Beauty

Braun shavers voor een gladde Valentijnskus!

2 februari 2016

braun shaver
Ik heb echt een zwak voor mannen met baarden. Het staat zo lekker puur en stoer en ik vind de meeste mannen echt een stuk aantrekkelijker worden van minstens een drie-dagen-baardje. Gelukkig heeft Paul een baardje – de ene keer wat meer dan de andere keer maar nooit een blotebillengezicht – en toch vind ik het voor heftige zoensessies wel weer fijn als de baard even verdwenen kon zijn.. In samenwerking met BRAUN kan ik ervoor zorgen dat jouw Valentijnskussen in ieder geval superzacht zullen worden, want ik mag drie shavers weg gaan geven.

braun shaver
Mijn favoriete beroemdheden mèt baard zijn toch wel onder andere Jason Statham, Jake Gyllenhaal, Gerard Butler en Brad Pitt. Mmm, zie je gelijk toch wel het type man waar ik de hots voor heb ;)

De drie te winnen shavers zijn:

Braun Waterflex t.w.v. €139,99
100% waterdicht, kan ook onder de douche gebruikt worden met schuim of gel en snijdt haartjes extreem dicht bij de huid af.

Braun CoolTec CT2S t.w.v. €169,99
Het eerste scheerapparaat met koeltechnologie die warmte absorbeert en huidirritatie hierdoor beperkt waardoor gels en lotions overbodig worden. Ideaal dus voor de mannen met een gevoelige huid.

Braun Series 3 3080S wet & dry t.w.v. €99,99
Een 100% waterproof scheerapparaat met een razendsnelle aanpak door de triple-action technologie. Door deze kam-achtige structuur worden alle haartjes feilloos naar de mesjes geleid voor een superzacht scheerresultaat.

Hoe maak je kans?
Wil jij zo’n origineel Valentijnsdagcadeau voor je lover winnen? Laat dan in een reactie onder dit artikel achter wie jouw favoriete man met baard is (heb je een foto van jullie samen dan mag je die ook altijd mailen of een linkje naar een (online) foto achterlaten) en vergeet ook niet door te geven welke van de drie BRAUN shavers het beste bij jouw vriend of man past.

Meedoen met deze winactie kan tot en met dinsdag 9 februari 2016, 23.59 uur. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Nicky
  Reply Nicky 12 februari 2016 at 21:08

  Volgens mij is Braun een erg goed scheermerk, ik probeer het even voor mijn mannetje, toch het lekkerst zon vers geschoren mannenbekkie :)

 • Avatar van Elizabeth Coenen
  Reply Elizabeth Coenen 10 februari 2016 at 22:13

  Ik vind het wel sexy zo’n baard, maar helaas wil mijn vriendje er niks van weten…. Hij kan zo’n super scheer apparaat dus wel gebruiken!

 • Avatar van Gé Geurtsen
  Reply Gé Geurtsen 10 februari 2016 at 16:06

  Mijn vriend is mijn favoriete baardman, maar die prikkels na een kusje zijn wat minder, erover heen met die Braun!

 • Avatar van Van Peteghem Lie
  Reply Van Peteghem Lie 9 februari 2016 at 22:07

  ik smelt steeds voor de looks van onze Vlaamse trots Mathias Schoenaerts die het nu al flink gemaakt heeft in Holywood. Maar zelfs zonder die looks blijf ik smelten voor mijn eigen schatje. Zelfs na bijna 25 jaar geeft hij me nog knikkende knieën maar een stoppelbaardje staat hem echt niet. Daarom gaf ik hen vorig jaar nog een nieuwe braun met zo’n reinigingssysteem inclusief. Na 1 week viel het tijdens het poetsen van de lavabo…en de lader was onherstelbaar gebroken. Hij nam zijn oude toestel terug maar glad..dat is toch iets anders… Laat ons feest voor 25 jaar…superglad zijn!

 • Avatar van Grete Karina
  Reply Grete Karina 9 februari 2016 at 22:04

  Ik doe op de valreep mee voor zoonlief, hij is op dit moment mijn favoriete man met (beginnende) baard!
  Hij scheert nu met mesjes en richt nogal wat schade aan…..
  Bovendien heeft hij een heel gevoelige huid, dus ik denk dat de Braun CoolTec CT2S een fijn apparaat voor hem is!
  Nu maar duimen…..
  Groeten, Grete Karina

 • Avatar van fenna tolk
  Reply fenna tolk 9 februari 2016 at 21:27

  Voor mn lieve vriend hij is internationaal chauffeur en weinig thuis om er toch onderweg verzorgd uit te zien zou de waterflex geweldig zijn voor hem in een hand omdraai fris en fruitig onderweg met een schoon en fris verzorgd gezicht top top top

 • Avatar van Claudia
  Reply Claudia 9 februari 2016 at 20:12

  Hi Dees, wat een leuke actie. Op de valreep doe ik toch graag nog even mee! Mijn alltime favorite man met baard is natuurlijk….De Kerstman! Oh wat een geweldige tijd was de tijd dat je nog geloofde. Dat bijzondere gevoel en die kriebels in je buik als je naar bed ging. De magische sferen en het sprookjesachtige gevoel wat je hier altijd bij had als kind. Stiekem als kind ging ik ’s nachts uit bed in de hoop de slee met rendieren voorbij te zien gaan langs mijn raam. (Helaas nooit gezien) Nu als volwassene blijft de kerstperiode nog altijd een geweldige tijd. Dat magische, bijzondere en sprookjesachtige gevoel wil ik dan ook zeker overbrengen op ons zoontje Aiden. Maar laten we alsjeblieft hopen dat de kerstman nooit zijn baard afscheert! :) mijn vriend doet dat daarentegen wel graag en het zou heel fijn zijn als dit met de wet flex kan! Liefs Claudia

 • Avatar van Barbara Beun
  Reply Barbara Beun 9 februari 2016 at 19:54

  Ik ga voor de Braun CoolTec CT2S omdat mijn favoriete baardman, mijn man , vaak last heeft van rode vlekken na het scheren, dit zou een ideaal kado zijn , dus ik ga duimen

 • Avatar van Serina
  Reply Serina 9 februari 2016 at 19:52

  Waterflex.. mijn vriend is erg verzorgd en ik hou wel van een beetje baard.. hij vind het fijn onder de douche te scheren en dat vind ik nou ook.. minste rommel toch…

  Mijn favoriet is toch echt Jason stattham wat een knapperd…Alle films van hem gezien en hij blijft een heerlijk baardje houden… I love it..

  Nu duim ik natuurlijk voor me eigen Jason..

