Huis & interieur

Woonwinkel Eyoba

2 maart 2016

eyoba
Als je mij een beetje kent dan weet je dat ik ervan houd om ons huis regelmatig een update te geven als het gaat om schuiven met de inrichting, woonaccessoires, kaarsen en meer. Ik vind het dan ook geweldig leuk om lekker rond te snuffelen in online woonwinkels en zo kwam ik Eyoba tegen. Dit is een winkel met webwinkel met verschillende bekende merken meubels en accessoires. Ik vertel je er graag iets meer over, laat je enkele van mijn favorieten zien èn je maakt kans op €75,- shoptegoed!

eyoba eyoba
Bij Eyoba kan je terecht voor zo’n beetje alle soorten meubels die je maar kan bedenken en dan nog een beetje meer. Je kan er namelijk ook goed terecht voor tuinmeubelen, verlichting, bedden, kantoorinrichting en accessoires. Heerlijk! En mocht je dan nog niet kunnen slagen dan hebben ze ook nog enkele sub-webwinkels voor bijvoorbeeld eetkamerstoelen of barkrukken zodat je gelijk terecht kan bij een specifieker segment. De webwinkel is lekker overzichtelijk en duidelijk opgezet en voor je het weet wil je je hele huis een make-over geven ♥

Mocht je meer iemand zijn van het winkelen in een fysieke winkel dan kan je hiervoor terecht in de showroom van meer dan 500m2 in Duiven, Gelderland. Dit is voor mij persoonlijk lekker dichtbij en ik ga er dan ook zeker eens een kijkje nemen binnenkort.

eyoba
Alle producten op de sfeerfoto’s in dit artikel zijn trouwens verkrijgbaar bij deze webshop en zo krijg je gelijk een leuk beeld van wat ze er zo allemaal verkopen. Ik ben zelf vooral heel erg fan van de producten van merken zoals Zuiver, Karlsson, VT Wonen en Woood.

Win €75,00 shoptegoed!
Wat is jouw favoriete woonstijl? Snuffel rond bij Eyoba en laat in de reacties onder dit artikel achter waaraan jij het shoptegoed zou besteden. Je kan de bon natuurlijk gebruiken voor een aantal mooie accessoires, bijzettafeltjes of bijvoorbeeld als korting gebruiken op een wat duurdere aanschaf van iets wat je al langer op het oog had. Ik ben benieuwd!

Meedoen met deze winactie kan tot en met woensdag 9 maart 2016, 23.59 uur. De winnaar krijgt naderhand persoonlijk bericht.

Good luck & enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

balkje-nieuwe-layout

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Laura van der Weide
  Reply Laura van der Weide 22 maart 2016 at 14:48

  Ohhh super leuk, dat wil iedereen wel graag hebben natuurlijk! Ik maak ook graag een kansje ???? Wie weet ben ik de #luckyone straks! Bijna afgestudeerd dus een leuk cadeautje voor mezelf :) Deze klok vind ik echt super leuk, we hebben er nog geen in de woonkamer dus dit lijkt me een ideaal moment om er eentje aan te schaffen!! #fingerscrossed Groetjes Laura

  http://www.eyoba.nl/accessoires/design-wandklokken/zuiver-concrete-time-wandklok-zwart

 • Avatar van Luckychicca (@luckychicca)
  Reply Luckychicca (@luckychicca) 14 maart 2016 at 09:57

  Oh leuk! Ik zou denk ik zo’n mooie vlinderstoel bestellen of kinderstoeltjes :D

 • Avatar van Sien van Biessum
  Reply Sien van Biessum 10 maart 2016 at 12:18

  Een leuk vrolijk bijzettafeltje!

 • Avatar van Josientje Gajadhar-Hillebrands
  Reply Josientje Gajadhar-Hillebrands 10 maart 2016 at 12:17

  Het leuke gele tafeltje van de foto,liefde op het eerste gezicht! ♥

 • Avatar van Suzanne Hin
  Reply Suzanne Hin 10 maart 2016 at 10:36

  Ik ben net zo. Mijn huis kan altijd wel wat leuks gebruiken. Ik zou graag dit tegoed winnen om weer eens wat nieuws te kunnen kopen

 • Avatar van Els Wanders
  Reply Els Wanders 9 maart 2016 at 21:23

  Niet het leukste om te shoppen maar wel belangrijk: rookmelders. En bij Eyoba zag ik dat ze deze ook te koop hebben en dan heel wat leuker dan die gewone standaard rookmelders. En accessoires, altijd leuk!

 • Avatar van Lin
  Reply Lin 9 maart 2016 at 20:33

  Eyoba is echt zo’n leuke webwinkel! Ik kan dan ook het shoptegoed goed gebruiken om mijn woonkamer mee aan te kleden met een bijzettafel en wat accessoires. Lastig kiezen is het wel hoor, want ik zie zoveel moois; bijvoorbeeld de Kave Dione bijzettafel, de Zuiver Cumi bijzettafel of LaForma Lukas bijzettafel en zo kan ik nog wel even doorgaan, dus kortom ik maak heel heel heel graag kans op deze mooie prijs!

