Mama & Kind

Bol.com event & fotoshoot

8 maart 2016

mamablog
Een tijdje geleden kreeg ik de uitnodiging binnen voor een perspresentatie van bol.com waarbij ook een mini stylingsessie en fotoshoot met je kindje(s) zou worden geregeld. Hoe leuk is dat?! Niet alleen hoorden we die dag over erg veel leuke nieuwtjes vanuit één van mijn favoriete webwinkels, ook kregen we tips en tricks van een styliste, waren er lekkere hapjes en drankjes, een heus professioneel knutselteam om de kindjes tussendoor te vermaken èn gingen we naar huis met een fijne goodiebag en een leuke fotoshoot achter de rug. Ik wil je vandaag wat leuke bol.com nieuwtjes vertellen, het resultaat van de shoot laten zien èn mag iemand blij maken met shoptegoed voor deze webwinkel.

mamablog mamablog mamablog
Laat ik maar gelijk met het bol.com nieuwtje beginnen! Want alhoewel ze al een hele afdeling ‘hardwarde’ producten zoals kinderwagens en dergelijke en speelgoed voor kinderen hadden, is er nu ook een hele afdeling met kinder- en zwangerschapskleding aan toegevoegd met meer dan 80 merken. Voor je kindje(s) kan je terecht van maatje 38 tot en met 176 en voor de zwangerschapskleding in de reguliere maten. Ik hoop stiekem voor de curvy zwangeren onder ons dat er ook nog echt plussize zwangerschapsmode aan toegevoegd zal gaan worden..

Niet alleen is er nu de kinder- en zwangerschapskleding, ook zijn er handige maattabellen, praktische informatie, advies en tips, stylingtips en trendpagina’s te vinden waardoor het meer biedt dan alleen kleding en het meer een platform geworden is. Leuk!

mamablog

Na een welkomstwoord door de PR manager van bol.com was het tijd voor een presentatie door kinderstyliste en blogger Frederieke Wieberdink over de trends van 2016 op het gebied van kinder- en zwangerschapskleding. We hadden vooraf de kledingmaat van Shae door moeten geven dus toen het tijd voor de shoot was was ik wel erg benieuwd. De superleuke denim-overall die meegenomen was was echter twee maten te klein waardoor er overgegaan werd naar plan B; een zomerse denim met sterretjesprint en een geel shirtje met ananasprint, beide van Noppies. Hierna was het tijd voor de foto’s. Zijn ze niet geweldig geworden? ♥ Oh, en die foto’s met Paul (mijn man) en Shae samen vind ik ook zo ontzettend lief, leuk dat hij erbij kon zijn!

mamablog mamablog mamablog mamablog

Styling: Frederieke Wieberdink / Fotografie hele artikel: Alina Krasieva / Locate: De Kleine Parade Amsterdam

Na nog een beetje nagepraat te hebben was het voor Shae, die pas net twee jaar is geworden, toch echt tijd om in de auto op weg naar huis te gaan waardoor ik helaas de make-up tips voor zwangeren van Xelly gemist heb maar met de lange autoritten, al het knutselen en de fotoshoot was het voor Shae al een flink lange dag. Ze was eenmaal in de auto dan ook supersnel vertrokken.

mamablog

Na afloop van het event kregen we een leuk shirtje en een bol.com bon mee naar huis waarmee we bovenstaande items besteld hebben. Leuk wat kleurrijke items voor de lente. Zo bij elkaar geen gezicht eigenlijk, maar los gecombineerd met goede basics en denim erg leuk denk ik zo ^^

Blue Seven shirtjes / Tumble ’n Dry broekje / Babyface rokje

mamablog mamablog mamablog

Win €50,- bol.com shoptegoed!
Ben je toe aan wat nieuwe kleding voor jezelf of één van je kindjes? Je eerste zwangerschapsbroek nodig? Wat leuks uitzoeken voor je pasgeboren kleintje? Ik mag een fijne bol.com bon ter waarde van €50,- verloten. Hoe maak je kans? Laat een reactie achter onder dit artikel waar jij het shoptegoed aan uit zou geven en je maakt al kans.

Natuurlijk zou ik het ook leuk vinden als je mij gaat volgen op Facebook en daar het berichtje van deze winactie liked en/of shared. Hiermee krijg je een extra kans om te winnen :) Meedoen met deze winactie kan tot en met 15 maart 2016, 23.59 uur. De winnaar krijgt na afloop persoonlijk bericht.

Zou je het trouwens leuk vinden om vaker wat ‘achter de schermen’ dingen te zien van de site?

Good luck & enjoy your day!

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Charlotte Lutterman
  Reply Charlotte Lutterman 15 maart 2016 at 22:27

  Wat leuk zeg! Ik zou het shoptegoed willen gebruiken voor wat huishoudelijke artikelen. Ik hoop zeer binnenkort op mezelf te gaan wonen en er staan nog een aantal artikelen op mijn verlanglijstje!☺️

 • Avatar van Ling Choi
  Reply Ling Choi 15 maart 2016 at 22:04

  Daar winkel ik graag. Ik zou het shoptegoed gebruiken om een nieuwe stoomreiniger te kopen. Dan kan ik alvast met het voorjaarsschoonmaak beginnen, hihi! Ik hoop op een beetje geluk!

 • Avatar van Alieke
  Reply Alieke 15 maart 2016 at 22:01

  Oh my gosh! €50,- shop tegoed winnen? Ik weet meteen wat ik zou kopen. Ik zou een Phillips Lumea electrische onthaarder kopen. Ik spaar er al een tijd voor. Dan zou ik eindelijk van die nare zwarte gezichtsbeharing af kunnen komen die ik door het PCOS heb zonder dat ik hoef te scheren. Geen geirriteerde huid meer door het scheren, of stoppels. Dat zou wel echt geweldig zijn.