 • Avatar van inge van den berg
  Reply inge van den berg 9 februari 2016 at 19:45

  Mijn vriend moet zich elke dag scheren omdat hij hevige baardgroei heeft. Ook lichaamshaar dat welig tiert. Hij is een mooie man met donker haar. Maar zoals bij veel mannen kan de huid geïrriteerd raken en dan komen er puistjes. Ik haal niet graag het onderste uit de kan maar Braun CoolTec CT2S zou voor hem ideaal zijn zodat hij geen lotions meer hoeft te gebruiken ( huidirritatie wordt hierdoor beperkt waardoor gels en lotions overbodig worden. Ideaal dus voor de mannen met een gevoelige huid.) Ik maak graag een kans en wens je een fijne avond.

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 9 februari 2016 at 19:44

  wooooh wat gaaf!!!
  Mijn favoriete man met baard is zonder twijfel Johnny Depp!! En die mag hem ook zeker niet scheren hoor!!! Love it!! :-) hihi ik heb zeker een foto van ons samen!! Die mail ik je zo door! :-)

  Ik zou voor mijn eigen man de Braun CoolTec CT2S willen winnen. Zijn huid is snel geïrriteerd dus het zou voor hem denk ik het perfecte scheerapparaat zijn.

 • Avatar van Anita de Groot
  Reply Anita de Groot 9 februari 2016 at 19:36

  Mijn favoriete man met baard is Sinterklaas maar ook Arie Boomsma is prachtig met baard

 • Avatar van Nancy Edith
  Reply Nancy Edith 9 februari 2016 at 19:34

  mijn favoriete man met baard was/is Luciano Pavarotti ! Wat een stem had die man toch (y) Ik kan wel uren naar hem luisteren <3 Op uw blog hier lukte het mij niet om een foto te plaatsen , maar wel op FB. Bij voorkeur om mijn zoon te verwennen met zijn gevoelige huid : de Braun CoolTec CT2S . Bedankt voor deze kans !

 • Avatar van YuStSoMe
  Reply YuStSoMe 9 februari 2016 at 19:27

  OMG… ik moest ff een lamme tak scrollen… wat een hoop deelneemsters!
  Superfijn voor jouw blog dat dit ook de vrouwen aanspreekt!
  Ik had dit artikel gemist (gelukkig zag ik het net op facebook).
  Mijn man Paul was bezig met een lange baard, geen ZZ-toppertje, echter wel iets wat er op moest gaan lijken!
  Op een gegeven moment heb ik bijna huilend gevraagd of hij dat enge wiebelende ding weg kon halen en het kon inperken tot een stoere stoppelbaard.
  Ken je Catweazle? http://ecx.images-amazon.com/images/I/71zI8rwWxHL._SL1305_.jpg
  Nou daar was ik als kind zo bang voor! Never nooit niet meer.
  Ik hou meer van stoppelbaardjes en dus zou de Braun CoolTec CT2S perfect zijn voor mijn man!

 • Avatar van wendy
  Reply wendy 9 februari 2016 at 19:15

  Mijn favoriete man, met baard is de kerstman..of toch sinterklaas..ben gek op cadeautjes! Maar nu even serieus, mijn vriend kan wel zo’n shaker gebruiken. .hij laat zijn baard staan tot we verhuist zijn, duurt nog een maand..dus tot die tijd kijk ik tegen een onmodellerig vieze baard aan..dus…help????

 • Avatar van hans visser
  Reply hans visser 9 februari 2016 at 19:05

  top kado

 • Avatar van Laura K.
  Reply Laura K. 9 februari 2016 at 09:40

  Mijn favoriete baardmannen zijn Jason Statham en Bradley Cooper naar mijn eigen baardman natuurlijk :P !
  En voor mijn eigen baardman maak ik graag kans op de Braun Series 3 3080S wet & dry!
  Waterproof; razendsnel én een superzacht scheerresultaat… dat klinkt ons als muziek in de oren :)!

 • Avatar van Dorien
  Reply Dorien 8 februari 2016 at 19:31

  De Braun Waterflex is perfect voor mijn lieve stoere (brandweer)man! Kan hij douchen en scheren combineren (zijn huidige scheerapparaat is niet waterdicht). Hét perfecte Valentijnscadeau waarmee ik hem heel blij kan maken. Mijn favoriete man mét baard…… nah, da’s niet m’n eigen man ;-) want een baard staat hem écht niet haha. Ik vind Benja Bruijning een geweldige man met baard!….. En nee, helaas geen foto van ons samen, want ik heb hem nog nooit ontmoet. Gewoon een knappe vent! Mag gezegd worden ;-)!

 • Avatar van natascha
  Reply natascha 8 februari 2016 at 18:53

  Jason Statham aangezien hubbie geen baard baard heeft :P maar wel genoeg om eens lekker te scheren met zon geweldige braun :P

 • Avatar van Larissa
  Reply Larissa 8 februari 2016 at 14:22

  Ik zou het supertof vinden om een scheerapparaat aan mijn vader cadeau te kunnen doen! De Braun Series 3 3080S wet & dry lijkt mij het meest geschikt voor hem. Want, zeg nou zelf? Wanneer geef je naast vaderdag en zijn verjaardag nou een cadeau aan je vader? Ik helaas veel te weinig!

  Mijn favoriete man met baard, Shia LaBeouf. Jaaaa hoor. Whoop whoop.

  ‘A flower cannot blossom without sunshine, and man cannot live without love’.
  -Max Muller

 • Avatar van Sofie
  Reply Sofie 8 februari 2016 at 13:10

  Mijn favoriete baardman is mijn lieve vriend. Hij heeft een prachtige knal rode baard! Omdat zijn rode haartjes zo stug zijn is het lastig om een juist scheerapparaat te vinden om zijn baard mooi in model te houden.. Zijn huid is zo gevoelig dat alle kleine plekjes erg goed zichtbaar zijn daarom zou ik mega graag de Braun CoolTec CT2S winnen voor hem zodat hij er altijd piekfijn uitziet! :)

 • Avatar van Gees
  Reply Gees 8 februari 2016 at 11:57

  Mijn man heeft de liefste baard maar toegegeven George Clooney heeft de mooiste baard. De Braun Waterflex past het beste bij mijn man want deze kan je ook onder de douche gebruiken en dat scheelt ‘s ochtends veel tijd.

 • Avatar van Kitty van Minnen
  Reply Kitty van Minnen 8 februari 2016 at 01:30

  Niet zo’n enorme barbierbaard voor mij, maar een enkele dagen baard bij zo’n Brad Pitt daar word ik wel blij van. De waterfles zou wel handy zijn voor mijn man

 • Avatar van Stan Lines
  Reply Stan Lines 8 februari 2016 at 00:21

  Mijn vriend komt uit Thailand en heeft bijna geen baardgroei en toch zou hij graag de cooltec willen voor die paar keer per jaar dat er wel wat rond zijn mond vormt. Daarnaast mag hij dat ding graag bij gebruiken….!

 • Avatar van Charlotte Lutterman
  Reply Charlotte Lutterman 7 februari 2016 at 17:52

  David Beckham, heeft een sexy baardje!? Mijn vriend laat zijn baardje soms staan maar bij hem vind ik gladgeschoren beter staan. Hij heeft een gevoelige huid, dus haalt niet graag zijn baard weg.