  Fijne avond en Groetjes,
  Lin

 • Avatar van Culinairwestfriesland
  Reply Culinairwestfriesland 9 maart 2016 at 19:31

  Ik ga voor de Cobb, lekker buiten koken deze zomer ;)

 • Avatar van Ineke
  Reply Ineke 9 maart 2016 at 15:30

  de NeXtime – Plug-Inn Wandklok – Zwart vind ik helemaal te gek. Ik moet er dan zelf wel wat bijleggen maar dat is niet erg

 • Avatar van Leoniek
  Reply Leoniek 8 maart 2016 at 16:04

  Wauw die koperen salontafel is echt prachtig! Ik ben net verhuisd naar een eigen appartementje dus je zou me zo blij maken met het shoptegoed! :)

 • Avatar van Nadia
  Reply Nadia 8 maart 2016 at 16:00

  Ja, de laatste schilderij op de foto die zou ik graag willen hebben voor onze woonkamer. Maar 75€ zijn er niet voldoende. ???? Ik zou in de shop van Eyoba een tafeltje willen kopen voor een leeg groot hoekje in de eetkamer. Daarop dan planten, foto’s of iets anders. Ik ben fan van de Scandinavische style, puur, praktisch en persoonlijk. ????

 • Avatar van chen
  Reply chen 8 maart 2016 at 13:29

  Met het shoptegoed zal ik mijn interieur wat opfleuren door accessoires als kussentjes of een plaid aan te schaffen!

 • Avatar van Elisa
  Reply Elisa 8 maart 2016 at 08:12

  Ik zou gaan voor wat mooie accessoires, om een fris lentesfeertje in huis te krijgen!

 • Avatar van Carla
  Reply Carla 7 maart 2016 at 19:31

  Ik wil een leeshoekje creeeren. De Passo fauteuill in donker grijs lijkt me heerlijk om een goed boek in te lezen <3

 • Avatar van Fleur Veldkamp
  Reply Fleur Veldkamp 7 maart 2016 at 17:38

  We zijn net verhuisd, dus ik hoe heeel graag mee aan je winactie

 • Avatar van Annelies Hoekstra
  Reply Annelies Hoekstra 7 maart 2016 at 16:27

  Ik en mijn partner zijn bezig een huis te kopen, dus shoptegoed zou heel goed gebruikt worden! Ik zal gaan voor een lamp die een echte eyecatcher is. Bijvoorbeeld een staande lamp of eentje voor boven de eetkamer! Er is in ieder geval genoeg keuze!!

 • Avatar van Marieke
  Reply Marieke 7 maart 2016 at 15:50

  Wat een super toffe win-actie! Ik ben bijna klaar met de make-overs van mijn woonkamer en kantoor. Ik mis alleen in beide ruimtes nog een mooie klok. Nu zag ik bij de klokken een toffe klok van Karlsson met alleen de wijzers in een koperkleur. Die zou echt tof zijn voor in de woonkamer. En voor in mijn kantoor vind ik de Minimal Wekker in het koper en wit echt heel erg tof. En toen zag ik de Meer Wandplank van Wooood, die vind ik echt heel tof voor in mijn slaapkamer. Ik heb een kast waar ik mij in de ochtend aan opmaak en deze plank zou echt heel tof staan boven de kast en dat ik er mijn geurtjes op kan zetten. Nu heel erg hard duimen, want deze spullen zou ik echt heel erg leuk vinden om te mogen bestellen!

 • Avatar van Bianca
  Reply Bianca 7 maart 2016 at 14:48

  Wauw wat gaaf! Mijn vriend en ik wonen pas samen en er moet nog een hoop gebeuren aan het interieur. Deze collectie past erg goed bij onze stijl! Kiezen is lastig. Helaas doet de website het op dit moment niet, maar ik zou graag iets van een bijzettafeltje of ander meubelstuk kiezen in een stoere, industriële stijl.

 • Avatar van Melissa Van Stipdonk
  Reply Melissa Van Stipdonk 7 maart 2016 at 13:39

  Wauw; komt zeker van pas met de verhuizing in het vooruitzicht. in elk geval een grote klok nodig voor in de grote keuken en daarnaast log lampen. en een klein tafeltje. ik heb nog zoveel nodig :-) liefs melissa (melissamaas@hotmail.com)

 • Avatar van anja
  Reply anja 7 maart 2016 at 11:39

  leuk om wat leuk uit te kunnen zoeken voor in mijn nieuwe huis

 • Avatar van Jacintha de Vries
  Reply Jacintha de Vries 7 maart 2016 at 09:24

  wow…. voor onze make-over zijn wij op zoek naar meubels met schuine houten pootjes eronder. op jullie site zag ik een heeeel gaaf TV meubel: Scandes – Maribo TV-Meubel – Wit. Dat is hem helemaal, en daarvoor zouden wij het shop tegoed gebruiken.

 • Avatar van Iris
  Reply Iris 7 maart 2016 at 09:07

  Toffe actie! Ik ben nog op zoek naar een nieuwe eettafel voor in ons nieuwe huis, ik vind de LaForma – Roy Eettafel – Hout bijvoorbeeld heel erg mooi

 • Avatar van Gerda
  Reply Gerda 7 maart 2016 at 00:33

  ik geef het dan aan mijn dochter die met dit tegoed hier bij Eyoba kan gaan shoppen voor haar nieuwe huisje! Ze heeft nog geen salontafel en lampen en ik zie op deze webshop heel erg mooie industriele producten die zij mooi zou vinden!

 • Avatar van anita kempenaers
  Reply anita kempenaers 6 maart 2016 at 20:37

  doe graag mee voor een mooie klok voor in de woonkamer

 • Avatar van Thea Duijnhoven
  Reply Thea Duijnhoven 6 maart 2016 at 20:36

  Ik ga voor een nieuw vloerkleed, dat maakt mijn huisje iets warmer;-)

 • Avatar van harry brants
  Reply harry brants 6 maart 2016 at 19:55

  denk dat ik een mooie vloerlamp zou uitkiezen die van ons is stuk

 • Avatar van Eva Narcisz
  Reply Eva Narcisz 6 maart 2016 at 15:02

  Onze woonkamer heeft niet zo lang geleden een nieuwe look gekregen , deze cadeaubon zal daarom echt van pas komen , wij hebben allerlei decoratie om onze woonkamer gezelliger te maken . Ik loot graag mee . Ik begin alvast met duimen.