 • Avatar van Kim
  Reply Kim 15 maart 2016 at 21:49

  Wat een lieve foto’s! :) Als ik voor € 50,- wat uit zou mogen kiezen op bol.com, zou ik ook echt voor (zomer)kleding voor m’n dochtertje gaan. De kleding die jij hebt uitgezocht vind ik ook heel erg leuk! :D

 • Avatar van marisca
  Reply marisca 15 maart 2016 at 21:23

  Wat een leuke foto’s! Ik heb een hele mooie waterkoker met LED lichtjes gezien waar ik helemaal verliefd op ben en mezelf graag cadeau zou doen. ????????

 • Avatar van Theresia
  Reply Theresia 15 maart 2016 at 21:04

  Ik koop graag op Bol.com vanwege de snelle levering en de goede prijzen. Ik zou een mooi boek en een accessoire voor in huis kopen.

 • Avatar van iriskouwen
  Reply iriskouwen 15 maart 2016 at 20:50

  Mijn (eerste) nichtje Anna is onlangs drie maanden oud geworden en voor haar zou ik wat leuks kopen bij bol.com. Ik denk dat ik een echte verwentante voor haar ben :)

 • Avatar van Danny
  Reply Danny 15 maart 2016 at 20:38

  Wat een schattige foto’s en leuke prijs om te winnen. Ik zou een paar boeken kopen en nog wat beauty producten want dat verkopen ze tenslotte ook bij Bol.com

 • Avatar van Mariëlle Vissers-van Hulst
  Reply Mariëlle Vissers-van Hulst 15 maart 2016 at 20:23

  Wat een leuk artikel en wat een geweldige foto’s. Een mooi meisje hebben jullie!
  Ik doe graag mee aan de wedstrijd. Als ik win, geef ik het uit aan een lockmachine om zelf kleertjes te maken voor onze tweeling van 2,5. En de creaties mag je natuurlijk delen op je blog (als ze lukken) ;-)

 • Avatar van Viola
  Reply Viola 15 maart 2016 at 19:57

  Wat een leuke shirtjes van blue seven! Ik ken het merk niet, dat is al bijzonder want ik speur bijna dagelijks naar leuke kinderkleding. Die shirtjes zou ik kopen voor mijn dochter van Jasmijn.
  Vind het een superleuk artikel en je hebt een prachtige dochter!

 • Avatar van Selina ten Kate-Calor
  Reply Selina ten Kate-Calor 15 maart 2016 at 19:54

  Wat is Shae toch een knapperd! Ik zou het uitgeven aan kleertjes voor Olivia! Ze kan het goed gebruiken. Ik vind die achter de schermen info heel leuk!

 • Avatar van Cynthia
  Reply Cynthia 15 maart 2016 at 19:40

  Ik zou het uitgeven aan nieuwe kleertjes voor mijn dochtertje, ze is 13 weken en begint nu al uit maatje 62 te groeien, dus kan nog wat nieuwe pyjama’s en rompertjes gebruiken int volgende maatje. Duimen maar!

 • Avatar van Patricia
  Reply Patricia 15 maart 2016 at 19:27

  Onze jongste spruit groeit bijna zijn grote broer voorbij, dus de kledingkast raakt een beetje leeg.
  Een paar nieuwe items zouden zeer welkom zijn!

 • Avatar van Kriwil Talens
  Reply Kriwil Talens 15 maart 2016 at 19:22

  Met drie kleine monstertjes (lees: kindjes) thuis, zijn alle shoptegoeden hartelijk welkom! Ik zou een zomerjas voor mijn derde graag willen kopen. Die heeft te vaak oude spullen van zijn grote zus en broer gekregen. Duimen.

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 15 maart 2016 at 19:17

  Wat een beeldschone dochter!
  En we hebben net gehoord dat “ons” huis kopen door kan gaan dus ik zou het tegoed uitgeven aan leuke decoraties.

 • Avatar van Monique van Zutphen
  Reply Monique van Zutphen 15 maart 2016 at 19:15

  Aan cadeautjes voor mijn neefje en nichtjes. Dan kan ik een keer wat meer uitgeven zonder dat ik de rest van de maand op een houtje moet bijten!!

 • Avatar van Evelien De Vos
  Reply Evelien De Vos 15 maart 2016 at 19:13

  Ik heb nog geen kindjes dus ik zou gaan voor een mooi kettinkje van Ti Sento Milano voor mezelf. Als ik een dochter krijg mag ze het ook dragen. Hopelijk heeft ze net als ik vroeger en Shae nu veel blonde krulletjes. :-)

 • Avatar van Michelle Kaiser
  Reply Michelle Kaiser 15 maart 2016 at 13:51

  Wat is Shae knap zeg. Ik ben zo jaloers op die prachtige bos haar. Oh ja en op dat schattige outfitje heb ik ook niets op aan te merken. Alleen nu ben ik natuurlijk mega fan van Bol.com, maar ik ben al 25 jaar vrijgezel (oh ja ik ben 25 jaar) en ik ben dus ook niet zwanger of wat dan ook in de liefdessferen. Leuk. Kan ik nu gewoon meedoen? Ik wil namelijk heel graag op de luxe afdeling shoppen van Bol.com en dit zou een mooie kans zijn. Dus ja dat zou ik ermee doen.

 • Avatar van instabeautylovers
  Reply instabeautylovers 14 maart 2016 at 20:46

  Aan leuke kleertjes voor de kleine ! Wat een super fotos trouwens heel leuk

 • Avatar van Cheryl
  Reply Cheryl 14 maart 2016 at 18:31

  aan leuke spulletjes voor mijn nichtje

 • Avatar van Joke Pronk
  Reply Joke Pronk 14 maart 2016 at 17:41

  Ik zou er een paasoutfit voor onze kleindochter voor kopen, ze is gek op jurkjes met kantjes en strikjes (happy me) en ik kan het natuurlijk niet laten Deze bojvoorbeeld https://www.bol.com/nl/p/le-chic-meisjes-a-lijn-jurk-soft-pink-maat-74/9200000050815777/#product_title

 • Avatar van Janny
  Reply Janny 14 maart 2016 at 13:26

  Zwangerschapskleding voor de komende maanden! Begin uit mn eigen broeken te groeien. dus wat leuke zomer/lentekleding zou zeer welkom zijn :)
  Alles geliked/gedeeld natuurlijk. Dit is een gave actie!

