 cm). Altijd wel jammer =(

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 1 maart 2016 at 19:56

      Ahww, dat is echt balen inderdaad dat ze dan zo anders vallen! Gelukkig staat bij ASOS wel vaak ergens in de tekst de lengte van het model die het jurkje aan heeft, misschien een tip om dan zo te kijken bij jurkjes die je leuk vindt?

      • Avatar van Pirre
        Reply Pirre 1 maart 2016 at 20:00

        Oh, goeie! Dank je!!

  • Avatar van Linda
    Reply Linda 1 maart 2016 at 10:07

    Wat een mooie jurkjes. Je krijgt er echt een lente gevoel bij. Vooral de jurkjes op de onderste rij vind ik super

  • Avatar van Manon
    Reply Manon 29 februari 2016 at 18:57

    Weet je wat ik denk? Dat die tweede van de onderste rij jou prachtig zal staan !

  • Avatar van tantetata
    Reply tantetata 29 februari 2016 at 17:15

    Oh heel leuk! Ik zie wel een paar jurkjes die bij mij passen, ik houd wel van overslagjurkjes want zoals je zelf zegt, hiermee verbloem je wel t een en ander haha.

  • Avatar van Jamey
    Reply Jamey 29 februari 2016 at 12:36

    Wat een leuke jurkjes!!!

  • Avatar van Aspasiaa (@aspasiablog)
    Reply Aspasiaa (@aspasiablog) 29 februari 2016 at 09:57

    Die eerste twee, dat rode en dat roze vind ik echt prachtig!

  • Avatar van Lindsey Beljaars
    Reply Lindsey Beljaars 29 februari 2016 at 09:30

    Heel leuk! Vooral die crèmekleurige vind ik erg flatteus!

  • Avatar van Nicole
    Reply Nicole 29 februari 2016 at 09:29

    Dat legergroene jurkje vind ik wel wat. Zie overigens nog meer leuke jurkjes maar ze zijn niet allemaal goed voor bij mijn figuur… Heb in ieder geval nu nog meer zin in de lente!

  • Avatar van Iris
    Reply Iris 29 februari 2016 at 09:22

    Ik vind Asos best duur geworden eigenlijk.. Sommige jurken kosten nu tussen 75 en 80 euro terwijl dat eerst veel minder was. Heb toevallig vorige week wel een mooie curve jurk gekocht in de sale :)

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 29 februari 2016 at 12:54

      Ik kan me ook een tijd herinneren dat ASOS, zeker het eigen merk, een stukje goedkoper was. Alsnog kan je er voor leuke prijzen shoppen (zeker in de sale!) maar het is wel even beter zoeken inderdaad :)

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 29 februari 2016 at 12:54

      Oh, en benieuwd naar de nieuwe jurk natuurlijk! Hoop dat hij je mooi zal staan ^^

  • Avatar van My happy kitchen
    Reply My happy kitchen 29 februari 2016 at 09:20

    Ik vind het groene jurkje super leuk, alleen zag ik ‘m niet meer in de webshop (tsja, sale…). Leuke verzameling jurkjes!

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 29 februari 2016 at 12:54

      Ai.. Jammer dat hij uitverkocht was! Gaat zo snel soms :(

  • Avatar van Tineke
    Reply Tineke 29 februari 2016 at 08:14

    Ze zijn allemaal erg mooi! Ik heb het eerste jurkje van Forever 21 laatst in een andere kleur besteld. Hoop dat hij mooi zit en past!
    Liefs

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 29 februari 2016 at 12:55

      Oeh, ik ben benieuwd! Hou je me op de hoogte? Ben vooral benieuwd hoe hij qua lengte en bij de boobs past ;)

      • Avatar van Tineke
        Reply Tineke 29 februari 2016 at 16:59

        Ik heb hem binnen en hij zit erg mooi! Een aanrader dus!
        Liefs

        • Avatar van Desirée
          Reply Desirée 29 februari 2016 at 17:01

          Klinkt goed! Thanks voor de update <3

  • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 29 februari 2016 at 07:22

    Leuke en zeer betaalbare jurken!
    Ik ga meteen even rondkijken in de webshops.
    Ik hou van pastelteinten en army graan.
    Maar ook met bloemen.

    Xoxo

  • Avatar van Bianca Ronday
    Reply Bianca Ronday 29 februari 2016 at 06:56

    Zelf weet ik mijn kleren regelmatig te vinden bij C&A en Primark, maar dan moet je wel echt geluk hebben, want zoals bij alle merken. Ze krijgen er maar 1 a 2 binnen in plussize. Als je naar de echte plussize lijnen van deze winkels gaat kijken worden het wel regelmatig net tenten. Dus ik zoek tussen de gewone kleding en hoopt dat er nog een grote maat tussen hangt.

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 29 februari 2016 at 12:55

      C&A heeft soms inderdaad verrassend leuke dingen in de plussize hoek, maar bij Primark heb ik eigenlijk nog nooit voor mijzelf gekeken.. Toch eens snuffelen dan!

  • Avatar van femkedj
    Reply femkedj 29 februari 2016 at 06:33

    Ik vind ze allemaal leuk! Vooral dat groene jurkje, maar dat komt vooral omdat ik die kleur groen heel mooi vind in combi met gouden details (zoals het ritsje).

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.