Beauty

Mijn beauty wishlist ♥

14 maart 2016

beauty wishlist
Je zou toch denken dat ik met kasten vol aan beautyproducten geen wensen op dit gebied zou hebben, maar toch blijft er nog genoeg te wensen over. Ik ben nu eenmaal een enorme beautyjunkie en soms zie je ergens een product voorbij komen waar je gewoonweg tè nieuwsgierig naar bent en zelf uit wil proberen, òf gewoon wil hebben. Omdat het mooi is, de kleuren of geur perfect voor je zou zijn of omdat je gewoonweg hebberig bent geworden door de mooie verpakking ♥ Ik laat je zien wat er op dit moment op mijn beauty wishlist staat.

Elizabeth Arden eight hour cream all-over miracle oil €35,60
Zoals je ondertussen wel weet ben ik gek op oliën voor mijn lichaam, gezicht en haar en toen ik over dit product las kreeg ik gewoonweg jeuk om hem eens te gaan testen. Er zitten heerlijk veel voedende, hydraterende en beschermende oliën in die haren, gezicht en lichaam lekker zacht en soepel zouden moeten maken. Een beetje de bekende eight hour cream maar dan met een lekkerdere geur en geschikt voor het hele lichaam. Ben benieuwd of deze ook zo’n cultstatus zal krijgen!

Bron foto: Style ‘N Naina

beauty wishlist
Benefit Cosmetics 
Cheekaton palette €59,00
Dit palette zie ik de laatste tijd op steeds meer blogs in het binnen- en buitenland verschijnen en ik word met de review meer en meer enthousiast. Ik heb schijnbaar iets met blushpalettes, maar zeker als het een ‘goede deal’ is. Zo zitten er in dit palette 5 fullsize Benefit blushes en betaal je er in dit palette voor nog geen 2. Daarnaast lijken alle kleuren erin mij stuk voor stuk prachtig. Hoola heb ik trouwens al eens los gehad en was echt een erg mooie bronzer/contour kleur voor mijn lichte en koele huid, maar die heeft blijkbaar pootjes gekregen want is echt nergens meer te bekennen :(

In het palette zitten de volgende kleuren: Dandelion, Hoola, Rockateur, Dallas en Corralista.

beauty wishlist


Barry M
Acai Smoothie & Freestyle nagellak €5,45 per stuk
Je zou toch denken dat ik ondertussen zo’n beetje alle kleuren nagellak wel in mijn verzameling zou hebben zitten, maar ik zag deze twee kleurtjes uit de nieuwe lentecollectie en was gelijk om. De Acai Smoothie is zo’n mooie en vrouwelijke bessenkleur en Freestyle een romantische en verzorgde kleur die me voor de zomer ook op de teennagels heel erg mooi lijkt. Ik zie de kleuren regelmatig geswatched voorbij komen via Instagram door het merk of webwinkels die het merk verkopen en ze zijn zo pretty ^^

beauty wishlist


Gerard Cosmetics
Divalicious lipgloss €21,00
Ik heb wat met die frisse bessenkleur de laatste tijd en was op zoek naar een perfecte gloss in zo’n tint. Ik denk dat dit namelijk erg mooi zal staan bij mijn koele huidtype, haar en persoonlijke stijl. Kon nergens echt een kleur vinden die die frisheid, voldoende roze, niet teveel paars, niet te licht, niet te donker.. -kieskeurig much?! – eisen voldeed tot ik deze lipswatch van hierboven ergens tegen kwam. Oh, yes! Die lijkt me prachtig!

beauty wishlist

Zelf samen te stellen palette
Ik heb al een heleboel oogschaduwpaletten in mijn verzameling, maar dit zijn meer de kant-en-klare kleurencombinaties en ik merk dat ik eigenlijk wel heel erg graag één perfect palette samen zou willen stellen. Ik denk dan aan 9 of aan 12 kleuren bij elkaar met een perfecte wenkbrauwpoederkleur, highlighters, crease/shading kleur, een paar accentkleuren die perfect bij mijn huid en ogen passen en in verschillende finishes. Ik kan er helemaal bij wegdromen en heb al een flink aantal kleurtjes in gedachten die ik er zeker tussen wil hebben.

Maar.. welk merk? Ik twijfel heel erg tussen INGLOT, MAC, Make Up Geek of Morphe Brushes. Deze merken hebben allemaal losse oogschaduws en palettes die je zelf samen kan stellen, maar ik weet gewoon echt even niet voor welk merk ik zal gaan. Mocht jij ervaring hebben met één van de vier merken en dan vooral van de prijs/kwaliteitverhouding van de losse oogschaduws, dan hoor ik je aan- of afraders natuurlijk graag! Of wellicht kan je me een ander merk tippen om eens naar te kijken? HELP! :)

Wat staat er op dit moment op jouw beauty wishlist?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van fabulousheidi
  Reply fabulousheidi 15 maart 2016 at 11:47

  Ik word helemaal geïnspireerd door jouw bessen-tintjes! Prachtige kleuren, zowel de lak als de gloss. Mooie wishlist! Ik zal ook weer ’s mijn wishlist gaan verzamelen, die van jou helpt al een stukje :-)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 15 maart 2016 at 11:53

   Oeh, ben benieuwd naar jouw wishlist!