 • Avatar van Joy Lap
  Reply Joy Lap 14 maart 2016 at 09:58

  Oh graag voor mijn dochtertje haar verjaardag een leuke outfit scoren :D

 • Avatar van Laura
  Reply Laura 14 maart 2016 at 05:30

  Vaker een kijkje achter de schermen maakt de website nog persoonlijker, wat ik leuk vind om te lezen!

  Ik zou heel graag de Bol.com bon willen winnen om een mooi keukenmes uit te zoeken!

 • Avatar van Sabrina
  Reply Sabrina 13 maart 2016 at 21:23

  Och wat is Shae toch fotogeniek! Ik denk dat ik wat boeken zou kopen. Of een mooi dekbedovertrek. Of ik laat mijn zoon van 16 wat kleren bestellen, want dat kan moeders natuurlijk niet meer ;)

 • Avatar van Nancy
  Reply Nancy 13 maart 2016 at 21:20

  Ik zou mijn lieve zoontje er heerlijk mee verwennen.

 • Avatar van Els Wanders
  Reply Els Wanders 13 maart 2016 at 20:49

  Ik shop regelmatig bij bol.com, heb daar op mijn verlanglijstje nog kleertjes voor mijn dochtertje staan. Ook Hubelino staat nog op mijn verlanglijstje en daar zou de 50 euro shoptegoed een mooie bijdrage voor kunnen zijn.

 • Avatar van Hanane Rebha
  Reply Hanane Rebha 13 maart 2016 at 20:48

  Ik wil er babyspeelgoed mee kopen voor mijn neefje wat nog geboren moet worden.

 • Avatar van Mientje L
  Reply Mientje L 13 maart 2016 at 20:27

  Aan kleding voor mijn bonusdochter!

 • Avatar van Kirsten
  Reply Kirsten 13 maart 2016 at 16:41

  Genoeg op bol.com te bestellen haha! Ik zou zelf kleren ervan kopen :)

 • Avatar van Tineke
  Reply Tineke 13 maart 2016 at 13:03

  Ik doe zeker mee! Van dit shoptegoed zou ik een leuk vestje willen kopen voor onze baby:
  https://www.bol.com/nl/p/noppies-jongens-vest-navy-maat-68/9200000053028387/?s2a

 • Avatar van Marian Zw.
  Reply Marian Zw. 13 maart 2016 at 12:37

  Wow ik bestel echt al veel bij Bol.com maar kinderkelding eigenlijk nog nooit. En dit zoet er echt wel heel erg leuk uit. Ik maak graag kans, met een aantal kindjes die heel hard groeien is dit altijd heel erg welkom

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 13 maart 2016 at 10:23

  Ik heb heel saai nieuwe pannen nodig, anders kan ik op nationale pannenkoekendag as vrijdag niet zelf pannenkoeken bakken

 • Avatar van Laura K.
  Reply Laura K. 13 maart 2016 at 09:16

  Heel leuk om even ‘achter de schermen’ mee te kunnen kijken!
  Ik maak graag kans op de bon zodat ik mijn lieve baby van 8 weken oud eens flink kan verwennen :)!

 • Avatar van monportdattache
  Reply monportdattache 12 maart 2016 at 21:50

  Wat leuk! Ik zou het uitgeven aan decoratie voor mijn nieuwe kamer! :)

 • Avatar van Silke P.
  Reply Silke P. 12 maart 2016 at 14:13

  Wat een prachtige kwaliteit foto’s! Ik zou de Bol.com kaart besteden aan een stapeltje mooie kinderboeken, zoals deze van Thea Beckman: https://www.bol.com/nl/p/kinderen-van-moeder-aarde/1001004004484845/

  Ik heb ook op Facebook geliked!

 • Avatar van Dientjuh Jansen
  Reply Dientjuh Jansen 12 maart 2016 at 08:34

  wauw wat een geweldige winactie van Curvacious.nl ! Ik doe heel graag mee en zou het 50 euro shoptegoed besteden aan jongens kleding ! Zou geweldig zijn heb 2 stoere jongens en ze hebben echt super stoere jongens kleding bij Bol.com .

 • Avatar van Kirsten
  Reply Kirsten 12 maart 2016 at 08:29

  Een passende jeans staat op mijn wenslijstje als nummer 1,
  Want daarvan heb ik er momenteel dus geen.
  Mijn bolle buik steekt nu enorm naar voren,
  En die blote look kan mij niet bekoren…
  Het lijkt me fantastisch als ik goed in mijn kleding pas,
  En bv niet meer over straat hoef met een open jas.
  Dus ik zou gaan voor wat zwangerschaps kledij!
  Fingers crossed dat deze mooie prijs is voor mij ;-)

 • Avatar van anica aarts
  Reply anica aarts 11 maart 2016 at 17:53

  oh ik zal heel graag een nieuw setje willen halen voor mijn nog ongeboren baby,
  ik ben nu afhankelijk van gifte van andere

 • Avatar van eline
  Reply eline 11 maart 2016 at 16:36

  Ik zou er een leuk sportsetje van halen om mezelf te motiveren om te gaan sporten hihi ga in augustus trouwen dus wil wel een mooi en gezond figuurtje in me jurk hebben natuurlijk! en verder zou ik er een leuk gezelschap spel van halen, want niets gaat boven een ouderwets spellenavondje! en laat bol.com nou net de leukste gezelschapspellen hebben!:)