 • Avatar van Aniek
  Reply Aniek 6 maart 2016 at 10:07

  Een aantal mooie kussens

 • Avatar van Cheryl
  Reply Cheryl 5 maart 2016 at 21:19

  Zou hem gebruiken voor deze eettafel: http://www.eyoba.nl/tafels/eettafel/laforma-uve-eettafel-rvs-onderstel

 • Avatar van Anneliese de Waal
  Reply Anneliese de Waal 5 maart 2016 at 20:26

  Ik zou het besteden bij de aankoop van de Manniska – William Opbergkast – Mix Bruin – Klein, ik vind deze opbergkast heel erg mooi !!!.

 • Avatar van Leilah
  Reply Leilah 5 maart 2016 at 16:06

  Als ik de winnares zou zijn dan ga ik het shoptegoed gebruiken als korting voor een mooie zilveren ventilator. Dit kan ik goed gebruiken in de zomer in mijn nieuwe huisje.

 • Avatar van Laura K.
  Reply Laura K. 5 maart 2016 at 09:41

  Wauw wat een mooie actie, ik zou het shoptegoed gebruiken voor een vloerkleed!!
  Die staat hoooooog bovenaan ons verlanglijstje.
  Ons tweede zoontje is nu 6 weken oud en wat zou het heerlijk zijn als hij kan spelen en leren kruipen op een lekker én mooi vloerkleed. =D

 • Avatar van Eric
  Reply Eric 4 maart 2016 at 23:44

  Ik ben m’n tuin aan het opknappen, en na gedane arbeid is het lekker relaxen in:
  Sunburst – Bannach Verstelbare Tuinstoel – Antraciet

 • Avatar van Michael noo
  Reply Michael noo 4 maart 2016 at 22:41

  vond lastig kiezen maar zou met deze prijs heel graag gaan voor de

  http://www.eyoba.nl/tafels/eettafel/uitschuifbare-eettafel/laforma-anja-eettafel-grijs

 • Avatar van Aleesha
  Reply Aleesha 4 maart 2016 at 22:23

  Ik zou de bon graag willen gebruiken voor LaForma – Lambert Bureaustoel – Grijs. Ik zit thuis veel achter de computer voor thuiswerk en een goede bureaustoel is dan wel belangrijk. Helaas heb ik nu niet echt een heel comfortabele stoel.

 • Avatar van Laura
  Reply Laura 4 maart 2016 at 21:48

  Ik vind de Scandinavische en industriële stijl echt super mooi! 11 maart krijgt mijn vriend de sleutel van z’n eerste appartement. Er moet nog heel veel worden ingeslagen hihi.. En ik zou graag deze bon aan hem willen schenken!

 • Avatar van Jessica
  Reply Jessica 4 maart 2016 at 20:22

  Eigenlijk was ik nooit zo into woonstijlen. Ik kocht gewoon wat ik mooi vond met als gevolg dat je nu zo’n 16 verschillende stijlen doorheen mijn huis ziet. De trends van nu vind ik echt helemaal geweldig, Scandinavisch design. In mijn nieuwe huis wil ik volledig voor die stijl gaan. Het duurt nog zo’n 10 maanden voor ik verhuis, maar aan nieuwe meubels kun je niet vroeg genoeg beginnen.

 • Avatar van sannekje68
  Reply sannekje68 4 maart 2016 at 19:32

  mijn lamp boven de eettafel is na diverse gourmetsessies wel wat vettig ;-) ik zou dit gebruiken voor een mooie schone lamp!

 • Avatar van Dikkiedik
  Reply Dikkiedik 4 maart 2016 at 19:02

  Ik ben dol op lezen maar kom voortdurend ruimte tekort. Ik ga dus voor een prachtige boekenkast en leg dan graag wat bij!

 • Avatar van kim
  Reply kim 4 maart 2016 at 18:20

  ik wil al heel lang een zitzak voor in m’n kamer en toen zag ik de Sit and Joy – Chair Clio – Zwart Leather Look die perfect past in m’n kamer omdat m’n slaapkamer ook helemaal zwart wit is:)

 • Avatar van Erika van koert
  Reply Erika van koert 4 maart 2016 at 16:00

  Dat is nog best lastig met zoveel leuke spullen.
  Ik mis eigenlijk heel veel lichtpuntjes in mijn huiskamer dus ik zou voor deze lamp gaan :
  Leitmotiv – Orbit Tafellamp – Grijs

  En dan voor mijn zoontje zijn kamer deze wekker zodat hij hopelijk niet meer om 6.00 naar beneden gaat.
  Karlsson – Numbers Wekker – Zwart

 • Avatar van Anna
  Reply Anna 4 maart 2016 at 14:41

  Dat is nog lastig kiezen,zoveel moois.
  Mijn inrichting is modern aangevuld met tweedehands spulletjes van vroeger. Ik zou denk ik een mooie plaid of mooie kussentjes uitzoeken

