Mama & Kind

Bol.com event & fotoshoot

8 maart 2016

bol.com event kids 9 - Bol.com event & fotoshoot
Een tijdje geleden kreeg ik de uitnodiging binnen voor een perspresentatie van bol.com waarbij ook een mini stylingsessie en fotoshoot met je kindje(s) zou worden geregeld. Hoe leuk is dat?! Niet alleen hoorden we die dag over erg veel leuke nieuwtjes vanuit één van mijn favoriete webwinkels, ook kregen we tips en tricks van een styliste, waren er lekkere hapjes en drankjes, een heus professioneel knutselteam om de kindjes tussendoor te vermaken èn gingen we naar huis met een fijne goodiebag en een leuke fotoshoot achter de rug. Ik wil je vandaag wat leuke bol.com nieuwtjes vertellen, het resultaat van de shoot laten zien èn mag iemand blij maken met shoptegoed voor deze webwinkel.

bol.com event kids 4 - Bol.com event & fotoshootbol.com event kids 1 - Bol.com event & fotoshootbol.com event kids 3 - Bol.com event & fotoshoot
Laat ik maar gelijk met het bol.com nieuwtje beginnen! Want alhoewel ze al een hele afdeling ‘hardwarde’ producten zoals kinderwagens en dergelijke en speelgoed voor kinderen hadden, is er nu ook een hele afdeling met kinder- en zwangerschapskleding aan toegevoegd met meer dan 80 merken. Voor je kindje(s) kan je terecht van maatje 38 tot en met 176 en voor de zwangerschapskleding in de reguliere maten. Ik hoop stiekem voor de curvy zwangeren onder ons dat er ook nog echt plussize zwangerschapsmode aan toegevoegd zal gaan worden..

Niet alleen is er nu de kinder- en zwangerschapskleding, ook zijn er handige maattabellen, praktische informatie, advies en tips, stylingtips en trendpagina’s te vinden waardoor het meer biedt dan alleen kleding en het meer een platform geworden is. Leuk!

bol.com event kids 7 - Bol.com event & fotoshoot

Na een welkomstwoord door de PR manager van bol.com was het tijd voor een presentatie door kinderstyliste en blogger Frederieke Wieberdink over de trends van 2016 op het gebied van kinder- en zwangerschapskleding. We hadden vooraf de kledingmaat van Shae door moeten geven dus toen het tijd voor de shoot was was ik wel erg benieuwd. De superleuke denim-overall die meegenomen was was echter twee maten te klein waardoor er overgegaan werd naar plan B; een zomerse denim met sterretjesprint en een geel shirtje met ananasprint, beide van Noppies. Hierna was het tijd voor de foto’s. Zijn ze niet geweldig geworden? ♥ Oh, en die foto’s met Paul (mijn man) en Shae samen vind ik ook zo ontzettend lief, leuk dat hij erbij kon zijn!

bol.com event kids 8 - Bol.com event & fotoshootbol.com event kids 10 - Bol.com event & fotoshootbol.com event kids 12 - Bol.com event & fotoshootbol.com event kids 11 - Bol.com event & fotoshoot

Styling: Frederieke Wieberdink / Fotografie hele artikel: Alina Krasieva / Locate: De Kleine Parade Amsterdam

Na nog een beetje nagepraat te hebben was het voor Shae, die pas net twee jaar is geworden, toch echt tijd om in de auto op weg naar huis te gaan waardoor ik helaas de make-up tips voor zwangeren van Xelly gemist heb maar met de lange autoritten, al het knutselen en de fotoshoot was het voor Shae al een flink lange dag. Ze was eenmaal in de auto dan ook supersnel vertrokken.

bol.com event kids 13 - Bol.com event & fotoshoot

Na afloop van het event kregen we een leuk shirtje en een bol.com bon mee naar huis waarmee we bovenstaande items besteld hebben. Leuk wat kleurrijke items voor de lente. Zo bij elkaar geen gezicht eigenlijk, maar los gecombineerd met goede basics en denim erg leuk denk ik zo ^^

Blue Seven shirtjes / Tumble ’n Dry broekje / Babyface rokje

bol.com event kids 2 - Bol.com event & fotoshootbol.com event kids 5 - Bol.com event & fotoshootbol.com event kids 6 - Bol.com event & fotoshoot

Win €50,- bol.com shoptegoed!
Ben je toe aan wat nieuwe kleding voor jezelf of één van je kindjes? Je eerste zwangerschapsbroek nodig? Wat leuks uitzoeken voor je pasgeboren kleintje? Ik mag een fijne bol.com bon ter waarde van €50,- verloten. Hoe maak je kans? Laat een reactie achter onder dit artikel waar jij het shoptegoed aan uit zou geven en je maakt al kans.

