Beauty

The Body Shop Drops of Youth bouncy sleeping mask

7 februari 2016

the body shop drops of youth
Als je iets ouder begint te worden ga je je vaak meer en meer interesseren voor huidverzorging, omdat je gewoonweg meer eisen begint te krijgen. Je wilt iets dat tegen de eerste tekenen van huidveroudering werkt, iets wat je huid soepel en zacht houdt en daarnaast moet het vooral ook nog goed hydrateren en je er het liefst uit laten zien alsof je fris en wakker bent. The Body Shop Drops of Youth is een lijn verzorgingsproducten die precies dit belooft. Ik vertel je er meer over inclusief review van een heerlijk product mèt winactie ♥

the body shop drops of youth
Plantstamcellen zorgen voor de levenskracht van elke plant en het is interessant hoe deze cellen geen verouderingsproces doorlopen waardoor ze in staat zijn zichzelf te vernieuwen en zo specifieke cellen te kunnen creëren die de plant op dat moment nodig heeft. Op basis van dit principe zitten er in The Body Shop Drops of Youth lijn stamcellen van verschillende planten met elk hun specifieke werking; Edelweiss  met beschermende eigenschappen bomvol antioxidanten die de cellen beschermen, Blauwe Zeedistel die de aanmaak van collageen en elastine stimuleren en Zeevenkel wat zorgt voor het herstellen van beschadigde cellen en de aanmaak van nieuwe cellen en nieuw weefsel. Interessant!

De volledige The Body Shop Drops of Youth verzorgingslijn bestaat uit de volgende producten:

youth essence-lotion 160ml, €15,00
youth concentrate 50ml, €39,00 (wereldwijd wordt er elke 23 seconden eentje verkocht!)
youth cream 50ml, €25,00
youth eye concentrate 10ml, €25,00
youth bouncy sleeping mask 90ml, €28,00
wonderblur skin smoother 30ml, €20,00.

De lijn is – zoals je op de persfoto kan zien – in een nieuwe verpakking gestoken. Op mijn eigen foto’s zie je nog de oude verpakking. Ik vind de nieuwe stijl in ieder geval heel mooi en luxe!

the body shop drops of youth

The Body Shop Drops of Youth – Bouncy Sleeping Mask
Het masker bevat onder andere glycerine, zonnebloemolie, vitamine E, babassu olie, caprylzuur (een LHA, licht exfoliërend ingrediënt), cafeïne, hyaluronzuur en Edelweiss plantstamcellen. Het is een leave-on mask, wat betekent dat je hem nadat je je huid ’s avonds hebt gereinigd aanbrengt en vervolgens laat zitten gedurende de nacht. Je kan hem dus in feite gebruiken in plaats van je nachtcrème.

De geur is lekker fris en ‘groen’ en de textuur is redelijk jelly maar verdeeld in aanraking met de huid heel soepel. Het masker trekt erg vlot in, laat een iets hydraterend en sticky (zonder onaangenaam te zijn) laagje achter en voelt direct heel verfrissend aan op de huid. Echt een oppepper voor de huid als deze wel wat extra’s kan gebruiken want je merkt na enkele nachten echt dat de huid ’s ochtends gladder en zachter is en frisser oogt.

the body shop drops of youth

Winactie
Ik mag maar liefst 4 keer het masker ter waarde van €28,00 per pot weg gaan geven. Laat in de reacties onder dit artikel achter waarom dit masker perfect zou zijn voor jouw huid. That’s it!

Meedoen met deze winactie kan tot en met 14 februari 2016, 23.59 uur. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Spreekt deze The Body Shop Drops of Youth lijn jou aan? Of heb je er al eens wat van geprobeerd en wil je jouw ervaring delen?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

  • Avatar van mirremeid
    Reply mirremeid 14 februari 2016 at 20:15

    Ik werd altijd jaren te jong gestart, maar nu beginnen de rimpels en lijntjes toch echt te komen!

  • Avatar van Melanie
    Reply Melanie 14 februari 2016 at 19:55

    Edelweiss met beschermende eigenschappen bomvol antioxidanten die de cellen beschermen, Blauwe Zeedistel die de aanmaak van collageen en elastine stimuleren en Zeevenkel wat zorgt voor het herstellen van beschadigde cellen en de aanmaak van nieuwe cellen en nieuw weefsel. I

    Zo te lezen , lijkt mij dit heerlijk om te ervaren en maak ik graag kans :))

  • Avatar van Van Geldorp Jasmien
    Reply Van Geldorp Jasmien 14 februari 2016 at 19:53

    Ik zou dit masker graag winnen. Ik heb de laatste tijd een moeilijke periode (moeder overleden, van werk verandert,…) dit brengt veel veel stress met zich mee en ik merk dit erorm aan mijnmaske en haren. En jeps de eerste rimpels komen er stillaan door. Daarom zou dit ideaal zijn. Hoopelijk hou ik ze hiermee toch wat tegen. ;)

  • Avatar van Fimke
    Reply Fimke 14 februari 2016 at 19:45

    Ik ben heel erg benieuwd naar dit product en of deze zo goed bevalt zoals je hem omschrijft! Ik ben al een tijd op zoek naar een goed product en wie weet heb ik hem dan nu gevonden! Heel spannend! :D

  • Avatar van Katinka
    Reply Katinka 14 februari 2016 at 19:39

    Nu, anderhalve maand na de geboorte van ons zoontje en behoorlijk wat slapeloze nachten verder, kan ik wel een maskertje gebruiken! Heerlijk om even een momentje voor mezelf mee te hebben in deze drukke tijd! Ik zou dus heel graag een potje willen winnen! :)

  • Avatar van Lisa
    Reply Lisa 14 februari 2016 at 19:10

    Oh wat zou ik dit masker graag willen uitproberen!!! Na menig slapeloze nachten en een huid die kurkdroog is deze dagen gun ik mijn huid dit heerlijk klinkend masker om me huid weer even lekker op te peppen om er hopelijk weer een beetje fris uit te zien! ????