 • Avatar van petra
  Reply petra 11 maart 2016 at 11:16

  ik ga binnenkort verhuizen dus ik zou nieuwe keukenspulletjes kopen

 • Avatar van Johanna
  Reply Johanna 11 maart 2016 at 10:04

  Lijkt me erg leuk om voor mijn dochtertje van 7 maanden helemaal los te gaan! De meeste kleertjes die ze nu draagt zijn of gekregen, of bij de kringloop gekocht. Vind het allemaal zo duur, voor dat ze het maar een maandje of twee kan dragen. Dus lijkt het me erg leuk om één keer uit de ban te springen en direct maar een shirtje van 40 euro te kopen ;-)

 • Avatar van marieke
  Reply marieke 11 maart 2016 at 08:42

  Da’s wel een lastige vraag. Ik spáár Bol.com bonnen, maar omdat mijn schoonzusje zwanger is en vast nog wel het een en ander kan gebruiken, zou ik de bon (denk ik) aan haar geven.

 • Avatar van Aniek
  Reply Aniek 11 maart 2016 at 07:14

  Een leuk boekenpakketje

 • Avatar van Lies
  Reply Lies 10 maart 2016 at 22:53

  Wat een schattige foto`s!
  :-) ik zou de bon aan mijn beste vriendin geven die haar eerste kleine verwacht en die daarom best wat extra`s kan gebruiken!

 • Avatar van Marianne
  Reply Marianne 10 maart 2016 at 22:52

  Ik wou eigenlijk voornemen om met de bon, is kleding voor mezelf te kopen. Meestal kom ik naar het shoppen met kleding voor mijn kinderen thuis.
  Maar mijn dochter boft, want volwassen kleding heeft Bol niet. Mijn dochter mag los. En laat zich dat geen 2 keer zeggen!

 • Avatar van SophiaG
  Reply SophiaG 10 maart 2016 at 22:39

  Ik zou het tegoed uitgeven aan kleding voor mijn kleine meid

 • Avatar van Jose M
  Reply Jose M 10 maart 2016 at 21:39

  Ik zou gaan voor:

  – WE FASHION Jongens Jogg Denim – Grey Denim – Maat 134
  € 34,99

  – Blauwe jongens tshirt lckr – Maat 134/140
  € 19,95

  Mooie, stoere kleren voor onze oudste zoon van 7! :-D

 • Avatar van IlonadL
  Reply IlonadL 10 maart 2016 at 16:49

  Mijn dochter wil héél graag een maxi-jurk voor komende zomer. Op bol.com heb ik een paar mooie gespot, dus daar zou het tegoed zeker bij van pas komen!

 • Avatar van olja rodel
  Reply olja rodel 10 maart 2016 at 16:42

  ik zou als eerste een knuffel halen voor mijn dochtertje en mascara voor mezelf.

 • Avatar van J. G. K.
  Reply J. G. K. 10 maart 2016 at 16:40

  Ik wil al een tijdje het boek Before They Pass Away van Jimmy Nelson, maar het ligt net boven mijn budget. Maar, met het shop tegoed zou ik hem wel kunnen kopen!

 • Avatar van b te boekhorst
  Reply b te boekhorst 10 maart 2016 at 16:36

  Ik zou een mooie joggingsbroek kopen. Lekker naar buiten met dit weer met de jongens!

 • Avatar van Marian
  Reply Marian 10 maart 2016 at 14:52

  Na heel wat strubbelingen ben ik eindelijk zwanger! Ik kan niet wachten met babykleertjes kopen, dit shoptegoed zal ook hier uiteraard aan besteed worden!

 • Avatar van Sien van Biessum
  Reply Sien van Biessum 10 maart 2016 at 12:20

  Iets heel moois voor mijn prachtige kleindochter Indira! ♥

 • Avatar van Josientje Gajadhar-Hillebrands
  Reply Josientje Gajadhar-Hillebrands 10 maart 2016 at 12:09

  leuke kleertjes,beetje Spaanse stijl voor mijn prinsesje!

 • Avatar van Monique Alys
  Reply Monique Alys 10 maart 2016 at 10:30

  Ik hou van Bol.com Je vind er echt bijna alles, en je bestelling is altijd snel in huis. Nog nooit problemen met ze gehad. En wat superleuk dat ze nu ook kinderkleding zijn gaan verkopen. Als ik deze bon zou winnen zou ik superblij zijn. Ik zou een mooie nieuwe zomergarderobe voor min dochter kopen!

 • Avatar van Melissa Van Stipdonk
  Reply Melissa Van Stipdonk 10 maart 2016 at 09:55

  Wat leuk. ik zou shoppen voor het pasgeboren dochtertje van een lieve vriendin en dat moet natuurlijk wel roze zijn. ik ben zelf gek op bol.com; bestel er echt vanalles; van boeken tot speelgoed tot cadeautjes tot verzorgingsartikelen. nu duimen. liefs melissa (melissamaas@hotmail.com)

 • Avatar van Iris
  Reply Iris 10 maart 2016 at 09:29

  Leuk artikel, en prachtige foto’s! Ik zou de cadeaubon uitgeven aan nieuwe broeken voor mijn peuter, die loopt nu echt met hoogwaterbroeken rond (kan echt niet meer, maarja, bijna nieuw seizoen)

 • Avatar van Ilsiee prins
  Reply Ilsiee prins 10 maart 2016 at 08:52

  Dat ziet er uit als een geslaagde dag, wat leuk zeg! :D & ik doe ook heel erg graag mee voor die fijne bon, mijn allerliefste vriendin is net sinds een paar maandjes zwanger dus zal helemaal super te zijn haar te verrassen met die bon.. BOL.com heeft ook echt ALLES he hahaha..
  Groetje ilsiee

 • Avatar van Michael noo
  Reply Michael noo 9 maart 2016 at 23:21

  Mijn vriendin is bijna 9 weken zwanger dus zou haar deze waardebon graag cadeau doen zodat we al kunnen starten met het aanschaffen van het een en ander

 • Avatar van Sanne
  Reply Sanne 9 maart 2016 at 23:12

  Ik zou het uitgeven aan mijn mooie neefje van 3 maanden !! Altijd leuk om tante te zijn en cadeautjes te geven. Genoeg keuze op bol.com

 • Avatar van Inge
  Reply Inge 9 maart 2016 at 21:02

  Met een Bol.com-bon wordt mijn zus echt in het zonnetje gezet
  en beleeft zij veel shoppret.
  Ik laat aan haar over wat ze hiervan uit gaat zoeken,
  maar ik vermoed dat het besteedt aan leuke (kinder)boeken!

