Lifestyle Reizen & vrije tijd

Zenzo Yoga | Yoga/detox weekend aan zee

19 maart 2016

zenzo yoga
Toen ik het aanbod kreeg om een compleet yoga/detox weekend aan zee te gaan beleven met ZenZo Yoga werd ik heel erg enthousiast! Ik zou zo’n weekend alleen met alle tijd voor mijzelf, gecombineerd met workshops, wellness, yoga en healthy food goed kunnen gebruiken. Maar helaas werd ik iets minder enthousiast toen ik in mijn agenda keek en erachter kwam dat hier voorlopig met andere afspraken en verplichtingen helaas geen ruimte voor was.. In overleg hebben we daarom besloten dat ik dit mooie weekend mag weggeven die het hard nodig heeft. Wow!

zenzo yoga
ZenZo Yoga
 is opgezet door Monique Christiaans die na de constatering van baarmoederhalskanker in 2012 met de nodige chemo’s en bestralingen besloot om zich meer te gaan verdiepen in yoga en ademhalingsoefeningen. Ze merkte dat dit bijdroeg aan haar herstel en zo groeide haar passie nog meer. Ondertussen is ze gediplomeerd yoga instructrice en helpt ze mensen bewuster in het leven te staan en meer te genieten.

zenzo yoga zenzo yoga

Win een Zenzo Yoga weekend aan zee t.w.v. €445,-
Tijdens het yoga/detox weekend wat drie dagen duurt kom je optimaal tot rust, ben je bewust bezig met je mentale en fysieke gezondheid en komt er van alles voorbij. Van een detox workshop en een minfulnesswandeling tot aan een wellness in de sauna, voldoende vrije tijd, yogalessen, meditaties en na afloop krijg je een leuke goodiebag mee naar huis. Het yoga/detox weekend is geschikt voor de geïnteresseerde beginner tot aan de ervaren yoga beoefenaar.

Het weekend start op vrijdag om 15.00 uur en eindigt op zondag om 17.00 uur. Twee overnachtingen in het nabijgelegen viersterrenhotel in een tweepersoonskamer (die je helemaal voor jezelf hebt) met zeezicht zijn inbegrepen. Wanneer je gaat is in overleg te bepalen en met lekker weer worden er ook yogalessen op het strand gegeven. Klik hier om het volledige programma te bekijken.

Iedereen heeft het tegenwoordig maar druk en we vergeten steeds vaker de tijd voor onszelf te nemen. Hoe lekker is dan het vooruitzicht van een heerlijk weekend aan zee met ZenZo Yoga?! Na het weekend is je batterij weer opgeladen en kan je er weer helemaal tegenaan!

Wil jij kans maken op dit weekend laat dan jouw motivatie achter in de comments onder dit artikel. Je maakt extra kans door de ZenZo Yoga Facebookpagina te liken :) Meedoen kan tot en met 26 maart 2016, 23.59 uur. De winnaar krijgt na afloop persoonlijk bericht.

Good luck & enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Sarina
  Reply Sarina 27 maart 2016 at 10:00

  Dit komt als geroepen. Ik heb echt even tijd nodig om alles op een rijtje te zetten en ik ben gek op yoga maar ik krijg het zelf niet voor elkaar om er tijd voor vrij te maken.

 • Avatar van Annemarie
  Reply Annemarie 26 maart 2016 at 22:47

  Wat ontzettend balen dat jezelf geen gebruik kan maken van dit geweldige yoga&detox weekend, en erg lief van je dat je daarom iemand anders er erg blij gaat maken!

  Ik hou van yoga! Ik yoga elke dag omdat het voor mij met mijn chronische ziekte de fijnste manier van bewegen is om mijn lijf zo goed mogelijk te houden. Doordat ik elke dag yoga ben ik zo goed als dat ik nu ben en ik voel me beter, ik krijg er energie van, ben beter in balans en heb ik meer rust gekregen. En dat is voor een stuiterbal als ik heel erg fijn;-)

  Ik wil al een tijd heel graag een keer alleen naar een yoga weekend gaan om te leren over yoga, inspiratie op te doen en mijn batterij op te laden. Maar het komt er steeds maar niet van omdat het dan is of een vakantie, nieuwe bank of een yoga weekend en dan kan ik het niet over mijn hart verkrijgen een jaar niet vakantie te gaan of de bank nog maar een jaartje uit te stellen omdat ik zo graag zelf een weekend met yoga, gezond eten en mezelf wil bezig zijn.
  Dus toen ik jouw artikel las, moest ik deze kans gewoon grijpen en een reactie achter laten en de fb pagina van Zenzo te liken. Want een yoga weekend in een 4 sterren hotel met uitzicht op zee vol yogalessen misschien zelfs wel op het strand, meditatie, workshops, gezond eten, en ontspannen in de sauna klinkt als een droom!