  • Avatar van larissaboef
    Reply larissaboef 13 februari 2016 at 13:48

    Holy smokes.

    Waarom is de Body Shop toch altijd zo geniaal? De Oils Of Youth gebruik ik iedere dag, vooral de revitalizing cream is goddelijk. Ik weet dan ook zeker dat ze ook weer uitblinken met deze Drops Of Youth. De groene kleur van de verpakking spreekt me ontzettend aan en vooral het hydraterende aspect is kind of noodzakelijk helaas.
    Een zachte gladde huid is waar ik voor wil gaan, ik ben gezegend met een huid vrij van acne, maar ontzettend droog. Als ik mijn lichaam ’s ochtends insmeer met body lotion kunnen er diezelfde avond alweer kleine schilfertjes op mijn onderarmen en -benen zitten. Verschrikkelijk. Ik ben echt superbenieuwd of deze nieuwe lijn de vorige overtreft. Echt een feest in een potje! Wie er ook wint, wat is er nou leuker dan beauty en verzorging? … Meer beauty en verzorging XD.

    Geniet van je dag!

    ‘Invest in your skin. It is going to represent you for a very long time’ – Linden Tyler.

  • Avatar van zoe
    Reply zoe 13 februari 2016 at 13:23

    Ik doe graag mee!
    Het lijkt me een heel fijn en handig masker, zeker omdat je het gewoon snachts op laat zitten. Zou heerlijk voor mn huid zijn!

    liefs, Zoë

  • Avatar van My happy kitchen
    Reply My happy kitchen 13 februari 2016 at 09:07

    Grappig, ik heb me noooit gerealiseerd dat mijn groeiende interesse in huidverzorging (en het feit dat ik steeds minder make-up gebruik) gerelateerd was aan het ouder worden. Ik ben gewoon een oude muts geworden :-(. Maar wel eentje met een mooie huid! Dit masker lijkt me heerlijk, ik maak graag een kans.

  • Avatar van Sabrina
    Reply Sabrina 12 februari 2016 at 21:47

    Dit masker heb ik in een testertje gehad, zalig! Hiermee kon ik 2x doen en dat vond mijn huidje geweldig. Daarom doe ik heel graag mee!

  • Avatar van Stèphanie van IJzendoorn
    Reply Stèphanie van IJzendoorn 12 februari 2016 at 20:41

    Er beginnen lijntjes te komen.. Ik geef eyeliner en wrijven de schuld! ;)

  • Avatar van SophiaG
    Reply SophiaG 11 februari 2016 at 23:00

    Mijn vette huid kan zeker dit masker gebruiken. Ik wordt dit jaar 37, dus jeugdigheid is ook welkom ;)

  • Avatar van bibi000
    Reply bibi000 11 februari 2016 at 21:26

    Ik ben hier erg benieuwd naar. Zeker als ik dit zinnetje lees:
    “…herstellen van beschadigde cellen en de aanmaak van nieuwe cellen en nieuw weefsel…”

    Ik heb namelijk een hele tijd last gehad van een onzuivere huid, en nu zijn er verschillende pigmentvlekjes overgebleven op mijn gezicht, ik wil hier dan ook echt graag vanaf. Ik heb de indruk dat dit product hierbij wel zou kunnen helpen, en als het werkt zou ik het natuurlijk blijven gebruiken tot mijn gezicht weer helemaal is opgefrist! :)

    Ik maak dus alvast graag kans om met dit product kennis te maken!

    Liefs Brigitte

  • Avatar van Grete Karina
    Reply Grete Karina 11 februari 2016 at 20:28

    Mijn rijpere huidje kan wel een oppepper gebruiken, dus ik doe mee!

  • Avatar van Nadia
    Reply Nadia 11 februari 2016 at 14:35

    Geweldige actie! ???? Ik heb door hormonale verandering erg droge huid. Vooral zie droge lijntjes en rimpeltjes op voorhoofd en om de ogen. Ik wil graag weer elastische huid hebben. Of anders: give me my youth back, please! ????

    • Avatar van marlou
      Reply marlou 11 februari 2016 at 15:21

      ik kan maar niet de juiste crème vinden voor mijn ouder wordende huid..ik word dit jaar 48 maar zie er veel ouder uit,ondanks alle crèmes die ik heb gebruikt..hebben jullie de crème die mij zou kunnen helpen?ik hoop t zo…

  • Avatar van margreet
    Reply margreet 11 februari 2016 at 11:10

    omdat ik midden in de overgang zit, ziet mijn huid er niet uit.zou een oppepper heel goed kunnen gebruiken

  • Avatar van Miriëlle Kate vermeer
    Reply Miriëlle Kate vermeer 11 februari 2016 at 09:42

    Oeehh ik ben bekend met dit product en ben er dol op♡
    Vooral na een nachtdienst en de paar uurtjes slaap is het toch fijn dat mijn huid er fris uitziet. Daarom doe ik natuurlijk graag mee aan de actie!

  • Avatar van Aniek
    Reply Aniek 11 februari 2016 at 09:12

    Ik wil wel kennismaken.

  • Avatar van anica aarts
    Reply anica aarts 11 februari 2016 at 06:23

    mijn huid kan wel een opknap beurt gebruiken :P

  • Avatar van Nancy
    Reply Nancy 10 februari 2016 at 22:24

    Mijn gezicht kan wel een goede crème gebruiken want mijn gezicht is erg droog.

  • Avatar van Feinette
    Reply Feinette 10 februari 2016 at 21:47

    Een fijn pakket, ik doe graag mee!

