Beauty

Gerard Cosmetics hydra matte liquid lipstick

3 maart 2016

gerard cosmetics hydra matte
Al een hele tijd volg ik het merk Gerard Cosmetics op Instagram en zie ik de meest prachtige make-upinspiratiefoto’s voorbijkomen in mijn tijdlijn. Hoe meer foto’s er voorbijkwamen hoe enthousiaster ik werd en mijn nieuwsgierigheid naar dit merk groeide. Zeker naar de hydra matte liquid lipstick in de kleur Ballet Slipper en de kleur Cher die mij meer en meer aanspraken. Even geleden werd er in de Dutch Makeup Lovers Facebookgroep een kortingscode gedeeld waarbij je twee stuks voor de prijs van één kon bestellen èn geen verzendkosten had dus kon ik me niet meer inhouden..

gerard cosmetics hydra matte
Gerard Cosmetics hydra matte liquid lipstick Ballet Slipper
Ik had eigenlijk verwacht dat deze kleur een heel stukje meer roze zou zijn als ik al die swatches op de Instagrampagina van het merk moet geloven, maar hij is toch echt meer warm koraalroze te noemen. Maar dan wel eentje die megazomers is! De kleur vind ik wel echt heel erg mooi en lekker fris en perfect voor de (hopelijk) vele zomerse dagen die eraan gaan komen. Hij dekt in twee dunne laagjes en blijft vervolgens toch zeker een uurtje of vijf mooi op z’n plek waarna hij langzaam vervaagt.

gerard cosmetics hydra matte

Gerard Cosmetics hydrate matte liquid lipstick Cher
Telkens als ik deze kleur weer eens voorbij zag komen dan kreeg ik meer en meer kriebels. Ik vind de kleur zoals hij bij mij uitpakt helemaal niet verkeerd en erg leuk om zo eens wat vaker een donkere lipstick te kunnen dragen, maar ik had hem wat koeler en paarser verwacht eigenlijk. De kleur is bij mijn huid- en liptint meer om te omschrijven als een koele bruintint. Hij is wel redelijk donker en dat is voor mij toch even wennen maar ik vind hem wel erg leuk om eens mee af te wisselen voor een feestje bijvoorbeeld. De kleur dekt in één laagje en blijft zo’n vier uurtjes mooi zitten waarna bijwerken wel echt nodig is.

gerard cosmetics hydra matte

De Gerard Cosmetics hydra matte liquid lipstick brengt aan als een lipgloss, heeft de pigmentatie en houdbaarheid van een goede lipstick en droogt mat op zonder heel oncomfortabel aan te voelen op de lippen. Een win-win situatie en ik ben hierdoor zeker naar meer van dit merk benieuwd geworden.

Gerard Cosmetics is te bestellen via de Amerikaanse webshop, maar hou dan wel rekening met invoerkosten. Ze kosten daar trouwens $20.00 per stuk wat omgerekend zo’n €18,15 is. Het merk is echter ook bij de Nederlandse webwinkel TheMakeUpSpot te bestellen voor €20,00 per stuk en gratis verzendkosten bij bestellingen boven de €45,00.

Ben jij ook fan van de matte lipproducten of hou je het toch liever bij een glansje? En.. mocht je me nog andere producten van dit merk aan kunnen raden dan hoor ik het graag ^^

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Mieke
  Reply Mieke 10 maart 2016 at 13:52

  Ze staan je beiden mooi! Toch fantastisch om te zien wat een lipstick met je hele gezicht kan doen, niet?

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 5 maart 2016 at 20:47

  Wauw, deze brengen mijn twee favoriete lipconsistenties samen: vloeibaar en mat! Super!

 • Avatar van Yvonne
  Reply Yvonne 4 maart 2016 at 09:56

  Mooie kleurtjes, ze staan je beide even goed. Ik heb deze ook bij BB in bestelling staan.

