Beauty

Mijn beauty wishlist | Update aankoopjes ♥

26 maart 2016

benefit cheekathon 1 - Mijn beauty wishlist | Update aankoopjes ♥
Onlangs deelde ik in een artikel mijn huidige beauty wishlist en sinds die tijd heb ik een paar items aangeschaft die ik dus weg kan strepen. Heerlijk! Ik wil je vandaag mijn aankoopjes laten zien met mini-reviews met informatie, foto’s en een look hiermee. Gelukkig geen miskopen gedaan, dus ik moet elke keer zo heerlijk grijnzen als ik naar m’n nagels kijk of me op kan maken met m’n nieuwste aanwinsten ^^

benefit cheekathon 2 - Mijn beauty wishlist | Update aankoopjes ♥benefit cheekathon 3 - Mijn beauty wishlist | Update aankoopjes ♥benefit cheekathon 4 - Mijn beauty wishlist | Update aankoopjes ♥
Laat ik beginnen met het Benefit Cheekathon palette. Voor de prijs van nog geen twee losse blushes/bronzers krijg je in dit palette maar liefst vijf fullsize blushes en bronzers en een kwast. Maar het was nogal een zoektocht om er eentje te te kunnen bemachtigen want ze vlogen de winkels uit en online was hij ook al uitverkocht.. Ik loop weer eens in de stad langs de Douglas, ik spiek (weer!) even snel naar binnen en… daar staat het palette ineens! Gelijk afgerekend en eenmaal thuis kon ik niet wachten ermee aan de slag te gaan. Het palette zelf is erg mooi vormgegeven, is van stevig karton en sluit met een magneetsluiting, de kwast is lekker zacht en de kleuren zijn prachtig. Mooi gepigmenteerd en goed op te bouwen waardoor je er met een lichte huid ook goed mee uit de voeten kan.

Dandelion (7g) wordt door Benefit omschreven als een brightening face powder, maar als je een lichte huid hebt kan je hem ook als blush gebruiken. Het is een heel lichtroze kleur met een mooie glans.
Hoola (8g) is een compleet matte bronzer in een medium tint zonder al teveel roodpigmenten waardoor je hem als iemand met een lichtere en koelere ondertoon ook goed kan gebruiken.
Rockateur (5g) is een soort bronzer en blush in één kleurtje. Ergens wat bruins en ergens een roségouden glansje. Heel mooi en zeker iets wat ik nog niet eerder heb gehad! De glans is wel een overspray trouwens, daarna blijft een satijnen finish over.
Dallas (9g) kan je gebruiken voor een glow over je gehele gezicht en geeft echt die sunkissed tint en glans.
CORALista (8g) is een koraalroze tint met veel perzikkleur in zich en de meest glanzende kleur in dit palette. Deze kleur staat lekker fris en laat mijn blauwgrijze ogen gelijk een stuk blauwer lijken!

Mocht je het Benefit Cheekathon palette ook willen, dan is het wellicht handig wat Douglasfilialen af te bellen en hem opzij te laten leggen.. Succes!

benefit cheekathon 5 - Mijn beauty wishlist | Update aankoopjes ♥benefit cheekathon 6 - Mijn beauty wishlist | Update aankoopjes ♥benefit cheekathon 7 - Mijn beauty wishlist | Update aankoopjes ♥

Over de volgende twee items kan ik wat korter zijn, want hier spreken de foto’s meer voor zich. Wat ik me niet eens gerealiseerd had is dat deze twee producten qua kleur echt heel erg op elkaar lijken en wat vind ik zo’n tint mooi! Het is een wat paarsige/mauve/bruin tint die heel volwassen en classy staat en heel goed aansluit bij mijn koele huidtoon.

Barry M gelly hi shine nail paint in Acai Smoothie is wat dikker dan ik gewend ben van veel nagellakjes, maar droogt redelijk vlot en dekt in twee laagjes. De Gerard Cosmetics color your smile lip gloss in Divalicious is een opvallend goedgepigmenteerde gloss die redelijk lang blijft zitten, niet al teveel plakt en in een handige verpakking komt. Niet alleen zit er een lichtje in verwerkt als je de dop opendraait, ook zit er op de zijkant van de verpakking een spiegeltje. De geur is wel wat zoet, maar gelukkig ruik je die alleen tijdens het aanbrengen en niet de hele tijd tijdens het dragen. Ik kocht deze twee items trouwens bij The Make Up Spot.

Mocht je mijn complete beauty wishlist nog eens willen bekijken, klik dan hier.

Wat staat er nog op jouw beauty wishlist wat je echt heel erg graag zou willen hebben?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Nynke
  Reply Nynke 31 maart 2016 at 21:12

  Ik heb vorig jaar in Londen zo’n blush palette van Benefit gekocht, zo mooi!
  Snap helemaal dat je er blij mee bent :)

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 29 maart 2016 at 09:27

  Wauw, dat palette van Benefit is echt om verliefd op te worden

1 2

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

More in Beauty
gezichtsmasker tips
Hoe haal je het meeste uit je gezichtsmasker?

Ik ben een groot fan van maskers en met mijn drogere huid vooral van de crèmemaskers. Een heel groot voordeel...

Close