  • Avatar van Ilse
    Reply Ilse 10 februari 2016 at 21:21

    Ik heb een erg droge en vooral gevoelige huid en producten daarvoor zijn gewoon heel erg duur dus dit zou echt perfect zijn!

  • Avatar van Jose M
    Reply Jose M 10 februari 2016 at 20:36

    ik ken deze producten niet, maar ik zou ze heel graag willen uitproberen met mijn droge huid :-D

  • Avatar van Kitty van Minnen
    Reply Kitty van Minnen 10 februari 2016 at 19:27

    Ik heb n droge huid, zou perfect zijn voor mij!

  • Avatar van Anna Wienen
    Reply Anna Wienen 10 februari 2016 at 19:03

    Omdat ik er behoorlijk gehavend uit zie nadat ik bevallen ben ????

  • Avatar van P
    Reply P 10 februari 2016 at 19:00

    Mijn huid kan wel een oppepper gebruiken. Erg droog, wellicht dat dit product kan helpen. Ik waag graag een kansje.

  • Avatar van Marijke
    Reply Marijke 10 februari 2016 at 18:45

    Nu ik pasgeleden 60 ben geworden moet ik gaan zorgen dat ik er niet zo oud uitzie als dat ik ben!

  • Avatar van Cabbitch
    Reply Cabbitch 10 februari 2016 at 18:05

    Iedereen wil oud worden, maar niemand wil er toch oud uitzien? Wat extra jeugd toevoegen terwijl je slaapt lijkt mij ideaal :)

  • Avatar van Lin
    Reply Lin 10 februari 2016 at 17:26

    Ik ben nog niet bekend met de producten, maar dit masker lijkt me heel fijn. Mijn huid voelt vaak trekkerig aan, ziet er soms dof uit en de eerste droogtelijntjes zijn al zichtbaar. Ik denk dat dit masker weleens mijn beautyslaapje pas echt compleet kan maken.

  • Avatar van Marian
    Reply Marian 10 februari 2016 at 17:17

    tja, helaas word ook ik er niet jonger op. Mijn huid kan wel een oppepper gebruiken! Ook erg handig dat dit gewoon ’s nachts kan. Mijn nieuwsgierigheid is gewekt en probeer het dus graag uit!

  • Avatar van pita
    Reply pita 10 februari 2016 at 17:03

    Een fluweelzachte huid, niet op dieren getest, verantwoord geproduceerd en ik zie eruit alsof ik fris en wakker ben?! Héééél GRAAAaaG!!

  • Avatar van Sharon
    Reply Sharon 10 februari 2016 at 16:09

    Stress, stress en nog meer stress… Dat laat mijn gezichtshuid zien. Daar kan wel een drupje jeugd op…

  • Avatar van Anneliese de Waal
    Reply Anneliese de Waal 10 februari 2016 at 15:26

    Ik zou het product graag willen uit proberen, ben er erg benieuwd naar !!.

  • Avatar van Mylou
    Reply Mylou 10 februari 2016 at 15:04

    Super! Ik loot ook graag mee :)

  • Avatar van Arianne
    Reply Arianne 10 februari 2016 at 12:13

    Een goed verzorgde frisse huid dat wil iedereen toch? In ieder geval ik wel en hoop dat dit middel een goede boost kan geven.

  • Avatar van Lottie
    Reply Lottie 10 februari 2016 at 10:25

    Lijkt mij een onwijs fijn product; makkelijk in gebruik, heerlijke geur en vast en zeker een fantastisch resultaat! Die mijn droge huid wel kan gebruiken!

  • Avatar van Jeanfrance
    Reply Jeanfrance 10 februari 2016 at 09:32

    Ik doe graag mee want ben heel erg nieuwsgierig naar deze producten!

  • Avatar van jeapiebel
    Reply jeapiebel 10 februari 2016 at 06:30

    Ik doe graag mee. :-) Bedankt!

  • Avatar van Carol Hoekman
    Reply Carol Hoekman 9 februari 2016 at 23:15

    Nee joh deze wil ik absoluut niet winnen aangezien ik niet boven de veertig ben, niet in de overgang dus ook geen huidproblemen,in een airco vrije ruimte werk,bijna nooit slaap, altijd stralendwakker word als ik wel heb geslapen, en de bodyshop vreselijk vind… Maar mocht ik het masker wel winnen zal ik em toch met iet of wat tegenzin proberen en je laten weten wat ik er van vond.. ????????????????????

  • Avatar van Lies
    Reply Lies 9 februari 2016 at 23:00

    Ik ben nu 26 jaar. En tja die rimpels… Dat zijn er al een paar.
    Dit masker is goed voor mijn huid, want deze gaat me net wat te snel achteruit.
    Graag hoop ik dit masker te winnen, met deze simpele zinnen.

  • Avatar van Joyce van der Velde
    Reply Joyce van der Velde 9 februari 2016 at 22:27

    Hallo,
    Het masker zou ik zeker willen proberen. Mijn huid voelt en is altijd zo droog… Genoeg creme’s geprobeerd, maar misschien is op natuurlijke basis wel het beste, zodat ik weer een meer gehydrateerde huid heb!
    Ziet er trouwens erg leuk uit, die serie!

  • Avatar van annelies pietens
    Reply annelies pietens 9 februari 2016 at 21:29

    ik ken dit merk niet. ik zou het graag willen kennen. zoals jij het omschrijft werkt het zeer intensief, dus ik ben benieuwd.

