Beauty

Welke beautyproducten verdwenen er in mijn prullenbak?

18 maart 2016

beautyproducten
Zoals elke maand laat ik je weer zien welke beautyproducten ik heb opgemaakt en ga ik je ook vertellen wat ik ervan vond. Zullen sommigen weer in huis komen? Welke producten heb ik niet eens opgemaakt omdat ze echt niet fijn waren? Je leest en ziet het allemaal in dit artikel. Let’s go!

beautyproducten
Van de L’Anza healing remedy scalp balancing cleanser had ik serieus vochtige ogen bij het laatste gebruik. Dat klinkt heel overdreven voor een shampoo, maar voor iemand met een erg gevoelige hoofdhuid die snel reageert (met jeuk, schilfertjes en soms tot bloedens toe) was het een enorme verademing om eindelijk een goede en milde shampoo te vinden waar mijn hoofdhuid goed op reageerde. Ik ga deze dus in de toekomst zeker nog eens in huis halen, al lijkt de Unwash het op dit moment ook nog steeds goed te doen. Yay!

De Sanex DermaCare 24h deodorant is fijn en voldoet bij de meeste normale dagen meer dan prima. Ook de Colgate max white tandpasta was een heel fijne om te gebruiken, al merk ik er niks van dat hij ook daadwerkelijk witter of helderder maakt. Hiervoor doet de DIY tandpasta toch echt het meest!

Ook is de DIY handzeep die ik van een Lushzeep maakte opgeraakt. En hierin moet ik een foutje in het recept toegeven want na een tijdje werd hij meer jelly zoals een Lush showerjelly. Jammer! Zo in een pompje werkte hij tot de laatste druppel nog wel goed, maar als je hem in een flesje of knijpflacon had bewaard dan kwam het er op een gegeven moment niet meer uit door de substantie. Sorry, mijn fout..

beautyproducten

De twee mascara’s die je hierboven op de foto ziet zijn de Etos seperation & volume mascara en de MUA eye define lenghtening mascara. Beide erg budgetvriendelijk met een erg mooi resultaat op mijn wimpers, maar toch zullen ze niet nogmaals in huis komen. Beide konden namelijk na een ruime week tot twee weken gebruik de prullenbak in omdat ze uitgedroogd leken te zijn en ineens veel klonters gaven. Goedkoop lijkt dan hierbij toch zeker duurkoop :(

beautyproducten

Als laatste heb ik nog deze vier producten waarvan ik het zeker jammer vond toen ze leeg gingen. De Clarins hydraquench cream-melt is gewoonweg heerlijk voor de drogere huid en is zo heerlijk luxe en de Aveda hand relief night renewal serum zorgde voor superzachte handen en de geur bracht me voor het slapen helemaal tot rust. En tsjah, Lush producten die op raken.. Dat maakt me altijd verdrietig! Ik ben gewoon erg fan van dit merk en de geuren van deze douchegels vond ik erg lekker. Gelukkig heb ik nog meer dan voldoende andere doucheproducten van Lush (en andere merken) staan, dus ik kan nog wel even vooruit maar zeker Rose Jam gaat weer in huis komen ♥

Welk product maakte jij niet eens op en heb je weggedaan omdat het je zo erg tegenviel?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Evelien - http://www.ohfashion.nl
  Reply Evelien - http://www.ohfashion.nl 26 maart 2016 at 22:42

  Ik ben ZO blij dat ik van Rose Jam nog bijna 500 gram heb staan! Dat is echt m’n favoriete douchegel van Lush.

 • Avatar van Mieke
  Reply Mieke 22 maart 2016 at 17:38

  Oei, wat zou je veranderen aan het recept voor de vloeibare zeep? Ik was van plan dit deze week ook eens te testen..

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 22 maart 2016 at 20:06

   Ik zou er denk ik de helft aan glycerine aan toevoegen, dus 5ml in plaats van 10ml :)

 • Avatar van Marjolein
  Reply Marjolein 20 maart 2016 at 20:09

  Grappig, het zijn voor mij allemaal onbekende merken. Ik heb net mijn Nivea dag- en nachtcreme weggegooid. Ik was eerst enthousiast, dacht een keertje goedkoper uit te zijn. Totdat ik een tester kreeg van Lancome (het merk dat ik altijd gebruikte) en toen voelde ik het verschil weer ;-)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 20 maart 2016 at 20:18

   Helaas werkt het vaak wel zo met huidverzorging, dat een duurder merk gewoonweg meer en betere werkzame ingrediënten bevat.. Welke van Lancôme gebruik jij nu? Heb zelf nog weinig ervaring met dat merk eigenlijk :)

 • Avatar van Beauty Treasures
  Reply Beauty Treasures 20 maart 2016 at 13:37

  Mooie producten heb je opgemaakt!

