Beauty

Mijn beauty wishlist ♥

14 maart 2016

elizabeth arden eight hour cream all over miracle oil - Mijn beauty wishlist ♥
Je zou toch denken dat ik met kasten vol aan beautyproducten geen wensen op dit gebied zou hebben, maar toch blijft er nog genoeg te wensen over. Ik ben nu eenmaal een enorme beautyjunkie en soms zie je ergens een product voorbij komen waar je gewoonweg tè nieuwsgierig naar bent en zelf uit wil proberen, òf gewoon wil hebben. Omdat het mooi is, de kleuren of geur perfect voor je zou zijn of omdat je gewoonweg hebberig bent geworden door de mooie verpakking ♥ Ik laat je zien wat er op dit moment op mijn beauty wishlist staat.

Elizabeth Arden eight hour cream all-over miracle oil €35,60
Zoals je ondertussen wel weet ben ik gek op oliën voor mijn lichaam, gezicht en haar en toen ik over dit product las kreeg ik gewoonweg jeuk om hem eens te gaan testen. Er zitten heerlijk veel voedende, hydraterende en beschermende oliën in die haren, gezicht en lichaam lekker zacht en soepel zouden moeten maken. Een beetje de bekende eight hour cream maar dan met een lekkerdere geur en geschikt voor het hele lichaam. Ben benieuwd of deze ook zo’n cultstatus zal krijgen!

Bron foto: Style ‘N Naina

benefit cheekathon - Mijn beauty wishlist ♥
Benefit Cosmetics 
Cheekaton palette €59,00
Dit palette zie ik de laatste tijd op steeds meer blogs in het binnen- en buitenland verschijnen en ik word met de review meer en meer enthousiast. Ik heb schijnbaar iets met blushpalettes, maar zeker als het een ‘goede deal’ is. Zo zitten er in dit palette 5 fullsize Benefit blushes en betaal je er in dit palette voor nog geen 2. Daarnaast lijken alle kleuren erin mij stuk voor stuk prachtig. Hoola heb ik trouwens al eens los gehad en was echt een erg mooie bronzer/contour kleur voor mijn lichte en koele huid, maar die heeft blijkbaar pootjes gekregen want is echt nergens meer te bekennen :(

In het palette zitten de volgende kleuren: Dandelion, Hoola, Rockateur, Dallas en Corralista.

barry m - Mijn beauty wishlist ♥


Barry M
Acai Smoothie & Freestyle nagellak €5,45 per stuk
Je zou toch denken dat ik ondertussen zo’n beetje alle kleuren nagellak wel in mijn verzameling zou hebben zitten, maar ik zag deze twee kleurtjes uit de nieuwe lentecollectie en was gelijk om. De Acai Smoothie is zo’n mooie en vrouwelijke bessenkleur en Freestyle een romantische en verzorgde kleur die me voor de zomer ook op de teennagels heel erg mooi lijkt. Ik zie de kleuren regelmatig geswatched voorbij komen via Instagram door het merk of webwinkels die het merk verkopen en ze zijn zo pretty ^^

gerard cosmetics divalicious - Mijn beauty wishlist ♥


Gerard Cosmetics
Divalicious lipgloss €21,00
Ik heb wat met die frisse bessenkleur de laatste tijd en was op zoek naar een perfecte gloss in zo’n tint. Ik denk dat dit namelijk erg mooi zal staan bij mijn koele huidtype, haar en persoonlijke stijl. Kon nergens echt een kleur vinden die die frisheid, voldoende roze, niet teveel paars, niet te licht, niet te donker.. -kieskeurig much?! – eisen voldeed tot ik deze lipswatch van hierboven ergens tegen kwam. Oh, yes! Die lijkt me prachtig!

oogschaduws - Mijn beauty wishlist ♥

Zelf samen te stellen palette
Ik heb al een heleboel oogschaduwpaletten in mijn verzameling, maar dit zijn meer de kant-en-klare kleurencombinaties en ik merk dat ik eigenlijk wel heel erg graag één perfect palette samen zou willen stellen. Ik denk dan aan 9 of aan 12 kleuren bij elkaar met een perfecte wenkbrauwpoederkleur, highlighters, crease/shading kleur, een paar accentkleuren die perfect bij mijn huid en ogen passen en in verschillende finishes. Ik kan er helemaal bij wegdromen en heb al een flink aantal kleurtjes in gedachten die ik er zeker tussen wil hebben.

Maar.. welk merk? Ik twijfel heel erg tussen INGLOT, MAC, Make Up Geek of Morphe Brushes. Deze merken hebben allemaal losse oogschaduws en palettes die je zelf samen kan stellen, maar ik weet gewoon echt even niet voor welk merk ik zal gaan. Mocht jij ervaring hebben met één van de vier merken en dan vooral van de prijs/kwaliteitverhouding van de losse oogschaduws, dan hoor ik je aan- of afraders natuurlijk graag! Of wellicht kan je me een ander merk tippen om eens naar te kijken? HELP! :)

Wat staat er op dit moment op jouw beauty wishlist?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van fabulousheidi
  Reply fabulousheidi 15 maart 2016 at 11:47

  Ik word helemaal geïnspireerd door jouw bessen-tintjes! Prachtige kleuren, zowel de lak als de gloss. Mooie wishlist! Ik zal ook weer ’s mijn wishlist gaan verzamelen, die van jou helpt al een stukje :-)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 15 maart 2016 at 11:53

   Oeh, ben benieuwd naar jouw wishlist!

 • Avatar van Priscilla
  Reply Priscilla 14 maart 2016 at 21:45

  Mooie wishlist heb je op moment. Dat palette van Benefit laat mijn hart ook sneller kloppen en het samenstellen van een mooi oogschaduwpalette bij MAC zou ik ook zeker geen straf vinden. Mocht je je palette hebben aangeschaft… dan ben ik erg benieuwd waar je voor hebt gekozen (en vooral waarom).

1 2

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

More in Beauty
skincare basics
Skincare Basics | Stap 2 – toner/lotion

Omdat ik regelmatig de vraag krijg hoe een basic skincare routine er nu uit ziet, wat je ervoor nodig hebt...

Close