  • Avatar van Suzanne Olsthoorn
    Reply Suzanne Olsthoorn 9 februari 2016 at 21:14

    Ohwwwww mag ik mag ik? :D

    Tot nu toe is het mij nog ieder jaar gelukt om mijn legitimatie te moeten tonen bij het kopen van een rosé’tje bij de appie. Maar er komt een dag… Laat die alsjeblieft nog niet deze zomer komen. En mij nog één zomer laten denken dat ik nog steeds een twintiger ben? O:)

    Liefs,

    Suzanne (32)

  • Avatar van Jan
    Reply Jan 9 februari 2016 at 20:25

    Minder lijntjes en schraalheid, betere bescherming en verzorging met deze koude maanden zou zeer van pas komen

  • Avatar van Vivian Pesch
    Reply Vivian Pesch 9 februari 2016 at 19:54

    Ken het niet..maar voor een lui mens als ik is het ideaal..super..terwijl je slaapt doet het zijn werk en al effect na een paar dagen..ik wil heel graag stralend het voorjaar in.

  • Avatar van Lieke b
    Reply Lieke b 9 februari 2016 at 18:52

    Heb in de winter altijd een erg droge huid dus zo n maskertje zou goed van pas komen

  • Avatar van Ymke
    Reply Ymke 9 februari 2016 at 18:46

    Door de winter, maar ook door mijn eigen toedoen kan mijn huidje op dit moment echt wel wat positieve aandacht gebruiken en ben ik eigenlijk al weer even op zoek naar een natuurlijk product wat m’n niet al te jonge huid met regelmaat een flinke oppepper kan geven, zou Drops of Youth het antwoord zijn? Dat mag ik hopen!

  • Avatar van jody uffels
    Reply jody uffels 9 februari 2016 at 16:31

    kado voor mijn moeders verjaardag

  • Avatar van Miranda Lamper - de Vries
    Reply Miranda Lamper - de Vries 9 februari 2016 at 15:07

    Door een pittige operatie en daarna 5 weken binnen hebben moeten door brengen is mijn gezicht huid erg droog geworden. Hij voelt nu droog en ruw aan. Sommige plekjes voelen geschilferd. Onder mijn ogen is de huid helemaal open gegaan. Hoop dat dit masker een oppepper is voor mijn gezicht.

  • Avatar van Bianca
    Reply Bianca 9 februari 2016 at 15:03

    Ik ben pas 26 jaar en al gescheiden, nu nieuw leventje aan het opbouwen met mijn zoontje. Ik kan wel zeggen dat mijn huid een boost nodig heeft. Gelukkige mamma to be! ☺

  • Avatar van Raaf
    Reply Raaf 9 februari 2016 at 14:43

    Door mijn kleine meid heb 3 jaar lang geen goede nachtrust gehad en dat is goed te zien aan mijn huid ( vale teint, lijntjes en donkere kringen ), dus mijn velletje kan wel een goede boost gebruiken en dit masker zou perfect zijn om weer fris en fruitig voor de dag te komen.

  • Avatar van rahma
    Reply rahma 9 februari 2016 at 14:39

    Lijkt me heerlijk!

  • Avatar van mari sand
    Reply mari sand 9 februari 2016 at 14:38

    ik ken het niet maar mijn schoonmoeder zweert bij de producten van de Body Shop…. dus laat mij ook maar eens proberen :-)

  • Avatar van pien
    Reply pien 9 februari 2016 at 13:27

    ik ken het niet, maar de producten zijn altijd heerlijk

  • Avatar van Barbara Beun
    Reply Barbara Beun 9 februari 2016 at 12:52

    Ik ben 48 en heb door hormoonschommelingen nu geen lekkere huid, dus dit lijkt me zo heerlijk en een oppepper, ik zou het graag gebruiken

  • Avatar van Iris
    Reply Iris 9 februari 2016 at 12:29

    Ik kan wel een opfrisser gebruiken. Ik heb een droge en gevoelige huid, dus moet een goede hydraterende creme hebben.

  • Avatar van Karen Vonk
    Reply Karen Vonk 9 februari 2016 at 11:21

    Met mijn 35 jaar kan ik wel wat sleeping-beauty gebruiken…!

  • Avatar van Fenny
    Reply Fenny 9 februari 2016 at 11:02

    oooh… ik ben zo ontzettend fan van de producten van Bodyshop, ik wil dit heerlijke slaapmasker gráág uit proberen <3 :3

  • Avatar van sannekje68
    Reply sannekje68 9 februari 2016 at 10:36

    Lijkt mij een heel lekker masker, zo fijn dat je het er niet af hoeft te halen, yesssssssss echt wat voor mij, minimale moeite met een maximaal resultaat :-)

  • Avatar van WNijssen
    Reply WNijssen 9 februari 2016 at 10:13

    Wie wil dat nou niet, ik loot in ieder geval onwijs graag mee, mijn huid kan wel een extra boost gebruiken!

  • Avatar van Mara
    Reply Mara 9 februari 2016 at 09:50

    hi Desirée, weer een geweldige winactie! ik hou super erg van de bodyshop, zij hebben namelijk bijna de enigste producten waar mijn huid tegen kan. ik heb dit masker zelf nog nooit geprobeert, maar het lijkt me een super fijn product, ik zou het graag eens uit willen proberen.

  • Avatar van Iris
    Reply Iris 9 februari 2016 at 08:59

    Haha, ik ben net 30 geworden, dus ja, ik kan dit masker goed gebruiken :)

  • Avatar van jacqueline
    Reply jacqueline 9 februari 2016 at 07:04

    Mijn huid kan wel een oppeper gebruiken ben nu boven de 50 jaar en mijn huid is dun rond mijn wangen.

  • Avatar van Berendina Jaasma
    Reply Berendina Jaasma 9 februari 2016 at 06:44

    Dit lijkt me heerlijk,omdat het lekker ruikt,ik wil graag minder lijntjes en dat je het er voor de nacht op kan smeren vind ik helemaal ideaal.

