Beauty

Nieuwe Weleda amandel producten ♥

11 maart 2016

weleda amandel
Oh, yes! Hier kwam een pakketje binnen om vrolijk van te worden, namelijk de nieuwe Weleda amandel verzachtende lichaamsproducten voor de gevoelige huid die belooft deze te kalmeren, te verzorgen en te beschermen. En dat zonder synthetische toevoegingen en 100% natuurlijk! Naast de bekende Weleda amandel gezichtsverzorgingsproducten is er nu dus ook een lijn bodycare verkrijgbaar.

weleda amandel weleda amandel
Weleda amandel verzachtende douchecrème
200ml, €7,99
Heerlijk zo’n romige douchegel zonder harde reinigers die ook echt duidelijk wat meer doet dan enkel op een milde manier reinigen. Dat er verzorgende ingrediënten aan toegevoegd zijn is namelijk tijdens het douchen al te merken aan de huid. Op dit moment is mijn huid best wel jeukerig en geïrriteerd en dit is dus zeker mijn favoriete douchegel at the moment.

Ingrediënten waar ik blij van word: zoete amandelolie, glycerine, shea boter en Iers mosextract.
Waar ik minder blij van word: alcohol.

weleda amandel weleda amandel weleda amandel

Weleda amandel verzachtende bodylotion 200ml, €13,99
De bodylotion heeft een dunnere substantie en trekt verrassend snel in. En toch voelt de huid lekker zacht en soepel aan en krijgt deze er een mooie natuurlijke glow van. Heerlijk om jezelf van top tot teen na het douchen in te smeren en te merken dat je huid er niet rood of vlekkerig of met jeuk op reageert. Erg fijn dus voor de gevoelige huidjes! Heb je naast een gevoelige huid ook nog een erg droge huid dan kan ik je wel een ander intensiever product aanraden want op mijn droogste plekjes zoals de hielen, knieën, ellebogen en scheenbenen doet hij net niet voldoende.

Ingrediënten waar ik blij van word: zoete amandelolie, glycerine, squalaan, bijenwas, Iers mos extract en melkzuur.
Waar ik minder blij van word: alcohol.

weleda amandel weleda amandel weleda amandel

Weleda amandel verzachtende handcrème 50ml, €7,99
Deze heerlijke luchtige handcrème trekt snel in en is hiermee ook perfect om gedurende de dag te kunnen gebruiken. Hij laat de huid gelijk lekker zacht aanvoelen en na een paar keer smeren merk je dat de huid en nagelriemen al snel minder droog worden. Een klein beetje is voldoende en je kan na het insmeren dus gelijk door met je normale dagelijkse bezigheden zonder plakhandjes of vetvlekken aan onder andere kleding. Ook hier weer: heb je erg droge handen dan kan je voor het slapen gaan beter nog een intensievere handcrème ernaast gebruiken.

Ingrediënten waar ik blij van word: zoete amandelolie, glycerine, Iers mosextract en melkzuur.
Waar ik minder blij van word: alcohol.

Ik vind het erg jammer dat in alle drie de producten naast een eventuele goede/vettende alcohol ook de harde alcohol terug te vinden is. Dit is juist een ingrediënt wat je met een erg gevoelige huid beter kan vermijden. Wat wel fijn om te weten is is dat de parfum die hierin gebruikt is afkomstig is van natuurlijke essentiële oliën. En die geur.. Wat is het toch jammer dat er geen geurcomputers bestaan! Het is namelijk zeker de herkenbare amandelgeur die wat rijk, lichtzoet, comfortabel en warm aandoet maar hij eindigt in een soort frisse touch die het een unieke geur meegeeft.

Ben jij ook zo’n fan van Weleda? Spreken deze nieuwe producten jou aan?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 12 maart 2016 at 12:32

  Dat klinkt als heerlijke producten. Weleda is een fijn merk, al snap ik niet, dat ze, naast alle goede ingrediënten, er toch alcochol in doen. Maar ik wil ze Wel gaan proberen, als ik weer in de winkel ben neem ik ze mee.

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 12 maart 2016 at 03:47

  Niet logisch inderdaad dat ze ook alcohol in de formule hebben gestopt, jammer.

 • Avatar van Varenka W
  Reply Varenka W 12 maart 2016 at 02:22

  Ik vind het een hele fijne product lijn
  Gebruik al langer de amandel lijn en ben er altijd heel tevreden over
  Weleda is zowiezo een prima merk voor groot en klein, kan het iedereen aanraden

 • Avatar van Saraya
  Reply Saraya 11 maart 2016 at 20:41

  Klinkt als heerlijke producten :)
  X

 • Avatar van Manon Boerakker
  Reply Manon Boerakker 11 maart 2016 at 17:24

  Oh amandel is heel erg lekker. Ben wel benieuwd naar dit

 • Avatar van Marieke
  Reply Marieke 11 maart 2016 at 12:52

  Inderdaad, jammer van de alcohol, maar verder lijken deze producten mij erg fijn!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 11 maart 2016 at 11:36

  whyyyy doen ze er dan alcohol in >.<

 • Avatar van Chantalle
  Reply Chantalle 11 maart 2016 at 10:57

  Ik kende het merk wel al maar ik heb er nog nooit een product van geprobeerd. Lijken me hele fijne producten alleen jammer van de alcohol.

 • Avatar van 3lles
  Reply 3lles 11 maart 2016 at 10:42

  Volgens mij heb ik 1 keer een product van Weleda gebruikt, en het beviel me. Dit lijkt me een hele fijne lijn. Wel jammer van het alcohol.
  Liefs,
  Elles

 • Avatar van Nicky
  Reply Nicky 11 maart 2016 at 10:28

  Ik wilde eerst de Weleda producten gaan proberen maar nu ik hoor dat er toch alcohol in zit denk ik dat ik oversla, daar kan mijn huid namelijk niet goed tegen, jammer.

 • Avatar van Jamey
  Reply Jamey 11 maart 2016 at 09:25

  Oh dit lijkt me echt een heerlijke lijn!

 • Avatar van Yasmin
  Reply Yasmin 11 maart 2016 at 09:16

  Ik vind Weleda altijd erg fijn. Jammer vd harde alcohol maar als ik in de buurt van de Tuinen ben dan ga ik wel even ruiken en voelen want je hebt me wel nieuwsgierig gemaakt.

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 11 maart 2016 at 08:40

  Het lijkt me zo een fijne geur maar jammer van de alcohol.

  Xoxo

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 11 maart 2016 at 07:50

  Jammer van die alcohol maar het lijkt me alsnog een hele fijn lijn die heerlijk ruikt. Ik ga snel eens één of meerdere producten proberen!

 • Avatar van Barbara
  Reply Barbara 11 maart 2016 at 07:35

  Helaas is het juist de harde alcohol waarop ik allergisch reageer (jeuk).

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.