 • Avatar van Dorien
  Reply Dorien 4 maart 2016 at 14:39

  Gezellig! Dat is mijn woonstijl ;-) en wat dat precies betekent is natuurlijk persoonlijk. Ik hou van persoonlijke spulletjes, zelfgemaakt keramiek, kunstwerken van mijn kinderen. Maar ook van een goede bank, een mooie stoel en een warme kachel. Mooi servies. Leuke kussens. De basis houd ik neutraal, wit en hout, en ik houd van veel accessoires in matchende kleuren. Ik mag medio dit jaar weer helemaal “los” want wij hebben vandaag het koopcontract van onze nieuwe woning getekend. Ben dus in de zevende hemel nu ;-) en ’t is er precies weer voor om lekker online te snuffelen naar de leukste spullen! En nu kom ik ook nog deze actie tegen, yeah :-)! Het shoptegoed zou me super van pas komen. Het enige wat ik nl. absoluut niet mee wil nemen naar ons nieuwe huis zijn onze eetkamerstoelen die nare krassen achterlaten :-(. Die gaan dus weg, en ik vind de LaForma Eetkamerstoelen erg leuk en betaalbaar. Deze: http://www.eyoba.nl/zitmeubelen/stoelen/laforma-lars-eetkamerstoel-wit-hout Een goed begin voor in ons nieuwe huis :-)!

 • Avatar van Marijke
  Reply Marijke 4 maart 2016 at 14:03

  Butik – Robin Bijzettafel – Rood – Small en Medium! Moet ik wel wat bijbetalen maar ik vind ze superleuk en ook heel handig!!

 • Avatar van Marian
  Reply Marian 4 maart 2016 at 13:59

  De kussen op de bank mogen wel eens vervangen worden, en ik heb al een aantal leuke kussens gespot. Ik kan nog niet kiezen, dat stel ik nog even uit.

 • Avatar van Ymke
  Reply Ymke 4 maart 2016 at 13:08

  Ik ben al een tijdje op zoek naar een mooie bijzettafel, ik zie hier genoeg opties die helemaal aan mijn eisen zullen voldoen. Ik doe graag mee, wat een geweldige woonwinkel zeg!

 • Avatar van Sylvia Kuijsten
  Reply Sylvia Kuijsten 4 maart 2016 at 12:45

  ik zou er 2 “Ziggy Kussens – Zwart Wit” van kopen. Past goed bij mijn bank

 • Avatar van petra
  Reply petra 4 maart 2016 at 12:37

  De flaai floke cognac kleurige stoel voor aan de eettafel. Die zou ik zowiezo kiezen met deze leuke actie
  ik doe mee ☺☺☺

 • Avatar van Brit Weijers
  Reply Brit Weijers 4 maart 2016 at 11:23

  Ik ga voor een mooie plaid, daar heb ik nood aan, decoratief en praktisch

 • Avatar van b te boekhorst
  Reply b te boekhorst 4 maart 2016 at 11:23

  Mooie spullen. Zelf zou ik gaan voor de laforma schoenenkast. Struikelen is dan misschien verleden tijd….

 • Avatar van Liesbeth van der Gun
  Reply Liesbeth van der Gun 4 maart 2016 at 11:03

  Ik doe graag mee en wil er iets moois mee kopen voor onze slaapkamer! Die is veel te saai en gaan we lekker pimpen! Ik vind de mosterdgele kussens van Zuiver geweldig!

 • Avatar van Lieke van Veen
  Reply Lieke van Veen 4 maart 2016 at 10:53

  Ik doe graag mee aan deze winactie maar ik heb echt geen idee wat ik zou willen kopen er zijn zoveel leuke dingen in deze webshop!

 • Avatar van maris
  Reply maris 4 maart 2016 at 10:19

  ik ga voor de super leuke, stoere en stijlvolle accessoires!!!

 • Avatar van Anna Wienen
  Reply Anna Wienen 4 maart 2016 at 09:48

  Ik zou heeel graag een nieuwe fauteuille willen kopen…

 • Avatar van Fenny
  Reply Fenny 4 maart 2016 at 09:35

  Ik vind de stoelen prachtig en stijlvol!!!!!!!!!

 • Avatar van maloubeld
  Reply maloubeld 4 maart 2016 at 09:31

  Gaaf zeg! Ik zou gaan voor leuke accessoires voor in ons nieuwe huis :)

 • Avatar van Heleen M
  Reply Heleen M 4 maart 2016 at 09:23

  Wat een hoop mooie dingen in de webshop! Ik kon maar moeilijk kiezen. Wij willen dit jaar de woonkamer aanpakken, dus wat leuke en mooie nieuwe dingen zouden niet misstaan! Ik vond de “By Boo – Recycled Cotton Poef – Multicolor” wel heel erg leuk!

 • Avatar van Anouk
  Reply Anouk 4 maart 2016 at 09:07

  Voor de volgende pot zeker!! http://www.eyoba.nl/accessoires/potten-en-vazen/laforma-yaspa-b-plantenbak-lichtgrijs

 • Avatar van jacqueline
  Reply jacqueline 4 maart 2016 at 07:57

  Doe heel graag mee er zijn heel veel mooie dingen te vinden op jullie website!

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 4 maart 2016 at 06:35

  Wat een super leuke webwinkel, ik heb mijn ogen uitgekeken en wat een geweldige winactie, ik doe graag mee. Ik heb een paar dingen die ik helemaal te gek vind. Een boekenkastje met 3 of 5 schappen, ik zag een super mooie vaas en een mooie lijst met een spreuk, maar ik ben al tijden op zoek naar een leuke klok en daar hebben ze zulke leuke, dat ik niet eens in één keer kon kiezen. Ik heb deze winkel gelijk maar bij mijn favorieten gezet.m