 • Avatar van Evelien DV
  Reply Evelien DV 7 februari 2016 at 15:26

  Mijn vriend heeft een gevoelige huid dus ik wil graag de CoolTec winnen. Mijn favoriete man met baard? Laat ons zeggen dat ik niet enkel naar Galavant kijk omdat ik zo van musicals hou. Ik wil net als zijn vriendin Kylie Minogue wel ’s “off with his shirt” zingen tegen Joshua Sasse. https://m.youtube.com/watch?v=AB13n49voyg

 • Avatar van Marjan
  Reply Marjan 7 februari 2016 at 12:06

  Eigenlijk houd ik helemaal niet van baarden. Mijn man is gelukkig ook gladgeschoren en met zo’n prachtig kado blijft dat ook zo. Hij zou blij verrast zijn!

 • Avatar van Liesbeth
  Reply Liesbeth 6 februari 2016 at 16:39

  https://www.google.nl/search?q=menno+de+koning.nl&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwj3_o_Bu-PKAhUEXg8KHbyGCpkQ_AUICCgC&biw=1920&bih=953#imgrc=ueCTTRlgOJgKVM%3A Mijn favoriete man-met-baard is Menno de Koning, de winnaar van Heel Holland Bakt in 2014 :-) Mijn man lijkt er totaal niet op, is meestal gladgeschoren (hoort ook bij zijn werk) en bakt er niet zo veel van (of je moet verbrande worstenbroodjes meetellen ;-) ). Maar……ik wil hem natuurlijk wel verrassen met zo’n mooie nieuwe Braun shaver voor Valentijnsdag. Heel graag doe ik dus mee voor de Braun CoolTec CT2S.

 • Avatar van Henriette Leeuwis
  Reply Henriette Leeuwis 6 februari 2016 at 15:01

  Ik vind Bradley Cooper met baardje erg sexy, maar ik zie mijn eigen man liever glad geschoren omdat ik het altijd zo vind prikken als hij me kust.

  Hij scheert zich zelf maar eens in de paar dagen omdat hij een heel gevoelige huid heeft en zijn huid altijd geïrriteerd is na het scheren.

  Daarom zou de Braun CoolTec CT2S geweldig zijn voor hem.
  Dan kan hij zich elke dag scheren en ben ik ook blij :-)

  Want er is niets wat deze vrouw zo kan bekoren, als een man…. kort geknipt en glad geschoren :-)

 • Avatar van Anne
  Reply Anne 6 februari 2016 at 14:59

  Gerard Butler vind ik echt zo een mooie man,Graag de Braun Waterflex voor mijn man.

 • Avatar van SophiaG
  Reply SophiaG 6 februari 2016 at 11:40

  Mijn favoriete man met baard is Barry Atsma. Maar ik hou niet van baarden, daarom wil ik ook heel graag dit Braun scheerapparaat winnen voor lekkere, gladde huid

 • Avatar van Lottie
  Reply Lottie 6 februari 2016 at 10:18

  Sinterklaas; de goede oude vriend! Geweldig hoe zo’n persoon het volk bij elkaar kan brengen en de decembermaand goed laat beginnen!
  Braun Waterflex graag!

 • Avatar van Iv
  Reply Iv 6 februari 2016 at 09:49

  Superleuke winactie & perfect voor mijn lieve, knorrige levensgezel. Drie dagen niet geschoten en hij is woest aantrekkelijk, maar helaas voor werk moet hij elke dag onder ’t mes. Zijn huid heeft het hierdoor wel lastig helaas. Voor hem zou de cooltec dan ook het perfecte cadeau zijn :)

 • Avatar van Jo
  Reply Jo's Daughter 6 februari 2016 at 09:35

  Heb mijn lief even gevraagd en Braun CoolTec is zijn favoriet. Maar dit handige apparaat heeft hij dus niet.
  Met zijn huidige “scheersetje” snijd hij zich vaak. Ook vanochtend was het jammer genoeg weer raak :-(
  Van zijn in topvorm getrimde baard. Droom ik al jaren maar het resultaat is nu nog tja… bejaard.
  Zoiets als Jake Gyllenhaal of de Hollandse Arie Boomsma. Met de Braun CoolTec doet mijn schat ze zó na!
  Oh wat lijkt me dat ontzettend fijn, als dit scheerapparaat toch eens van mijn vriend zou zijn.
  Dus kijk ik je even lief aan en vraag: Kies je mijn mannetje als winnaar vandaag?

 • Avatar van Nelly
  Reply Nelly 6 februari 2016 at 09:16

  Mijn favoriet: David Beckham

 • Avatar van mieke van maurik
  Reply mieke van maurik 6 februari 2016 at 02:53

  Eric van Rheenen is mijn valentijn die super graag zo.n mooi scheerapparaat wil hebben.
  Braun Waterflex zou hij heerlijk vinden hij scheert graag tijdens het douchen.
  Heb een mooie foto gestuurd via mail van hem omdat hij het zo verdiend.
  Op deze foto is hij een aangepaste badkamer voor mij aan het maken.

 • Avatar van Natascha Sleeking - De Rooij
  Reply Natascha Sleeking - De Rooij 5 februari 2016 at 20:23

  Ik val meer op mannen zonder baard, daarom zou ik ook zo graag zo’n mooi scheerapparaat willen winnen voor mijn partner :). Maar als dan toch een keuze zou moeten maken voor een man met een baard, dan kies ik voor Timur, dj bij 3fm. (zie hier: http://over.bnn.nl/data/thumb/abc_media_image/0/907/w440.aa3a2.jpg).

  Oja, ik zou dan kiezen voor de Braun Series 3. Bedankt Curvacious!

 • Avatar van iulia van empel-stamate
  Reply iulia van empel-stamate 5 februari 2016 at 19:43

  Die zou ik graag winnen voor mijn man! Mijn favoriet is Gerard Butler .Graag Braun CoolTec CT2S

 • Avatar van Yvon
  Reply Yvon 5 februari 2016 at 19:05

  Niet voor mijn lover, maar voor mijn zoon van 15. Zo kan hij netjes geschoren verschijnen bij zijn eigen valentijn. Voorkeur voor een waterdichte shaver, zodat hij deze onder de douche kan gebruiken.

 • Avatar van Deborah Hagelaars
  Reply Deborah Hagelaars 5 februari 2016 at 18:44

  Mooiste baardman in hollywood is voor mij toch wel Keanu Reeves in zijn laatste filmrollen. Lang haar erbij is ook mooi en een niet te volle baard die heel zijn gezicht bedekt maar meer een baard met hier en daar toch wat huid is wel mooi bij hem. Mijn vriend heeft ook een baard maar dan niet zo vol en hij houd em dan ook om de zoveel dagen bij met een tondeuse/schaartje. Scheren met mesjes doet hij al jaren niet meer omdat dit bij hem de oorzaak was van jeugdpuistjes waar hij sinds zijn pubertijd al last van had maar er pas in zijn 20 jaren achter kwam. Scheermesjes zijn wat dat betreft ook ook slecht voor je huid vind ik. Dus heeft je vriend puistjes? en scheert hij met mesjes? Laat hem dan even een tijd niet scheren en kijk of de puistjes verdwijnen.