 • Avatar van Kim
  Reply Kim 9 maart 2016 at 21:02

  Wat een geweldige foto’s! En ontzettend leuk dat bol.com ook kinderkleding gaat verkopen!
  Ik zou van de bon een outfit scoren voor mijn 2 jarige dochter. Haar opa en oma gaan dit voorjaar trouwen dus dan mag zij er als een echte prinses bij lopen in een mooie feestjurk op deze bijzondere dag :)

 • Avatar van Lin
  Reply Lin 9 maart 2016 at 20:50

  Wat een leuke event. En wat heb je toch een leuke kleertjes uitgezocht voor je prachtige dochter! En wat een te gekke actie van Bol.com. De winkel die inmiddels echt alles heeft! Ik zou met dit shoptegoed kraamcadeaus kopen voor twee goede vriendinnen van me die beide binnenkort moeten bevallen.En als er nog wat overblijft misschien een goed boek of leuke dvd voor mezelf.

  Groetjes Lin

 • Avatar van Elizabeth Coenen
  Reply Elizabeth Coenen 9 maart 2016 at 19:50

  Leuk zeg! Ik ga samenwonen, dus kan bij de bol.com dan nog wel wat leuke dingen scoren!

 • Avatar van Nathalie
  Reply Nathalie 9 maart 2016 at 19:32

  Toevallig van de week online zitten kijken, zag inderdaad de uitbreiding bijj Bol.com erg leuk deze aanvulling!
  Ik zou het shoptegoed besteden aan de kinderen, voor kinderkleding!

 • Avatar van Ditty Dirks
  Reply Ditty Dirks 9 maart 2016 at 19:25

  Ik zou heerlijk een paar boeken kopen. Nog lekker de laatse winterdagnen lezend doorbrengen

 • Avatar van Iris
  Reply Iris 9 maart 2016 at 18:41

  Wat een ontzettend leuke kleertjees :-) Ik zou zonder problemen die 50 euro uit kunnen geven aan kinder artikelen, maar ook een leuk boek of iets voor in het interieur voor mezelf hihi

 • Avatar van Yasmin
  Reply Yasmin 9 maart 2016 at 17:53

  Oe ja ik doe zeker mee! Ik zou denk ik kleren voor zowel Indy als Dion uitzoeken. Die twee hebben steeds tegelijk een groeistuip.

  Foto’s van achter de schermen zijn idd erg leuk. Je kleine meid doet het heel goed als fotomodel!

 • Avatar van Britt
  Reply Britt 9 maart 2016 at 16:52

  Oh wat een schattige kleertjes heb je ervan gekocht! Ik heb geen kinderen dus daar zou ik de bon niet aan besteden, maar ik denk (weet eigenlijk bijna zeker) dat ik er een aantal heerlijke boeken van zal kopen zodat ik weer een heel aantal lekker gevulde avondjes heb.

  • Avatar van Britt
   Reply Britt 9 maart 2016 at 17:39

   Ik heb trouwens jou en het bericht ook geliked op Facebook! (Britt van Ommeren)

  • Avatar van Tara
   Reply Tara 9 maart 2016 at 17:42

   Ooh, hier ga ik sowieso een aantal leuke films van bestellen dan. Als ik nog wat overhoud dan hoogstwaarschijnlijk óf cadeautjes en anders leuke dingetjes voor mijn hond. Ik heb geliked op Facebook, daar kun je me vinden onder de naam Tara van Ommeren

   X

 • Avatar van Elsbeth Johanne
  Reply Elsbeth Johanne 9 maart 2016 at 16:37

  Cadeautje voor pasgeboren kindje van vriendinnetje van me!

 • Avatar van Tamara Stoc
  Reply Tamara Stoc 9 maart 2016 at 16:15

  wat leuk dat je naar de fotoshoot mocht! Bol.com is een hele fijne online winkel. Ik zou mijn nichtje heel blij maken met een LEGO Paashaas met Wortel aangezien ze dol is op lego. En voor haar broer The Good Dinosaur Interactive Arlo met Spot. Ben ik meteen hun favoriete tante ;-)

 • Avatar van Gé Geurtsen
  Reply Gé Geurtsen 9 maart 2016 at 16:01

  Nieuwe wekker, want mijn huidige kan alleen nog maar hard piepen en ik wil weer een vrolijk radiomuziekje als ik wakker word.

 • Avatar van geke uffels
  Reply geke uffels 9 maart 2016 at 15:39

  kinder kleding

 • Avatar van Anouk
  Reply Anouk 9 maart 2016 at 15:03

  Hi Desirée,

  Ik zou gaan voor de grote teddybeer, pluche, knuffel, knuffelbeer – 100cm.
  Mijn nichtje Liv van vier is echt obsessed met pluche knuffels. Ze geeft ze allemaal namen en moet ze voor het slapen gaan allemaal welterusten wensen. Isa, Cake en To worden standaard meegenomen als ze op bezoek komt. Ik ben benieuwd welk karakter ze deze beer zou geven. Ze zou er denk ik heel erg verrast door zijn.

