Mama & Kind

Kids outfit of the day | Shoesme RunFlex sneakers

28 maart 2016

shoesme runflex
Het is alweer een hele tijd geleden dat Shae voorbij is gekomen in een echt kids artikel en het leek me leuk om in een outfit of the day te laten zien hoe het nu met haar gaat. Eigenlijk kan ik er heel kort over zijn: het gaat goed! Gelukkig lijken de slaapproblemen (nachtangst) waar ze een jaar lang last van heeft gehad achter de rug en eet ze een heel stuk beter. We lijken nu alleen wel echt de ‘Terrible Twos’ ingerold te zijn met dramagedrag en alles, maar dat is ook een fase die voorbij zal gaan.. Gelukkig is ze verder een hele lieve, ondeugende en slimme meid en maakt ze ons heel erg veel aan het lachen ^^

shoesme runflex
Zoals je kan zien groeit Shae als kool en heeft ze nog steeds blonde krullen. Ik ben benieuwd of ze dat gaat houden. Ze werd namelijk geboren met donker en stijl haar. Zo bijzonder! Wel grappig; niemand snapt waar haar blonde haar en de krullen vandaan komen, maar als ik naar kinderfoto’s van mijzelf kijk dan had ik tot ergens rond mijn tiende zelf ook een blonde krullenbos wat daarna steeds steiler en donkerder werd. Benieuwd of dat haar ook staat te wachten, maar stiekem hoop ik dat ze haar krullies behoudt omdat het zo lekker eigenwijs staat ♥

shoesme runflex

Wij vinden het qua kleding nog steeds heel erg leuk om de wat duurdere en goedkopere merken af te wisselen en we zijn nog steeds niet erg van de opdrukken en printjes. Wat we wel leuk vinden? Veel denim, veel verschillende kleurtjes in pasteltinten of juist lekker fel, rokjes, shortjes en maillots en wat stoerdere schoentjes.

Op deze foto’s draagt ze de volgende items:

– donkerblauw-met-roze-stippen maillot van Tchibo (een Duitse winkel)
– roze sweatjurkje van Lief! Lifestyle (in dit artikel helemaal te zien, alleen was ‘ie toen nog veels te groot)
– spijkerjasje met kanten details van Primark (uit deze shoplog)
– grijs Colshawltje van H&M Kids
– roze haarknipje van Hairclippy.

shoesme runflex shoesme runflex shoesme runflex

De schoentjes die Shae draagt zijn de nieuwe Shoesme RunFlex sneakers. Dit is een lichtgewicht runner met een erg flexibele zool en toch een stevige hiel en (uitneembaar) voetbed waardoor haar voetje zich goed kan afrollen en ontwikkelen. Zoals je ziet is het schoentje gemaakt van verschillende materialen in verschillende kleuren en dat maakt het zeker geen standaardschoen om te zien. De binnenkant en het voetbed is volledig van leer, de neus van zilverkleurig suède, de zijkanten van blauw leer met een holografische ster erop verwerkt, de hiel zit vol met zilveren shimmers en door het ritsje kan je de schoen makkelijk en snel aan- en uittrekken. Ik vind de schoen erg mooi afgewerkt en volgens mij zitten ze Shae heerlijk. Ze komt er steeds mee aanlopen dat ze ze aan wil ^^

Winactie
De Shoesme RunFlex sneaker in deze kleurencombinatie is verkrijgbaar voor €79,95. En.. ja hoor! Ik mag eenzelfde paar in maat 21 tot en met 27 weggeven. Laat in een reactie onder dit artikel achter welke schoenmaat jouw kindje heeft en je doet automatisch mee. Deze actie loopt tot en met 4 april 2016, 23.59 uur.

Vind je het een leuk idee als ik vaker een outfit of the day van Shae laat zien? Misschien leuk om zo haar groei te kunnen volgen en wat kledinginspiratie en tips op te doen? :)

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Sjoerd Hendrikse
  Reply Sjoerd Hendrikse 4 april 2016 at 23:01

  Ik doe graag mee voor mijn kleine meisje in maat 25. Net op de valreep, maar o wat zijn ze stoer! Die rennen vast heeeeeel lekker! ;)

 • Avatar van Denise Hendrikse-Groffen
  Reply Denise Hendrikse-Groffen 4 april 2016 at 22:49

  Wat een knappe meid heb je zeg!! Vrolijke dame!♡ mijn meisje noa heeft nu net maat 25 en zou met deze geweldige shoesme sneakers vast en zeker net zo stralen als jouw meisje! :)

 • Avatar van Marja
  Reply Marja 4 april 2016 at 20:58

  Wat leuk!maatje 23 zou voor mijn kleindochter ideaal zijn.