 • Avatar van Mol Nina
  Reply Mol Nina 4 maart 2016 at 06:08

  Ik heb bijna geen vazen: ik zou voor een hele mooie vaas gaan :-) xxx

 • Avatar van MissMurphy
  Reply MissMurphy 4 maart 2016 at 03:21

  Wat leuk zeg! Vooral omdat ik op het punt sta om te verhuizen naar mijn eerste eigen appartementje :-). Heel onverwacht, ik ben druk bezig met het kiezen van een stijl en het shoppen van leuke spullen voor in huis. Zojuist een kijkje genomen in de webshop en ze hebben echt prachtige dingen. Ik zou er een mooie lamp van kopen :-)

 • Avatar van Jan
  Reply Jan 4 maart 2016 at 00:40

  Ik zou gaan voor een mooi bijzettafeltje

 • Avatar van Susan
  Reply Susan 3 maart 2016 at 21:13

  Wat leuk! Ik zou er denk ik iets voor kopen voor in mijn slaapkamer, want een heel appartement heb ik helaas nog niet tot mijn bezit, haha

  liefs,
  susan

 • Avatar van juliawaterreus
  Reply juliawaterreus 3 maart 2016 at 20:21

  Ik hou van het stoere/industriële. En van grafische prints. Ik zou voor kussens gaan en fotolijstjes. En een lekker groot kussen om op de grond te zitten.

 • Avatar van Carola
  Reply Carola 3 maart 2016 at 19:49

  Wauw ik zou een gaaf bijzet tafeltje scoren :)

 • Avatar van Lies
  Reply Lies 3 maart 2016 at 15:41

  Super leuk!!! Ik zou denk ik deze stoel kopen: http://www.eyoba.nl/sale-aanbiedingen/typisk-mitch-stoel-rood

 • Avatar van jeskedmc
  Reply jeskedmc 3 maart 2016 at 14:49

  Wat een leuke winactie! Ik zag een te gekke ladder van Zuiver. Die zou hiervan bestellen! xx Jess

 • Avatar van Larissa
  Reply Larissa 3 maart 2016 at 14:45

  ♥♥♥♥♥♥♥♥

  Ik heb al zoveel positieve berichten gehoord over Eyoba! Ze hebben echt geweldige producten. Mijn favoriete woonstijl is ‘Touch of Nature’. De natuur naar binnen halen. Niet alleen via planten, maar ook via natuurlijke materialen. Heerlijk!

  Met de 75 euro weet ik precies wat ik uit zou kiezen. Namelijk…. *tromroffel*… de VT Wonen – Glow Tafellamp – Wit.
  Geweldig.

  “For a house to be successful, the objects in it must communicate with one another, respond and balance one another.” – Andre Putman

 • Avatar van Heidie
  Reply Heidie 3 maart 2016 at 14:32

  Ik heb al vaker van het merk gehoord maar nu eens voor het eerst de website bekeken. Wat een leuke spullen ????. Ik hoef niet lang na te denken wat ik voor het shoptegoed zou kiezen. We hebben al zo’n 10 jaar dezelfde sierkussens op onze bank liggen. Het wordt echt wel eens tijd om die te vervangen. Ik zie dat Eboya wat kussens betreft een enorm assortiment heeft, dus kiezen zou nog moeilijk worden, maar die uitdaging ga ik graag aan. ????

 • Avatar van Tamara TS
  Reply Tamara TS 3 maart 2016 at 14:08

  Supertoffe actie! Ik heb al eerder besteld bij Eyoba en was erg tevreden met de afhandeling en klantenservice, dus het is zeker een webshop waar ik graag nog eens terug zou gaan. Op het moment staat er vanalles op mijn verlanglijstje, maar ik zou waarschijnlijk een beetje bijleggen en http://www.eyoba.nl/kasten/boekenkast/scandes-logum-boekenkast-5-schappen-wit kopen. Ideaal om mijn make-up en verzorgingsspulletjes netjes op te zetten.

 • Avatar van debby
  Reply debby 3 maart 2016 at 13:39

  Oeh wat leuk! Eyoba bekijk ik regelmatig en wat een leuke spullen! Wij hebben in augustus een huis gekocht en onlangs nieuwe meubels besteld. De aankleding hiervoor zouden wij lekker met deze bon kunnen kopen!

 • Avatar van carlijntes
  Reply carlijntes 3 maart 2016 at 12:55

  Wat een leuke site, deze kende ik nog niet! Goed om eens rond te snuffelen voor nog meer moois voor ons nieuwe huis! We gaan daar naar alle waarschijnlijkheid in december/januari in. Dus nieuwe spullen zijn héél welkom! Ik zou nog heel graag een witte buffetkast van woood willen kopen, die 75 euro zou een uitstekende bijdrage zijn :)

 • Avatar van sabrina
  Reply sabrina 3 maart 2016 at 11:33

  Wat een leuke winactie! Ik erger me al lang aan onze lamp boven de eettafel, dus ik zou voor een mooie hanglamp gaan!

 • Avatar van Maria
  Reply Maria 3 maart 2016 at 08:30

  De Manduria Hanglamp – Groen staat al een tijdje op mijn lijstje en als ik win kan ik die betalen, zou wel leuk zijn.

 • Avatar van Anita H.
  Reply Anita H. 3 maart 2016 at 00:37

  Ik wil al heel lang een bureaustoel aanschaffen en Eyoba heeft hele leuke. Met die 75 euri kom ik al een heel eind.

 • Avatar van Anita te Gussinklo
  Reply Anita te Gussinklo 2 maart 2016 at 23:51

  Ik zou gaan voor deze boekenkast.
  http://www.eyoba.nl/kasten/boekenkast/scandes-logum-boekenkast-3-schappen-wit
  Die kan ik heel goed kwijt en voor nog geen 15 euro bijbetaling een hele goede deal.
  Mooie sfeerfoto’s trouwens.

