Beauty Lifestyle Media

Mail & Win | Hormoonbalans voor vrouwen (boekentip)

9 april 2016

hormoonbalans voor vrouwen
Ik heb zelf al jaren last van hormonale disbalans en dat zorgt voor wat onzekerheden en ongemakken. Heel vervelend en het maakt me vaak onzeker.. Mede hierdoor ben ik erg geïnteresseerd in hormonen, het menselijk lichaam en hoe je zelf invloed kan hebben op verschillende klachten. Veel ‘vrouwenklachten’ zijn namelijk het gevolg van een verstoorde hormoonbalans en in plaats van direct medicijnen in te nemen kan je ook kijken naar wat je zelf zou kunnen doen om dit te kunnen verminderen of zelfs te verhelpen.

Het boek Hormoonbalans voor vrouwen van Ralph Moorman en Barbara Havenith geeft je veel informatie over het vrouwelijk lichaam, wat hormonen zijn en hoe ze werken, welke hormonen er zijn, veel algehele gezondheidstips om in balans te komen en vooral de hoofdstukken die je meenemen langs verschillende ‘vrouwenklachten’ vind ik erg waardevol. Heb je last van bijvoorbeeld acne, haarverlies of juist teveel haargroei, pijnlijke borsten, migraine, PCOS, overgangsklachten, pijn bij het vrijen, vaginale droogheid of vruchtbaarheidsproblemen dan geeft dit boek per onderdeel informatie, de symptomen, oorzaken, wat de arts voor je kan doen en wat je zelf kan doen aan.

Ik heb het eerste deel met informatie over hormonen, de tips en tricks om in balans te komen en de hoofdstukken die bij mijn klachten horen verslonden en vond het erg leerzaam. Ik heb er zeker veel uitgehaald wat ik zelf zou kunnen doen om de klachten hopelijk te verminderen en ga hier dan ook zeker mee aan de slag. Met behulp van De Boodschappencoach van Ralph Moorman kan ik qua voeding in ieder geval goede keuzes maken. Het is een onafhankelijke gids onderverdeeld in productgroepen en daarbij aanraders en afraders met beknopte uitleg waarom. Handig!

Kijk voor meer informatie zeker op de website van De Hormoonfactor.

Let op: mocht je klachten hebben, ga dan zeker éérst wel naar je huisarts/dokter toe om een exacte diagnose te krijgen en/of andere dingen uit te sluiten.

Mail & Win
Ik mag iemand blij maken met een setje met zowel het boek Hormoonbalans voor vrouwen als De Boodschappencoach. Wil jij hier kans op maken laat dan een reactie achter onder dit artikel en mail je adresgegevens naar winactie@curvacious.nl. Meedoen kan tot en met donderdag 14 april 2016, 23.59 uur. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?
Dit artikel bevat producten die ik van een merk/bedrijf heb ontvangen.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Mieke
  Reply Mieke 14 april 2016 at 22:32

  Hoe handig! Dit lijkt me echt iets voor mij. Mailtje is onderweg :-)

 • Avatar van Nadia
  Reply Nadia 14 april 2016 at 12:48

  Heel moeilijk onderwerp voor mij. Ik ben nog lang niet 40 maar ik heb al sterke overgangsverschijnselen. Mijn arts zegt dat dit waarschijnlijk door stress komt, iets anders konden ze niet vinden. We willen graag nog een kindje maar zonder echte cyclus zou het niet op de natuurlijke manier lukken. Ik wil graag meer te komen weten over het onderwerp hormonen. Graag doe ik mee.

 • Avatar van Helen Busch
  Reply Helen Busch 13 april 2016 at 15:36

  Ook ik ben enorm geïnteresseerd. Vraag me soms af of ik nu,op mijn 38e, al in de overgang aan het komen ben…????????
  Wie weet kan het boek me verder helpen?

 • Avatar van Anna
  Reply Anna 13 april 2016 at 07:50

  Ik ben heel erg benieuwd naar de boeken,het lijkt me reuze interessant om ze te lezen!

 • Avatar van Sabrina
  Reply Sabrina 13 april 2016 at 06:03

  Super handig, ik denk dat ik er veel aan kan hebben.

