Lifestyle Reizen & vrije tijd

Zenzo Yoga | Yoga/detox weekend aan zee

19 maart 2016

zenzo yoga 4 - Zenzo Yoga | Yoga/detox weekend aan zee
Toen ik het aanbod kreeg om een compleet yoga/detox weekend aan zee te gaan beleven met ZenZo Yoga werd ik heel erg enthousiast! Ik zou zo’n weekend alleen met alle tijd voor mijzelf, gecombineerd met workshops, wellness, yoga en healthy food goed kunnen gebruiken. Maar helaas werd ik iets minder enthousiast toen ik in mijn agenda keek en erachter kwam dat hier voorlopig met andere afspraken en verplichtingen helaas geen ruimte voor was.. In overleg hebben we daarom besloten dat ik dit mooie weekend mag weggeven die het hard nodig heeft. Wow!

zenzo yoga 1 - Zenzo Yoga | Yoga/detox weekend aan zee
ZenZo Yoga
 is opgezet door Monique Christiaans die na de constatering van baarmoederhalskanker in 2012 met de nodige chemo’s en bestralingen besloot om zich meer te gaan verdiepen in yoga en ademhalingsoefeningen. Ze merkte dat dit bijdroeg aan haar herstel en zo groeide haar passie nog meer. Ondertussen is ze gediplomeerd yoga instructrice en helpt ze mensen bewuster in het leven te staan en meer te genieten.

zenzo yoga 2 - Zenzo Yoga | Yoga/detox weekend aan zeezenzo yoga 3 - Zenzo Yoga | Yoga/detox weekend aan zee

Win een Zenzo Yoga weekend aan zee t.w.v. €445,-
Tijdens het yoga/detox weekend wat drie dagen duurt kom je optimaal tot rust, ben je bewust bezig met je mentale en fysieke gezondheid en komt er van alles voorbij. Van een detox workshop en een minfulnesswandeling tot aan een wellness in de sauna, voldoende vrije tijd, yogalessen, meditaties en na afloop krijg je een leuke goodiebag mee naar huis. Het yoga/detox weekend is geschikt voor de geïnteresseerde beginner tot aan de ervaren yoga beoefenaar.

Het weekend start op vrijdag om 15.00 uur en eindigt op zondag om 17.00 uur. Twee overnachtingen in het nabijgelegen viersterrenhotel in een tweepersoonskamer (die je helemaal voor jezelf hebt) met zeezicht zijn inbegrepen. Wanneer je gaat is in overleg te bepalen en met lekker weer worden er ook yogalessen op het strand gegeven. Klik hier om het volledige programma te bekijken.

Iedereen heeft het tegenwoordig maar druk en we vergeten steeds vaker de tijd voor onszelf te nemen. Hoe lekker is dan het vooruitzicht van een heerlijk weekend aan zee met ZenZo Yoga?! Na het weekend is je batterij weer opgeladen en kan je er weer helemaal tegenaan!

Wil jij kans maken op dit weekend laat dan jouw motivatie achter in de comments onder dit artikel. Je maakt extra kans door de ZenZo Yoga Facebookpagina te liken :) Meedoen kan tot en met 26 maart 2016, 23.59 uur. De winnaar krijgt na afloop persoonlijk bericht.

Good luck & enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Sarina
    Reply Sarina 27 maart 2016 at 10:00

    Dit komt als geroepen. Ik heb echt even tijd nodig om alles op een rijtje te zetten en ik ben gek op yoga maar ik krijg het zelf niet voor elkaar om er tijd voor vrij te maken.

1 3 4 5

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Lifestyle, Reizen & vrije tijd
shoplog
Vakantie shoplog | Swarovski, L’Occitane, Nike..

Afgelopen week waren we er met z’n drietjes even heerlijk een weekje tussenuit. Als je mij volgt op Instagram en/of...

Sluiten