Beauty

Mijn beautyfavorieten (februari 2016)

1 maart 2016

beautyblog
Normaal gesproken kom ik er elke maand toch redelijk snel wel uit welke vijf producten de absolute toppers op beautygebied waren over de afgelopen maand. Maar deze maand ik er echt veel moeite mee en was het achter de schermen wat voors- en tegens afstrepen tegen elkaar. Maar ik ben eruit! De producten die ik je vandaag in dit artikel laat zien zijn er een paar die ik iedereen kan aanraden ♥

beautyblog
Laat ik beginnen met het prachtige Urban Decay Gwen Stefani blush palette. Ik had hem al vanaf het persbericht maanden geleden op het oog en precies op het moment dat ze verkrijgbaar zouden zijn bestelde ik online een exemplaar. Oh, yes wat een beauty! De kleuren zijn met een lichte hand allemaal goed te gebruiken op mijn lichte huid, hij ziet er prachtig uit, de kwaliteit is goed.. Zeker geen miskoopje dus want ik gebruik hem sinds ik hem heb echt elke dag.

beautyblog
In het filmpje van een paar dagen geleden waarin ik mijn KIKO aankoopjes aan je liet zien zag je dat ik een oogschaduw kocht die de perfecte dupe van NYX Taupe blush zou zijn. Niet om als oogschaduw te gebruiken dus, maar om te contouren en het gezicht wat meer vorm en diepte te geven. Works like a charm! De oogschaduw is niet te gepigmenteerd waardoor ik hem goed op kan bouwen en heeft een koele en assige ondertoon waardoor er een heel natuurlijke schaduw ontstaat in plaats van de warme/oranje kleur die een contourkleur of bronzer vaak heeft. Nu nog even wat meer oefenen met contouren en welke kwast hiervoor het fijnst is.

Deze KIKO oogschaduw is trouwens de kleur 122 Mat Beaver Brown en is superbudgetvriendelijk.

beautyblog beautyblog

Een collectie om vrolijk van te worden, deze essie Lounge Lover nagellakcollectie voor de lente. De gelijknamige kleur (fris koraalroze) en de Pool Side Service zijn mijn favorieten. Lakken lekker, dekken in twee laagjes, drogen vlot en blijven een redelijk aantal dagen mooi zitten. Essie is niet voor niks samen met OPI mijn favoriete nagellakmerk.

beautyblog

Ik heb de laatste tijd vanwege wat stress en drukte in de planning een oude gewoonte weer opgepakt en het is er eentje waar ik niet erg trots op ben. Namelijk velletjes bijten rondom mijn nagels tot bloedens toe :( Daarnaast had ik ineens een soort vervellende vingertoppen en 1 + 1 samen zorgden ervoor dat mijn handen niet echt meer toonbaar waren. Ik kon me van vroeger herinneren dat tea tree oil altijd goed hielp bij de genezing en heling hiervan en kocht bij De Tuinen deze Dr. Organic Tea Tree Nail Solution. Eigenlijk voor schimmelnagels, maar de ingrediëntenlijst sprak me zo erg aan dat ik hem juist gebruik voor rondom mijn nagels en de droge velletjes op mijn vingertoppen.

Er zit namelijk alleen zoete amandelolie, rijstolie, jojoba olie, tea tree olie, een zuur tegen schimmels en bacterieën en vitamine E in. Even insmasseren zo’n twee keer per dag en na een paar dagen zagen mijn handen en nagelriemen er al heel anders uit. Even doorzetten dus!

beautyblog

En als laatste deze geweldig mooige highlighter van delilah Cosmetics. Wat is deze Pure Light compact illuminating powder in de kleur Aura toch geweldig mooi. Ik heb nog nooit zo’n mooie highlighter gezien die zo’n mooie glans achter laat. Werkt totaal niet poederig, is hierdoor ook erg zuinig in gebruik en kan niet meer zonder ♥

Tell me! Wat is jouw favoriete beautyproduct van de afgelopen maand?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Yvonne
  Reply Yvonne 4 maart 2016 at 09:58

  Een aantal vergelijkbare favorieten zie ik.