 • Avatar van Priscilla
  Reply Priscilla 14 maart 2016 at 21:45

  Mooie wishlist heb je op moment. Dat palette van Benefit laat mijn hart ook sneller kloppen en het samenstellen van een mooi oogschaduwpalette bij MAC zou ik ook zeker geen straf vinden. Mocht je je palette hebben aangeschaft… dan ben ik erg benieuwd waar je voor hebt gekozen (en vooral waarom).

 • Avatar van Saraya
  Reply Saraya 14 maart 2016 at 21:17

  Mooie wishlist, leuk voor te zien :)
  X

 • Avatar van Monica
  Reply Monica 14 maart 2016 at 21:05

  Leuke wishlist en mooie producten!

 • Avatar van dirk1heidi
  Reply dirk1heidi 14 maart 2016 at 19:36

  Wat een leuke wishlist meid.

 • Avatar van twinkelbella
  Reply twinkelbella 14 maart 2016 at 17:12

  Cheekathon stond ook op mijn lijstje en krijg ik als het goed is morgen binnen, ben zo benieuwd! Zelf een Mac Palette samenstellen lijkt mij ook nog heel gaaf om eens te doen.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 14 maart 2016 at 19:46

   Mag ik vragen waar jij hem besteld hebt? Ik kan hem nergens vinden.. :(

   • Avatar van twinkelbella
    Reply twinkelbella 14 maart 2016 at 19:53

    Ja natuurlijk :) Ik bestelde het van het weekend via Douglas maar las vandaag dat het helemaal uitverkocht is :(

    • Avatar van Desirée
     Reply Desirée 15 maart 2016 at 09:02

     Zo jammer! Ik ga het in de gaten houden, hoop hem toch echt nog te kunnen bemachtigen <3

 • Avatar van Manon Boerakker
  Reply Manon Boerakker 14 maart 2016 at 15:20

  Mooie wishlist! De cheekaton palette zou ik ook wel graag willen hebben haha

 • Avatar van Annemarie
  Reply Annemarie 14 maart 2016 at 12:12

  Wauw, dat Benefit palette is wel heel mooi! Die gaat ook op mijn wishlist.

 • Avatar van Jamey
  Reply Jamey 14 maart 2016 at 11:56

  Super wishlist! De lakjes van BarryM zijn echt super. Ik heb er al een aantal en kan niet meer zonder haha

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 14 maart 2016 at 10:00

  Cheekathon is zo mooi <3 echt geweldig :D Qua losse oogschaduws zou ik aan de Makeup Geek gaan als ik jou was! Beste prijs/kwaliteit verhouding, en dan vooral de kwaliteit :D

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 14 maart 2016 at 09:54

  Ja, ik ben echt heel enthousiast! Ik heb mijn pans gekocht via Beautybay. Ik heb gewacht tot de collectie was aangevuld en met kerst wat het eindelijk zo ver!

 • Avatar van Nicky
  Reply Nicky 14 maart 2016 at 09:54

  Ooit wil ik ook nog een palette zelf samen stellen dus ik ben benieuwd waar je keuze uiteindelijk op valt! Op dit moment staat Mehr van MAC hoog op mijn wishlist met natuurlijk nog tientallen andere producten zodat ik uiteindelijk niet kan kiezen wat ik eerst ga aanschaffen ;).

 • Avatar van Lindsey Beljaars
  Reply Lindsey Beljaars 14 maart 2016 at 09:09

  Mooie wishlist! Ik ben nu mijn nieuwe wishlist ook weer aan het opstellen. Geeft weer wat overzicht, haha!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 14 maart 2016 at 09:14

   Ik ben benieuwd wat er op jouw list komt te staan! :)

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 14 maart 2016 at 09:05

  Mijn lijst groeit en groeit hier maar in Japan, niet normaal! Ze hebben hier zo veel mooie merken. Voorlopig is denk ik Canmake mijn favoriete merk, maar ik heb nog veel te ontdekken natuurlijk.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 14 maart 2016 at 09:14

   Oeh, tof zeg! Volgens mij zou ik daar voor skincare ook helemaal gek worden :D

 • Avatar van tantetata
  Reply tantetata 14 maart 2016 at 09:01

  Ik ben helemaal fan van mac dus met mijn tunnelvisie zou ik voor mac gaan haha. Vanmiddag komen mijn eerste 4 kleurtjes van mac binnen. Ik heb heel internet afgespeurd naar kleurtjes en swatches en heb ze opgeschreven en daar de eerste 4 uitgekozen. Dat zijn: all that glitters, soft brown, vanilla en satin taupe. Super populaire kleuren! Kan nu dus nog niet zeggen hoe de prijs kwaliteit verhouding is maar daar wil ik wel op terug komen als ik ze eenmaal uit heb kunnen proberen als je dat wilt?