 • Avatar van Carine
  Reply Carine 26 maart 2016 at 20:32

  Zou leuk zijn om met mijn zus deze ervaring te delen ;-)

 • Avatar van Laura
  Reply Laura 26 maart 2016 at 20:11

  Wat ontzettend tof! Ik heb hier in het verleden al eens naar gekeken maar omdat we het financieel niet heel breed hebben is het iets wat ik mezelf niet kon geven. Hoe tof zou het zijn om het dan nu te kunnen winnen?

 • Avatar van Emma Bijl
  Reply Emma Bijl 26 maart 2016 at 19:27

  Ik zou heel graag kans maken op dit weekend. Ik zit nu al bijna 3 maanden overwerkt thuis en zicht op herstel is er nog niet echt. Zou het heerlijk vinden zo’n boost te krijgen!

 • Avatar van YuStSoMe
  Reply YuStSoMe 26 maart 2016 at 19:23

  Waarom heb ik dit gemist? Uhm… Ik denk weer met mijn hoofd vol aan stress en druk druk druktemaker zijn!
  Mijn man gaat weer zijn Thai Chi oppakken en ik dender als trein voort. Ik vind het ook eng om bij je gevoel te komen. Al leer ik dat steeds meer. Mooi dat je een weekend mag weggeven. Ik doe graag mee. Dan neem ik mijn vriendin Miss C uit mijn traumagroep mee, zij kan dit ook wel gebruiken!

 • Avatar van Anja
  Reply Anja 25 maart 2016 at 23:55

  Ik zou dit weekend aan een vriendin van me willen geven die al 13 jaar alleenstaande moeder is en zelf adhd heeft en de kinderen adhd en add. Rust zou heel welkom voor haar zijn!

 • Avatar van jessi
  Reply jessi 24 maart 2016 at 18:23

  zou fijn zijn om eens lekker te ontspannen met mijn vrindinnen
  ben namelijk al 3 maand werkloos en doe er alles aan om werk te vinden maar helaas
  iedereen wil iemand met ervaring maar die kan ik niet toveren
  zou leuk zijn is goed ontspannen

 • Avatar van Monique
  Reply Monique 24 maart 2016 at 17:26

  Wat ontzettend jammer dat je zelf niet kunt gaan! Maar heel lief dat je er een van je lezers blij mee maakt :) Als werkende én studerende moeder, is er altijd wel iets dat moet gebeuren. Een weekend helemaal tot rust komen om de batterij weer op te laden kan ik daarom echt wel gebruiken! Bovendien ben ik dol op de zee, dus voor mij is het ook nog eens de perfecte locatie :)

 • Avatar van Adriana
  Reply Adriana 24 maart 2016 at 14:24

  Ik doe ook heel erg graag mee, want ik heb heel veel behoefte aan een weekend ertussenuit. Relatie net verbroken, baan kwijt geraakt en zit er even helemaal doorheen.

 • Avatar van Maaike van Spaandonk
  Reply Maaike van Spaandonk 24 maart 2016 at 11:44

  Wauw! Dit klinkt echt waanzinnig gaaf. Iets wat ik wel kan gebruiken nu ik midden in mijn eind examens zit van mijn marketing opleiding. Daarnaast ben ik een mega fan van Yoga en heb elke week les!!

  Wat super leuk dat je dit weggeeft. Je blog is ook echt super en inspirerend.

  Liefs,
  Maaike

 • Avatar van Joan
  Reply Joan 23 maart 2016 at 19:15

  Ooo ik zou dit een heerlijk idee vinden voor het begin van mijn nieuwe leven.
  Ik ben een vrij grote stress kip en een emotie eter,
  Ik zou zo graag willen leren (als dit lukt)of je met ademhalingsoefeningen of iets ook lan ontstressen ipv met eten,
  Alleen het sap gedeelte lijkt me zwaar maar misschien kick ik ook iets af van de suikers,
  Groetjes

 • Avatar van Busy Lizzy
  Reply Busy Lizzy 23 maart 2016 at 10:31

  Als drukbezette “working mom” van drie tieners wilde ik eindelijk weer iets voor mezelf. Iets om echt te ontspannen. Iets anders dan alleen maar “geven” en “zorgen” (wat ik overigens wel met hart en ziel doe). Yoga zou het worden, alleen zijn er bij ons in de buurt enkel yogalessen op onmogelijke uren (zeg nu zelf: overdag? ’s avonds om 18u?). Samen met een vriendin hebben we dan maar zelf een yoga-vrouwengroepje opgericht: lesgevers getest, zaaltjes bezocht, ons netwerk gecontacteerd naar geïnteresseerden (op 4 dagen hadden we 24 kandidaten!).
  Sinds februari genieten we nu wekelijks van dat anderhalf uurtje me-time in fijn gezelschap. Ik ben helemaal verknocht aan mijn wekelijkse yogasessie, maar zo’n yoga-weekend aan zee zou echt wel de kers op de taart zijn…