 • Avatar van suzala77
  Reply suzala77 9 maart 2016 at 14:33

  Mijn kids kunnen heel goed wat nieuwe kleding gebruiken, want ze groeien zo snel overal uit

 • Avatar van cobi
  Reply cobi 9 maart 2016 at 13:39

  Iets leuks voor de kids denk ik ze mogen dan zelf wat uitzoeken ;-)

 • Avatar van Anja Laemers
  Reply Anja Laemers 9 maart 2016 at 13:22

  WOW! Wat een leuke meid en zo te zien had ze het naar haar zin tijdens deze dag. Tja, moeilijk kiezen als je maar liefst 50 euro mag besteden… Denk dat ik voor iedereen in huis een kleinigheid aan zou schaffen: dus voor zoon- en dochterlief, een kleinigheid voor mijn man en misschien mezelf. Zo heeft iedereen er wat aan.

 • Avatar van Maartje
  Reply Maartje 9 maart 2016 at 13:01

  Leuk!!! Ik koop regelmatig bij bol.com, heb er oa het kraamcadeau voor mijn nichtje gekocht die in januari dit jaar geboren is! De bon zou ik aan de jonge ouders geven :)) . Zodat ze fijn zelf wat uit kunnen zoeken! Ik ga duimen!

 • Avatar van Anouk
  Reply Anouk 9 maart 2016 at 11:13

  Voor mijn beide kinderen. Mijn dochtertje 5mnd. heeft nog nooit nieuwe kleding aan gehad. Wordt wel eens tijd dacht ik zo. Ook mijn zoontje heeft nog wel behoorlijk wat nieuwe kleding nodig.

 • Avatar van Yvonne
  Reply Yvonne 9 maart 2016 at 10:38

  Ik denk dat ik zou gaan voor leuke voorleesboeken voor kleintjes!

 • Avatar van Annie de Waal
  Reply Annie de Waal 9 maart 2016 at 10:19

  Heel erg leuk, ik doe graag mee !!!, ik zou kleding kopen voor mijn dochtertje Sam.

 • Avatar van Anna Wienen
  Reply Anna Wienen 9 maart 2016 at 09:59

  Ik zou inderdaad voor een leuke outfit voor mijn dochter kijken…

 • Avatar van Marloes
  Reply Marloes 9 maart 2016 at 08:18

  Ik zou het shoptegoed besteden aan kleding voor mijn dochter die momenteel in een ongelooflijke groeispurt lijkt te zitten.

 • Avatar van Mol Nina
  Reply Mol Nina 9 maart 2016 at 06:15

  Ik doe heel graag mee! Maar ik zou de bon cadeau doe aan mijn dochter die het wat minder heeft dan ik ;-)

 • Avatar van Anita Hubert
  Reply Anita Hubert 9 maart 2016 at 01:17

  Mooie actie! En hoewel ik begrijp dat deze actie bedoeld is ter promotie van baby- en kinderartikelen, denk ik bij bol.com toch vooral aan de enorme collectie boeken die daar gepresenteerd wordt. En ik heb nog wel wat boeken (informatief; gezondheid) op mijn wensenlijst staan.

 • Avatar van Fleur Veldkamp
  Reply Fleur Veldkamp 9 maart 2016 at 00:54

  Wat een leuke winactie! Bij de bol.com is altijd wel wat te vinden voor iedereen.
  Ik zou het tegoed uitgeven aan de boeken over 100% suikervrij leven. Niet omdat ik dit dieet volg, maar voor mijn werk wel mensen daarover moet adviseren. Maar ik twijfel of ik niet een goede koekenpan zou kopen, zodat ik mss weer pannenkoeken kan bakken voor mijn meiden. Met onze nieuwe inductieplaat is dan namelijk nog niet gelukt

 • Avatar van Jan
  Reply Jan 9 maart 2016 at 00:23

  Leuke schoentjes voor mijn dochter

 • Avatar van Stephanie Werlotte
  Reply Stephanie Werlotte 8 maart 2016 at 23:13

  Ik doe niet mee met de winactie. Maar ik moet wel even kwijt dat je een superschattige en knappe meid hebt. En wat een leuke foto’s! Vooral die combinatie met de ananastrui en sterretjes jeans <3 ^^

 • Avatar van Suzanne Kors
  Reply Suzanne Kors 8 maart 2016 at 21:37

  Super leuk zo’n kijkje achter de schermen. Bol.com is natuurlijk een heerlijke site (net als deze) en heeft vooral een heel uitgebreide keuze qua spullen. Als ik zou mogen winnen dan zou ik iets voor mijn broer kopen. Hij heeft net zijn eigen huisje en kan nog wel wat spullen gebruiken. Dus dit zou een hele leuke verassing zijn!

 • Avatar van dirk1heidi
  Reply dirk1heidi 8 maart 2016 at 21:31

  Wat leuke foto’s zijn het meid.

 • Avatar van Eline | Simply Handwritten
  Reply Eline | Simply Handwritten 8 maart 2016 at 21:08

  Wat is Shae toch een plaatje! <3

 • Avatar van Anna
  Reply Anna 8 maart 2016 at 20:45

  Wat een mooie foto’s! Ik ben zwanger dus ik zou zwangerschapskleding en babykleding kopen van de Bol.com bon

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 8 maart 2016 at 20:41

  Wat een super leuke foto’s van Shae, ze is zo’n mooi meisje, echt een schatje. De foto’s van de fotoshoot zijn geweldig, net als de andere foto’s. Ik vind het heel erg leuk om een reportage achter de schermen te zien, dat is, wat mij betreft, zeker voor herhaling vatbaar. Wat een leuke actie is dit, ik doe graag mee en zou van alles uitzoeken voor het zoontje van mijn vriendin. Tiamo is 8 maanden en hij komt, samen met zijn moeder, bijna iedere woensdag hier. Hij kan zo ondeugend kijken, dan smelt ik echt <3 . Natuurlijk volg ik je en heb het artikel geliked enzo :-).