  • Avatar van molnina1
    Reply molnina1 9 februari 2016 at 06:05

    Ik hken het niet dus ik wil het gewoon erg graag proberen. Even een verwennerijtje voor mezelf ;-)

  • Avatar van Tamara TS
    Reply Tamara TS 9 februari 2016 at 03:26

    Ik doe heel graag mee! Ik heb nog nooit iets van deze producten geprobeerd, maar het begint nu echt tijd te worden. Ik dacht altijd dat ik daar tijd genoeg voor zou hebben, tot enkele jaren geleden werd ik veel jonger geschat en ik dacht dat ik pas hoefde te smeren tegen de tijd dat ik 40 zou worden. Helaas, ik ben nu 33 en mijn huid is toch niet meer wat het geweest is. Ik probeer het nu zoveel mogelijk te beperken.

  • Avatar van Mieke
    Reply Mieke 8 februari 2016 at 21:49

    Ik ben al langer fan van het Youth Concentrate. Dit masker heb ik nog niet geprobeerd.
    Nu ik richting 34 ga, merk ik dat er wat lijntjes opduiken en mijn huid wel wat extra’s kan gebruiken. Het voordeel van mijn vette huid is dat ik nog geen echte heb. Toch kan mijn huid soms echt tekort aan vocht hebben. Dit masker lijkt me daar een super oplossing voor! Ik ben benieuwd :-)

  • Avatar van Ling Choi
    Reply Ling Choi 8 februari 2016 at 20:32

    Elke week gebruik ik een maskertje voor mijn gezicht. Alles van The Body Shop spreekt mij heel erg aan. Nu ben ik benieuwd naar het product. Gelukkig heb ik nog een babyface en word ik zeker 15 jaar jonger geschat maar de eerste lijntjes zijn zichtbaar…. helaas misschien kan het maskertje wonderen verrichten voor mij,

  • Avatar van Nina
    Reply Nina 8 februari 2016 at 18:41

    Omdat ik inmiddels alweer bijna 32 word en mijn huid dus echt wel wat extra aandacht kan gebruiken nu!

  • Avatar van esther
    Reply esther 8 februari 2016 at 13:38

    lijkt me zo heerlijk, om mezelf te verwennen voor ik naar bed ga, en wat zou ik dan lekker relaxt wakker worden! hoop ik dat ik eindelijk een nacht heerlijk ontspannen door slaap, ik slaap de laatste tijd zo slecht door spanning en stress en moet eens meer gaan leren ontspannen dus vandaar ik doe mee.

    liefs,

    esther

  • Avatar van Linda
    Reply Linda 8 februari 2016 at 02:29

    Wat lijkt dit me een fijne lijn. Op zich heb ik best een redelijke huid, maar nu ik ouder word, merk ik dat het wat meer hydratie en verzorging nodig heeft. Nu valt dat niet mee om toe te passen als je bijna hele dagen op bed ligt. Dit bouncy sleeping mask lijkt me echt geweldig omdat je het iedere nacht kunt dragen waardoor je huid precies dat krijgt wat het nodig heeft en zonder dat ik heel veel verschillende producten hoef te gebruiken,wat weer energie en tijd scheelt én zorgt voor een mooie huid, dat is nog het meest geweldig en zou ik graag proberen.

  • Avatar van Anita te Gussinklo
    Reply Anita te Gussinklo 7 februari 2016 at 23:09

    Wat een aantrekkelijke lijn.
    Ideaal zo’n leave-on mask om de volgende dag uitgerust en glad en zacht wakker te worden.

  • Avatar van Ansuya Lalay
    Reply Ansuya Lalay 7 februari 2016 at 22:47

    whaaaaaaaaaaaaaa Ik ben 50. en ook al word ik jonger geschat. Ik zie de vergrijzing in mijn huid :'(
    Dus ja ik doe graag hier aan mee. liked en shared op facebook <3

  • Avatar van Sophia
    Reply Sophia 7 februari 2016 at 22:17

    Dit masker zou precies op het goede moment komen. Mijn zoontje van 15 maanden slaapt nog steeds niet door en het slaaptekort tekent mijn gezicht de laatste tijd. Iets waar ik een half jaar geleden nog geen last van had. Ik zou hier super blij mee zijn!

  • Avatar van Bianca
    Reply Bianca 7 februari 2016 at 21:43

    Dit lijkt mij een heerlijk masker! Ik waag graag een kansje omdat mijn huid momenteel wel een goede oppepper verdiend, succes allemaal x

  • Avatar van Karolien
    Reply Karolien 7 februari 2016 at 20:45

    Ik doe heel graag mee! Als moeder van jonge kinderen heb ik niet altijd de rust of tijd om mezelf extra te verwennen met een maskertje. Dit lijkt mij ideaal! mijn gezicht reinigen sla ik nooit over en dan dit masker er op en de verzorging start zonder dat het mij extra tijd kost. Super!

  • Avatar van 3lles
    Reply 3lles 7 februari 2016 at 20:41

    Heel mooi product. Lijkt me erg fijn voor in mijn oudere jaren. ;-)
    Liefs,
    Elles

  • Avatar van Lies
    Reply Lies 7 februari 2016 at 20:17

    Met al het vroege opstaan voor mijn nieuwe baan, kan mijn huid wel wat extra liefde gebruiken :-)

  • Avatar van Inge V
    Reply Inge V 7 februari 2016 at 19:53

    Hai Desirée,
    ik zou erg graag dit masker winnen omdat ik door ziekte aan chronische slapeloosheid lijd en dat zie je na een zware nacht goed aan mijn huid. Ook heeft mijn vermoeide huid extra veel hydratatie nodig en aangezien je dit masker ‘ snachts kan laten zitten krijgt mijn huid ‘ snachts toch de kans om te herstellen. Zelfs als ik geen minuut slaap. Het lijkt me superspul en geen rotzooi op mijn huid. Heerlijk!