Natuurlijk zou ik het ook leuk vinden als je mij gaat volgen op Facebook en daar het berichtje van deze winactie liked en/of shared. Hiermee krijg je een extra kans om te winnen :) Meedoen met deze winactie kan tot en met 15 maart 2016, 23.59 uur. De winnaar krijgt na afloop persoonlijk bericht.

Zou je het trouwens leuk vinden om vaker wat ‘achter de schermen’ dingen te zien van de site?

Good luck & enjoy your day!

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Charlotte Lutterman
  Reply Charlotte Lutterman 15 maart 2016 at 22:27

  Wat leuk zeg! Ik zou het shoptegoed willen gebruiken voor wat huishoudelijke artikelen. Ik hoop zeer binnenkort op mezelf te gaan wonen en er staan nog een aantal artikelen op mijn verlanglijstje!☺️

 • Avatar van Ling Choi
  Reply Ling Choi 15 maart 2016 at 22:04

  Daar winkel ik graag. Ik zou het shoptegoed gebruiken om een nieuwe stoomreiniger te kopen. Dan kan ik alvast met het voorjaarsschoonmaak beginnen, hihi! Ik hoop op een beetje geluk!

 • Avatar van Alieke
  Reply Alieke 15 maart 2016 at 22:01

  Oh my gosh! €50,- shop tegoed winnen? Ik weet meteen wat ik zou kopen. Ik zou een Phillips Lumea electrische onthaarder kopen. Ik spaar er al een tijd voor. Dan zou ik eindelijk van die nare zwarte gezichtsbeharing af kunnen komen die ik door het PCOS heb zonder dat ik hoef te scheren. Geen geirriteerde huid meer door het scheren, of stoppels. Dat zou wel echt geweldig zijn.

 • Avatar van Kim
  Reply Kim 15 maart 2016 at 21:49

  Wat een lieve foto’s! :) Als ik voor € 50,- wat uit zou mogen kiezen op bol.com, zou ik ook echt voor (zomer)kleding voor m’n dochtertje gaan. De kleding die jij hebt uitgezocht vind ik ook heel erg leuk! :D

 • Avatar van marisca
  Reply marisca 15 maart 2016 at 21:23

  Wat een leuke foto’s! Ik heb een hele mooie waterkoker met LED lichtjes gezien waar ik helemaal verliefd op ben en mezelf graag cadeau zou doen. ????????

 • Avatar van Theresia
  Reply Theresia 15 maart 2016 at 21:04

  Ik koop graag op Bol.com vanwege de snelle levering en de goede prijzen. Ik zou een mooi boek en een accessoire voor in huis kopen.

 • Avatar van iriskouwen
  Reply iriskouwen 15 maart 2016 at 20:50

  Mijn (eerste) nichtje Anna is onlangs drie maanden oud geworden en voor haar zou ik wat leuks kopen bij bol.com. Ik denk dat ik een echte verwentante voor haar ben :)

 • Avatar van Danny
  Reply Danny 15 maart 2016 at 20:38

  Wat een schattige foto’s en leuke prijs om te winnen. Ik zou een paar boeken kopen en nog wat beauty producten want dat verkopen ze tenslotte ook bij Bol.com

 • Avatar van Mariëlle Vissers-van Hulst
  Reply Mariëlle Vissers-van Hulst 15 maart 2016 at 20:23

  Wat een leuk artikel en wat een geweldige foto’s. Een mooi meisje hebben jullie!
  Ik doe graag mee aan de wedstrijd. Als ik win, geef ik het uit aan een lockmachine om zelf kleertjes te maken voor onze tweeling van 2,5. En de creaties mag je natuurlijk delen op je blog (als ze lukken) ;-)

 • Avatar van Viola
  Reply Viola 15 maart 2016 at 19:57

  Wat een leuke shirtjes van blue seven! Ik ken het merk niet, dat is al bijzonder want ik speur bijna dagelijks naar leuke kinderkleding. Die shirtjes zou ik kopen voor mijn dochter van Jasmijn.
  Vind het een superleuk artikel en je hebt een prachtige dochter!

1 5 6 7

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Mama & Kind
denim voor kids
19 x de leukste denim voor kids ♥

Ik ben een enorme fan van denim stofjes en kleding, voor zowel schoentjes, kleding als accessoires blijf ik ervoor vallen...

Sluiten