 • Avatar van Sven
  Reply Sven 4 april 2016 at 20:51

  Maat 23 voor mijn dochtertje

 • Avatar van Jolein
  Reply Jolein 4 april 2016 at 19:22

  Maat 24 voor m’n nichtje. Wat een verrassing is dat.

 • Avatar van denise
  Reply denise 3 april 2016 at 20:44

  Wat een leuke schoenen!mijn meissie heeft maat 23. Meer outfitjes laten zien zou zeker leuk zijn.

 • Avatar van Susanne Margot
  Reply Susanne Margot 3 april 2016 at 20:33

  Maat 26 hier! Cool zijn ze =))

 • Avatar van Janske
  Reply Janske 3 april 2016 at 09:49

  Wat gaaf!ik doe graag mee voor dochterlief Lola. Ze heeft nu maat 22/23 en is toevallig weer toe aan nieuwe stappers. Deze zijn wel erg mooi en lijken me erg fijn zitten bij zo’n ondernemende dreumes. Ik zou zeker vaker ootd’s plaatsen.leuk!

 • Avatar van Marguerita
  Reply Marguerita 1 april 2016 at 22:43

  Deze zijn erg leuk! Ik maak heel graag kans op maat 26 voor Caileigh

 • Avatar van Alicia Hofman
  Reply Alicia Hofman 1 april 2016 at 16:51

  Ik blijf verliefd op het spijkerjasje, helaas was hij er toen niet meer in de goede maat voor mijn dochter! Ik doe graag mee voor de stoere schoenen in maat 26!:)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 1 april 2016 at 16:55

   Zonde he?! Maar het jasje zit nog in de huidige collectie, dus hopelijk binnenkort wel de juiste maat in de schappen?

 • Avatar van Nynke
  Reply Nynke 31 maart 2016 at 21:10

  Wat een toffe actie!
  Ik waag graag een kansje voor een paar in maatje 21 :)

  Meer outfitjes zijn zeker leuk! Nooit vervelend om foto’s van die leuke krullenbol te zien :)

 • Avatar van Miranda wils
  Reply Miranda wils 30 maart 2016 at 21:53

  De kan is klein maar wat zouden wij onwijs gelukkig zijn maat 24 voor mn meisje

 • Avatar van Aleesha
  Reply Aleesha 30 maart 2016 at 21:33

  Maat 27 heel graag. Wat een schattige schoentjes zeg!

 • Avatar van Marcia
  Reply Marcia 30 maart 2016 at 21:00

  Wat een schattig meisje is Shae, met die prachtige blonde krullen! Leuke sneakers ook, ik waag graag een kansje voor onze jongste dochter (maat 27). Zo’n blog met outfit of the day kan ik wel waarderen, altijd fijn om wat inspiratie op te doen!

 • Avatar van Corine N
  Reply Corine N 30 maart 2016 at 20:24

  Wat een mooie schoentjes!! Maat 22 voor mijn meisje

 • Avatar van Leonie
  Reply Leonie 30 maart 2016 at 20:21

  Ooh dat zou echt super zijn voor mijn dochtertje in maat 22 graag!

 • Avatar van Heidie
  Reply Heidie 30 maart 2016 at 18:56

  Dat zou GEWELDIG zijn ????, mijn dochtertje Lara mag binnenkort voor het eerst naar school (in mei), ik ben al druk op zoek naar een BIJZONDERE outfit voor deze speciale dag. Zelf wil ze heel graag een mooie jurk ???? en ze heeft nog een paar nieuwe schoenen ???? nodig. Deze zijn natuurlijk erg leuk! En de schoenen die jij mag weggeven, gaan t/m maat 27, en maat 27 daar is ze nu aan toe ???? En handig inderdaad dat ritsje, want op school moet ze straks voor de gymles, zelf de schoenen aan en uit kunnen doen. Leuk om vaker een outfit of the day te zien, fijn als het niet alleen duurdere merken zijn ????

 • Avatar van Frank
  Reply Frank 30 maart 2016 at 16:42

  27

 • Avatar van Cheryl
  Reply Cheryl 30 maart 2016 at 13:55

  Leuk, graag in maat 21 voor mijn nichtje

 • Avatar van gabi
  Reply gabi 30 maart 2016 at 12:32

  Mijn dame heeft maat 21. Kan dus net meedoen.

 • Avatar van anica aarts
  Reply anica aarts 30 maart 2016 at 11:39

  graag mee 23

 • Avatar van Nina Haven
  Reply Nina Haven 30 maart 2016 at 10:44

  Hallo, ik waag graag een kansje voor dochterlief (maat 26).