 • Avatar van mamasliefste
  Reply mamasliefste 22 maart 2016 at 23:08

  Als moeder, partner, vriendin, dochter, zus, collega, organisator en blogger zijn mijn dagen flink gevuld. Het lijkt me heeeeerlijk om even los te zijn van al die labeltjes (heel even maar hoor) en alleen Fleur te zijn. Ik heb nog nooit zoiets gedaan, maar zo het heel graag een keertje willen ervaren

 • Avatar van Liesbeth V V
  Reply Liesbeth V V 22 maart 2016 at 22:19

  Wat een prachtige actie! Heel lief van je voor je lezers!
  Ik zou dit maar wat graag winnen. Yoga leek me altijd iets zweverigs, maar toen ik het in de fitness een kans gaf…
  2 lessen en ik ben verslaafd. Als in: echt, hooked. Zaterdagochtend 10u, ik sta er. De dame’s rustgevende stem, de vooruitgang die mijn lichaam boekt en de tijd voor mezelf.
  Maar 1x per week is veels te weinig. Ik zou dit weekendje met beide handen aangrijpen!
  Eindelijk wat rust in m’n hoofd…
  Ik kruis m’n vingers heel erg hard dus… Detox en yoga. My mind needs it!

 • Avatar van randomcollectionofhappiness
  Reply randomcollectionofhappiness 22 maart 2016 at 18:26

  Jammer dat je zelf niet kunt gaan, maar geweldig dat je dit aan een van je lezers kunt weggeven!

  En ja, dit komt echt precies op het moment nu ik er even doorheen zit! Momenteel zit ik met mijn baan in de knoop en denk ik bijna iedere dag “Wil ik dit nog wel?”. En dat gecombineerd met die typische ‘quarterlife’ crisis waarin ik filosofisch gaan nadenken a la “Is dit het nou?”. Meh!
  Ik denk dat dit weekend me erg veel wijsheid over wie ik ben en wat ik wil kan brengen. En dat gecombineerd met yoga, heerlijk. Ik doe heel graag mee!

 • Avatar van Gaby
  Reply Gaby 21 maart 2016 at 22:38

  Een mooi kado! Het lijkt mij heerlijk om de energie te krijgen van een yogini, zodat ik dat weer door kan geven aan mijn omgeving.

 • Avatar van Anneliese de Waal
  Reply Anneliese de Waal 21 maart 2016 at 19:27

  Dat ziet er geweldig uit, lijk me heerlijk ontspannen, even helemaal weg uit de stress.

 • Avatar van jan uffels
  Reply jan uffels 21 maart 2016 at 14:43

  cadeau voor mijn zus de yogalerares in training

 • Avatar van Anton Hompe
  Reply Anton Hompe 21 maart 2016 at 13:07

  # Ziet goed en gezellig uit , toeval bestaat niet zeggen want ik praat al weken er over met mijn vriendin om wat minder suiker & vet te gaan gebruiken en zelf wil ik wel wat ontgiften dus dit zou een mooie combinatie zijn…, ik weet niet of het alleen voor Dames is maar als man doe ik er ook graag aan mee.., suc6 allen.

 • Avatar van Jennifer
  Reply Jennifer 21 maart 2016 at 12:47

  Ik heb de afgelopen dagen meerdere malen dit artikel aangeklikt, want het lijkt me zo heerlijk. Alleen vind ik het erg moeilijk om dan een heel weekend zonder mijn zoontje te zijn. Daar ben ik gewoon ook nog steeds niet aan toe, gevoelsmatig.

 • Avatar van Anita | Mindjoy
  Reply Anita | Mindjoy 21 maart 2016 at 11:23

  Wat ontzettend balen dat je zelf niet kan maar onwijs gaaf dat je het nu weg mag geven.
  Dit weekend komt voor mij als geroepen omdat ik het afgelopen half jaar absoluut niet in balans ben. Gedoe op mijn werk en 2 miskramen gehad. Dat hakt er beide echt in en maakt dat ik steeds meer onrust ervaar. Deze ervaring kan mij helpen om weer tot mezelf te gaan komen en de rust te ervaren die ik zo hard nodig heb.
  FB pagina ook een like gegeven.