  • Avatar van Marian Zw.
    Reply Marian Zw. 7 februari 2016 at 19:23

    Inmiddels 40+ kom ik steeds vaker in de knoop met mn huidige producten. Mn huid voelt sneller trekkerig en droog aan. En de eerste rimpeltjes zijn inmiddels zichtbaar. Als ik jou review zo lees pakt deze lijn juist de hydratie en beginnende rimpeltjes aan. En er s morgens vroeg al fris en fruitig uitzien dat wil ik wel! Ik loot graag mee

  • Avatar van Tessa
    Reply Tessa 7 februari 2016 at 19:22

    Ik zit aan de verkeerde kant van de 30 dus ik moet mijn huid wel goed verzorgen om er jong uit te blijven zien. Dit masker kan daar zeker aan bijdragen. Ik ben zeer benieuwd naar de werking en het resultaat. De ingrediënten spreken mij erg aan en ik hou van frisse geuren. Laat dat frisse gevoel maar komen.

  • Avatar van Mirte
    Reply Mirte 7 februari 2016 at 19:10

    Klinkt heel fijn! Ik ben al een tijdje op zoek naar een nieuwe goede nachtcrème/masker zonder al te veel troep er in.. Aangezien ik afgelopen jaar 30 ben geworden, moeder van een peuter en er een baby op komst is, zou ik dit masker heel graag willen uitproberen. Heb zelf altijd goeie ervaring met producten van The Body Shop, maar kende deze nog niet. Ben heel benieuwd na het lezen van je artikel!

  • Avatar van Annet
    Reply Annet 7 februari 2016 at 19:03

    Ik zou deze graag willen winnen. Sinds ik in de overgang zit gaat mijn huid achteruit, hij word slapper en ik krijg eerder lijntjes en vlekjes.

  • Avatar van janabeeckman2
    Reply janabeeckman2 7 februari 2016 at 18:13

    O wauw, ik heb nog nooit gehoord van een leave-on mask. Ik heb vooral last van droogtelijnen aan mijn mond en voorhoofd en ben benieuwd of dit masker zou helpen? Ik doe graag mee aan de winactie! janabeeckman2@hotmail.com

  • Avatar van Calendula
    Reply Calendula 7 februari 2016 at 17:54

    Oei mijn eerste deelname is niet geaccepteerd precies…. Wel hier dus een tweede poging! Ik zou heel graag dit masker winnen omdat ook ik (31) zoekende ben naar producten die de tekenen van veroudering kunnen tegen gaan. Daarom wil ik graag dit product testen!

  • Avatar van Hilde Vander Elst (Hilde VE)
    Reply Hilde Vander Elst (Hilde VE) 7 februari 2016 at 17:39

    Hoi, ik ben 44 en mijn huid kan wel iets extra’s gebruiken. Graag test ik allerlei producten uit en deze hoort daar hopelijk bij !

  • Avatar van Calendula
    Reply Calendula 7 februari 2016 at 17:12

    Ik zou dit masker heel graag willen winnen omdat ook ik zoekende ben naar producten voor de ouder wordende huid (31). Zowel de look and feel van het product als de speceficaties spreken mij aan en ik zou dan ook maar wat graag dit body shop product eens willen testen!

  • Avatar van Khadija
    Reply Khadija 7 februari 2016 at 16:44

    Zonder te slijmen moet ik echt zeggen dat je altijd heel usefull artikelen schrijft met interessante items/producten.
    Ik zou graag het product willen winnen om mijn vermoeide huid na een moeilijk jaar wat op te peppen. Ik heb ook helaas niet echt een budget om dit soort essentiële verzorging te kunnen kopen terwijl het wel nodig is …(ik ben net een paar daagjes 28)

    Keep doing the good work! Xx

  • Avatar van Pirre
    Reply Pirre 7 februari 2016 at 16:44

    Ik sla even over en gun iemand anders het, maar super leuk dat je het weg mag geven! :)

  • Avatar van Lieke van Veen
    Reply Lieke van Veen 7 februari 2016 at 16:09

    ik zou super graag mee doen met deze winactie omdat ik toch wel nieuwsgierig geworden ben naar deze producten!

  • Avatar van Lisette Kleiweg
    Reply Lisette Kleiweg 7 februari 2016 at 14:52

    Klinkt heerlijk, zou het graag proberen op mijn huid. Ik zit helaas in de overgang, met een nog drogere huid tot gevolg…..

  • Avatar van femketje
    Reply femketje 7 februari 2016 at 14:36

    deze lijkt me super fijn :D vaak heb ik te weinig tijd om maskers te gebruiken, en met mijn gezellige voorhoofdrimpels zou deze wel nice zijn en lekker handig omdat je het kan laten zitten!

  • Avatar van tantetata
    Reply tantetata 7 februari 2016 at 14:35

    Deze lijn spreekt mij inderdaad wel aan ja! Ik word over 3 weken 26 en ben eigenlijk nog niet begonnen met producten tegen huidveroudering terwijl er word geadviseerd dit te doen vanaf je 25e! Graag waag ik een gokje om mee te dingen naar dit leave on masker. Ben benieuwd!
    Liefs, Tamaar.

  • Avatar van Adelaide Balk
    Reply Adelaide Balk 7 februari 2016 at 13:40

    Klinkt als een hele fijne lijn. Gebruik je het nacht masker elke nacht of enkele keren per week? Thanks for je review

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 7 februari 2016 at 15:07

      Je kan het elke avond gebruiken of zo veel nachten als je huid nodig heeft :)

  • Avatar van Gea
    Reply Gea 7 februari 2016 at 12:51

    oke ik ben voor! heerlijk voor de iets ouder wordende huid van mij en mezelf verwennen mag ook wel eens.
    om dit s’nachts in te laten werken, vind ik ideaal in mijn drukke bestaandje.