  Ohja, mij maakt het niet uit welk scheerapparaat ik voor mijn vriend wil winnen, als hij zich maar veilig kan scheren zonder dat het heel zijn huid beschadigd zoals bij scheermesjes. Dit zou dan makkelijk moeten lukken met een super fijn braun scheerapparaat. Zou erg benieuwd zijn hoe hij er zonder al die haren uit ziet, dat is weer heel wat jaren geleden.

 • Avatar van Nancy
  Reply Nancy 5 februari 2016 at 18:10

  Braun CoolTec CT2S voor mijn lieve vriend.
  Ik hou niet echt van baarden en baardjes maar als ik iemand moet kiezen die ik el de moeite aard vind dan is het David Beckham

 • Avatar van Suzan
  Reply Suzan 5 februari 2016 at 16:23

  Ik wil graag kans maken op de Braun CoolTec CT2S voor mijn favoriete man, mijn verloofde natuurlijk! De wekker gaat hier in de ochtend om 05:30 al af omdat hij zich eerst moet scheren. Daarna is er nog gedoe met wat bloed in zijn gezicht door het scheren met een ouderwetse scheerapparaat en hij krijgt last van geïrriteerde huid omdat hij gevoelige huid heeft. Wanneer hij van werk weer thuis is, is zijn gezicht niet glad meer. Deze Braun shaver zal het mijn valentijn goed doen. Het scheren gaat dan sneller, hij heeft geen last van bloed en dan hoeft hij in de ochtend niet meer te scheren, maar in de avond. Zo krijgt hij minder last van ochtendhumeur! Dit is onze selfie♥ http://postimg.org/image/gtgw4j1n1/

 • Avatar van J. van der Heijden
  Reply J. van der Heijden 5 februari 2016 at 14:53

  De Braun CoolTec CT2S zou heel geschikt zijn voor mijn man vanwege zijn gevoelige huid. Daarnaast is hij een wintermens en heeft een hekel aan zon en warmte. Coolen maar zou ik zeggen….

 • Avatar van Kee Krooswijk
  Reply Kee Krooswijk 5 februari 2016 at 14:25

  Ik hou niet echt van baardjes, maar mijn favoriete man is toch Bratt Pitt, hihi. Mijn man heeft vaak last van huidirritatie en roodheid, dus wij zouden gaan voor de Braun CoolTec CT2S. Ik stuur je een foto via Facebook en dan zal je zien waarom ik graag voor een “gladde “vent ga, haha

 • Avatar van Josien Hillebrands
  Reply Josien Hillebrands 5 februari 2016 at 13:30

  Braun CoolTec CT2S voor mijn lieveling! ♥

  En mijn grote favoriet: brock o’hurn,jiiiiiiiihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

 • Avatar van jody uffels
  Reply jody uffels 5 februari 2016 at 12:05

  Braun CoolTec CT2S
  voor mijn vriend die wel aan een nieuwe toe is.
  brad pitt is the bomb.

 • Avatar van geke uffels
  Reply geke uffels 5 februari 2016 at 12:03

  george Clooney, cadeau voor mijn man

 • Avatar van geke uffels
  Reply geke uffels 5 februari 2016 at 12:00

  voor mijn man die altijd scheert in de douche

 • Avatar van Renate G
  Reply Renate G 5 februari 2016 at 11:50

  Arie Boomsma vind ik erg knap staan met zijn baard.
  En, Sinterklaas natuurlijk ;)

 • Avatar van Marianne Scholten
  Reply Marianne Scholten 5 februari 2016 at 11:15

  Mijn favoriete man met baard is mijn vent in vakantie’s en weekenden. Dan krijgt hij zijn stoppelbaard, en dat staat zo mooi.
  Maar mijn favoriete baardman krijgt bijna concurrentie van mijn zoon van bijna 14. Deze knappert is toe aan een scheerapparaat. Ik moet zeggen dat ik dat eerste “onkruid” boven zijn lip niet zo aantrekkelijk vindt. Maar het zal niet meer lang duren en dan is zoonlief mijn favoriet met baard. En ik denk niet alleen mijn favoriet.

  En om mijn lovers scheer-apparaat veilig te stellen, doe ik graag mee voor zoonlief. De Braun Series 3 3080S wet & dry of Wateflex lijkt me wel wat voor hem.
  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1040785902618824&set=pb.100000622714422.-2207520000.1454667056.&type=3&theater

 • Avatar van Renate
  Reply Renate 5 februari 2016 at 07:58

  Arie Boomsma natuurlijk

 • Avatar van Jan
  Reply Jan 4 februari 2016 at 23:10

  George Clooney , kan niet missen.

 • Avatar van macey
  Reply macey 4 februari 2016 at 23:07

  Mijn vader is mijn liefste baard man… al zou ik er geen probleem mee hebben om hem zijn baard te laten afscheren met deze super prijs

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 4 februari 2016 at 22:45

  Dit jaar vier ik voor de 20e keer Valentijnsdag met mijn lief! Hij is mijn allerliefste baard man! Ik zou hem graag dit jaar de Braun CoolTec CT2S cadeau willen doen

 • Avatar van Karen Vonk
  Reply Karen Vonk 4 februari 2016 at 21:16

  Mijn vader is de mooiste baard-man! Nog een beetje rossig van vroeger en nu ook het wit van het senior zijn erdoor! De Braun Series 3 3080S wet & dry zou voor hem een prachtig kado zijn dat ik hem van harte gun!

 • Avatar van Lisanne Boem
  Reply Lisanne Boem 4 februari 2016 at 20:01

  Ik doe graag mee voor Braun Series 3 3080S wet & dry t.w.v. €99,99 voor mijn broer. Hij heeft mij dit jaar goed verwent met mijn verjaardag en ik wil hem ook wel eens verrassen. Zijn huidige scheerapparaat doet zijn werk niet meer goed en dat is ook wel eens te zien (daar pest ik hem wel eens mee hihi) maar hier zou ik hem erg blij mee maken aangezien hij nu al zijn geld zelf hard nodig heeft.

 • Avatar van Iris
  Reply Iris 4 februari 2016 at 19:52

  Arie Boomsma natuurlijk :-) Maar mijn vriend kan er ook heeeeeeeel goed 1 gebruiken! Leuk cadeau voor valentijn

 • Avatar van Alicia Hofman
  Reply Alicia Hofman 4 februari 2016 at 18:59

  Mijn favoriete man mét baard is mijn man.. Alleen zie ik hem liever zonder baard. De kindjes trouwens ook. Zo’n kriebelbaard is maar niks.. Ik doe graag mee voor de waterflex, aangezien hij het liefst onder de douche scheert!