 • Avatar van Judith Bottigliero
  Reply Judith Bottigliero 21 maart 2016 at 11:14

  als drukke mamma van 3 lijkt dit me geweldig! Even tot rust komen!

 • Avatar van michelle
  Reply michelle 21 maart 2016 at 09:14

  wow ben net begonnen met gezond eten en yoga wat een kans zeg je zou het winnen

 • Avatar van linda schrauwen
  Reply linda schrauwen 21 maart 2016 at 09:13

  detox en yoga op het strand en nog wat kiloos kwijt door weer even in the flow te komen wat een kans dol en dol graag

 • Avatar van Miranda van klaveren
  Reply Miranda van klaveren 21 maart 2016 at 09:11

  Ahhhh met al die paaseieren pfff heb ik dit zeker nodig zeg en wil dolgraag het haasje zijn

 • Avatar van Rianne
  Reply Rianne 20 maart 2016 at 18:21

  Wauw, ik zou graag dit detox/yoga weekend aan zee willen winnen omdat ik de laatste tijd merk dat ik heel veel opgekropte stress heb :( dit zou ik graag kwijtraken tijdens zo’n heerlijk ontspannen weekendje!

 • Avatar van Jan
  Reply Jan 20 maart 2016 at 18:02

  Meteen weer Yin en Yan

 • Avatar van Petra
  Reply Petra 20 maart 2016 at 16:54

  Na een spannend jaar met een reorganisatie en twee keer huidkanker ben ik een beetje “op”. Het lijkt mij heerlijk om even te kunnen genieten van wat “me-time” en mijn lijf weer een oppepper te geven.

 • Avatar van sannekje68
  Reply sannekje68 20 maart 2016 at 14:57

  Ja hoor hier een geïnteresseerde beginner……… ik merk dat ik de laatste tijd slecht kan ontspannen, mijn adem zit heel hoog en deze dame zit overal apen en beren op de weg……. tijd om weg te zakken in zo’n heerlijk weekend……. ;-)

 • Avatar van c.boeren
  Reply c.boeren 20 maart 2016 at 14:43

  lijkt me zen

 • Avatar van Silke P.
  Reply Silke P. 20 maart 2016 at 14:19

  Dit lijkt me echt heeerlijk, ik kan dit heul goed gebruiken! Ik doe graag mee!

  Ik like ZenZoyoga ook op Facebook :)

 • Avatar van Sanne
  Reply Sanne 20 maart 2016 at 13:17

  Oeh fijn! Een weekend geen telefoon, werk, sociale verplichtingen en ex-vriendje. Lijkt me heerlijk

 • Avatar van Nel
  Reply Nel 20 maart 2016 at 12:38

  Ik wil graag deze mooie prijs winnen. Waarom? Gewoon omdat het me onwijs leuk en leerzaam lijkt.

 • Avatar van lisette
  Reply lisette 20 maart 2016 at 11:36

  Ik doe mee voor een vriendinnetje! Zij kan een weekend relaxen met yoga goed gebruiken. Doordat haar relatie is gestrand op 1ste kerstdag en haar 2016 gewoon niet goed begonnen Is. Een onzeker huis waar ze nu in zit waar ze elke dag te horen kan krijgen dat ze eruit moet omdat het huis verkocht Is en met heel veel stressie opzoek ik vanaf begin van het jaar naar een huis waar ze langer in kan zitten.

  Ze heeft dit hard nodig om 2015 af te sluiten en zonder stress 2016 verder te beleven.

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 20 maart 2016 at 11:18

  Ik heb zelf geen ervaring met yoga, omdat ik schrik heb om mezelf iets verkeerd aan te leren. Het lijkt mij super om er op deze manier kennis mee te maken

 • Avatar van Marloes
  Reply Marloes 20 maart 2016 at 09:52

  Deze winactie komt op het juiste moment onder mijn aandacht. Al een tijdje ben ik op zoek naar de juiste middelen om mijn lifestyle om te gooien. Momenteel heb ik weer erg te kampen met mijn angst- en dwangstoornis en ik merk dat ik niet beschik over de juiste handvaten om ervoor te zorgen dat het niet dusdanig mijn leven gaat beïnvloeden. Hier kan ik wel wat hulp bij gebruiken en ik denk dat dit weekend mij enorm kan helpen.

 • Avatar van Marcel Bak
  Reply Marcel Bak 20 maart 2016 at 08:57

  Ik lees tegenwoordig veel over Yoga. Lijkt mij leuk om hier eens echt kennis mee te maken

 • Avatar van Janneke
  Reply Janneke 20 maart 2016 at 08:55

  Ontspannen, wat was dat ook alweer? Graag een lekker ontspannen weekendje.