 • Avatar van nancyslifeblog
  Reply nancyslifeblog 29 maart 2016 at 22:52

  Ik doe graag voor mijn zoontje mee die wel goede schoenen kan gebruiken maat 27

 • Avatar van Miekske Dingens
  Reply Miekske Dingens 29 maart 2016 at 21:12

  Heel graag kans op een maatje 23! Wat een lieve actie!

 • Avatar van will
  Reply will 29 maart 2016 at 20:07

  sorry:
  Ik doe natuurlijk mee voor één van de maten.

 • Avatar van Jose M
  Reply Jose M 29 maart 2016 at 19:51

  Gaaaaf!! Ik doe graag mee voor mijn jongste zoon, hij heeft maat 27!

 • Avatar van will
  Reply will 29 maart 2016 at 19:30

  Ik doe graag mee met deze leuke winactie.
  Wat een snoezige schoentjes.
  Echt iets voor mijn kleindochtertjes.
  De één heeft maat 26 en de andere 27.
  Voor hen waag ik een kansje.
  p.s. Wat een schattig dochtertje hebben jullie. Een beauty.

 • Avatar van Aniek
  Reply Aniek 29 maart 2016 at 18:34

  Ik ga voor maat 27

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 29 maart 2016 at 18:10

  Wat een super leuke foto’s, vind het zo leuk dat je dit doet en zou het super leuk vinden als je dit vaker doet. Ze heeft zo’n mooi gezichtje en dan die krulletjes, zo schattig. Ik ben ook met donker haar geboren en heb net als Shae blonde krulletjes gehad en ben van heel blond, langzaam maar zeker donker geworden, het stopte bij vrij donker bruin haar, met een rode gloed over mijn haar. Krullen heb ik nog steeds :-). Wat heeft ze een leuke kleren aan, en die schoentjes zijn ook zo leuk,maar daar doe ik niet voor mee.

 • Avatar van Jens
  Reply Jens 29 maart 2016 at 15:28

  Wat een gave sneakertjes! Ik doe graag mee voor maat 27!

 • Avatar van sunny
  Reply sunny 29 maart 2016 at 15:05

  Leuke schoentjes. Ik ga voor de kleinste maat voor Milou !

 • Avatar van maris
  Reply maris 29 maart 2016 at 14:54

  Leuk voor mn dochtertje die momenteel in maat 20 en zal binnenkort overgaan op maat 21, dus zou perfect zijn! :-)

 • Avatar van Lieke van Veen
  Reply Lieke van Veen 29 maart 2016 at 14:22

  Wauw wat een mooie naam Shae en wat heeft ze prachtige krulletjes! Ik zou graag mee doen om schoenen te winnen in maat 21!

 • Avatar van SophiaG
  Reply SophiaG 29 maart 2016 at 13:50

  Mijn dochtertje heeft maat 25.

 • Avatar van Willemijn
  Reply Willemijn 29 maart 2016 at 12:38

  Wat een lieverdje! De schoentjes lijken heel fijn! Als het zou kunnen en mogen zou maat 26 zo fijn zijn voor ons dochtertje die het op dit moment niet makkelijk heeft met een zusje in het ziekenhuis!

 • Avatar van Iris
  Reply Iris 29 maart 2016 at 12:13

  Wat een mooie foto’s, prachtig model natuurlijk :) Ik doe graag mee voor maat 25

 • Avatar van missmagsnl
  Reply missmagsnl 29 maart 2016 at 10:01

  Ik maak graag kans voor mijn nichtje ! Wat een leuke schoentjes !

 • Avatar van Brenda verhorevoort
  Reply Brenda verhorevoort 29 maart 2016 at 09:05

  Wat een bijzonder meisje ???? prachtig die mooie blonde krulletjes! En wat heeft ze een te gekke outfit aan! Mijn drie boefjes zijn ook erg verschillend….zo heeft de oudste meid blond haar, de middelste jongen donkerbruin haar en de kleinste meid echt peentjes rood haar <3 de kleinste begint nu net haar eerste stapjes te zetten….nog een beetje wiebelig en twijfelachtig….maar het zal niet lang meer duren voordat ze vol zelfvertrouwen wegstapt!
  Wat zou het leuk zijn om deze hippe lichtgewichtjes van shoes me voor haar te mogen winnen! Ze zien er mega hip uit en zijn ook nog eens super voor de voetjes!