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 1 maart 2016 at 21:20

  essie lakjes zijn zo fijn ;D mooie tinten ook!

 • Avatar van Natascha
  Reply Natascha 1 maart 2016 at 19:53

  Wat een fijn artikel zeg, ik heb weer leuke inspiratie opgedaan! Ik heb je berichtje van Kiko gemist, dus die ga ik nu gelijk even opzoeken ;) Goede tip!

 • Avatar van Saraya
  Reply Saraya 1 maart 2016 at 19:44

  Oehh…mooie favorieten, ik ben ook helemaal verliefd op mijn Blush palette van Gwen :)
  X

 • Avatar van Manon Boerakker
  Reply Manon Boerakker 1 maart 2016 at 18:21

  Die highlighter van Delilah is prachtig !

 • Avatar van Varenka W
  Reply Varenka W 1 maart 2016 at 11:56

  Mooie producten hoor.
  GS palette is voor vele onder ons beautylovers een favoriet.
  Slimme oplossing van KIKO, ik probeer ook altijd een alternatief te vinden voor oogschaduw’s e.d. als ik er niks aan heb waneer ik ze gebruik waar ze eigenlijk voor bedoeld zijn.
  Haha maar bij jouw is het net anders om, was ’t niks kon je ’t nog altijd nog gewoon in je oog look verwerken ;-)
  De ESSIE kleurtjes maken je echt vrolijk, heerlijk dat alles weer wat frisser mag.

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 1 maart 2016 at 11:42

  Die laatste highlighter doet me denken aan die van Becca! Het Gwen Stefani palette is ook zooo mooi :D

 • Avatar van jeapiebel
  Reply jeapiebel 1 maart 2016 at 10:39

  Urban Decay Gwen Stefani blush palette dat vind ik zeker echt mooi, al heb ik het gevoel dat hij te licht is voor mijn getinte huidskleur maar ik kan ook mis hebben natuurlijk. Ik ben wel benieuwd naar highlighter van delilah Cosmetics.

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 1 maart 2016 at 10:24

  Wat een mooie producten, ik vind de nagellak kleuren van Essie die je laat zien, echt super mooi. Fijn dat je al zo snel resutaat had van de tea tree oil. Ook het blush palette vind ik erg mooi

 • Avatar van Lindsey Beljaars
  Reply Lindsey Beljaars 1 maart 2016 at 09:19

  Wat een ontzettend fijne favorieten!!

 • Avatar van Karen
  Reply Karen 1 maart 2016 at 09:05

  Die tea tree oil van Dr. Organic heb ik ook. Die gebruik ik ook voor puistjes en irritaties bij mijn bikinilijn. Mark vindt ‘m ontzettend stinken, maar het werkt, dus jammer voor hem ;)
  Dat UD palette stond je fantastisch. Kan me goed voorstellen dat dat palette bij je favo’s zit!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 1 maart 2016 at 09:15

   Ik vind de geur van tea tree stiekem eigenlijk best lekker ^^ En jaaa, liefde voor dat palette hoor. Zo blij mee!

 • Avatar van Sophie
  Reply Sophie 1 maart 2016 at 08:13

  Het Gwen Stefani palette vind ik zo mooi! Op het moment dat ik besloot dat ik ‘m wilde, was ‘ie uitverkocht. Zo jammer, haha!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 1 maart 2016 at 09:15

   Ahwww jammer! Hoop dat hij nog op voorraad komt :)

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 1 maart 2016 at 06:39

  Je favoriete producten van de afgelopen zien er geweldig uit!
  De oil lijkt me fijn.

  Xoxo

 • Avatar van femkedj
  Reply femkedj 1 maart 2016 at 06:34

  Allemaal prachtige producten, ik snap helemaal waarom deze allen favoriet waren de afgelopen maand. Zeker wat betreft het Urban Decay x Gwen Stefani blush palette, I’m in love!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.