 • Avatar van cobi
  Reply cobi 20 maart 2016 at 06:03

  Mijn lichaam is op dit moment behoorlijk uit balans. Mede door operaties en medicatie het afgelopen jaar. En ondanks dat ik nu probeer meer rust te krijgen lijkt me dat niet te lukken waardoor ik eigenlijk alleen maar geiriteerd raak

 • Avatar van Danilla
  Reply Danilla 20 maart 2016 at 01:14

  Wat een ge-wel-di-ge actie!! Ik ben sinds kleine 3 maanden echt hooked aan yoga, daarnaast ben ik me ook steeds meer aan het interesseren voor mindfullness. Dit weekend zou het ultieme verwen moment zijn voor mezelf, en eens wat meer stil te staan bij mijn eigen geluk in plaats van altijd aan dat van anderen. En daarbij he, weekend yoga op t strand zou natuurlijk niemand afwijzen;-)

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 20 maart 2016 at 00:31

  Lijkt me heerlijk om een paar dagen te relaxen en te genieten van de mooie omgeving

 • Avatar van Kerensa
  Reply Kerensa 19 maart 2016 at 22:57

  Wat een leuke actie! Ik zou graag zo’n weekend meemaken. Het geren en gevlieg los laten en weer helemaal in het hier en nu komen

 • Avatar van Tamara
  Reply Tamara 19 maart 2016 at 22:39

  wow, wat een fantastische prijs, wat een mooi cadeautje voor jezelf. Het is vaak hollen en weinig stilstaan, dus ik ben heel benieuwd hoe ik zo’n weekend ervaar. En zo’n leverpakking, lijkt me fantastisch!

 • Avatar van Anita te Gussinklo
  Reply Anita te Gussinklo 19 maart 2016 at 21:41

  Dit lijkt me een super ervaring en zou heel graag zo’n heerlijk relaxt weekend tegemoet gaan.
  Had er laatst al eens op gegoogeld. Maar ZenZoyoga kende ik nog niet. Ik heb hun Facebook pagina geliked en maak heel graag kans.

 • Avatar van Jessica
  Reply Jessica 19 maart 2016 at 21:25

  Oooh wat klinkt dat geweldig! En wat zou ik dat heerlijk vinden om te mogen meemaken. Na jaren meegeraced te hebben, en altijd alleen maar aan anderen gedacht te hebben heb ik mezelf sinds kort weer terug gevonden tijdens een flink intensieve revalidatie. Ik weet nu weer dat ik mezelf rust mag geven. En ik heb sinds kort weer heel voorzichtig yoga opgepakt. Wat zou dit een dakgoot mooi cadeau zijn voor mijn nieuwe ik. Een goede afsluiting van veel slechts een tegelijk een hele frisse nieuwe start.

 • Avatar van Rianne ter Horst
  Reply Rianne ter Horst 19 maart 2016 at 19:09

  Wauw wat een gave actie! Door mijn angst stoornis, hoor ik van velen om mij heen dat ik op yoga moet gaan. Uit duizenden deelnemers zou ik een kleine kans maken, maar wie niet waagt wie niet wint. Ik zou dit ontzettend graag willen mee maken met mijn beste vriendinnetje Baukje, omdat zij mijn steun en toeverlaat is en ik dit samen met haar wil gaan doen.

 • Avatar van twinkelbella
  Reply twinkelbella 19 maart 2016 at 18:32

  Wat een onwijs gave winactie. Ik heb heel erg getwijfeld om mee te doen. Zoals hierboven ook wordt gezegd gun ik het een ander ook heel erg. Maar ik zou liegen als ik zou zeggen dat ik het niet zou kunnen gebruiken. De laatste anderhalf jaar is heel erg heftig geweest ivm een prenatale depressie (hormonaal) waar ik momenteel nog van herstel. Yoga aan het strand is altijd al een droom van mij geweest lijkt mij zo gaaf!

 • Avatar van Ansjuh
  Reply Ansjuh 19 maart 2016 at 18:03

  Ik vind het altijd lastig, want waarom zou ik er meer recht op hebben als een ander.

  Maar ik zou dit wel heel graag willen. Ik ben 9,5 jaar geleden verhuisd naar Arnhem, letterlijk onder moeders vleugels vandaan, om aan mezelf te werken. Ik heb al heel hard gewerkt, al heel veel bereikt, maar ik ben er nog niet. Het finetunen is nu begonnen. Ik doe nog steeds dingen buiten mn comfortzone, om mezelf verder te ontwikkelen. Ik ben sinds kort begonnen met yoga en merk nu al dat het goed voor me is. Een weekend vol yoga en bezinning klinkt als een logische stap, om er achter te komen waar er nog werk ligt maar vooral ook om vrede te vinden met wie ik ben en waar ik voor sta.