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 14 maart 2016 at 09:15

   Jaaa, graag! Ik speur ook altijd internet af voor swatches etc. Handig!

 • Avatar van Karen
  Reply Karen 14 maart 2016 at 08:38

  Leuke lijst! Ik wil nog steeds de shimmer bricks highlighter van Bobbi Brown, maar ik heb zo veel mooie highlighters dat ik het een beetje zonde vind.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 14 maart 2016 at 08:43

   Zo herkenbaar! Ik heb natuurlijk ook echt niks meer ‘nodig’, maar ja het is zo mooi he.. Van een shimmer brick ga je zeker geen spijt krijgen ;)

 • Avatar van Natascha
  Reply Natascha 14 maart 2016 at 08:28

  Wat een heerlijke lijst! De Elizabeth Arden eight hour cream all-over miracle oil staat ook hoog op mijn wensenlijstje. Een zelf samengesteld palette eigenlijk ook hoor haha. Ik zou persoonlijk niet voor Mac gaan omdat ik het super duur vind en de kwaliteit niet altijd je van het vind… zeker niet vergeleken met de andere merken die je noemt. Ik ben benieuwd welk merk het gaat worden en welke kleurtjes je gaat bestellen :)

 • Avatar van Marjolein
  Reply Marjolein 14 maart 2016 at 08:21

  Oeh dat palette van Benefit ziet er mooi uit! Ik heb samengestelde palettes van Inglot n van MAC. MAC is pijnlijk duur haha, zelfs het lege palette vind ik al veel te duur (rond de €30 volgens mij voor dat 15 palette). En vind de kwaliteit best vaak eigenlijk teleurstellend. Inglot is betaalbaarder en minstens net zo goed, maar wel minder goed verkrijgbaar inmiddels naar mijn idee. Veel shops zijn weg :(. Ben wel benieuwd naar die makeup geek producten!

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 14 maart 2016 at 08:13

  Ik ben zelf ook heel erg fan van de makeup geek oogschaduw, vooral de foiled eyeshadows, ze hebben geweldige kleuren, super goede kwaliteit en ze niet heel duur. Zeker de moeite waard om ze te proberen. Ik vind zelfs beter dan de mac singles die ik heb!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 14 maart 2016 at 08:44

   Klinkt goed! En waar bestel jij MUG?

   • Avatar van Evelien
    Reply Evelien 14 maart 2016 at 12:34

    Je kan ze kopen op de Britse site Beauty Bay, maar daar hebben ze niet alles. Ik heb zelf voornamelijk via de eigen site van MUG bestellingen geplaats, zij bezorgen international. Het wordt heel goed ingepakt, nog een een oogschaduw is gebroken aan gekomen. Het eenige nadeel is, de belasting die je ook op je pakket moet gaan betalen. Ik heb daar zelf nog niets op gevonden. Als iemand daar een oplossing voor weet, hoor ik het graag! Maar ik vond het echt waard, ik zelf gebruikt eigenlijk geen andere oogschaduw merk meer.

    • Avatar van Desirée
     Reply Desirée 14 maart 2016 at 13:53

     Ik zag al dat via de webwinkels waar het merk aangeboden wordt echt lang niet alle kleuren beschikbaar zijn :( Goede tip om direct bij ze zelf te bestellen, alleen die invoerkosten he. Zo zonde altijd! Maar goed, het is verder wel erg betaalbaar dus maar even uitrekenen waar ik dan op uit kom..

 • Avatar van Babs
  Reply Babs 14 maart 2016 at 07:56

  Zo een palette wat je samen kan stellen lijkt mij ook enorm handig. Er zitten op een groter vast palette vaak veel (ook lichte ) kleuren die je nooit gebruikt.
  Op mijn wensenlijstje staat nog steeds Philosophy Microdelivery Peel, die lijkt mij echt top! En qua make-up een mooie foundation van Chanel.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 14 maart 2016 at 08:45

   Oeh, die peeling van Philosophy blijft één van de beste voor thuisgebruik! Ook de overnight versie ervan <3

 • Avatar van femkedj
  Reply femkedj 14 maart 2016 at 07:13

  Ik ben dol op mijn zelf samengestelde Makeup Geek palette! Het cheeck palette van Benefit wil ik ook wel hebben, zo’n beauty van een palette!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 14 maart 2016 at 08:45

   Leuk dat je zo enthousiast bent over MUG! Mag ik vragen waar jij dit koopt? Ben even goed aan het oriënteren ^^

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 14 maart 2016 at 06:45

  Ik mis nog een merk dat goed betaalbaar is voor iedereen!
  Het is van een Spaanse make-up keten.
  Werkt met een clic systeem.
  Ben zo benieuwd wat je gaat kopen….

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.