 • Avatar van Saraya
  Reply Saraya 3 maart 2016 at 21:47

  Ik vind ze mooi, al heb ik liever een een glansje :)
  X

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 3 maart 2016 at 21:35

  ze staan je beide super nice :D

 • Avatar van Sonja Van de Sande
  Reply Sonja Van de Sande 3 maart 2016 at 19:19

  Oooooh zucht… dit had ik niet mogen zien! Want een beauties ( :) ) dat zijn het!
  Ik ga niet kijken, ik ken mijzelf en dan bent ik stout bezig! Eerst nieuwe hardloop schoenen!

 • Avatar van Manon Boerakker
  Reply Manon Boerakker 3 maart 2016 at 19:09

  Wauw zulke mooie kleuren! Ik ben mij ook aangemeld op die FB pagina!

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 3 maart 2016 at 18:29

  Ze zijn allebei echt super mooi en staan je heel goed!

 • Avatar van Michelle Kaiser
  Reply Michelle Kaiser 3 maart 2016 at 17:10

  WOW Ballet Slippers is zo mooi

 • Avatar van fabulousheidi
  Reply fabulousheidi 3 maart 2016 at 11:28

  De Ballet Slipper is supermooi! Staat je ook erg goed. Ik moet soms wennen aan matte lip-uhh-glossjes. Het klinkt wel fijn als ik jouw beschrijving zo lees. Goed tip van de Facebookgroep, tijd om aan te melden haha!

 • Avatar van Eline
  Reply Eline 3 maart 2016 at 11:19

  Cher heb ik ook en is echt een favoriet, hij staat jou ook echt heel erg mooi!

 • Avatar van Babs
  Reply Babs 3 maart 2016 at 10:15

  Die lichte kleur staat je beeldschoon! Ik zie dit merk vaak voorbijkomen, maar ik heb mij er nog niet in ‘verdiept’ Ik vind mat en glans mooi, als het maar langer dan een kop koffie blijft zitten. ;)

 • Avatar van jeapiebel
  Reply jeapiebel 3 maart 2016 at 10:10

  Droogt mat op zonder heel oncomfortabel aan te voelen op de lippen, dat zoek ik van matte liquid lipstick. Ik ga deze keer voor donkerdere kleur.

 • Avatar van Chantalle
  Reply Chantalle 3 maart 2016 at 09:33

  Wat een mooie kleuren. Ik vind ze allebei super mooi.

 • Avatar van Lindsey Beljaars
  Reply Lindsey Beljaars 3 maart 2016 at 08:53

  Wauw, vooral Ballet Slipper vind ik prachtig!

 • Avatar van Jamey
  Reply Jamey 3 maart 2016 at 08:39

  Ik ben gek op matte lipsticks. Ze staan je echt prachtig!

 • Avatar van Karen
  Reply Karen 3 maart 2016 at 08:37

  Oh ja! Die zijn mooi zeg. Staan je beeldschoon. Ik houd wel van mat. Maar op de een of andere rare manier, meer voor herfst en winter.

 • Avatar van PinkFairy
  Reply PinkFairy 3 maart 2016 at 07:57

  Beide kleuren vind ik prachtig!! Staan je goed! Bij Beautybay kosten ze trouwens bijna de helft en ook weer gratis bezorging (vanaf €20).

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 3 maart 2016 at 08:25

   Dankjewel! En ook bedankt voor de tip :)

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 3 maart 2016 at 06:51

  Zulke mooie kleuren die je goed staan!
  Ik ga meteen een kijkje nemen bij die fb groep.

  Xoxo

 • Avatar van femkedj
  Reply femkedj 3 maart 2016 at 06:35

  Oké, waarom ken ik het bestaan van DIE facebook groep niet!? Ik heb me meteen even aangemeld haha! Ik heb één hydra matte lipstick van Gerard Cosmetics en die kleur is met toch een partij lelijk bij mij, review komt morgen online haha. Deze twee kleuren + Serenity zou ik graag nog willen hebben :-)! Tip: bij Beautybay zijn ze een euro of 11 per stuk!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 3 maart 2016 at 08:26

   Haha! Snel aanmelden dan hoor, echt geweldig voor beautyliefhebbers <3 Ik ben erg benieuwd naar de kleur die jij hebt! En thanks voor de Beautybay tip!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.