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 2 maart 2016 at 22:56

  Leuke webshop en zeer overzichtelijk met prachtige woonaccesoires!
  Een mooie hanglamp http://www.eyoba.nl/lampen/hanglampen/lucide-sidi-hanglamp-koper zou perfect passen in de woonkamer.

 • Avatar van Debbie
  Reply Debbie 2 maart 2016 at 22:00

  Ik ga binnenkort verhuizen en dan heb ik eindelijk ruimte voor een logeerbed. Ik zou deze kopen: Woood Dennis donkergrijs

 • Avatar van YuStSoMe
  Reply YuStSoMe 2 maart 2016 at 21:54

  Wat een leuke webwinkel, ik ben deze al eens tegengekomen in mijn zoektocht naar eetkamer stoelen.
  En ik blijf deze FLINT| Jackson | donkerbruin (http://www.eyoba.nl/jackson-eetkamerstoel-bruin) supermooi vinden.
  Alleen nog even sparen! Het leven is soms zo lastig he? Of op reis of stoelen! :)

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 2 maart 2016 at 20:55

  gaaf :D ik zou het bedrag denk ik uitgeven aan een mooie spiegel :)

 • Avatar van Danny
  Reply Danny 2 maart 2016 at 20:46

  Altijd leuk om weer eens iets te veranderen in mijn interieur. Ik zou de accessoires aanpassen zodat het in de lentesfeer komt met vrolijke kussens, vazen en een mooi beeldje.

 • Avatar van Sharona
  Reply Sharona 2 maart 2016 at 20:35

  Ohhh wat een gave stijl! Ik zou het denk ik besteden aan een mooie bank, aangezien mijn vriend en ik net zijn gaan samenwonen en we die wel kunnen gebruiken!

 • Avatar van Ling Choi
  Reply Ling Choi 2 maart 2016 at 20:18

  Oh wat een geweldige webshop! Mijn woonkamer is nogal kaal en ik zou het shoptegoed gebruiken om decoratie te kopen. Ik dacht aan kussens en vazen. Het liefst in pasteltinten, daar ben ik er dol op. Kleine dingen kunnen je huis op te fleuren en nu maar hopen dat het geluk mijn kant op komt.

 • Avatar van Lieke
  Reply Lieke 2 maart 2016 at 19:58

  Wat een super actie ! Zijn spulletjes aan het kopen voor ons eerste huisje ! Heb al wat leuke stoelen gezien oo de site voor bij de boekenkast dus deze bon zou perfect van pas komen ????????????

  • Avatar van Romy
   Reply Romy 2 maart 2016 at 20:16

   Supertoffe winactie! Ik zou er een ladekastje en een paar mooie accessoires van kopen.

 • Avatar van Wendy (@Heartscratch)
  Reply Wendy (@Heartscratch) 2 maart 2016 at 19:56

  Wauw superleuke winactie zeg! Ik zou voor een mooie staande lamp gaan, die ontbreekt nog in ons nieuwe huisje :).

 • Avatar van Tessa
  Reply Tessa 2 maart 2016 at 19:56

  Ik ben dol op het aanpassen van mijn interieur. Het liefst elk jaargetijde iets anders. Ik zou een leuk bijzettafeltje kopen om mijn kopje thee binnen handbereik te hebben en een paar leuke kussens voor op de bank.

 • Avatar van Lisette Kleiweg
  Reply Lisette Kleiweg 2 maart 2016 at 19:52

  Zo’n schattig two-tone rond bijzettafeltje staat al een poosje op mijn wishlist.

 • Avatar van Agneta
  Reply Agneta 2 maart 2016 at 19:20

  Absoluut aan dit kastje! http://www.eyoba.nl/kasten/ladekast/flint-biella-ladekast-multicolor WAUW!!!! Ze hebben trouwens super toffe dingen! Gezien ik binnenkort wil gaan verhuizen is het altijd mooi meegenomen :)

  Liefs Agneta

 • Avatar van Ilsiee prins
  Reply Ilsiee prins 2 maart 2016 at 19:03

  Wat een superleuke shop! Zag hem al eens voorbij komen op social media… Zal super zijn dit fijne shoptegoed te winnen, woon net sinds een aantal maandjes op mezelf dus zal zeker leuk zijn voor in mijn nieuwe huisje!
  Fantastische actie, uhhhhh een mooie lamp, die ontbreekt nog in mn huisje! ;)
  Groetje ilsiee

 • Avatar van Barbera
  Reply Barbera 2 maart 2016 at 18:56

  Leuk, deze winactie. Ook ik heb meteen een kijkje genomen en vond veel moois, vooral bij de hanglampen. De Lucide hanglampen zijn echt heel mooi en zouden heel goed passen boven onze eettafel, vooral de Lucide-Riva hanglamp. En van de rest van het tegoed zou ik graag een vaas kopen.

 • Avatar van Liesbeth
  Reply Liesbeth 2 maart 2016 at 18:51

  http://www.eyoba.nl/tafels/design-bijzettafel/butik-woodylicious-bijzettafels-bruin-set-van-3 Deze set bijzettafeltjes: daar is mijn oog al veel eerder op gevallen, maar tot nu toe hield de prijs me tegen. Maar……….met dit shoptegoed kom ik al een heel eind, dus misschien…….Dit zou wel heel leuk zijn :-)

 • Avatar van Noortje v Odijk
  Reply Noortje v Odijk 2 maart 2016 at 18:46

  Wauw wat een toffe prijs!! Ik heb sinds kort een heel mooie industriële tafellamp en ik zoek nog een mooie bijzettafel om hem op te laten shinen! De By Boo Bowl salontafel (http://www.eyoba.nl/by-boo-bowl-salontafel-metaal?sqr=by-boo&amp;) vind ik prachtig en dat shoptegoed zou daarbij natuurlijk heel goed van pas komen!! Dus ik ga hard duimen dat ik de gelukkige mag zijn….