 • Avatar van Miranda Aerts
  Reply Miranda Aerts 19 maart 2016 at 17:33

  Dat lijkt me heerlijk, ik doe graag mee aan deze actie om te gaan genieten van yoga aan zee.
  Ik heb zelf yoga en tai chi gedaan, maar dat is al weer heel lang geleden en ik pak de draad graag weer op bij de ondergaande zon in Zandvoort 8-)

 • Avatar van Debbie
  Reply Debbie 19 maart 2016 at 15:56

  Ik doe ook graag mee. Ik denk er langer over om met yoga te beginnen en in zo’n mooie omgeving lijkt me dat helemaal fantastisch.

 • Avatar van Angela spenkelink
  Reply Angela spenkelink 19 maart 2016 at 14:45

  Dit zou zoooo goed uitkomen nu! Ik ben helemaal op! Ik die al 18 jaar aan yoga en zo’n weekend staat op mijn wensenlijstje alleen is het financieel niet haalbaar :-( ik duim voor iedereen die mee doet!

 • Avatar van Jessica Havelaar
  Reply Jessica Havelaar 19 maart 2016 at 13:27

  Wat een prachtig idee om dit weekend door te geven. Ik zou zo ontzettend mega super heel graag dit weekendje weg willen winnen voor een mega lief vriendinnetje van me. Door veel veranderingen in een korte tijd en een hoop stress is ze op. Ik denk dat dit weekend weg haar weer in contact zal brengen met haarzelf, even niks anders dan complete focus op haarzelf. Ze weet al wat een heilzaam effect yoga heeft op haar lijf, alleen helaas is een les per week momenteel gewoon niet genoeg. Ik gun haar dit weekend zo hard. Fingerscrossed!

 • Avatar van Marian van Trigt
  Reply Marian van Trigt 19 maart 2016 at 13:16

  Ik denk dat je herboren en vol energie terugkomt. Een weekend voor mij (vrouw) alleen. Je bent altijd bezig als echtgenoot, moeder en oma. Wel blij dat ik het kan doen, maar jezelf voorbij lopen doe je

 • Avatar van Lies
  Reply Lies 19 maart 2016 at 13:07

  Ik doe heel graag mee voor een van mijn beste vriendinnen, die hier enorm aan toe is. Ze loopt de laatste tijd erg tegen zichzelf aan, heeft veel hoofdpijn en is moe. Yoga helpt, maar een les is altijd maar kort, Een vol weekend tijd voor alleen haarzelf, haar eigen gedachten en eigen lijf zou werkelijk perfect zijn om alles op een rijtje te zetten en weer tot rust te komen.

 • Avatar van Ghislaine
  Reply Ghislaine 19 maart 2016 at 13:05

  Ja, dit zou heel fijn zijn. Ik ben gewoon op.

 • Avatar van Sanne
  Reply Sanne 19 maart 2016 at 12:11

  Dit is echt precies hét cadeau dat ik aan mijn vriend zou willen geven. Hij heeft een heel zware periode achter de rug waarin vele dierbaren helaas zijn overleden en is al jaren niet echt aan zichzelf toegekomen. Momenteel gaat hij ook door een moeilijke periode nu zijn broer ongeneselijk ziek blijkt te zijn. Ondanks alles houdt hij zich erg sterk, maar het zou hem zo goed doen om even helemaal tot zichzelf te komen; daar is de afgelopen jaren eigenlijk nooit tijd voor geweest. Ik duim hééél hard mee!

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 19 maart 2016 at 12:05

  Ik zie zulke retreats vaker voorbij komen en baal dan altijd dat ik door omstandigheden niet kan gaan. Daarom zou het nu perfect uitkomen om te winnen aangezien ik nu herstel van een operatie die waarschijnlijk een hoop goeds gast opleveren. Dit zou het perfecte toetje zijn maar ook de nieuwe goede start die ik nodig heb!

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 19 maart 2016 at 11:37

  Jaaa dit lijkt mij zó fijn =D. Kan ik mezelf eindelijk eens resetten. Lijkt me een goeie beurt om tot rust te komen en een boost te geven aan mijn stappen tot een gezonder leven incl. het lozen van nog meer kilo’s. Helaas staat dit allemaal een beetje stil nu…zo’n weekend zou een goede duw in de juiste richting kunnen geven!

