Huis & interieur

Woonwinkel Eyoba

2 maart 2016

eyoba
Als je mij een beetje kent dan weet je dat ik ervan houd om ons huis regelmatig een update te geven als het gaat om schuiven met de inrichting, woonaccessoires, kaarsen en meer. Ik vind het dan ook geweldig leuk om lekker rond te snuffelen in online woonwinkels en zo kwam ik Eyoba tegen. Dit is een winkel met webwinkel met verschillende bekende merken meubels en accessoires. Ik vertel je er graag iets meer over, laat je enkele van mijn favorieten zien èn je maakt kans op €75,- shoptegoed!

eyobaeyoba
Bij Eyoba kan je terecht voor zo’n beetje alle soorten meubels die je maar kan bedenken en dan nog een beetje meer. Je kan er namelijk ook goed terecht voor tuinmeubelen, verlichting, bedden, kantoorinrichting en accessoires. Heerlijk! En mocht je dan nog niet kunnen slagen dan hebben ze ook nog enkele sub-webwinkels voor bijvoorbeeld eetkamerstoelen of barkrukken zodat je gelijk terecht kan bij een specifieker segment. De webwinkel is lekker overzichtelijk en duidelijk opgezet en voor je het weet wil je je hele huis een make-over geven ♥

Mocht je meer iemand zijn van het winkelen in een fysieke winkel dan kan je hiervoor terecht in de showroom van meer dan 500m2 in Duiven, Gelderland. Dit is voor mij persoonlijk lekker dichtbij en ik ga er dan ook zeker eens een kijkje nemen binnenkort.

eyoba
Alle producten op de sfeerfoto’s in dit artikel zijn trouwens verkrijgbaar bij deze webshop en zo krijg je gelijk een leuk beeld van wat ze er zo allemaal verkopen. Ik ben zelf vooral heel erg fan van de producten van merken zoals Zuiver, Karlsson, VT Wonen en Woood.

Win €75,00 shoptegoed!
Wat is jouw favoriete woonstijl? Snuffel rond bij Eyoba en laat in de reacties onder dit artikel achter waaraan jij het shoptegoed zou besteden. Je kan de bon natuurlijk gebruiken voor een aantal mooie accessoires, bijzettafeltjes of bijvoorbeeld als korting gebruiken op een wat duurdere aanschaf van iets wat je al langer op het oog had. Ik ben benieuwd!

Meedoen met deze winactie kan tot en met woensdag 9 maart 2016, 23.59 uur. De winnaar krijgt naderhand persoonlijk bericht.

Good luck & enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

balkje-nieuwe-layout

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Laura van der Weide
  Reply Laura van der Weide 22 maart 2016 at 14:48

  Ohhh super leuk, dat wil iedereen wel graag hebben natuurlijk! Ik maak ook graag een kansje ???? Wie weet ben ik de #luckyone straks! Bijna afgestudeerd dus een leuk cadeautje voor mezelf :) Deze klok vind ik echt super leuk, we hebben er nog geen in de woonkamer dus dit lijkt me een ideaal moment om er eentje aan te schaffen!! #fingerscrossed Groetjes Laura

  http://www.eyoba.nl/accessoires/design-wandklokken/zuiver-concrete-time-wandklok-zwart

 • Avatar van Luckychicca (@luckychicca)
  Reply Luckychicca (@luckychicca) 14 maart 2016 at 09:57

  Oh leuk! Ik zou denk ik zo’n mooie vlinderstoel bestellen of kinderstoeltjes :D

 • Avatar van Sien van Biessum
  Reply Sien van Biessum 10 maart 2016 at 12:18

  Een leuk vrolijk bijzettafeltje!

 • Avatar van Josientje Gajadhar-Hillebrands
  Reply Josientje Gajadhar-Hillebrands 10 maart 2016 at 12:17

  Het leuke gele tafeltje van de foto,liefde op het eerste gezicht! ♥

 • Avatar van Suzanne Hin
  Reply Suzanne Hin 10 maart 2016 at 10:36

  Ik ben net zo. Mijn huis kan altijd wel wat leuks gebruiken. Ik zou graag dit tegoed winnen om weer eens wat nieuws te kunnen kopen

 • Avatar van Els Wanders
  Reply Els Wanders 9 maart 2016 at 21:23

  Niet het leukste om te shoppen maar wel belangrijk: rookmelders. En bij Eyoba zag ik dat ze deze ook te koop hebben en dan heel wat leuker dan die gewone standaard rookmelders. En accessoires, altijd leuk!