  • Avatar van beautifulday4makeup
    Reply beautifulday4makeup 7 februari 2016 at 12:35

    Ik probeer mij huid wat beter te verzorgen en daar lijkt dit masker mij de ideale aanvulling voor. Daarom doe ik erg graag mee met deze winactie

  • Avatar van tineke78
    Reply tineke78 7 februari 2016 at 12:30

    Lijkt me heerlijk voor mijn 37 jarige vel waaruit de slaap kreukels steeds langzamer verdwijnen s’ochtends zeker nu in de winter is mijn huid echt wel droger en word helaas ook echt wel wat slapper. Mooie lijn ziet er goed uit en met mooie ingrediënten.

  • Avatar van Dee
    Reply Dee 7 februari 2016 at 12:15

    Als midden dertiger merk ik dat mijn huid steeds veeleisender wordt en dat in combinatie met een gevoelige huid zorgt voor een oneindige zoektocht naar de beste verzorging. Vroeger weleens producten van de body shop gebruikt en zou dit masker heel graag willen uitproberen!

  • Avatar van Julie
    Reply Julie 7 februari 2016 at 12:14

    Wat een geweldige winactie! Dit bouncy sleeping mask staat al een tijdje op mijn wishlist. Ik word volgende maand 25 en ondanks dat ik al goed bezig ben met mijn gezicht te verzorgen, kan zo’n slaapmasker af en toe geen kwaad. Bovendien had ik een keer last van mijn zonneallergie in mijn gezicht en had ik allemaal kleine rode blaasjes. Ik had nog een sample van dit masker liggen en toen ik die had gebruikt, was het de dag nadien al een stuk minder! Ik zou deze pot dus ontzettend graag winnen om er vaker gebruik van te kunnen maken! :-)

    Contacteren kan op: quadfliegjulie@hotmail.com

    Veel succes iedereen!

  • Avatar van Beautyjuf
    Reply Beautyjuf 7 februari 2016 at 11:58

    Wat lief dat je een winactie organiseert! Ik waag graag een gokje. Ik ben een 30’er en kan wel wat verzorging voor mijn gezichtshuid gebruiken. Deze is namelijk droog en reageert snel op bepaalde ingrediënten (irritaties en rode vlekjes). Inmiddels gebruik ik vrijwel alleen nog maar natuurlijke producten. Een masker lijkt me een mooie aanvulling op mijn dagelijkse verzorging. Liefs Marloes

  • Avatar van Carine
    Reply Carine 7 februari 2016 at 11:14

    Voor mijn 51 lentes kan dit wel helpen om mijn huidje wat strak en jeugdig te houden denk ik. Al mag ik zeker niet klagen, ik word altijd jonger geschat. Dat wil ik best zo houden ;-) En met nachtmaskers heb ik geen ervaring, dus zou welkom zijn om uit te proberen. Body Shop heeft heerlijke producten!

  • Avatar van YuStSoMe
    Reply YuStSoMe 7 februari 2016 at 11:09

    Die hele lijn (vooral dat leuke flesje, de concentrate?) spreek mij aan! Wat fijn voor de rijpere huidjes.
    En nu loop ik steeds meer naar de 50 toe en mag nog in mijn handen klappen dat het nog reuze meevalt de ‘ouderdom’. Toch ga je wel dingen opmerken als de vermoeide blik onder je ogen, de hamsterwangen en wat pigment vlekjes. Als het hierbij kon blijven,… Helaas!
    Ik waag een kansje… Niet geschoten is altijd mis! ❤️

  • Avatar van Henderica
    Reply Henderica 7 februari 2016 at 10:43

    Dit lijkt me heerlijk. Heb het momenteel erg druk op/met mijn werk, dus een oppepper kan mijn huid zeker gebruiken (en wat extra hydratatie komt ook goed van pas).

  • Avatar van Alice Furlan
    Reply Alice Furlan 7 februari 2016 at 10:31

    Oh geweldig winactie! ? ik heb gecombineerde huid maar heb ook last van dehydratie. Dus ik hou van overnight masks en wil graag deze proberen!

  • Avatar van limwzbb
    Reply limwzbb 7 februari 2016 at 10:30

    Ik heb van die ingewikkelde huid die snel hormonale acné krijgt maar tegelijkertijd wat ouder (31) en vochtarm is. Hopelijk is dit masker een goede oplossing! Ik hoop dat ik em win! :)

  • Avatar van Carola Vink
    Reply Carola Vink 7 februari 2016 at 10:24

    Als werkende mama is het moeilijk tijd te vinden om te ontspannen en jezelf te verwennen met een masker dus dit zou een mooi product zijn om weer als een frisse mummy ’s morgens op te staan! ?

  • Avatar van Tessa
    Reply Tessa 7 februari 2016 at 10:15

    Ik meek dat mijn huid in de winter vooral meer verzorging en hydratatie nodig heeft! In de winter heb ik vooral veel last van droge rode plekjes op mijn huid. Daarnaast oogt mijn huid er de laatste tijd nogal vermoeid uit en ik merk dat ik van alles aan het proberen ben om dat te verbeteren! Daarom zou ik erg blij zijn als ik dit masker mag uitproberen! Het zal mijn huid goed doen!

  • Avatar van May
    Reply May 7 februari 2016 at 09:40

    Ik ben al een tijdje benieuwd naar dit masker, heb er al veel positiefs over gehoord. Ik heb van nature best een vette huid waardoor ik crèmes soms overbodig vind. Maar nu smeer ik mezelf juist volop in, aangezien ik gewoon merk dat dat beter voor m’n huid is. Ik ben zeer benieuwd of dit masker zo geweldig is als men zegt en of het mijn probleemhuidje enigszins kan verbeteren. Het klinkt in ieder geval al veelbelovend!