 • Avatar van Nadia
  Reply Nadia 19 maart 2016 at 11:35

  Wat zonde dat je dit zelf niet kunt doen zeg. Natuurlijk vind ik het wel heel leuk dat je voor deze oplossing hebt gekozen, ik wil graag mee doen aan deze winactie omdat ik zo iets graag eens zou willen proberen. Of dit iets voor mij Is en hoe je je daadwerkelijk voelt als het voorbij is. De laatste maanden ben ik alleen maar druk in de weer geweest omdat ik opeens vrij snel uit huis kon gaan. Super leuk natuurlijk, maar dat kost je wel het 1 en ander. Geld natuurlijk, maar ook elke vrije minuut omdat ik mijn huisje zo snel mogelijk klaar wilde hebben, en het kost je gewoon energie en per ongeluk ook wat gezondheid. Toen ik er eenmaal woonde na alle drukte werd ik bbijna meteen ziek. Inmiddels weer beter, maar daarom lijkt mij dit wel een goede oplader! Mocht ik niet winnen wens ik de anderen heel veel plezier =)

 • Avatar van Bianca
  Reply Bianca 19 maart 2016 at 11:33

  Ik ben sinds kort bezig met een gezondere lijfstijl. Ik volg regelmatig lessen, body and mind. Ik ervaar dit als prettig. Ik heb autisme en vind het ontspannen en tot mezelf komen vaak heel moeilijk. Ik loop door meerdere omstandigheden tegen overspannen aan. Dus zo’n weekend zou echt als geroep komen.

 • Avatar van AnneMarie
  Reply AnneMarie 19 maart 2016 at 11:16

  Ik ben totaal niet bekend met Yoga maar als dit mij zou kunnen helpen om te ontspannen dan doe ik heel graag mee…..ik geloof er nog niet echt in want er is heel wat voor nodig bij mij,alles zit vast en is gespannen,door mijn hele lichaam maar wie weet?

 • Avatar van cindy pater
  Reply cindy pater 19 maart 2016 at 11:13

  Lijkt mij helemaal fantastisch! Mijn batterij heeft al tijden moeilijkheden en ondanks dat ik sinds kort ben begonnen met sporten (na 33 jaar niet sporten) kan ik mijn rust niet vinden dus dit zou geweldig voor mij zijn.

 • Avatar van sabrina
  Reply sabrina 19 maart 2016 at 10:59

  Ja dat lijkt mij wel wat! Ik ben niet zo aan ontspannen gekomen de laatste maanden. Ik maak graag kans.

 • Avatar van BEAUZ
  Reply BEAUZ 19 maart 2016 at 10:46

  Wat lief dat je aan een ander denkt, ik doe graag mee want ik ben door persoonlijke omstandigheden nog meer bezig om van mijn leven een happy and healthy lifestyle te maken!

 • Avatar van Culinairwestfriesland
  Reply Culinairwestfriesland 19 maart 2016 at 10:09

  Ik kan haar niet taggen maar ik zou dit graag aan mijn schoondochter willen geven. Dan pas ik op de kleinkinderen en kan Melissa van Zon-Cunningham die zelf yogajuf is sinds kort gaan genieten. Dan zou ik wel een weekend lang jaloers op haar zijn ;)

 • Avatar van Marijke
  Reply Marijke 19 maart 2016 at 10:01

  Heerlijk! Daar heb ik wel zin in! Lekker even ontstressen en een gezonde start maken, fantastisch! Ik hoop dat ik win!

 • Avatar van Karen
  Reply Karen 19 maart 2016 at 09:48

  Echt super toevallig dit. Ik dm je net. Ik ken Monique. Zij werkt bij mijn yoga studio. Ik wens iedereen die hieraan mee doet heel veel succes. Het is echt zo de moeite waard!

 • Avatar van Beautyjuf
  Reply Beautyjuf 19 maart 2016 at 09:30

  Meid, wat jammer dat jouw agenda zodanig vol zit dat je hier niet aan kunt deelnemen. Ik waag graag een kansje. Ik zit al ruim tien jaar op yoga en heb er veel baat bij omtrent mijn gezondheid. Momenteel zit ik in een drukke periode vanwege een komende verhuizing plus alles wat daarbij komt kijken. Mezelf even een weekendje terugtrekken uit de dagelijkse beslommeringen, lijkt me heerlijk.

 • Avatar van Lisanne
  Reply Lisanne 19 maart 2016 at 09:29

  Dit is dus serieus een droom van me! Sinds een jaar ben ik helemaal verkócht aan yoga, wat ik bij mijn sportschool wekelijks doe. Door mijn stressvolle baan als leidinggevende in de horeca kom ik helemaal tot rust tijdens dat uurtje yoga. Dit yoga detox weekend zou me enorm helpen om écht alles los te kunnen laten van werk en me compleet te focussen op de inner-me & wat echt belangrijk is! Ik hou m’n fingers crossed!