 • Avatar van Lin
  Reply Lin 9 maart 2016 at 20:33

  Eyoba is echt zo’n leuke webwinkel! Ik kan dan ook het shoptegoed goed gebruiken om mijn woonkamer mee aan te kleden met een bijzettafel en wat accessoires. Lastig kiezen is het wel hoor, want ik zie zoveel moois; bijvoorbeeld de Kave Dione bijzettafel, de Zuiver Cumi bijzettafel of LaForma Lukas bijzettafel en zo kan ik nog wel even doorgaan, dus kortom ik maak heel heel heel graag kans op deze mooie prijs!

  Fijne avond en Groetjes,
  Lin

 • Avatar van Culinairwestfriesland
  Reply Culinairwestfriesland 9 maart 2016 at 19:31

  Ik ga voor de Cobb, lekker buiten koken deze zomer ;)

 • Avatar van Ineke
  Reply Ineke 9 maart 2016 at 15:30

  de NeXtime – Plug-Inn Wandklok – Zwart vind ik helemaal te gek. Ik moet er dan zelf wel wat bijleggen maar dat is niet erg

 • Avatar van Leoniek
  Reply Leoniek 8 maart 2016 at 16:04

  Wauw die koperen salontafel is echt prachtig! Ik ben net verhuisd naar een eigen appartementje dus je zou me zo blij maken met het shoptegoed! :)

 • Avatar van Nadia
  Reply Nadia 8 maart 2016 at 16:00

  Ja, de laatste schilderij op de foto die zou ik graag willen hebben voor onze woonkamer. Maar 75€ zijn er niet voldoende. ???? Ik zou in de shop van Eyoba een tafeltje willen kopen voor een leeg groot hoekje in de eetkamer. Daarop dan planten, foto’s of iets anders. Ik ben fan van de Scandinavische style, puur, praktisch en persoonlijk. ????

 • Avatar van chen
  Reply chen 8 maart 2016 at 13:29

  Met het shoptegoed zal ik mijn interieur wat opfleuren door accessoires als kussentjes of een plaid aan te schaffen!

 • Avatar van Elisa
  Reply Elisa 8 maart 2016 at 08:12

  Ik zou gaan voor wat mooie accessoires, om een fris lentesfeertje in huis te krijgen!

 • Avatar van Carla
  Reply Carla 7 maart 2016 at 19:31

  Ik wil een leeshoekje creeeren. De Passo fauteuill in donker grijs lijkt me heerlijk om een goed boek in te lezen <3

 • Avatar van Fleur Veldkamp
  Reply Fleur Veldkamp 7 maart 2016 at 17:38

  We zijn net verhuisd, dus ik hoe heeel graag mee aan je winactie

 • Avatar van Annelies Hoekstra
  Reply Annelies Hoekstra 7 maart 2016 at 16:27

  Ik en mijn partner zijn bezig een huis te kopen, dus shoptegoed zou heel goed gebruikt worden! Ik zal gaan voor een lamp die een echte eyecatcher is. Bijvoorbeeld een staande lamp of eentje voor boven de eetkamer! Er is in ieder geval genoeg keuze!!

 • Avatar van Marieke
  Reply Marieke 7 maart 2016 at 15:50

  Wat een super toffe win-actie! Ik ben bijna klaar met de make-overs van mijn woonkamer en kantoor. Ik mis alleen in beide ruimtes nog een mooie klok. Nu zag ik bij de klokken een toffe klok van Karlsson met alleen de wijzers in een koperkleur. Die zou echt tof zijn voor in de woonkamer. En voor in mijn kantoor vind ik de Minimal Wekker in het koper en wit echt heel erg tof. En toen zag ik de Meer Wandplank van Wooood, die vind ik echt heel tof voor in mijn slaapkamer. Ik heb een kast waar ik mij in de ochtend aan opmaak en deze plank zou echt heel tof staan boven de kast en dat ik er mijn geurtjes op kan zetten. Nu heel erg hard duimen, want deze spullen zou ik echt heel erg leuk vinden om te mogen bestellen!

 • Avatar van Bianca
  Reply Bianca 7 maart 2016 at 14:48

  Wauw wat gaaf! Mijn vriend en ik wonen pas samen en er moet nog een hoop gebeuren aan het interieur. Deze collectie past erg goed bij onze stijl! Kiezen is lastig. Helaas doet de website het op dit moment niet, maar ik zou graag iets van een bijzettafeltje of ander meubelstuk kiezen in een stoere, industriële stijl.

1 4 5 6

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Huis & interieur
woonkeuken
Interieur inspiratie | Een woonkeuken met een klein budget

Op dit moment wonen wij nog in een appartement met een niet zo’n grote keuken, maar ik ben alvast aan...

Sluiten