 • Avatar van Marloes
  Reply Marloes 29 maart 2016 at 07:44

  Die prachtige blonde krullen! ???? Wat een plaatje is het ook! Blij te lezen dat het een stuk beter gaat. Na alles wat jullie doorstaan hebben tot nu toe, trotseren jullie the terrible two’s vast ook. Ik zou erg blij worden van de schoentjes in maat 22 voor mijn puberende peutertje. Ik kijk uit naar een nieuwe outfit of the day.

 • Avatar van Daan Moerland
  Reply Daan Moerland 29 maart 2016 at 06:16

  Wat een geweldig gave schoenen die zou ik wel heel graag willen winnen voor mn prinsesje papaas trots die het mooiste en beste verdiend :) en wat ziet jullie dochtertje er ook superleuk uit,mocht ik de gelukkige zijn graag maat 24

 • Avatar van mamasliefste
  Reply mamasliefste 29 maart 2016 at 01:38

  Ik doe graag mee. Mijn dochter heeft maatje 26

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 29 maart 2016 at 00:36

  Leuk!!! Maatje 21 graag ????????

 • Avatar van Jan
  Reply Jan 28 maart 2016 at 23:55

  Maatje 28 van deze prachtige schoenen zou zeer welkom zijn.

 • Avatar van Barbera
  Reply Barbera 28 maart 2016 at 23:10

  Helaas heb ik geen kinderen / neefjes / nichtjes met zo’n kleine schoenmaat, maar wil wel even vermelden dat ik graag meer outfits wil zien die je dochtertje showt. Leuk!

 • Avatar van Michael noo
  Reply Michael noo 28 maart 2016 at 22:52

  Mijn kindje heeft maat 25.. schoenen zijn super gaaf… echt een geweldige actie weer

 • Avatar van Tamara
  Reply Tamara 28 maart 2016 at 20:21

  Maat 26 voor Emma!

 • Avatar van Kim
  Reply Kim 28 maart 2016 at 19:39

  Maat 27 voor Isis!!

 • Avatar van Nicoline
  Reply Nicoline 28 maart 2016 at 18:59

  Wat is ze toch een schatje! Ik doe graag mee voor Elisa, ze loopt sinds kort en deze dit zou voor de zomer heel goed uitkomen! Maatje 19

 • Avatar van Anita te Gussinklo
  Reply Anita te Gussinklo 28 maart 2016 at 17:08

  Leuk om de outfit van Shae te zien, een plaatje.

 • Avatar van Nadia
  Reply Nadia 28 maart 2016 at 15:41

  Wat een schattig meisje! Ik hou van krullen. Jammer dat mijn meisje het steile haar van vader heeft en niet mijn krullen. Ik vind ‘Outfit of the day’ een goede idee. Als mogelijk met prijsinformatie.

  Ik doe graag mee met deze leuke winactie. Graag maat 27.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 28 maart 2016 at 15:45

   Dat ben ik inderdaad vergeten! Ik zal een volgende keer de prijzen erbij vermelden :)

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 28 maart 2016 at 15:39

  Zo leuk en prachtige dochter!
  Wat wordt ze groot.
  Deze winactie zal ik voor je sharen maar ik doe niet mee.
  Succes allemaal ;-)

 • Avatar van Viola
  Reply Viola 28 maart 2016 at 14:42

  Die Shae is toch zo’n beauty met hasr mooie krullen!
  Ik ben altijd invoor meer shoplogs!
  Zou supertof zijn als Jasmijn in maat 22 nieuwe schoenen zou winnen!
  Groetjes van Viola

 • Avatar van Marianne
  Reply Marianne 28 maart 2016 at 14:32

  Leuke aneakera, doe graag mee voor maat 25

 • Avatar van Lindsey Beljaars
  Reply Lindsey Beljaars 28 maart 2016 at 14:15

  Ah! Wat een te leuke foto’s!!

 • Avatar van Donna
  Reply Donna 28 maart 2016 at 13:10

  Wat een mooi meisje is Shae. Ik vind de kleding die je voor haar kiest (misschien heeft ze zelf ook al haar voorkeuren) echt bij haar passen. Schattig en stoer.

 • Avatar van Mirella
  Reply Mirella 28 maart 2016 at 12:58

  Wat een prachtig meisje is het toch!
  Mijn dochtertje heeft ook van die mooie haren! Zo leuk ????
  En een leuk setje heeft ze aan en ik doe heel graag mee voor de Shoesme schoentjes voor mijn kleine meisje ze heeft maat 23!

 • Avatar van joiedevivrejennifer
  Reply joiedevivrejennifer 28 maart 2016 at 12:55

  Aah als het geen meisjesschoenen waren had ik meegedaan! Ik vind de runflex schoentjes zó gaaf! Maat 21 voor op de groei dan, want we zijn nu nog bij maat 19.