 • Avatar van Tamara
  Reply Tamara 19 maart 2016 at 09:16

  Wat lief dat je dit weekend dan kado wil geven aan een lezeres❤️! Ik zou graag eens zo’n weekend willen meemaken, ten eerste om te kijken of yoga iets voor mij is en ten 2e omdat ik wel toe ben aan wat me time. Vorig jaar maart heb ik een hysterectomie ondergaan en daarna ben ik in een achtbaan van nare life events gestapt (scheiden, baan kwijt, depressief, 40 worden). Ik begin nu weer op te krabbelen en wil mijn 2e helft graag anders gaan invullen. Minder gestressed en meer mijn hart volgen. Daar heb ik zelf baat bij, maar ook mijn 2 kindertjes ????

 • Avatar van Marijke
  Reply Marijke 19 maart 2016 at 09:01

  Wauw wat een mooie kans, ik doe graag mee! Ik heb afgelopen september mijn vaste baan opgezegd om aan een fulltime hbo studie te beginnen. Het is onwijs leuk maar ook onwijs zwaar. Deze studie in combinatie met het moederschap maken dat tijd voor mezelf er niet meer van is gekomen. En dat heb ik stiekem eigenlijk wel echt even nodig!

  Wie de gelukkige winnaar ook mag worden, gefeliciteerd en geniet van deze mooie prijs!

 • Avatar van Lilian
  Reply Lilian 19 maart 2016 at 08:55

  Life starts at the end of your comfortzone…Het staat al heel lang op mijn lijstje,maar er is altij wat anders wat aandacht vraagt. Zou dit dolgraag winnen,want dan ga ik zeker!

 • Avatar van Petra Boomsma
  Reply Petra Boomsma 19 maart 2016 at 08:46

  Dit klinkt zo fijn! Nu ik zelf zoveel les- en training geef (op wisselende tijden en veel in de avonduren) en mijn lichaam daar aan moet wennen, en het ook veel schakelen is met privé, zou het heel fijn zijn om mezelf een keer te mogen onderdompelen en overgeven aan fijne lessen en diepe ontspanning! Even los van alles, alleen maar ondergaan..
  Wel heel jammer dat je zelf niet kon.

 • Avatar van Tamara
  Reply Tamara 19 maart 2016 at 08:42

  WoW, wat tof dat je dit aangeboden kreeg zeg, jammer dat je zelf niet kon gaan. Het klinkt me ontzettend fijn in de oren maar doe toch maar niet mee want dat durf ik gewoonweg niet! :o maar gun het wel iemand die het ontzettend zal waarderen :) ik ga wel n keer met m’n man een strandwandeling maken haha.

 • Avatar van femkedj
  Reply femkedj 19 maart 2016 at 08:06

  Wauw dit klinkt heerlijk en zou ik zeker nog eens willen doen. Toch laat ik deze geweldige kans even aan me voorbij gaan. Ik zit nu net in between jobs en moet straks gewoon 40 uur gaan werken, vijf dagen in de week.. Laat ik eerst daar maar eens gaan wennen voordat ik me kan gaan overgeven aan totale ontspanning. Ik ga het zeker wel in gedachten houden, lijkt me geweldig zo’n weekend!

 • Avatar van Marije
  Reply Marije 19 maart 2016 at 07:52

  Dit klinkt echt heerlijk en super gaaf!

  Iets wat ik wel goed kan gebruiken na de spannende en heftige periode waar ik ben doorgegaan.

  Dus ik doe graag mee :)

 • Avatar van Marieke
  Reply Marieke 19 maart 2016 at 07:21

  Oh wat klinkt dit heerlijk zeg! Je hebt werkelijk geen idee hoe goed ik dit kan gebruiken… Ik doe daarom heel graag mee!

 • Avatar van carola donkelaar
  Reply carola donkelaar 19 maart 2016 at 07:09

  Oooh dit is zo gaaf! Lijkt me echt geweldig
  Wil zo graag weekend weg of na het strand maar durf nooit alleen dit is een mooie stok achter de deur
  Heerlijk even tijd voor jezelf :)
  Ik ga duimen

  Fijne dag liefs carola

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 19 maart 2016 at 06:39

  Wauw, geweldig!
  Deze winactie sla ik over.
  Gun het een ander.
  Succes allemaal…..

  Xoxo

 • Avatar van Yvonne
  Reply Yvonne 19 maart 2016 at 06:37

  Dat klinkt geweldig!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.