 • Avatar van Mieke Degol
  Reply Mieke Degol 4 februari 2016 at 15:44

  Wat een toffe winactie! Die foto’s zijn om bij te watertanden!
  Mannen met baarden, I love them!
  Mijn man heeft zelf ook een aardige baard en lijkt hiermee op Ryan Hurst met baard (Opie uit Sons of Anarchy).
  Ik mail je een foto :-)

  Voor mijn ventje zou ik graag de Braun Series 3 3080S wet & dry winnen.

 • Avatar van Tamara TS
  Reply Tamara TS 4 februari 2016 at 14:53

  Poeh, dat is een lastige! Ik hou namelijk niet van baarden. Als ik dan een man met een baard moet noemen, dan mijn beste maat Bjorn dan maar. Niet omdat die baard hem zo goed staat, maar omdat het een goeie vent is.
  Ik doe graag mee voor mijn man Mark, die niet zoveel haar meer heeft en daarom alles eraf scheert, liefst onder de douche. (En dat vind ik dan weer sexy, kale mannen ;) ) Mijn voorkeur gaat dan ook uit naar de Waterflex.

 • Avatar van Sebastian
  Reply Sebastian 4 februari 2016 at 13:28

  Daar hoef ik geen moment over na te denken.. ARIE BOOMSMA!!!!!!!!! De Braun CoolTec zou het beste bij mij en mijn vriend passen, omdat we allebei een zeer gevoelige huid hebben. Wat is het ontwerp van deze scheerapparaten mooi he? Je zou ze tegenwoordig bijna in een vitrine kast willen zetten hahaha.

 • Avatar van Anouk
  Reply Anouk 4 februari 2016 at 12:46

  Ja daar maak ik mijn man en mezelf erg blij mee. Een kort baardje is altijd Sexy als je maar voldoende haat hebt.die van mij mist wat plukjes op zijn wang waardoor hij het echt niet lang mag laten groeien van mij.

 • Avatar van Liset van Dijk
  Reply Liset van Dijk 4 februari 2016 at 11:49

  Woehoeeeeeeeeeeeeeeeeeee Super actie ! Ik doe heel graag mee voor mn mannetje ! Alweer 11 jr gelukkig met m en inmiddels trotse ouders van 2 prachtige zoontjes .. hij heeft altijd een heeeeeeel sexy baardje ;) hihi soms te lang maar dan attendeer ik m er gauw op haha het lijkt me ontzettend leuk hem te mogen verrassen met de Braun Waterflex :D duimen maar .. foto geplaatst onder je post op fb ;) daar is ie niet vol in beeld maar je ziet wel iets van zn baardje ;)

 • Avatar van Tamara V
  Reply Tamara V 4 februari 2016 at 11:08

  De enige 2 mannen met baard die mij kunnen bekoren zijn de Kerstman en Sinterklaas en verder voor mij zelf houd ik van een ‘gladde”jongen.Mijn vriend heeft de afgelopen 2 weken in het ziekenhuis gelegen en was te ziek om zich te scheren.Echt geen gezicht zo’n baard en ben daarom met een (kansloos) krabbertje aan de slag gegaan.Ik hoop dat het geen littekentje blijft want het ging niet helemaal goed.Omdat hij s’morgens altijd nogal last van haast heeft zou een Waterflex natuurlijk ideaal zijn.Ik kan niet wachten op een lekker ruikende,gladgeschoren Valentijn.

 • Avatar van Melissa Van Stipdonk
  Reply Melissa Van Stipdonk 4 februari 2016 at 10:42

  Favo man met baard heb ik geen: een klein stoppelbaardje mag bij mijn lieve man, maar dat is het dan ook. Hij heeft veel en snel last van huidirritaties dus de Braun CoolTec CT2S past het beste bij hem. Perfect cadeau voor valentijn,maar ook als verlaat verjaardagscadeau (29-1 was hij jarig, maar beiden hadden we longontsteking) en verlaat huwelijkscadeau (26-11 waren we 5 jaar getrouwd maar toen was onze dochter ziek). liefs melissa (melissamaas@hotmail.com)

 • Avatar van Bodil
  Reply Bodil 4 februari 2016 at 10:23

  Mijn favoriete man met baard is toch wel mijn eigen man. De Man heb ik al een tijdje, De Baard is vrij nieuw.
  Nu wordt De Baard zeker gewaardeerd, het heeft absoluut zijn charmes! Maar voor zo’n lekker zacht gladgeschoren huidje valt ook iets te zeggen. Een beetje variatie, daar schijnen mannen zelf ook wel van te houden. ;)
  De CoolTec zou voor hem het meest geschikt zijn, aangezien hij vaak last heeft van huidirritaties na het scheren (wat volgens mij stiekem ook deels voor het ontstaan van De Baard heeft gezorgd…)
  Mocht hij binnenkort weer aan een nieuwe look toe zijn dan kan ik hem daar mooi mee verrassen!

 • Avatar van Anna Wienen
  Reply Anna Wienen 4 februari 2016 at 07:43

  Ik zou graag voor mijn vriend Maurice willen winnen… Hij draagt inmiddels ook een baard en ik vind dat echt prachtig… Lijkt een beetje op Gerard Butler.. Met een mooie oranje gloed.. Ik zou voor hem de Cooltec willen winnen, omdat hij een gevoelige huid heeft..

 • Avatar van Anneliese de Waal
  Reply Anneliese de Waal 4 februari 2016 at 07:16

  Ik doe graag mee voor mijn vriend Gijs, een baard als Jake Gyllenhaal.
  Ik doe graag mee voor het type = Braun Series 3 3080S wet & dry.

 • Avatar van rahma
  Reply rahma 4 februari 2016 at 07:06

  Sinterklaas?

 • Avatar van jacqueline
  Reply jacqueline 4 februari 2016 at 07:05

  Super voor mijn man.

 • Avatar van molnina1
  Reply molnina1 4 februari 2016 at 05:45

  Arie Boomsma echt!

 • Avatar van Cabbitch
  Reply Cabbitch 4 februari 2016 at 02:27

  Mijn favoriete man met baard bestaat niet, ik heb hem echt liever zonder! Daarom is mijn favoriete man -meestal- netjes geschoren. Ik denk dat de Braun waterflex het beste bij hem past, omdat hij hiermee onder de douche kan scheren.