 • Avatar van Erika van koert
  Reply Erika van koert 8 maart 2016 at 19:22

  Wat een leuke actie ! Ik zou van het shoptegoed roze rolschaatsen voor mijn dochter kopen. Als mijn zoontje skeelers krijgt voor zijn afzwemmen kunnen ze samen de buurt onveilig maken 

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 8 maart 2016 at 18:30

  aaahw super leuke foto’s :D

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 8 maart 2016 at 18:26

  Onze kleine dame heeft nog niet zoveel zomer kleding. Dus zou super zijn als we dat kunnen gaan kopen met de cadeaubon!

 • Avatar van Sabrina
  Reply Sabrina 8 maart 2016 at 17:19

  Wat een leuke winactie, ik loot graag mee! Ik ben gek op lezen en dvd’s kijken dus dat shoptegoed is van harte welkom!

  Ik volgde je al via Facebook en heb daar je winactie bericht geliked en gedeeld.

  Groetjes,
  Sabrina

 • Avatar van Mandy Goede
  Reply Mandy Goede 8 maart 2016 at 17:15

  Kinderboeken…

 • Avatar van Esther
  Reply Esther 8 maart 2016 at 16:55

  Wat een prachtige dochter heb je! Erg mooie foto’s van haar!
  Ik zou het tegoed graag uitgeven aan zomershirts voor mijn zoon van 2 en mijn pasgeboren zoon. En dan vooral shirts van tumble ’n dry. Mijn favoriete merk!

 • Avatar van Marijke
  Reply Marijke 8 maart 2016 at 16:37

  Ik kan wel wat voorjaarskleding gebruiken!

 • Avatar van Mieke
  Reply Mieke 8 maart 2016 at 16:19

  Wat een leuke foto’s en wat een schatje is je dochter!

  Ik zou de bon gebruiken om babykleertjes te kopen. Mijn bestie heeft een zoontje van 4 en is nu zwanger van een meisje. Ze zal dus zeker wat roze spulletjes kunnen gebruiken. Dit wordt dan mijn eerste cadeautje als kersverse meter :-)

 • Avatar van Lisa
  Reply Lisa 8 maart 2016 at 16:11

  Ik zou dit shoptegoed gebruiken om mijn blond amsterdam collectie wat uit te breiden!

 • Avatar van Heidie
  Reply Heidie 8 maart 2016 at 16:00

  Dat klinkt als een echt leuk dagje uit, Bol.com, wat kun je er tegenwoordig niet krijgen ???? ze zijn zo gegroeid de laatste tijd. Dat shirt met de ananas is echt SUPERTOF ???? de denimbroek met sterretjes ook trouwens, maar mijn meisje zit in een fase dat ze alleen maar jurken en rokjes wil dragen ????. Ik kom graag in aanmerking voor het shoptegoed. Nog 2 maanden en dan mag ze naar GROEP 1, voor het eerst naar school ????. Een grote mijlpaal voor ons allemaal, daar zou ik een ontzettende leuke outfit voor bij Bol willen scoren (misschien wel het shirt met ananas met een leuke denimrokje dan).

 • Avatar van Nadia
  Reply Nadia 8 maart 2016 at 15:46

  Jouw dochterje is een schatje! ???? Heel mooi de items, jammer dat de demin-overall te klein was. Ik zou met de bol.com bon ook zo leuke kleding willen kopen voor mijn dochtertje. Dus, ik doe graag mee. Ik heb de actie op Facebook geliked&gedeeld.

 • Avatar van Suzanne Hin
  Reply Suzanne Hin 8 maart 2016 at 15:20

  Heel leuk om zo achter de schermen mee te kunnen kijken. Bol.com tegoed kunnen wij heel goed gebruiken om kleertjes te kopen voor mijn meiden. Ze zijn weer flink gegroeid en hebben voor de zomer weer een volledig nieuwe garderobe nodig.

 • Avatar van Jennifer
  Reply Jennifer 8 maart 2016 at 14:51

  Wat hebben jullie toch een prachtige dochter Desirée!

 • Avatar van elisabeth maria martina
  Reply elisabeth maria martina 8 maart 2016 at 14:26

  ik weet al precies wat ik ga bestellen, mag er helaas nog niets bover vertellen
  je moet me op mijn woord geloven dat het uiteindelijk helemaal goed gaat komen

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 8 maart 2016 at 13:14

  Wat een prachtige foto’s van je dochter!!!

 • Avatar van Manon Boerakker
  Reply Manon Boerakker 8 maart 2016 at 13:13

  Wat een mooie shoot is het geworden zeg! ik doe niet mee met de winactie dus ik wens iedereen veel geluk !!!

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 8 maart 2016 at 12:10

  Zeker, dit was leuk om te zien en lezen! Succes ook aan iedereen die meedoet met de winactie.

 • Avatar van wilma
  Reply wilma 8 maart 2016 at 11:32

  Wat leuk !!! Ik zou wat leuks uitzoeken voor mijn nichtje/neefje die eraan zit te komen. Ze zijn al druk het kamertje gereed aan het maken, en we vragen ons allemaal af wat het zal worden. Het kamertje is blauw dus grote kans dat het een jongetje zal zijn, maar ja wie weet willen ze ons wel op de verkeerde spoor brengen ;) Al denk ik toch dat het een jongetje wordt :) Ik zou dus graag iets uitzoeken voor mijn kleine neefje.

 • Avatar van Jacoba Lamers
  Reply Jacoba Lamers 8 maart 2016 at 10:33

  Superleuke actie weer! En mooie foto’s!
  Dit lijkt mij een fijne set: https://www.bol.com/nl/p/clinique-3-stappenplan-intro-kit-type-2-huidverzorgingsset/9200000046305172/

 • Avatar van Maria
  Reply Maria 8 maart 2016 at 10:01

  Ik wil een een babyshower organiseren voor een buurvrouw voor de hele buurt.

