Fashion Mama & Kind

Kids talk & outfit | Bristol zomercollectie 2016

29 april 2016

bristol zomercollectie
Zoals je weet zijn mijn favoriete winkels voor Shae om haar kinderkleding te shoppen toch echt Zara, H&M, HEMA, MANGO Kids en Next Direct. Ik moet dan ook eerlijk bekennen dat ik vaak niet eens meer verder kijk dan deze winkels, maar ik werd onlangs zo enorm positief verrast door de nieuwe Bristol zomercollectie dat ik dit wel even moèst delen als tip. Want het is natuurlijk hartstikke tof als kinderkleding er leuk uitziet, maar als het dan ook nog eens van mooie kwaliteit èn betaalbaar dan is het helemaal top!

bristol zomercollectie bristol zomercollectiebristol zomercollectie bristol zomercollectie
De Bristol zomercollectie voor kinderen is onderverdeeld in onderstaande categorieën:

Safari met exotische planten- en dierenprints
Seven Seas met blauwkleuren en tie-dye prints
Pretty in Gold met metallic accenten in combinatie met pasteltinten
Sweet Paradise met frisse kleuren, snoepprintjes en vlinders.

En dan hebben ze naast de vele trendschoentjes ook nog eens een mooie schoenencollectie met de merknaam Woeffies. Dit zijn pedagogisch goedgekeurde schoentjes voor de allerkleinsten in maat 20 t/m 35 en gemaakt van echt leer.

bristol zomercollectie bristol zomercollectie bristol zomercollectie

Wij hebben uit bovenstaande collecties verschillende dingen voor Shae geshopt om haar lente- en zomergarderobe een frisse update te geven en kozen voor enkele basic t-shirtjes, een lichtroze jeansrokje met metallic glans, een heel lichtgrijsgroene used jeans met pailletten langs de zakken die nu nog een beetje baggy zit, een jumpsuit èn een paar zomerse ballerina’s van Woeffies. So cute en bij elkaar net geen €100,-. Netjes toch?!

Oh, en ik was een beetje een #loedermoeder ;) want Shae wilde eigenlijk helemaal niet op de foto en ze wilde dan ook echt niet stilzitten. Heb toch een paar foto’s die redelijk gelukt zijn zodat ik een leuk setje aan je kan laten zien haha. En op de laatste foto wilde ze nog wel een kusje geven ♥ We combineerden een lichtroze basic shirtje en de used jeans uit de Bristol zomercollectie samen met de Woeffies schoentjes met een stoer bikerjasje in sweatstof van Next Direct.

Door welke budgetvriendelijke winkel met kinderkleding werd jij verrast door een leuke collectie? Sharing is caring, leuk om tips voorbij te zien komen!

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Jennifer
  Reply Jennifer 11 mei 2016 at 16:40

  Voor iedereen die wil shoppen bij Bristol met korting: https://www.247discount.nl/bristol/

 • Avatar van Bianca
  Reply Bianca 3 mei 2016 at 18:28

  Ahhh Shae *smelt* <3 Ik moet voor mijn dochtertje nog beginnen met shoppen, ik dacht dat ik alles had tot alles weer te klein was. Gelukkig is shoppen totaal niet erg om te doen :-) x

 • Avatar van lauracollin
  Reply lauracollin 29 april 2016 at 19:21

  Ik moet heel eerlijk bekennen dat ik nog niet echt op shoppingtour ben gegaan voor de zomer. Ik vind het nog niet echt heel erg geweldig weer, maar dat gaat hopelijk nog komen. Ik heb wel laatst een erg leuk jurkje bij de Action gekocht voor Daelyn van Frozen voor maar een paar euro en voor Damiën een stoer t-shirt voor een paar euro. Ook H&M heeft vaak leuke kleding voor ze en Bristol wil ik ook nog wel eens slagen. Van hierboven vind ik de spijkerbroek met vlinders erg leuk. Daelyn is trouwens gek op schoenen en die ballerina`s zouden haar echt wel bevallen. ;-)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 29 april 2016 at 19:28

   Die kleine meisjes hebben het ook steeds sneller door he, kleine fashionista’s <3

   • Avatar van lauracollin
    Reply lauracollin 29 april 2016 at 19:42

    Zeker! Het liefst zoekt ze haar eigen spulletjes uit. Ook zeker 20 minuten nodig voor de kledingkast elke morgen…En dan is ze pas 6… ;-)

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 29 april 2016 at 15:41

  Wat een leuke collectie. Shae ziet er super leuk uit in haar setje. Al koste het een beetje moeite, de foto’s zijn zo leuk, ze groeit hard.

 • Avatar van Loes | Gewoon iets met Loes
  Reply Loes | Gewoon iets met Loes 29 april 2016 at 12:10

  Oh wat schattig allemaal! Ik kom eigenlijk nooit bij Bristol, ook omdat ik met mijn 1,77 m altijd hoog water heb in de broeken die ze verkopen. Zo irritant!! Kinderkleding had ik er eigenlijk nog nooit bekeken, maar zie nu genoeg reden om eens met de kleine meid langs te gaan, leuk!

 • Avatar van Madelaine
  Reply Madelaine 29 april 2016 at 11:59

  Wat een leuk jasje!

 • Avatar van Bibiansloot
  Reply Bibiansloot 29 april 2016 at 11:41

  Ahh wat ziet ze er weer leuk uit! Ik kwam vroeger ook wel eens bij de Bristol maar laatste tijd niet meer. Het ziet er inderdaad allemaal echt wel leuk uit! Zo zie je maar weer dat je wat verder moet kijken dan je neus lang is ;)

 • Avatar van Liset - Beautydagboek
  Reply Liset - Beautydagboek 29 april 2016 at 09:17

  Wat heb je leuke items uitgezocht! Ik vind het zelf behoorlijk lastig om echt budgetkleding te shoppen voor mijn kids. Ik kom toch meestal uit op de Zara, die kleding is zo mooi! En de kwaliteit is super. Maar ik moet zeggen dat Bristol me verrast en ik dat shirtje en bikerjasje wel heel erg cute vind :).

 • Avatar van Karen
  Reply Karen 29 april 2016 at 08:48

  Mag ik Shae’s jasje een keer lenen! Ik wil ook zo’n jasje! <3 Bristol heeft superleuke dingen. Ook voor volwassenen.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 29 april 2016 at 08:51

   Die jasjes hebben ze bij Next Direct ook voor volwassenen ;) Zo leuk he?!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 29 april 2016 at 06:41

  Prachtige kleding en mooie schoenen!
  Schattige foto’s.

  Xoxo

 • Avatar van femkedj
  Reply femkedj 29 april 2016 at 06:34

  Hahahaa loederoeder. Wat ziet deze collectie er leuk uit. Shae ziet er schattig uit zo in haar outfitje :-).

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.