 • Avatar van Adelaide Balk
  Reply Adelaide Balk 2 maart 2016 at 18:30

  Mijn favoriete woonstijl is industrial chic. En daar past de Tik Tak klok van Zuiver heel goed in. Daar zou ik ook als eerst het shoptegoed aan besteden. Helemaal leuk met die pendule eraan.

 • Avatar van Ann Ages Gracefully
  Reply Ann Ages Gracefully 2 maart 2016 at 18:28

  Leuk! Ik zou gaan kiezen voor een lounge stoel voor in de tuin. Ze zien er heerlijk comfortabel uit en ik zie mezelf al helemaal zitten met een lekker boek in het eerste lente zonnetje.

 • Avatar van Sharon
  Reply Sharon 2 maart 2016 at 16:56

  Ik ben al tijden op zoek naar een mooie bureaulamp, zodat ik in stijl kan studeren. Mijn oog viel op LaForma – Odalis Tafellamp – Grijs, heel mooi!

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 2 maart 2016 at 16:51

  Toevallig is ons bod op een huis gisteren geaccepteerd dus we zijn nu druk bezig om het voor elkaar te krijgen. En ik ben al druk aan t dromen hoe het eruit moet komen te zien haha.
  Ik vind een mooie, opvallende kroonluchter in de woonkamer heel mooi. Een echt pronkstuk moet het dan zijn en heb al een mooie op deze site gezien :p Wel een investering, maar elk beetje helpt dus ik doe graag mee!

 • Avatar van Simplynspecial
  Reply Simplynspecial 2 maart 2016 at 16:48

  Dit is nog eens een leuke winactie :) Ik woon sinds een paar maanden bij mijn vriend, dus het huis heeft al een wat vrouwelijke touch gekregen door accessoires, maar we hebben nog niets wat echt van ons samen is. Ik zou nog wel een nieuwe lamp willen voor bij de eettafel, of een lamp voor naast de bank. En een grote spiegel is ook nog welkom. Kortom; ik wil zoveel haha.

 • Avatar van Karin
  Reply Karin 2 maart 2016 at 16:25

  Wat een fijne spulletjes heeft Eboya! Wij gaan over twee maanden verhuizen, dus ik ben op zoek naar leuke accessoires om van ons huis snel een thuis te maken. De Its About RoMi Pittsburgh hanglamp zou geweldig boven onze houten eettafel staan… Lekker anders dan anders :-)

 • Avatar van Barbara Bouman
  Reply Barbara Bouman 2 maart 2016 at 16:08

  Deze prijs is echt super!! Ik zou deze dan ook echt heel graag willen winnen. Wij zoeken al tijden naar de perfecte lamp voor in de hal. Ik heb een praktijk aan huis dus het moet een absolute blikvanger zijn.. Aangezien mijn klanten door de hal naar mijn praktijk moeten.
  De Leitmotiv Z tafellamp vind ik te gek…
  Daarbij zou ik dan de LaForma wanddecoratie kopen… Dat maakt mijn strakke hal weer zoals ik m graag zie!!

 • Avatar van Sytse
  Reply Sytse 2 maart 2016 at 16:05

  Oohh wat een leuke winactie!!! Als ik win weet ik het wel! Dan komt dit prachtige ding in de woonkamer te hangen: http://www.eyoba.nl/accessoires/decoratie/by-boo-ox-head-decoratie-wit-bruin

 • Avatar van Anita
  Reply Anita 2 maart 2016 at 16:00

  JAA, ik wil zo graag een stoel van Eboya!

 • Avatar van Amber
  Reply Amber 2 maart 2016 at 15:59

  Yassss! Ik ben nog op zoek naar een vette lamp voor in m’n nieuwe slaapkamer en Ajaccio hanglamp koper kroon past hier perfect dus daar zou ik het shoptegoed aan uitgeven!

 • Avatar van Sofie
  Reply Sofie 2 maart 2016 at 15:48

  Oeh, héél graag wil ik deze winnen! Een echte stijl heb ik niet, maar momenteel zijn de tinten wit, grijs en zacht roze en de woonkamer. En ik ben nog op zoek naar een mooie vloerlamp … en die van Zuiver vind ik zoooo mooi!!!
  Ook Hay en FestAmsterdam en Fermliving en Muuto vind ik prachtig!
  Die €75 zal snel besteed zijn ;-)

 • Avatar van Simone
  Reply Simone 2 maart 2016 at 15:46

  Aaah super tof dit! Wij gaan in juli verhuizen naar ons eerste “echte” eigen huis. We gaan van een appartement naar een huis met twee verdiepingen, dus we hebben nogal wat extra’s te shoppen de komende maanden. We zijn bijvoorbeeld nog op zoek naar een leuke salontafel. Mijn man heeft altijd geroepen dat zodra we zouden verhuizen ik de salontafel mag vervangen (want die er altijd stond vond ik nooit zo mooi). Ik geloof dat dat in deze winkel wel gaat lukken!