 • Avatar van sabrina
  Reply sabrina 3 februari 2016 at 23:55

  Die zou ik graag winnen voor mijn zoon! Mijn favoriete man net baardje is Jack Porter uit de serie Revenge. Zeer appetijtelijk :)

 • Avatar van Priscill@
  Reply Priscill@ 3 februari 2016 at 22:55

  Hallo Desiree,
  Mijn man heeft ook een baardje, staat hem ook echt goed (mag ik als vrouw zeggen hè ;) ). Laatst had hij hem afgeschoren, ik kon niet wennen aan zijn babyface.
  Maar het voordeel is dat het natuurlijk snel terug groeit, dus nu weer oud ( mijn man niet) vertrouwt weer een man met baard.
  ik gun hem een wet en dry, soms scheert hij wet en soms dry namelijk.
  Hij is een lieverd die alles voor mij en onze meiden doet vandaar.
  De acteur die ik heerlijk vind om naar te kijken met baard (ook zonder baard en zeker shirtloos) is scot eastwood (hopelijk zichtbaar in de link, ik plak nooit een link namelijk hihi.
  groetjes Prillie

  http://static.comicvine.com/uploads/origin al/11123/111239077/4818838-5-actors-that-could-play-wolverine-after-hugh-jackman-332573.jpg

 • Avatar van natasja emmen
  Reply natasja emmen 3 februari 2016 at 22:06

  WHOW super leuke aktie, echt mannen zijn mannen met baarden…haha Maar euh..mijn man heeft hij baard hij vind het onverzorgd lijken en dat kan ik heel goed begrijpen! Ik vind Arie Boomsma er met baard eigenlijk ook best sexy uit zien maar geen idee hoe het zoent, een man met baard…. eigenlijk lijkt mij dat niets, dus ik hou het ook zeker bij mijn eigen gladde man. Ik maak graag kans op Braun Series 3 3080S wet & dry t.w.v. €99,99 die lijkt mij perfect voor hem, ik ga heel hard duimen

 • Avatar van marguerita78
  Reply marguerita78 3 februari 2016 at 21:04

  Mijn man scheert zich het liefst onder de douche, ik maak dan ook graag kans op de waterflex voor hem. Wat een originele winactie! Leuk zeg!

 • Avatar van kempenaers anita
  Reply kempenaers anita 3 februari 2016 at 16:15

  mijn schoonzoon heeft al een baardje vanaf ik hem ken, doe graag voor hem mee voor de cooltec braun zou goed zijn voor zijn gevoelige huid

 • Avatar van harry brants
  Reply harry brants 3 februari 2016 at 16:12

  doe graag mee voor mijn schoonzoon heeft zolang ik hem ken al een baardje en de braun cooltec CT25 zou goed van pas komen voor zijn gevoelige huid

 • Avatar van Laura van der Weide
  Reply Laura van der Weide 3 februari 2016 at 14:33

  Oh myyy.. Mijn vriend heeft sinds 1,5 jaar besloten om ook zonder blotebillengezicht door het leven te gaan. Weliswaar een beetje ginger-achtig, maargoed.. Zou graag voor hem de Braun CoolTec CT2S winnen, zodat hij toch nog een béétje verzorgd voor de dag kan komen! En die favo celeb?? Without a doubt Charlie Hunnam!! Ik keek Sons of Anarchy voor hem, mijn vriend voor de motoren. Mooie compromis toch?? Want zeg eens eerlijk, hier krijg je het toch warm van??

  http://media2.popsugar-assets.com/files/2014/11/14/846/n/1922398/33e49bd24e649df2_thumb_temp_cover_file20701441415991007.xxxlarge/i/Hot-Charlie-Hunnam-Pictures.jpg

 • Avatar van Maria
  Reply Maria 3 februari 2016 at 12:11

  De Braun CoolTec CT2Sscheerapparaat voorkomt scheerirritatie en heeft een trimfunctie daarmee kan mijn man misschien gaan lijken op Paul Walker!

 • Avatar van Sanny
  Reply Sanny 3 februari 2016 at 11:50

  Vooral de razendsnelle aanpak van deBraun Series 3 3080S wet & dry spreekt MIJ zeer aan. Mijn vriend heeft een hekel aan scheren, want het duurt zo lang, en slaat daarom vaak een beurt over. Met beard burns voor mij tot resultaat… Dus voor MIJ het perfecte valentijnscadeau :-)

 • Avatar van Gea
  Reply Gea 3 februari 2016 at 09:16

  Leuke actie! Ik heb geen ervaring met snorren. Toch heb ik iemand ontmoet die ik de snor ontzettend leuk en sexy vind staan ( hij weet dat niet, hou deze gevoelens voor hem nog ff geheim) Ben namelijk veel te veel gekwetst in mijn leventje. Toch zou ik het hem zo gunnen, zit alles mooi in “de plooi”. Als ik dit win, is het wel weer een volgende stap om vaker af te spreken…

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 3 februari 2016 at 09:14

  Mijn vriend want een baard jeukt verschrikkelijk!
  De Braun CoolTec CT25 zou perfect voor hem zijn.
  Ik doe mee.

 • Avatar van Romy
  Reply Romy 3 februari 2016 at 00:27

  Dat moet toch wel Sinterklaas zijn ;) Mijn favoriete feestdag!
  Nee hoor, mijn vader is mijn favoriete man met baard. Ik zou het wet & dry apparaat graag voor hem winnen.

 • Avatar van Anita H.
  Reply Anita H. 3 februari 2016 at 00:24

  Ik kom graag in aanmerking voor de Braun CoolTec CT2S. Ten behoeve van de aantrekkelijkste baardenman; mijn vriend Paul.

 • Avatar van Leonie
  Reply Leonie 2 februari 2016 at 22:26

  De Cooltec zou echt een leuk cadeau zijn voor mijn man! De leukste man met baard is Arie Boomsma!

 • Avatar van Miranda Dijkstra
  Reply Miranda Dijkstra 2 februari 2016 at 22:10

  Mijn lieve broertje, omdat ik heel trots op hem ben. Toegegeven, hij heeft een mooi baardje, alleen als grote zus zie ik hem toch liever zonder baardje (dan ziet hij er weer zo jong uit :P ) ik zou voor Braun Waterflex kiezen, zodat hij het lekker handig onder de douche kan gebruiken.

 • Avatar van Sophia
  Reply Sophia 2 februari 2016 at 22:03

  Mijn favoriete man met baard (en ook zonder) is mijn lieve man! Hij moet zich voor zijn werk scheren en in het weekend laat hij vaak zijn baardje staan.
  Ik zou het helemaal te gek vinden als hij zich onder de douche scheert want ik heb zo’n hekel aan die piepkleine zwarte haartjes in de wasbak. Ze zitten overal en net als je denkt dat je alles weer weer schoon hebt, heeft er weer een nieuwe scheerbeurt plaats gevonden. Dus je zou niet alleen mijn geliefde heel blij maken met de Braun Waterflex maar ook ik doe een dansje als hij hem wint!

