Beauty

Mijn beauty wishlist | Update aankoopjes ♥

26 maart 2016

benefit cheekathon
Onlangs deelde ik in een artikel mijn huidige beauty wishlist en sinds die tijd heb ik een paar items aangeschaft die ik dus weg kan strepen. Heerlijk! Ik wil je vandaag mijn aankoopjes laten zien met mini-reviews met informatie, foto’s en een look hiermee. Gelukkig geen miskopen gedaan, dus ik moet elke keer zo heerlijk grijnzen als ik naar m’n nagels kijk of me op kan maken met m’n nieuwste aanwinsten ^^

benefit cheekathon benefit cheekathon benefit cheekathon
Laat ik beginnen met het Benefit Cheekathon palette. Voor de prijs van nog geen twee losse blushes/bronzers krijg je in dit palette maar liefst vijf fullsize blushes en bronzers en een kwast. Maar het was nogal een zoektocht om er eentje te te kunnen bemachtigen want ze vlogen de winkels uit en online was hij ook al uitverkocht.. Ik loop weer eens in de stad langs de Douglas, ik spiek (weer!) even snel naar binnen en… daar staat het palette ineens! Gelijk afgerekend en eenmaal thuis kon ik niet wachten ermee aan de slag te gaan. Het palette zelf is erg mooi vormgegeven, is van stevig karton en sluit met een magneetsluiting, de kwast is lekker zacht en de kleuren zijn prachtig. Mooi gepigmenteerd en goed op te bouwen waardoor je er met een lichte huid ook goed mee uit de voeten kan.

Dandelion (7g) wordt door Benefit omschreven als een brightening face powder, maar als je een lichte huid hebt kan je hem ook als blush gebruiken. Het is een heel lichtroze kleur met een mooie glans.
Hoola (8g) is een compleet matte bronzer in een medium tint zonder al teveel roodpigmenten waardoor je hem als iemand met een lichtere en koelere ondertoon ook goed kan gebruiken.
Rockateur (5g) is een soort bronzer en blush in één kleurtje. Ergens wat bruins en ergens een roségouden glansje. Heel mooi en zeker iets wat ik nog niet eerder heb gehad! De glans is wel een overspray trouwens, daarna blijft een satijnen finish over.
Dallas (9g) kan je gebruiken voor een glow over je gehele gezicht en geeft echt die sunkissed tint en glans.
CORALista (8g) is een koraalroze tint met veel perzikkleur in zich en de meest glanzende kleur in dit palette. Deze kleur staat lekker fris en laat mijn blauwgrijze ogen gelijk een stuk blauwer lijken!

Mocht je het Benefit Cheekathon palette ook willen, dan is het wellicht handig wat Douglasfilialen af te bellen en hem opzij te laten leggen.. Succes!

benefit cheekathon benefit cheekathonbenefit cheekathon

Over de volgende twee items kan ik wat korter zijn, want hier spreken de foto’s meer voor zich. Wat ik me niet eens gerealiseerd had is dat deze twee producten qua kleur echt heel erg op elkaar lijken en wat vind ik zo’n tint mooi! Het is een wat paarsige/mauve/bruin tint die heel volwassen en classy staat en heel goed aansluit bij mijn koele huidtoon.

Barry M gelly hi shine nail paint in Acai Smoothie is wat dikker dan ik gewend ben van veel nagellakjes, maar droogt redelijk vlot en dekt in twee laagjes. De Gerard Cosmetics color your smile lip gloss in Divalicious is een opvallend goedgepigmenteerde gloss die redelijk lang blijft zitten, niet al teveel plakt en in een handige verpakking komt. Niet alleen zit er een lichtje in verwerkt als je de dop opendraait, ook zit er op de zijkant van de verpakking een spiegeltje. De geur is wel wat zoet, maar gelukkig ruik je die alleen tijdens het aanbrengen en niet de hele tijd tijdens het dragen. Ik kocht deze twee items trouwens bij The Make Up Spot.

Mocht je mijn complete beauty wishlist nog eens willen bekijken, klik dan hier.

Wat staat er nog op jouw beauty wishlist wat je echt heel erg graag zou willen hebben?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Nynke
  Reply Nynke 31 maart 2016 at 21:12

  Ik heb vorig jaar in Londen zo’n blush palette van Benefit gekocht, zo mooi!
  Snap helemaal dat je er blij mee bent :)

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 29 maart 2016 at 09:27

  Wauw, dat palette van Benefit is echt om verliefd op te worden

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 27 maart 2016 at 00:19

  gorgeous lipkleur ook :D

 • Avatar van Evelien - http://www.ohfashion.nl
  Reply Evelien - http://www.ohfashion.nl 26 maart 2016 at 22:42

  Whieeee, wat een heerlijk gevoel moet het zijn om Cheekathon van je wishlist af te kunnen halen zeg! Die kleurtjes, vooral Dandelion, love them! ♥

 • Avatar van YuStSoMe
  Reply YuStSoMe 26 maart 2016 at 18:04

  Oooooh dit is een mooie buit! De kleuren zijn ook wel iets voor moi!
  Die palette is een waar kunstwerkje! Veel plezier er mee!