 • Avatar van Yvonne
  Reply Yvonne 19 maart 2016 at 03:38

  Bij mij is dat dan shampoo, ik moet het gewoon niet meer proberen maar soms is het zo leuk iets anders te proberen. Ik heb gelukkig wel meerdere favorieten.

 • Avatar van Beautyjuf
  Reply Beautyjuf 18 maart 2016 at 19:45

  In het verleden heb ik ook eens een mascara van het merk Etos gehad die zéér snel uitdroogde. Jammer dat er geen verbetering in lijkt te zitten. Je hebt een paar mooie producten opgemaakt!

 • Avatar van Monica
  Reply Monica 18 maart 2016 at 19:22

  Die shampoo klinkt wel erg interessant. Ik heb nu ook sinds een paar weken ineens een droge hoofdhuid en last van schilfertjes. Ben naar de huisarts geweest en die zegt dat het geen roos is maar misschien een reactie op het weer. Super vervelend moet ik zeggen. Ik heb een vieze shampoo van de HA gekregen maar die ruikt echt heel chemisch dus gebruik ik liever niet.

 • Avatar van Manon Boerakker
  Reply Manon Boerakker 18 maart 2016 at 17:32

  Jammer van de mascara zeg, dat is een bummer. Ik ben benieuwd naar de showergel van lush. Yummy Mummy haha

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 18 maart 2016 at 12:37

  Zo zonde van die mascara’s! Ik vind mascara sowieso wel een lastig product.

 • Avatar van fabulousheidi
  Reply fabulousheidi 18 maart 2016 at 10:24

  Ik was dus niet de eindige met het Etos mascara probleem, het leek fijn maar droogt inderdaad snel uit! Heerlijke producten die je er tussen hebt staan!

 • Avatar van fablefrique
  Reply fablefrique 18 maart 2016 at 10:17

  Wat goed dat je zo’n artikel maakt! Thanks voor de tips! xx

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 18 maart 2016 at 09:53

  Jammer van de mascara’s, die wilde ik nog gaan proberen, maar dat doe ik nu niet meer. Wat super dat die shampoo zo goed voor je werkte. Ik heb een waterproof mascara van Catrice weg gedaan, droog en klonten, niet fijn, ik heb nooit waterproof mascra’s maar dat leek me wel handig, nou deze niet. Ook ging er een Sensodyne tandpasta op.

 • Avatar van Karen
  Reply Karen 18 maart 2016 at 09:26

  Ik heb de big conditioner van Lush laatst weg gegooid. Vond het niet prettig zo’n smeltend blok en het deed echt niets voor mijn haar. Jammer!

 • Avatar van jeapiebel
  Reply jeapiebel 18 maart 2016 at 09:20

  Ik vind het ook altijd jammer als één van mijn favoriete producten opraakt dat ik graag gebruik. Dat het weer geld gaat kosten vind ik het ergste..hihi Fijn dat er ook een nieuwe gaat komen. Lush daar ben ik ook fan van.

 • Avatar van Lindsey Beljaars
  Reply Lindsey Beljaars 18 maart 2016 at 09:17

  Leuk om te zien wat er allemaal in je prullenbak is verdwenen. Ik ben de mascara’s van Etos nog aan het uitproberen, ben benieuwd of ze bij mij ook zo snel gaan uitdrogen!

 • Avatar van Jamey
  Reply Jamey 18 maart 2016 at 08:27

  Ik heb ooit de bananen shampoo weggegooid van the bodyshop. Dat was voor mij echt een flop.;

 • Avatar van Natascha
  Reply Natascha 18 maart 2016 at 08:13

  Wat jammer van die mascara’s zeg! Goedkoop is soms inderdaad duurkoop. Ik heb net vorige week mijn miccelair water van Hema weggedaan. Opzich prima spul hoor maar ik vond de geur zo muffig, ik kon me er maar niet over heen zetten.

 • Avatar van Marije
  Reply Marije 18 maart 2016 at 07:51

  Die mascara’s.. beetje een fail :s

  Lush producten ga ik zeker een keer proberen. Love Lush!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 18 maart 2016 at 07:04

  Mooie producten!
  Zoveel ;-)
  Die mascara zal ik zeker eens gaan kopen.

  Xoxo

 • Avatar van femkedj
  Reply femkedj 18 maart 2016 at 06:34

  Jaaaa, die mascara van Etos vond ik in eerste instantie ook erg fijn. Tot hij na 2 weken al was uitgedroogd. Zo goed om hem met lenzenvloeistof en opwarmen ‘weer aan de praat’ te krijgen vond ik hem niet waard. Iedere maand gaat er hier sowieso een flacon Garnier micellair reinigingswater doorheen. Verder heb ik mijn shampoo en conditioner uit de Andrelon Deluxe haarlijn weer opgemaakt, nieuwe voorraad staat al klaar ;-).

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.