Beauty

Clinique POP x Zara Larsson looks

2 april 2016

clinique zara larsson 3 - Clinique POP x Zara Larsson looks
Clinique
is een samenwerking aangegaan met POP Artist Zara Larsson om de eerste interactieve muziekvideo te maken in de geschiedenis van de cosmetica-industrie: PLAY WITH POP. Ik draai ‘Lush Life’ hier helemaal grijs omdat het gewoonweg een heerlijk zomers nummer is en ik er vrolijk van word ♥ Ik laat je de supertoffe interactieve video zien, twee looks die ik eruit namaakte èn je kan een complete Clinique make-up look t.w.v. zo’n €165,- winnen. Enjoy!

De video bestaat uit vier verschillende stijlfragmenten van Zara’s single ‘Lush Life’ en haar look wordt in elk fragment direct getransformeerd met de felle kleuren van Clinique’s POP ARTISTRY TREND. De muziekgenres zijn Acoustic, Pop, Dance en Country, en zo laat Clinique zien dat je door van lipstick te veranderen je emoties en expressies kunt tonen. Niet alleen de kleur van de lippen, maar de haar-, make-up- en kledingstijl en de hele scene eromheen verandert met de stijl mee.

Klik hier om de interactieve muziekvideo te bekijken en speel met het effect. Supertof toch?!

clinique zara larsson 1 - Clinique POP x Zara Larsson looksclinique zara larsson 4 - Clinique POP x Zara Larsson looksclinique zara larsson 6 - Clinique POP x Zara Larsson looks

Als eerste look koos ik voor POP, The Sweet Look. Een lieflijke stijl waarbij een frisse en girly make-up met roze lippen centraal staan. Geen heel verrassende keuze voor mij misschien, maar wel een stijl die compleet bij mij past en die ik in de lente zo elke dag zou kunnen dragen. De complete look zoals hierboven bestaat uit de volgende producten:

– Lid Pop in Cream Pop
– All About Shadow Eye Shadow Quad in Pink Cocolates
– High Impact Extreme Volume Mascara in Black
– Just Browsing Brush-On Styling Mousse
– Cheek Pop in Plum Pop
– Quickliner for Lips Intense in Intense Hibiscus
– Pop Glaze Sheer Lip Colour + Primer in Bubblegum Pop.

Ik heb de look natuurlijk aangevuld met een foundation, concealer, gezichtspoeder en wenkbrauwpoeder uit eigen collectie om het helemaal af te maken. Het totaalplaatje maakt zo een frisse en zomerse look met glowy skin. Love it!

clinique zara larsson 2 - Clinique POP x Zara Larsson looksclinique zara larsson 5 - Clinique POP x Zara Larsson looksclinique zara larsson 7 - Clinique POP x Zara Larsson looks

Als tweede look koos ik voor DANCE, The Wild Look. Een look die ik niet heel erg snel zal kiezen om te dragen omdat ik van wat meer subtielere make-up hou, maar ik vind het wel erg leuk om met wat heftigere en meer donkere kleuren te spelen en ben er zeker door geïnspireerd om het vaker te doen voor een avondje uit en dergelijke. Ook hier gebruikte ik enkele basisproducten uit eigen collectie en die vulde ik aan met de volgende Clinique producten voor deze look:

– Chubby Stick Shadow Tint for Eyes in Fuller Fudge
– Lid Pop in Cream Pop
– All About Shadow Single in French Roast
– Quickliner for Eyes Intense in Intense Ebony
– Chubby Lash Fattening Mascara in Jumbo Jet
– Just Browsing Brush-On Styling Mousse
– Pop Lip Colour + Primer in Berry Pop
– Pop Lacquer Lip Cokour + Primer in Peace Pop.

Winnen!
Zoals je ziet bestaat elke look uit zo’n 7/8 producten waarmee je een heel eind komt om het volledig na te kunnen maken. Wil jij zo’n complete set Clinique make-up met een waarde van ongeveer €165,- winnen? Kies jouw favoriete stijl uit de interactieve video (Acoustic, Dance, Country of Pop) uit en laat jouw voorkeur achter onder dit artikel. Meedoen kan tot en met zaterdag 9 april 2016, 23.59 uur. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

Welke stijl van de video spreekt jou het meeste aan?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Frederique
  Reply Frederique 9 april 2016 at 23:35

  Wat een origineel concept. Ik ga voor Dance!

 • Avatar van Gaël Batailde
  Reply Gaël Batailde 9 april 2016 at 22:07

  Ik vind de dance look het mooist. Het is zeer ‘femme fatale’ vind ik, een wijf met ballen aan haar lijf wat ik geweldig vind!