 • Avatar van Nathalie
  Reply Nathalie 2 februari 2016 at 21:52

  Ik zie mijn vriend het liefst met een zogenaamde “5 O clock shade”, geen volle baard dus. Gewoon wat stoppeltjes, maar nog niet té stoppelig want dat schuurt zo als hij mij wil kussen :D
  Voor hem zou ik graag de Braun Cooltec winnen gezien hij best een gevoelige huid heeft en zich daarom liefst maar 2x per week scheert om de pijn te vermijden (en ik die baard de helft van de tijd dus net te lang vind), of die Waterflex gezien daar expliciet bij vermeldt staat dat hij extra dicht bij de huid scheert, en dat net het grootste argument is van mijn vriend waarom hij steeds naar scheermesjes grijpt “een scheerapparaat scheert nooit dicht genoeg”, tijd om het tegendeel te bewijzen ;)

 • Avatar van Wil
  Reply Wil 2 februari 2016 at 21:34

  Mijn favoriete man met een baard is Sinterklaas.Mocht ik winnen dan heel graag de Braun CoolTec CT2S

 • Avatar van Franciska Edelman
  Reply Franciska Edelman 2 februari 2016 at 20:56

  Mijn man is mijn favoriete man met baard! <3 Ik zal het hem maar niet aandoen om een foto te plaatsen :) Hij had het pas al over de Waterflex, dus dat zou wel een heel mooi kadootje zijn.

 • Avatar van Nicole v Dongen
  Reply Nicole v Dongen 2 februari 2016 at 19:56

  Mijn favoriete man met baard is en blijft Vader Abraham ;-) Met zijn vrolijk meedansende baard en smurfenlied haha.

  Mijn man staat altijd te laat op, waardoor hij in tijdnood komt. Vaak schiet het scheren erbij in. De Braun Series 3 3080S wet & dry lijkt me ideaal omdat hij het onder de douche kan gebruiken. Want alhoewel ik Vader Abraham leuk vind, zo’n lange baard hoeft mijn man nou toch ook weer niet :-)

 • Avatar van Nel
  Reply Nel 2 februari 2016 at 19:39

  Graag wil ik de Braun Waterflex winnen voor mijn man. David Beckham mag er wezen met zijn baard.

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 2 februari 2016 at 18:50

  Mijn vriend wil heel graag zo’n apparaat! Hij is mijn favoriete man met baard.. Op de foto heeft hij niet echt een baardje, maar vaak heef hij dat wel. https://www.instagram.com/p/-MgwfqLshQ/?taken-by=la_femme_fem! Welke van de drie, dat zou voor hem helemaal niks uitmaken :-)!

 • Avatar van Jessica
  Reply Jessica 2 februari 2016 at 18:30

  Wat een super leuke actie weer! Mijn favoriete man met baard? De mijne rond 5 december, als hij weer in zijn favoriete rol mag kruipen. Een 3 dagen baardje is het dan niet ;-)
  Maar voor de rest van het jaar zou het best fijn zijn om een wet & dry te hebben!

 • Avatar van Barbera
  Reply Barbera 2 februari 2016 at 17:50

  De Braun CoolTec zou ideaal zijn voor mijn Eric. Wij houden beiden nl. juist niet van baarden dus moet hij zich elke dag scheren terwijl hij een erg gevoelige huid heeft. En als ik toch een baardman moet kiezen, dan ga ik voor Michiel Huisman. geen slechte keuze toch?

 • Avatar van Anita te Gussinklo
  Reply Anita te Gussinklo 2 februari 2016 at 17:41

  Ik deel je liefde voor mannen met baarden
  Ik vind hier Daniel Boissevain erg aantrekkelijk.
  [IMG]http://i68.tinypic.com/2ugcm8k.jpg[/IMG]
  Graag doe ik mee voor de Braun CoolTec CT2S zodat mannetje geen scheer irritaties meer krijgt.

  • Avatar van Anita te Gussinklo
   Reply Anita te Gussinklo 2 februari 2016 at 17:42

 • Avatar van Tania
  Reply Tania 2 februari 2016 at 16:43

  Als ik moet kiezen ga ik voor David Beckham. Die man wordt sexier met de dag :-). De Braun Waterflex zou iets voor mijn vriend zijn. Mijn vriend moet elke dag mooi geschoren zijn en als hij dat onder de douche ook al kan doen is dat mooi meegenomen.

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 2 februari 2016 at 16:28

  Mijn hubby heeft er al zo eentje, dus ik sla de winactie over. Succes iedereen!

 • Avatar van T Hurkens
  Reply T Hurkens 2 februari 2016 at 16:13

  Brad Pitt Maar mijn man waar ik 50 jaar mee getrouwd ben als die zijn baard laat staan heb ik een open gezicht
  En dat wil nog wel eens gebeuren Dus we zouden beiden erg blij zijn met een Braun CoolTec dan doet hij zich misschien iets vaker scheren alleen al omdat hij zelf geen huidirritatie meer zal hebben

 • Avatar van betty
  Reply betty 2 februari 2016 at 16:13

  Mijn favoriete man met baard is Bradley Cooper
  ik maak graag kans op de Braun Waterflex voor mijn lief

 • Avatar van Wies | Nature of Happiness
  Reply Wies | Nature of Happiness 2 februari 2016 at 15:58

  Persoonlijk vind ik baarden ook erg leuk. Een stoppelbaardje of een echte baard, het kan allebei erg leuk zijn. Mijn vriend heeft helaas geen ‘egale’ baardgroei, dus hij scheert het meeste eraf. Dit doet hij met goedkope mesjes waardoor hij vaak wondjes krijgt. Daarom zou dit echt perfect zijn! De Braun Waterflex is denk ik het best voor hem, ook al vind ik het wel lastig om te zeggen!

 • Avatar van tamara
  Reply tamara 2 februari 2016 at 15:52

  Mijn Valentijn heeft soms een David Beckham baard….Best mooi, maar nu vind ik het voor 14/2 wel tijd voor een cooltec voor zijn gevoelige huid!

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 2 februari 2016 at 15:49

  Wat een leuke WinActie doe graag mee voor mijn lieve mannetje, hij doet het nou met scheermesje en snijdt zich eigen altijd. De mooiste man met baard vind ik de vierde op het plaatje die van de transporter wat een snoepje. Hopelijk mag de Braun CoolTec CT2S onze Kant op Komen ??❤

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 2 februari 2016 at 15:34

  Ooh jouw lijstje is goed zeg haha! Mijn favoriet(naast mijn eigen vriend natuurlijk) is toch wel Ryan Reynolds. Zonder baard is ie al top, maar met is ie helemaal niet te versmaden hihi. Helaas bestaat er geen foto van ons twee, maar hier ook een leuke als de link het doet; http://media.hotbirthdays.com/upload/2015/07/26/ryan-reynolds.jpg

  Ik zou voor mijn vriend graag de Braun CoolTec CT2S winnen. Hij is accountant en moet altijd strak in het pak en gladgeschoren voor de dag komen. Een baardje zit er dus niet in. Hij heeft een erg gevoelige huid en heb altijd medelijden met hem na zijn scheersessie. Wellicht dat deze het verschil maakt!