 • Avatar van Manon Boerakker
  Reply Manon Boerakker 28 maart 2016 at 12:55

  Wat een knap ding is het toch

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 28 maart 2016 at 11:56

  Wat een heerlijke krullenbol is Shae zeg ♥ Ben ook heel benieuwd of ze ze houdt inderdaad!

 • Avatar van Selina ten Kate-Calor
  Reply Selina ten Kate-Calor 28 maart 2016 at 11:54

  Ik zou ze graag in maat 23 willen winnen! Leuk om Shae zo te zien!

 • Avatar van José
  Reply José 28 maart 2016 at 11:53

  Gaaf gestyled. De sneakers zou ik graag willen winnen in maat 24!!

 • Avatar van Jolanda
  Reply Jolanda 28 maart 2016 at 11:45

  Wat een schatje! En wat een leuke outfit. Mijn bijna 6 jarige dochter is petite en leeft op smalle voet. Shoesme is echt goed! Ze heeft nu maat 27 en een nieuw paar kan ze goed gebruiken!

 • Avatar van Suzanne Hin
  Reply Suzanne Hin 28 maart 2016 at 11:40

  Wat een leuke heel graag voor mijn bijna jarige jet in maat 27

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 28 maart 2016 at 11:10

  wat is ze toch cute ;D

 • Avatar van Bodil
  Reply Bodil 28 maart 2016 at 10:57

  Wat een leuke outfit! De Shoesme schoenen maken het helemaal af! Onze oudste dochter Alyssa heeft (bijna) maat 26 en vindt deze schoenen ook prachtig! Hier zou ik haar heel graag mee verrassen!

 • Avatar van BEAUZ
  Reply BEAUZ 28 maart 2016 at 10:33

  Ik vind het heel leuk om Shae af en toe voorbij zien te komen op je site :-) ik probeer mijn dochter van 18 af en toe over te halen om op mijn blog iets te gaan doen ook met foto’s erbij van haar maar dat wil ze nog steeds niet :-( het grappige is dat ze laatst wel een foto van ons samen op mijn instagram plaatste :-)

 • Avatar van Monique Kappen
  Reply Monique Kappen 28 maart 2016 at 10:21

  Wat een mooie dame en wat gaat ze leuk gekleed! Voor onze mooie dame zou ik de schoenen wel in maat 25 willen winnen!

 • Avatar van Lieke
  Reply Lieke 28 maart 2016 at 10:20

  Ik zou heel graag voor mijn nichtje deze schoentjes( maat 21) willen winnen. Mijn zus is bewust alleenstaand de moeder en zwanger van de 2e, ben zo trots op haar. Zelf kan ik het niet laten om regelmatig wat te kopen voor ze, maar winnen is natuurlijk veel leuker!

 • Avatar van Sjess
  Reply Sjess 28 maart 2016 at 10:15

  Wat een beauties! Ik wil graag maat 21 voor mijn kleinste dame winnen. Daar rent ze straks keihard op weg ????

  • Avatar van Sjess
   Reply Sjess 28 maart 2016 at 10:16

   Vraagtekens waren een blozende emoji die blijkbaar niet verschijnt :’)…

 • Avatar van Romy
  Reply Romy 28 maart 2016 at 09:45

  Wat ziet ze er lief uit! Ik zou graag en paar winnen in maat 25.

 • Avatar van femkedj
  Reply femkedj 28 maart 2016 at 09:33

  Wat is het toch een schatje zeg, zo lief! Leuke winactie die je mag organiseren, hier ga je iemand vast heel erg blij mee maken :-).

 • Avatar van MetMirjam
  Reply MetMirjam 28 maart 2016 at 09:31

  Wat een schatje zeg, met haar mooie krulletjes. Ik zou het heel leuk vinden om meer outfits te zien, altijd leuk om inspiratie op te doen! Ik doe graag mee met je winactie voor mijn dochter Fiene van bijna 2, in maatje 23 :)

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 28 maart 2016 at 09:28

  Ik vind outfits van andere kindjes zo leuk altijd! Laat dat zelf ook graag zien van Fay! Je hebt een leuke smaak en wat Shae aanheeft zou ik Fay ook aan kunnen doen..!

 • Avatar van Cecile
  Reply Cecile 28 maart 2016 at 09:27

  Wow Desirée wat een poppetje hebben jullie toch! Echt heel mooi met haar krulletjes. Ik doe graag mee voor de schoentjes. Heerlijk lijkt me, die flexibele zool. Ons dametje dingt nog net mee met d’r maat 27. ;-) Super dat Shoesme dit mogelijk maakt. Fijne 2e Paasdag met jullie gezin!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.