Fashion

Miss Etam roept op tot complimentjesoverload ♥

1 maart 2016

Het is vandaag 1 maart en dat betekent dat het Nationale Complimentendag is. Dè dag om nog even wat vaker dan normaal een gemeend complimentje te geven aan een ander. It makes the world a better place! Voor Miss Etam hèt startschot om de nieuwe campagne Mooi jezelf zijn te lanceren waardoor deze complimentjes hopelijk niet alleen bij vandaag blijven, maar we elkaar vaker met de kracht van een complimentje mogen blij maken.

Als het aan de Nederlandse vrouw ligt geven we elkaar veel vaker complimentjes. Bureau GFK ondervroeg in opdracht van Miss Etam meer dan 1.000 vrouwen over complimenten en de impact ervan op de eigenwaarde van de vrouw. Maar liefst 85% van de vrouwen geeft aan dat ze zich daadwerkelijk zelfverzekerder voelt na het ontvangen van een gemeend compliment. En toch geven we ze zelf ook vaak te weinig. Bijna 50% van de vrouwen zou graag vaker een compliment willen ontvangen, maar iets meer dan 50% geeft daarbij ook aan dat ze ze zelf ook meer zouden moeten geven.

Ben jij het helemaal eens met deze uitslag dan kan je natuurlijk direct beginnen met het vaker uitdelen van een welgemeend compliment, maar je kan ook naar de website van Miss Etam gaan om zo op een leuke manier een ander via Facebook te verrassen met een gepersonaliseerd compliment. Eigenlijk zou het gewoon elke dag #complimentendag moeten zijn. Niet alleen doet het je persoonlijk goed om ze te geven èn te ontvangen, ook speelt het een grote rol bij de vorming van ons zelfbeeld. Precies het punt waar wij vrouwen vaak veels te streng zijn voor onszelf..

Oftewel: spread the love en laten we elkaar wat vaker eerlijk vertellen wat we positief en mooi vinden aan elkaar ♥

Klik hier voor de website de Miss Etam ‘Mooi Jezelf Zijn’ campagne en om iemand anders te verrassen met een mooi compliment.

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

balkje-nieuwe-layout

Reacties op dit artikel

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 1 maart 2016 at 22:29

  Complimenten zijn altijd leuk om te geven en te krijgen.
  Iedereen wordt er blij van ;-)
  Leuke post ;-)

 • Avatar van Lindsey Beljaars
  Reply Lindsey Beljaars 1 maart 2016 at 15:16

  Complimentjes zijn altijd goed! :)

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 1 maart 2016 at 14:48

  Wat een mooi initiatief! Ik ga eraan denken en begin meteen, wat heb je een leuke mooie blog :D!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 1 maart 2016 at 15:01

   Ahwww, dankjewel! Right back at you: wat heb jij een prachtige uitstraling <3

 • Avatar van Manon Boerakker
  Reply Manon Boerakker 1 maart 2016 at 14:29

  Ik vind ook dat wij elkaar vaker een complimentje moeten geven een mens vrolijkt daar wel van op!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.