 • Avatar van Dieuwke
  Reply Dieuwke 9 april 2016 at 21:45

  Ik vind de acoustic het mooiste. Ik houd ervan als ik niet zo opval en deze look heeft mooie en rustige kleuren.

 • Avatar van Lisanne
  Reply Lisanne 9 april 2016 at 21:32

  De Dance look staat je gaaf, wat een mooie lipcolour ook!
  Mijn favo look uit de video is de nude akoestische. Zo’n rustige make-up look past wel goed bij mij! ben wel erg benieuwd naar deze mooie make-up, heb eigenlijk nog nooit iets van Clinique geprobeerd.

 • Avatar van Sofie
  Reply Sofie 9 april 2016 at 21:13

  Héél graag ‘The wild’, want als ik ga, ga ik goed :-p
  Die look mag je ook meer gebruiken, staat je prachtig! En wat een ogen heb je! Héél mooi!

 • Avatar van sophie h
  Reply sophie h 9 april 2016 at 17:53

  Ik vind de acoustic heel heel mooi! Ik vind rustige, zachte nude-kleuren heel mooi en draag dit dan ook vaak. Ik ben een warm type en deze aarde- en natuurtinten passen het beste bij mij. Ik doe heel graag mee!!

 • Avatar van Julia
  Reply Julia 9 april 2016 at 17:51

  Hey,
  Jeetje wat een lastige keuze, ik moet heel eerlijk zeggen dat ik alle makeup looks stuk voor stuk prachtig vind. Maar als ik dan toch moet kiezen ga ik toch voor pop. Omdat deze look jou echt supergoed staat en omdat ik die versie van het liedje het leukste vind. Ik wordt er namelijk helemaal vrolijk van :). Net zoals van de vrolijke kleurtjes in de makeup look. Want laten we even eerlijk zijn, die knalroze blush is toch de droom van iedere makeup liefhebber?
  Succes gewenst aan iedereen die meedoet!
  Liefs,
  Juul

 • Avatar van Berna
  Reply Berna 9 april 2016 at 14:03

  Ik ben helemaal weg van de Dance look, gewoonweg schitterend en lekker wild.

 • Avatar van Tara
  Reply Tara 9 april 2016 at 10:52

  Wat een mooie looks! Ik vind de Country-look heel erg gaaf! Zo zou ik het ook zelf wel kunnen dragen!

 • Avatar van Marian
  Reply Marian 9 april 2016 at 10:34

  Ik ga voor de look POP. Ik ben uiteraard erg sweet en girly en hou van een frisse look met roze lippen.
  Je zou dit maar mogen winnen zeg, echt een super fijn pakket!

 • Avatar van Jana
  Reply Jana 9 april 2016 at 09:21

  Doe mij maar Acoustic! Niet alleen vind ik die versie van het liedje het leukst, ik zou die producten ook het meest gebruiken volgens mij. Ik heb mijn make-up wel graag subtiel. Superleuk concept trouwens, van Clinique! Zo spreken ze volgens mij een veel jonger publiek aan dat zich ander misschien niet zo zou aangetrokken voelen tot de producten van Clinique.

 • Avatar van Michelle Kaiser
  Reply Michelle Kaiser 8 april 2016 at 22:33

  Die eerste look die is zo lief en zo leuk voor de lente en zomer. Ik vind overigens je Instagram foto met die 2e look helemaal te gek. Maar de producten uit de eerste look maken dat mijn hartje sneller gaat kloppen. Echt heel erg tof. Dus ik ga ook voor POP als ik kies tussen POP en WILD.

 • Avatar van Sterre Tijl
  Reply Sterre Tijl 8 april 2016 at 22:17

  Wat een gaaf concept!! Alle looks zijn mooi, maar Acoustic past het beste bij mij! Goede motivatie om weer eens mooie make-up aan te brengen in de drukte van alledag :-))

 • Avatar van Diny
  Reply Diny 8 april 2016 at 16:40

  Ik vind acoustic heel mooi,het kan altijd en overal!

 • Avatar van Mieke
  Reply Mieke 8 april 2016 at 16:17

  Ik ga voor Country, de bold look :-) Zalig om mee te spelen deze interactieve video!

 • Avatar van Lin
  Reply Lin 8 april 2016 at 16:01

  Wat een toffe samenwerking tussen Clinique en Zara Larsson en wat superleuk gedaan! Ik vind ze allemaal mooi, maar Acoustic The Nude Look spreekt me nu het meeste aan omdat ik deze look het vaakst zal dragen.

1 6 7 8

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Beauty
beauty favourites
Video | Beauty favourites (maart 2016)

Vandaag laat ik je mijn top 5 beauty favourites van de afgelopen maand zien. Deze keer had ik er minder...

Sluiten