 • Avatar van tantetata
  Reply tantetata 26 maart 2016 at 13:47

  Ik vind het palette van benefit echt heel tof! Ik heb onlangs rockateur gekocht omdat deze al lange tijd op mijn wensenlijstje stond en ik ben er erg blij mee!

 • Avatar van Jana
  Reply Jana 26 maart 2016 at 13:00

  Prachtig palette van Benefit!

 • Avatar van marjolean
  Reply marjolean 26 maart 2016 at 12:51

  Dat palette is super pretty!

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 26 maart 2016 at 12:48

  cheeckathon is zoooo mooi! En dat nagellak kleurtje is ook zo leuk :D echt prachtig! Fijne Paasdagen!

 • Avatar van PinkFairy
  Reply PinkFairy 26 maart 2016 at 12:15

  Ik hou van dit soort mauve tinten, prachtig! En die Benefit palette… Echt wauw! Staat al een tijdje op mijn wishlist :)

 • Avatar van Natascha
  Reply Natascha 26 maart 2016 at 12:08

  Wat gaaf dat je het Benefit Cheekathon palette.hebt weten te bemachtigen, ik vind hem heel mooi! Op mijn wishlist stond een highlighter van Gerard Cosmetics, en die heb ik mezelf laatst ook maar eens cadeau gedaan ;)

 • Avatar van Lindsey Beljaars
  Reply Lindsey Beljaars 26 maart 2016 at 11:10

  Wat leuk, zo’n update! Ik vind het Cheekathon Palette van Benefit echt heel tof!

 • Avatar van twinkelbella
  Reply twinkelbella 26 maart 2016 at 10:46

  Ah je hebt het palette nog kunnen bemachtigen. Gaaf palette is het he, ik ben er echt zo blij mee ook :)

 • Avatar van BEAUZ
  Reply BEAUZ 26 maart 2016 at 10:40

  Eigenlijk word ik altijd heel hebberig door Benefit, in eerste instantie door hun prachtige verpakkingen maar ben er inmiddels ook achter gekomen dat het ook nog eens een heel fijn merk is.

 • Avatar van Beauty Treasures
  Reply Beauty Treasures 26 maart 2016 at 09:41

  Mooie aankopen! Die Gerard Cosmetics blijft mij intrigeren. Ik zie er zoveel goeds en moois over voorbij komen!

 • Avatar van Karen
  Reply Karen 26 maart 2016 at 09:04

  Heel veel liefde voor Benefit! En ik wilde nog tegen je zeggen dat ik die kleur op je nagels zo mooi vond. Weet ik meteen welke dat was. Ook echt een Kaat kleur :) X

 • Avatar van Iris
  Reply Iris 26 maart 2016 at 08:55

  Wauw, dat Benefit palette is prachtig! Super toffe aankoop!

 • Avatar van Varenka W
  Reply Varenka W 26 maart 2016 at 08:48

  Mooi palette zeg wauw.
  Veel plezier ermee en hele fijne Paasdagen hoor, voor jouw en je gezin!
  X

 • Avatar van femkedj
  Reply femkedj 26 maart 2016 at 07:38

  Fijn he om zo je beauty wishlist te updaten! Ik heb gisteren toevallig ook zo’n artikel in elkaar gezet met een update.. Van mijn wishlist aan het begin van dit jaar, met 10 items.. Heb ik er nu nog maar 4 over haha, ik vind dat ik dat goed heb gedaan ;-)! Ik vind het Benefit Cheekathon palette echt heel erg mooi!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 26 maart 2016 at 08:06

   Haha, heel erg goed! Ik kijk alvast uit naar jouw update <3

 • Avatar van Marije
  Reply Marije 26 maart 2016 at 06:55

  Wat een mooie dingen!

  De lipgloss staat je geweldig! Gave kleur.
  En love het pallet.

  Maak er een mooie zaterdag van!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 26 maart 2016 at 06:52

  Prachtige aankopen!
  Zulke mooie kleuren…..

  Xoxo

 • Avatar van Yvonne
  Reply Yvonne 26 maart 2016 at 06:49

  Wat mooie zeg die palette van Benefit, die zou ik ook wel willen hebben. Fijne paasdagen!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.