Eten & drinken

The Happylist | Johnny Doodle chocolade

4 maart 2016

johnny doodle chocolade 1 - The Happylist | Johnny Doodle chocolade
Oh, jongens. Het is de laatste tijd maar erg lastig om mijn #roadtosizeperfect op te pakken met al die afspraken buiten de deur, etentjes, verjaardagen en daarbovenop nog de foodpost die ik voor de website ontvang. Je hoort me niet klagen hoor, want het één is nog leuker en lekkerder dan het andere dus dan maar op een andere manier proberen te compenseren ;) Vandaag een product wat altijd wel op The Happylist thuis hoort, namelijk: chocolade. En deze keer tip ik Johnny Doodle!

johnny doodle chocolade 2 - The Happylist | Johnny Doodle chocolade
Ik ontving een best wel zwaar pakketje bij de post met hierin alle acht de nieuwe smaken van Johnny Doodle chocolade. De nieuwe smaken zijn:

– White Speculoos
– White Strawberry & Merengue
– Dark Salty Fudge
– Milk Fudge & Brownie
– Dark Nougat & Cardamom
– Milk Amaretti
– Milk
– Pure 72%.

Na een uitvoerige smaaktest (oh, wat vervelend, naar en zwaar… ;) konden we er hier geen duidelijke favoriet uit pikken. Het ligt echt aan het moment en waar je zin in hebt. Maar de repen die hier het snelst op gingen waren de witte chocolade met aardbei en merengue-stukjes, de witte chocolade met speculoos en de melkchocolade met amaretti-koekjes. Dat zegt voldoende denk ik zo. Man, wat lekker! ♥ De overige smaken zijn trouwens ook stuk voor stuk erg lekker, goed op elkaar afgestemd en totaal niet standaard te noemen en zelfs de ‘gewone’ melk- en pure chocolade repen hebben een heerlijke volle smaak.

johnny doodle chocolade 3 - The Happylist | Johnny Doodle chocolade

Johnny Doodle is een merk met een grappige verpakking en marketing èn een mooi verhaal. Ze werken namelijk alleen samen met eerlijke ingrediënten en van elke reep gaat er 10% naar de Johnny Doodle cacao coöperatie in Ghana. Dit is een samenwerking met Gahnese cacaoboeren waarin het merk zijn verantwoordelijkheid neemt voor deze boeren door ze een eerlijke prijs te betalen en onderwijs en praktische producten zoals kruiwagens en rubberen laarzen aan te bieden.

De nieuwe Johnny Doodle chocolade repen wegen 180 gram en zijn verkrijgbaar voor €2,69.

Win 3 x 8 repen Johnny Doodle chocolade!
Ik mag maar liefst drie keer alle 8 de nieuwe smaken verloten. Laat onder dit artikel een reactie achter naar welke smaak je het meest benieuwd bent en je maakt kans. Meedoen kan tot en met vrijdag 11 maart 2016, 23.59 uur. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Ook zo’n chocoladeliefhebber? Welke van de acht smaken lijkt jou het lekkerst?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Marijke
  Reply Marijke 22 april 2016 at 10:36

  De Milk Amaretti klinkt erg lekker, daar ben ik heel nieuwsgierig naar!

 • Avatar van Els
  Reply Els 23 maart 2016 at 15:11

  Gisteren heb ik voor het eerst deze chocolade geprobeerd, zag hem bij de AH liggen en was er erg benieuwd naar. De Melk Amaretti: Heerlijk :)

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 13 maart 2016 at 10:20

  Ik ben heel benieuwd naar de Dark Nougat & Cardamom

 • Avatar van Mylou
  Reply Mylou 12 maart 2016 at 14:26

  Nee! Ik ben te laat! Gelukkig heb ik al één van deze smaken gekocht en uitgeprobeerd, man wat lekker. Ik heb een nieuwe favoriete chocolade ;)

 • Avatar van Jenny
  Reply Jenny 11 maart 2016 at 23:32

  Ik ben heel benieuwd naar de fudge & brownie, wat lijkt me dat een goddelijke combinatie! Maar ook naar de 72% puur, vooral omdat ik altijd met een pure reep in m’n handen sta in de supermarkt maar altijd maar weer voor melk ga, omdat ik de gok nooit durf te nemen om het te proberen, haha. Het is veel beter voor je, dus dit zou een geweldige kans zijn om de pure en al die andere geweldige smaken eens te proberen!