 • Avatar van Meike Bleuming
  Reply Meike Bleuming 2 februari 2016 at 15:15

  Oh my good mijn mooiste bebaarde man ( sorry lieve echtgenoot ) is toch wel brock o’hurn. Mooie baard prachtig lang haar en een fantastisch lichaam ??. Mijn eigen mannetje zie ik het liefste zonder baard dus ga ik voor de Braun CoolTec CT2S. Hij heeft veel last van irritatie na het scheren dus vandaar deze keuze

  • Avatar van Laura van der Weide
   Reply Laura van der Weide 3 februari 2016 at 14:34

   ohhh my, ik zocht m ff op, WAUWWWW hahah

   • Avatar van Meike Bleuming
    Reply Meike Bleuming 3 februari 2016 at 14:47

    Ja hé een bijzonder mooi exemplaar haha

 • Avatar van m.van klaveren
  Reply m.van klaveren 2 februari 2016 at 15:05

  ahhh de braun waterflex woehaaa

 • Avatar van carlijntes
  Reply carlijntes 2 februari 2016 at 14:53

  Ik vind een ‘klein’ baardje bij mijn vriend ook mooi staan, niet te lang! De Braun Cooltec zou hij helemaal geweldig vinden! Hij heeft altijd erg veel last van een geïrriteerde huid na het scheren, helemaal onder de rode vlekken en zelfs soms wat bloed.. Hij scheert zich dan ook op momenten dat hij niet vlak daarna de deur uit hoeft, want dat is niet zo fraai ;) Hopelijk doet dit scheerapparaat zijn werk goed, hij zou het graag uittesten!

 • Avatar van Lies
  Reply Lies 2 februari 2016 at 14:52

  Leuk!!! Wat een ideaal cadeau voor mijn bebaarde lief! Ik doe graag mee!! <3

 • Avatar van Hilje
  Reply Hilje 2 februari 2016 at 14:50

  De Waterflex lijkt me handig, ook te gebruiken onder de douche. Lekker snel klaar :) Wie ik leuk vind met een baardje…mijn eigen Erik. Met de kerstdagen heeft hij meegedaan als wijze bij een kerstspel en daarvoor zijn baard laten staan. Helaas vond schoonmoeders het niets en hijzelf uiteindelijk ook niet (“wat een gekriebel”). En was de baard helaas snel weer verdwenen….

 • Avatar van Heidie van der Steeg
  Reply Heidie van der Steeg 2 februari 2016 at 14:48

  Mijn favoriete man met een baardje is toch wel George Clooney (alhoewel de mannen die jij noemt bij mij ook wel in de smaak vallen, met of zonder baardje !). Met George had ik graag vorige week in het Amstel Hotel een beschuitje gegeten….. dream on ?…. . Maar ik heb een eigen man, lijkt wel niets op George maar is wel de papa van mijn kinderen ❤️. En die gun ik de Braun waterflex omdat de oude versleten is en ik de hoop heb dat hij zich met een nieuw apparaat zich weer vaker gaat scheren want ik vind glad geschoren toch ook wel erg fijn ?

 • Avatar van vessen
  Reply vessen 2 februari 2016 at 14:42

  Uiteraard mijn zoon

 • Avatar van Regina
  Reply Regina 2 februari 2016 at 14:41

  Oh dat is nog eens leuk! Iets kunnen winnen voor je man, vriend, zoon etc.
  Super!
  Mijn favo man met baard is mijn eigenste hubbie, vooral na twee weken op zee heeft hij een behoorlijke baard. Hij maakt dagen van 14 uur per dag dus s’avonds heeft hij geen fut meer om zich te scheren en laat zijn baard en snor dus twee weken lang staan.
  Niet omdat hij van een baardje houd dus maar gewoon uit vermoeidheid.
  De Braun waterflex zou echt perfect voor hem zijn omdat hij die kan gebruiken onder de douche, lekker snel en makkelijk. En niet na twee weken de irritatie op zijn huid van een baard scheren van twee weken.
  Ik gun de Braun waterflex dan ook van harte aan mijn eigenste hubbie.

 • Avatar van Danique
  Reply Danique 2 februari 2016 at 14:41

  Wat leuk! Een favo man met baard heb ik (nog) niet. Een kort baardje vind ik ’t mooist (matthew bomer), daarna magtie er wat mij betreft weer af haha! Braun CoolTec CT2S zou voor mijn vriend heel fijn zijn! Hij heeft altijd last van wondjes op zijn gezicht na het scheren en is wel toe aan een goede shaver! Hoop dat ik het hem kan geven :-)

 • Avatar van sylvia eikens
  Reply sylvia eikens 2 februari 2016 at 14:37

  Mijn vriend is een echt baardman..ik zeg altijd een man zonder baard is zijn klotuhh niet waard.

 • Avatar van Jamey
  Reply Jamey 2 februari 2016 at 14:34

  Mijn favoriete man met baardje is mijn vriendje zelf hihi. Helaas ben ik zo dom geweest om zijn scheerapparaat te laten vallen dus doe ik graag mee voor de Braun waterflex. Xxx

 • Avatar van Desi Barents
  Reply Desi Barents 2 februari 2016 at 14:34

  Graag de wet and dry voor mijn zoon, hij moet zich dagelijks scheren maar heeft er echt een hekel aan. Dus twee vliegen in een klap, tijdens het douchen zou ideaal zijn. Hij is mijn grote lieveling! De man met baard die ik graag zie, mijn eigen man of David Beckham! ;)

 • Avatar van corry de vos
  Reply corry de vos 2 februari 2016 at 14:25

  Oo graag cooltec…..om koel te blijven haha

 • Avatar van corry de vos
  Reply corry de vos 2 februari 2016 at 14:24

  Heeeeeeeel wat een super mooie prijs mijn man is 65 geworden 12 januari
  e n beloofde zijn baard acte scheren maar tot op heden niet gedaan…….even afwachten dus

 • Avatar van Ling Choi
  Reply Ling Choi 2 februari 2016 at 14:20

  Van mannen met baarden houd ik er niet van. Geef mij maar een gladgeschoren man. Mijn man scheert zich op vaste dagen en daar ben ik heel blij mee. Binnenkort moet ons tienerzoon zich voor scheren. Ik zou hen willen verblijden met een Braun Waterflex.

 • Avatar van elisabeth maria martina
  Reply elisabeth maria martina 2 februari 2016 at 14:19

  mooi kado voor de baard van mijn zoon #duimen

 • Avatar van Petra Haak
  Reply Petra Haak 2 februari 2016 at 14:11

  Ik hou helemaal niet van baarden en mijn man gelukkig ook niet, het liefst scheert hij zich 2 keer per dag, hij heeft een hele gevoelige huid en hoe langer de haartjes hoe vervelender het scheren wordt. De braun cooltec zou hem heel gelukkig maken ! Hier kan ik dan nog wel de lol van inzien: https://www.instagram.com/incredibeard/ :-)

 • Avatar van Nynke B
  Reply Nynke B 2 februari 2016 at 14:10

  Mijn vriend is natuurlijk mijn favoriete baardenman, maar hij blijft liever anoniem. De wet&dry zou hij geweldig vinden. Ik hou wel van die mannen in koffiereclames; donker, paar dagen baard en dan zie ik ze graag met ontbloot bovenlijf.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.