  • Avatar van Anne-Wil Kraan
    Reply Anne-Wil Kraan 7 februari 2016 at 09:25

    Mij lijkt het een heel fijn masker juist omdat je er mee gaat slapen. Nu ik weer stage loop in de zorg merk ik dat ik mijn huid weer aan het verwaarlozen ben op deze manier heb je 2 dingen te gelijk slapen en een mooie huid dit lijkt mij heel erg handig.

  • Avatar van Femke
    Reply Femke 7 februari 2016 at 09:14

    Ik ben nog een Bodyshop Virgin en heb nog nooit een masker gebruikt die ik ’s nachts kan laten zitten. Ik dacht altijd dat ik dit irritant zou vinden maar zoals jij dit masker omschrijft lijkt hij me erg fijn. Ik zit dagelijks een stuk op de fiets en daar word mijn huid niet altijd blij van met die koude wind, ik kan dan ook wel een oppepper gebruiken.

  • Avatar van Natascha
    Reply Natascha 7 februari 2016 at 09:10

    Ik waag heel graag een gokje! Ik ben nu 29 en smeer de laatste jaren niet alles meer op mijn gezicht. Ik merk écht dat de behoeftes van mijn huid veranderen. Helemaal nu, het is winter en ik ben net verhuisd (lees stress!) mijn huid is echt een ramp. Op mijn handen maar langzamerhand merk ik ook dat er droge plekken op mijn gezicht komen. Wat extra voeding is dus welkom :)

  • Avatar van Léone
    Reply Léone 7 februari 2016 at 08:54

    Toen ik in de bodyshop was, liet de verkoopster mij dit voelen en ruiken. Wat een heerlijk gevoel maar de geur, die is fantastisch en bleef me de hele dag bij. Wat moet dat heerlijk in slaap vallen, zo’n masker dat allerlei goeds doet en waarmee je weer als nieuw opstaat na een nacht. Sinds ik 40 ben (ja echt…) tekent mijn gezicht veel meer. Ik merk dat wanneer ik te weinig water drink, te weinig smeer, te slecht slaap of eet, dat ech zijn uitwerking heeft op mijn gezicht. Nu zijn er helaas periodes waarin dit soorten dingen gebeuren. Hoe fijn zou het zijn om te kunnen vertrouwen hierop, dat in de nacht een hoop van dit soort zaken worden aangepakt. Zodat ik er de volgende dag weer stralend uit zie. Ik zou dit zo graag proberen !

  • Avatar van Kirsten
    Reply Kirsten 7 februari 2016 at 08:47

    Ben de 30 al een poosje gepasseerd en toch heb ik nog vaak last van onzuiverheden naast de beginnende rimpels/lijntjes. Ik zou er graag wat aan doen en als ik slapende het zijn werk laat hebben is het een winwin situation, toch?!

  • Avatar van Annelies
    Reply Annelies 7 februari 2016 at 08:43

    Dat klinkt wel erg fijn! Ik werk in de kinderopvang, en het is daar vaak erg warm. Dat, in combinatie met veel te weinig drinken op een dag (heel slecht, ik weet het… Maar het wordt helaas vaak vergeten op drukke dagen) zorgt ervoor dat mijn huid ’s avonds vaak droog aanvoelt. Niet prettig. Dit masker zou daarom een fijne oppepper zijn!

  • Avatar van Fleur
    Reply Fleur 7 februari 2016 at 08:39

    Met een druk gezin, net verhuisd, een nieuwe baan en nieuwe blog, wordt de vermoeidheid steeds zichtbaarder… Even ontspannen met een masker lijkt me heerlijk

  • Avatar van Angela
    Reply Angela 7 februari 2016 at 08:32

    Goedemorgen, Als moeder van 3 kinderen met een pt baan en een echtgenoot met een eigen bedrijf heb ik het behoorlijk druk. Bovendien ben ik net weer een jaartje ouder geworden. Deze hulp is handig, kost bijna geen tijd en slapend optisch jonger worden lijkt me geweldig!

  • Avatar van elisabeth maria martina
    Reply elisabeth maria martina 7 februari 2016 at 08:21

    dat ziet er allemaal heerlijk uit, ik mag graag een kansje wagen

  • Avatar van brennie013
    Reply brennie013 7 februari 2016 at 08:09

    De eerste tekenen van ouder worden tegenhouden, en dat in mijn slaap. Dat klinkt als muziek in mijn oren. Ik ben inmiddels wel al 41 jaar maar tot nu toe heb ik alleen wat lachrimpeltjes. Lijk me een heerlijk masker, doe graag mer!

  • Avatar van Debby Burghouwt
    Reply Debby Burghouwt 7 februari 2016 at 07:59

    hi Desiree. ik zag je oproep op facebook voorbij komen en dacht! ja dat wil ik wel heel graag proberen!.. ik heb een echt probleemhuid wat mijn gezicht betreft… wat ik ook smeer mijn gezicht voelt aan als schuurpapier..En als ik lees dat je na een paar nachten een zachter en gladdere huid hebt geeft me dat hoop en wordt ik erg optimistisch en zou het super graag willen uitproberen…Wie weet wat het voor wonderen voor mijn huid doet!

  • Avatar van Sjess
    Reply Sjess 7 februari 2016 at 07:16

    Ik kan wel een oppepper voor mijn gezicht gebruiken na 8 weken gebroken of zéér korte nachten met een verse baby ;)

  • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 7 februari 2016 at 07:13

    Wauw, geweldige actie!
    Voor minder zichtbare lijntjes en een elastische huid.
    Klinkt goed nietwaar…. dat willen alle vrouwen toch?
    Ik sla dit over want ken het product al.
    Iedereen die meedoet veel succes toegewenst ;-)

    Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.