 • Avatar van Sarina Uilenberg
  Reply Sarina Uilenberg 11 maart 2016 at 23:19

  Mag je er maar één kiezen?! Dan ga ik toch voor puur; Dark Salty Fudge :)

 • Avatar van Debbie
  Reply Debbie 11 maart 2016 at 23:00

  Milk ameretti ohhhh dat lijkt me echt zooooo lekker, is het ook zo???

 • Avatar van Irene
  Reply Irene 11 maart 2016 at 22:53

  De Dark Salty Fudge klinkt echt heel spannend…

 • Avatar van Deborah Loendersloot
  Reply Deborah Loendersloot 11 maart 2016 at 22:49

  Die White strawberry & merengue lijkt me wel wat, maar ook van de andere smaken loopt t water in mijn mond!

 • Avatar van Anna
  Reply Anna 11 maart 2016 at 21:59

  Ik ben benieuwd!! En doe graag mee (:

 • Avatar van Stèphanie v IJ
  Reply Stèphanie v IJ 11 maart 2016 at 20:34

  Al kwijlend ga ik graag voor Milk Fudge & Brownie! <3

 • Avatar van Larissa
  Reply Larissa 11 maart 2016 at 20:20

  Dark Nougat & Cardamom! Het water loopt me hiervan in de mond.
  Wat is chocolade toch heerlijk en wat fijn om zo goed te merken dat de industrie eromheen niet stilstaat. Constant nieuwe producten, er wordt geëxperimenteerd. Ontzettend fijn. Ik ga duimen.

 • Avatar van Priscilla
  Reply Priscilla 11 maart 2016 at 19:48

  Ik ben blij dat ik je berichtje op Twitter nog langs zag komen want wij zijn thuis allemaal gek op chocolade :) Douwe lijkt White Speculoos het lekkerst maar ik denk dat White Strawberry & Merengue het lekkerst is. Klinkt zo goeed.

 • Avatar van Cynthia
  Reply Cynthia 11 maart 2016 at 19:07

  Aaah wat een geweldige winactie. Ik ben dol op chocolade en zou dan ook enorm graag winnen. Ik ben het meest benieuwd naar de White Strawberry & Merengue. Ik hou van witte chocolade en vind het dan ook super dat hier twee witte varianten tussen zitten.

 • Avatar van Sue Ferwerda
  Reply Sue Ferwerda 11 maart 2016 at 16:20

  hmmmmmmmm…… White Strawberry & Merengue!

 • Avatar van Laura
  Reply Laura 11 maart 2016 at 15:11

  Oh My Chocolate! Wauw wat veel lekkere smaken, vooral de Fudge & Brownie valt mij heel erg op. Maar aangezien ik momenteel ongesteld ben klinkt alles met chocolade ontzettend lekker, ik zou zo een reep weg kunnen eten op het moment ^^

 • Avatar van Donald
  Reply Donald 11 maart 2016 at 02:52

  Dark Salty Fudge klinkt voor mij het lekkerst, maar natuurlijk zou ik ze graag allemaal willen testen! Ook heel puur (72%) is zeker iet voor mij :)

1 11 12 13

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Eten & drinken
Dille & Kamille keukengeheimen
Dille & Kamille’s keukengeheimen

Dille & Kamille is voor mij één van die favoriete winkels waar je me uren in kwijt kan raken. Lekker...

Sluiten