Media

Storytel | Gratis maandabonnement

15 februari 2016

storytel
Dit is echt tè leuk voor alle boekenverslinders onder ons! “Wat Netflix is voor series, documentaires en films en wat Spotify is voor muziek, is Storytel voor audioboeken.” Een handige streamingdienst voor luisterboeken dus die je via de website of via je smartphone kan beluisteren wanneer je maar wil. Ik mag aan alle lezers van mijn site die interesse hebben een gratis Storytel proefabonnement van 30 dagen weggeven. Oh, yes!

storytel
Storytel app

Allereerst werkt Storytel heel erg gemakkelijk. Je meldt je aan, je download de app op je smartphone, kiest een boek uit en begint met luisteren. Ook kan je tot vijf boeken offline luisteren, zet je je ‘nog te lezen boeken’ in je virtuele boekenkast, kan je een timer instellen (handig voor als je luistert voor het slapen gaan), wordt er voor je onthouden waar je bent gebleven en heb je de keuze uit bijna 10.000 boeken in het Nederlands en Engels voor elke leeftijd en in verschillende categorieën. Mocht je willen weten welke titels er allemaal te vinden zijn, snuffel dan eens door de boekentips.

Ook leuk voor de papa’s en mama’s onder ons trouwens: er staan namelijk ook kinderboeken tussen die je voor het slapen gaan kan afspelen voor je kleintje. Niet alleen goed voor de inleving en spraakontwikkeling van je kind maar ook worden ze er heerlijk rustig van..

Mijn favoriete categorieën zijn misdaad, spanning, economie & zakelijk en persoonlijke ontwikkeling en het aanbod hierin is bijna overweldigend te noemen. Ik heb ondertussen al heel wat boeken in ‘mijn boekenkast’ gezet en kan niet wachten om er lekker doorheen te gaan.

storytel

Wanneer ik naar een audioboek luister
Tijdens een wandeling, tijdens het huishouden, voor het slapen gaan maar ook tijdens treinritjes luister ik graag. Heel erg fijn om zo toch te kunnen ‘lezen’, aangezien ik normaal gesproken wagenziek word als ik lees in de auto of trein. Ook vind ik het fijn om gewoon lekker op de bank te nestelen met een kleedje, een kop koffie of thee en dan compleet tot rust te komen met het luisteren naar een boek. Even niks vasthouden, rust voor mijn ogen, lekker naar buiten staren en ondertussen kennis en/of een mooi verhaal opdoen. Love it!

Maar er zijn nog meer momenten te bedenken; tijdens het wegwerken van een bult afwas of wanneer je naar je werk fietst, tijdens het sporten of een dagje flink schoonmaken in huis, terwijl je op vakantie in het zonnetje ligt tot aan wanneer je langs het veld van de sport van je zoon en/of dochter staat.

Normale abonnees betalen €9,99 per maand om naar audioboeken te kunnen luisteren. Je kan hiervoor onbeperkt naar boeken luisteren en het abonnement is op elk moment per direct opzegbaar.

storytel

Gratis 30 dagen Storytel proefabonnement
Weet je nog niet zeker of de Storytel app en het beluisteren van audioboeken echt iets voor jou is dan kunnen lezers van Curvacious zich via deze link aanmelden en krijg je een gratis proefperiode van 30 dagen om de Storytel app uit te proberen. Whoop whoop! Dit is dè kans om die boeken die nog op je must-read-lijstje stonden af te kunnen vinken en deze geweldige app te ontdekken.

Ik ben alvast benieuwd welke boeken er op jouw to read lijstje staan. Mocht je een leuke tip hebben, dan hoor ik het graag :)

Happy listening!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

balkje-nieuwe-layout

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Desiree Manon
  Reply Desiree Manon 28 februari 2016 at 23:36

  Wat leuk! Ik ga het uitproberen. Ik lees heel graag, maar de laatste tijd ga ik er niet echt meer voor zitten met een boek. Op deze manier kan het veel makkelijker, vaker en hoef je er niet perse voor te gaan zitten.

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 19 februari 2016 at 14:54

  Ik gebruik hier zelf scribd voor, maar wel leuk dat deze ook nederlandstalige boeken heeft.Mss probeer ik het binnenkort eens uit

 • Avatar van judithblogtsolo
  Reply judithblogtsolo 17 februari 2016 at 21:42

  Hoewel ik nog nooit een audioboek geluisterd heb, klinkt dit wel heel fijn om eens uit te proberen! Ik zal even kijken naar het aanbod. Hele mooie tip. :)

 • Avatar van Lizet van Gestel
  Reply Lizet van Gestel 17 februari 2016 at 20:38

  Lijkt me erg leuk! Ga meteen even kijken om eens uit te proberen

  Heb jij nog leuke tips?

 • Avatar van Patricia
  Reply Patricia 16 februari 2016 at 17:10

  Super leuk :) ik kende het nog niet maar dit is echt ideaal! Ik heb me meteen aangemeld!

 • Avatar van mamasliefste
  Reply mamasliefste 15 februari 2016 at 22:55

  Toevallig vrijdag nog over gehad op werk. Ze hebben namelijk ook veel kinderboeken en de kinderen van mijn collega zijn zo zonder problemen afgelopen zomer naar zuid-Italie gereden ;D

 • Avatar van carola donkelaar
  Reply carola donkelaar 15 februari 2016 at 21:56

  Ik val altijd in slaap zal dit beter gaan haha

 • Avatar van femkedj
  Reply femkedj 15 februari 2016 at 19:59

  Ik heb dus echt nog nooit een audioboek geluisterd.. Maar toen jij schreef tijdens het wandelen, dacht ik ‘dit moet ik hebben’! Aangezien ik druk aan het trainen ben voor de Alpe D’HuZes (lopend ga ik de berg beklimmen) en dus heel wat kilometertjes moet gaan maken de komende tijd lijkt dit me ideaal! Weer eens wat anders dan mijn gebruikelijke muziekjes!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 16 februari 2016 at 09:30

   Wow, wat goed van je! Heel veel succes met trainen hiervoor xx

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 15 februari 2016 at 19:03

  Klinkt goed!
  Maar ik gun het een ander en sla dit over.

  Succes allemaal Xoxo

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 15 februari 2016 at 19:08

   Het is geen winactie he, iedereen kan gewoon een maand gratis luisteren via de link in het artikel :)

   • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 15 februari 2016 at 21:52

    Is goed. Ik gebruik al jaren een andere app voor mijn muziek…. Dank je.

 • Avatar van Jamey
  Reply Jamey 15 februari 2016 at 16:34

  Wat een leuke tip! Thanks for sharing!

 • Avatar van Martine
  Reply Martine 15 februari 2016 at 16:02

  Ik had er wel al van gehoord maar twijfelde nog een beetje. Ideaal is dit dan! :)

 • Avatar van Manon Boerakker
  Reply Manon Boerakker 15 februari 2016 at 15:49

  Wat een leuk idee om eens uit te proberen. Ik kende het nog niet!

 • Avatar van Lisa
  Reply Lisa 15 februari 2016 at 15:40

  Super leuk dit om uit te proberen! Heb me meteen aangemeld! Kan niet wachten om te gaan luisteren! :-) ben chronisch vermoeid en vaak te moe om te lezen dus dit is voor mij een uitkomst! Erg blij mee! :-)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.