 • Avatar van Babs
  Reply Babs 2 maart 2016 at 15:34

  Wat een geweldige prijs en zo welkom! Ik ben nog steeds bezig met het inrichten van (senioren)woning en ik zoek nog veel leuke spullen om het mooi te maken. De tafellamp van La Forma (Fulb) vind ik echt een eyecatcher, en de transparante salontafel van La forma ziet er ook strak uit (de transparante)….
  Maar een goed zittende bureaustoel, dat zou pas fijn werken zijn ;)

  • Avatar van YuStSoMe
   Reply YuStSoMe 2 maart 2016 at 21:57

   Ooooh Babs, dat zou idd superleuk zijn (las toevallig je reactie en ja je huisje is er aan toe, pimp het op!) <3

 • Avatar van iooon
  Reply iooon 2 maart 2016 at 15:06

  Oh deze laat ik niet aan mij voorbij gaan! (ik hoop dat er een goed mailadres gekoppeld is aan dit wordpress account). Mijn woonstijl is aan het veranderen. Ik had eerst ALLES wit en grijs. Maar nu opeens wil ik hout bij mijn witte meubels. Terwijl ik dat eerst helemaal niks vond.

  Sinds de verhuizing ben ik zoekende naar de perfecte salontafels. De Scandes vind ik heel mooi, zowel die niet helemaal plectrumvormige als de ronde. Maar de By Boo Bowl vind ik ook super. Betwijfel wel of die handig zijn met dreumes….

  Ik wil ook nog een kleed, maar dat vind ik te moeilijk om online te kopen. Dat moet ik echt zien en voelen.

 • Avatar van Meike
  Reply Meike 2 maart 2016 at 15:01

  Ik doe heeeel graag mee^^ Ik ben net een maandje samen gaan wonen en heb wel zin om wat leuke accessoires in het huisje te zetten nu het klaar is. Vooral de gouden gun die ze bij accessoires hebben staan vind ik echt awesome!Top dat Eyoba dit mogelijk maakt:)

 • Avatar van leoni
  Reply leoni 2 maart 2016 at 14:55

  Hallo, Wat een hoop leuke spulletjes hebben ze daar :) Ik woon nog niet zo lang in mijn nieuwe woning en kan dus nog wel het een en ander gebruiken om mijn huisje echt helemaal af te maken. Zo heb ik een hele mooie klok gezien bij Eyoba.nl en ik zou de bon dan ook gebruiken als korting voor de klok.

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 2 maart 2016 at 14:52

  Wauw, wat een geweldig winactie en wat zou ik dit goed kunnen gebruiken. Waarom? Omdat ik al 2 jaar in mijn huis woon en hij nog steeds niet helemaal naar mijn smaak is ingericht. Ik vind veel spullen vaak zo duur en geef mijn geld graag uit aan andere dingen. Deze tegoedbon zou al een heel stuk helpen en hoef ik niet zo veel meer bij te leggen. Ik ben nog op zoek naar een leuke boekenkast/ rek en zie die bij deze shop genoeg! Bijvoorbeeld de ‘Scandes’ en ‘Malena’ boekenkasten! Mijn woonstijl is landelijk, maar wel straks en modern tegelijkertijd :-)!

 • Avatar van Farah
  Reply Farah 2 maart 2016 at 14:41

  Super! Ik vind het altijd leuk om iets te veranderen in mijn interieur en als ik het cadeau krijg dan is dat ook nog eens meegenomen. Om eerlijk te zijn heb ik eigenlijk al een heleboel en gun ik het anderen die het harder nodig hebben of in een verhuizing zitten (en al hoge kosten hebben). Ik ga wel even snuffelen op de site

 • Avatar van Marian Zw.
  Reply Marian Zw. 2 maart 2016 at 14:40

  Ooho ik kan niet kiezen, zie zoveel leuke dingen, mooie kussens, leuke vazen of een stoere pot voor buiten! Wij hebben net een jaartje een nieuw huis…en na alles kosten voor het bouwen en inrichten met gordijnen en vloeren zijn deze zaken op de lange baan geschoven. Ik zou dus best iets gezelligs voor in huis willen uitzoeken

 • Avatar van Margo
  Reply Margo 2 maart 2016 at 14:29

  Nee joh dat meen je niet :O nu we voor meubels in ons nieuwe huis aan het shoppen zijn kom ik zo vaak op Eyoba terecht.. voor eetkamerstoelen, een bijzettafeltje voor de platenspeler, en accessoires voor in de nieuwe boekenkast. De komende week gaan we alles ‘echt kopen’ dus dit shoptegoed zou echt ideaal zijn. Verhuizen is al duur genoeg ;)

 • Avatar van elisabeth maria martina
  Reply elisabeth maria martina 2 maart 2016 at 14:23

  altijd leuk om iets moois voor je interieur uit te mogen zoeken

 • Avatar van Karen
  Reply Karen 2 maart 2016 at 14:22

  Wat een geweldige prijs! Dat zou voor mij zeker goed van pas komen. We gaan over drie maanden verhuizen naar ons droomhuis en ik zou niet eens weten waar ik moet beginnen met wat ik nog zou willen hebben voor het nieuwe huis. Maar… als ik dan toch een keuze moet maken. Ik krijg straks echt een eigen werkplek en ik zou het shoptegoed dan denk ik gebruiken als korting voor de Muna Beaumont bureaustoel. Echt, wat is die mooi zeg! Maar twee mooie LaForma vazen of een bureaulamp lijkt me ook wel wat…. Ik zei toch dat ik geen keuze kon maken… ;)

 • Avatar van Iris
  Reply Iris 2 maart 2016 at 14:14

  Wauw wat een geweldige actie! Mijn vriend en ik krijgen de sleutel van ons nieuwe huize over twee weken en kunnen het shop tegoed heeeel goed gebruiken :-) ik zou gaan voor een mooie industriële lamp voor boven de eettafel, ik heb meerdere mooie gezien dus als ik het win even overleggen met vriendlief welke het gaat worden!! :-) maar wat een prachtige dingen!!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.