Beauty

Braun shavers voor een gladde Valentijnskus!

2 februari 2016

braun shaver winactie 1 - Braun shavers voor een gladde Valentijnskus!
Ik heb echt een zwak voor mannen met baarden. Het staat zo lekker puur en stoer en ik vind de meeste mannen echt een stuk aantrekkelijker worden van minstens een drie-dagen-baardje. Gelukkig heeft Paul een baardje – de ene keer wat meer dan de andere keer maar nooit een blotebillengezicht – en toch vind ik het voor heftige zoensessies wel weer fijn als de baard even verdwenen kon zijn.. In samenwerking met BRAUN kan ik ervoor zorgen dat jouw Valentijnskussen in ieder geval superzacht zullen worden, want ik mag drie shavers weg gaan geven.

braun winactie 1 - Braun shavers voor een gladde Valentijnskus!
Mijn favoriete beroemdheden mèt baard zijn toch wel onder andere Jason Statham, Jake Gyllenhaal, Gerard Butler en Brad Pitt. Mmm, zie je gelijk toch wel het type man waar ik de hots voor heb ;)

De drie te winnen shavers zijn:

Braun Waterflex t.w.v. €139,99
100% waterdicht, kan ook onder de douche gebruikt worden met schuim of gel en snijdt haartjes extreem dicht bij de huid af.

Braun CoolTec CT2S t.w.v. €169,99
Het eerste scheerapparaat met koeltechnologie die warmte absorbeert en huidirritatie hierdoor beperkt waardoor gels en lotions overbodig worden. Ideaal dus voor de mannen met een gevoelige huid.

Braun Series 3 3080S wet & dry t.w.v. €99,99
Een 100% waterproof scheerapparaat met een razendsnelle aanpak door de triple-action technologie. Door deze kam-achtige structuur worden alle haartjes feilloos naar de mesjes geleid voor een superzacht scheerresultaat.

Hoe maak je kans?
Wil jij zo’n origineel Valentijnsdagcadeau voor je lover winnen? Laat dan in een reactie onder dit artikel achter wie jouw favoriete man met baard is (heb je een foto van jullie samen dan mag je die ook altijd mailen of een linkje naar een (online) foto achterlaten) en vergeet ook niet door te geven welke van de drie BRAUN shavers het beste bij jouw vriend of man past.

Meedoen met deze winactie kan tot en met dinsdag 9 februari 2016, 23.59 uur. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Nicky
  Reply Nicky 12 februari 2016 at 21:08

  Volgens mij is Braun een erg goed scheermerk, ik probeer het even voor mijn mannetje, toch het lekkerst zon vers geschoren mannenbekkie :)

 • Avatar van Elizabeth Coenen
  Reply Elizabeth Coenen 10 februari 2016 at 22:13

  Ik vind het wel sexy zo’n baard, maar helaas wil mijn vriendje er niks van weten…. Hij kan zo’n super scheer apparaat dus wel gebruiken!

 • Avatar van Gé Geurtsen
  Reply Gé Geurtsen 10 februari 2016 at 16:06

  Mijn vriend is mijn favoriete baardman, maar die prikkels na een kusje zijn wat minder, erover heen met die Braun!

1 5 6 7

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

More in Beauty
favorieten januari
Mijn favorieten van januari

De maanden vliegen voorbij en ik blijf het leuk vinden om te zien hoe veel favorieten toch echt met de...

Close