 • Avatar van Cindy
  Reply Cindy 8 maart 2016 at 09:39

  Oh ja, ik zag het staan van de zwangerschapskleding. Maar voor die laatste paar weken (hooguit een maand) ga ik niets nieuws meer kopen. En eerlijk: Met een klein kindje op komst is alles mee genomen, ook online shoppen bij bol.com qua kleding. Dus die 50,- is wel welkom (want ik las al dat de rompertjes er doorheen vliegen enzo en daar heb ik eigenlijk niet echt rekening mee gehouden)..

  • Avatar van Cindy
   Reply Cindy 8 maart 2016 at 09:41

   ik bedoelde niets nieuws qua zwangerschapsmode voor mezelf kopen.. Het is nog vroeg!

 • Avatar van Karen
  Reply Karen 8 maart 2016 at 09:10

  Oooooh Shae is toch zo’n fotomodelletje! Wat een plaatje… <3 50 euro shoptegoed komt natuurlijk altijd wel van pas. Ik zou het gebruiken om wat (neutrale) kinderkleertjes te gaan kopen. Ik weet natuurlijk nog niet wat ik krijg, maar er zijn genoeg kleertjes die jongetjes én meisjes aan kunnen.

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 8 maart 2016 at 09:07

  Wat en mooie fotoshot en wat een leuke Winactie weer doe graag mee kan heel erg graag nieuwe kleren gebruiken voor mijn kleine meid. ????❤????

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 8 maart 2016 at 08:47

  Ooh die foto’s van Shae! Zo mooi! Ik zou deze bon aan mijn zus willen geven, die heeft twee kinderen (3 jaar en 10 weken oud) Dan kan ze nog meer leuke kleertjes shoppen voor de mannen! :)

 • Avatar van YuStSoMe
  Reply YuStSoMe 8 maart 2016 at 08:34

  Oooooooh… Wat hebben jullie toch een mooie dochter. En een modelletje hoor! Die pose met dat voetje *smelt*.
  Leuke presentatie. En hier is Bol ook favoriet. Echter ik heb mijn kids al ver boven de 176 dus zeg ik veel succes lezeressen!

 • Avatar van Jamey
  Reply Jamey 8 maart 2016 at 08:34

  Wat ontzettend leuk! Ze is toch ook echt een topmodel al! Shoptegoed? Pff..Lastig. Ik denk dat ik lekker even all out zou gaan voor mijn lieve nichtje..

 • Avatar van lois71
  Reply lois71 8 maart 2016 at 08:34

  Wat tof dit event.
  Shae is een model in de dop.
  Ik had gezien dat Bol.com nu ook kinderkleding verkoopt.
  Ontzettend leuk. Met het shoptegoed zou ik wat zomerse kleding voor mijn zoon Tim aanschaffen.

 • Avatar van carola donkelaar
  Reply carola donkelaar 8 maart 2016 at 08:23

  Aaah wat een dotje is ze!
  Ik zou het shoptegoed weg geven aan familie die het goed kunnen gebruiken voor lente kleding

  fijne dag liefs carola

 • Avatar van jeapiebel
  Reply jeapiebel 8 maart 2016 at 08:16

  Mini stylingssessie en fotoshoot met je kindje dat klinkt zeker leuk. Door de foto’s heb ik ook beetje een idee hoe het in zijn werk is gegaan. Leuk artikel. achter de schermen’ vind ik altijd heel gezellig om te zien. Ik doe graag mee met winactie, het klinkt goed!

 • Avatar van Maaike
  Reply Maaike 8 maart 2016 at 08:06

  Mooie foto’s!

  Ik denk dat ik de bon zou uitgeven aan iets leuks voor mijn baby in buik aangezien plussize zwangerschapskleding geen optie is hier. ;)

 • Avatar van Romy
  Reply Romy 8 maart 2016 at 07:55

  Wat een prachtige foto’s van je dochter! Heel leuk! En die Bol.com bon is al net zo leuk. Ik zou graag kans maken om daarmee een mooie zomerjas te shoppen.

 • Avatar van Sabine
  Reply Sabine 8 maart 2016 at 07:31

  Fotomodelletje in de dop die dochter van jullie <3 Leuk dat Bol.com nu ook kinderkleding verkoopt!

 • Avatar van Nynke B
  Reply Nynke B 8 maart 2016 at 07:21

  Wat een leuke foto’s en wat wordt ze al groot! Ik ga voor een zomerjas. Ik volg je via FB en heb het bericht geliked en gedeeld.

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 8 maart 2016 at 07:07

  Leuke actie en fijne webshop!
  Ik doe graag mee.
  Je fb pagina like ik al en zal dit meteen voor je sharen.
  Mooie foto’s van je dochter.
  Zo schattig.
  De Canyon Rugzak Black is prachtig en zo handig voor als men op holiday gaat of een weekeindje weg maar ook een dagje naar een stad om te shoppen.

  Xoxo

 • Avatar van Lieke
  Reply Lieke 8 maart 2016 at 07:00

  Ik doe zeker mee aan deze win actie. Bol.com is al jaren mijn favoriete webwinkel. Bestel er zo veel! Beetje gevaarlijk voor mij dat ze nu ook kinderkleertjes hebben. ????.
  Ik zou van de bon een leuk zomer broekje kopen voor mijn dochter van 2.3 jaar (die koraal kleurige tumble hier ook op wishlist! !) En uiteraard ook iets voor mn zoontje van 7 maanden!

 • Avatar van femkedj
  Reply femkedj 8 maart 2016 at 06:33

  Alhoewel Bol.com één van mijn favoriete webshops is.. Ik zou deze bon weggeven aan een vriendin van mij die zwanger is. Bol.com is echt haar favoriete webshop en er belanden regelmatig pakketjes vanuit Bol.com bij haar op de deurmat. Hoe leuk als ze dit een keer ‘kosteloos’ kan doen in de periode waarbij ze toch al geld over de balk smijt met alles wat ze tegenkomt voor haar ongeboren kind haha! (Want ze koopt veel.. heel veel haha).

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.