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 13 april 2016 at 00:32

  Erg boeiend onderwerp. Zou er graag meer over willen lezen

 • Avatar van jolanda
  Reply jolanda 12 april 2016 at 23:43

  Yes nu eindelijk gestopt met roken komen de opvliegers weer terug! Ik denk een gevalletje verkeerde hormonen en nu????

 • Avatar van Nicolle Claessen
  Reply Nicolle Claessen 12 april 2016 at 21:30

  Oh, dat is echt iets voor mij. Mijn hormonen gaan echt alle kanten op. Een beetje hulp zou echt heel welkom zijn. Hormonaal ben ik echt vreselijk slecht. (geen eierstokken meer, schildklier werkt te langzaam, bijnieren zijn uitgeput). Misschien dat deze boeken mijn redding kunnen zijn en zouden me misschien kunnen helpen iets beter te voelen! Dat zou echt fantastisch zijn! Ietsiepietsie beter zou voor mij al een hele vooruitgang zijn.

 • Avatar van Lindy
  Reply Lindy 12 april 2016 at 21:11

  Tsjah waar zou ik beginnen, waarom zou ik hem moeten winnen… Alle dames hier hebben mooie redenen en ook ik heb er voldoende om eens te kijken of ik die hormoontjes op de rit kan krijgen. Na 2 jaar ellende moeten we dit jaar toch maar eens de goede, positieve kant op gaan. Fysieke revalidatie afronden en daarmee ook wat beter in mn velletje komen.

 • Avatar van D
  Reply D 12 april 2016 at 17:59

  Ik wil de boeken graag winnen. Niet alleen voor mijzelf maar ook om ze te delen met vriendinnen en met tantes in de overgang.

 • Avatar van Natasja
  Reply Natasja 12 april 2016 at 13:46

  Super leuke winactie !
  Veel info en erg interessant om te lezen.

 • Avatar van Britte
  Reply Britte 12 april 2016 at 08:53

  Ja heeeel graag! Zelf erg veel last van hormonale problemen het laatste jaar. Ik ga mailen!

 • Avatar van Chrissy Romme
  Reply Chrissy Romme 12 april 2016 at 07:21

  Wauw wat een leuke winactie!
  Ik doe graag mee. Ik weet dat mijn hormonen wat verstoord zijn dus dit boek zou geweldig aansluiten bij mijzelf. Super!!

 • Avatar van instabeautylovers
  Reply instabeautylovers 11 april 2016 at 23:08

  Ik doe graag mee ! Ga direct m’n adres mailen

 • Avatar van Eva
  Reply Eva 11 april 2016 at 23:06

  Ik zou héél graag willen meedoen; al geruime tijd heb ik het gevoel mezelf “kwijt” te zijn. Ik heb sterk het idee dat een groot deel te maken heeft met hormonale disbalans. Wat zou ik hier graag een einde aan maken en weer lekker in mijn vel komen… Ik ga duimen ????????

 • Avatar van Chantal
  Reply Chantal 11 april 2016 at 22:14

  Graag ben net met een hormoonfactor coach bezig om mijn lichaam schildklier en psoriasis onder controle te krijgen
  ..zou heel heel goed uit komen.

 • Avatar van Lieke
  Reply Lieke 11 april 2016 at 21:59

  Jaa dit zou ik graag willen winnen! Weet sinds kort dat ik pcos heb en zou graag meer willen weten over wat ik zelf kan doen om hier verbetering in te krijgen. Hoop dat ik dan van bepaalde klachten af kan komen! De wil is er, nu de hulpmiddelen nog :)

 • Avatar van Marij
  Reply Marij 11 april 2016 at 21:41

  Wat een gave actie….!!! Ben er van overtuigd dat bepaalde voeding veel voor je lijf doet. Vooral met mijn huid ben ik al jaren aan het tobben. Ik hoop je boek te mogen lezen zodat ik betere inzichten krijg in wát ik eet en wat de gevolgen hiervan kunnen zijn en hopelijk word mijn huid dan wat beter!

 • Avatar van yvonne
  Reply yvonne 11 april 2016 at 20:15

  geweldig interessant, ik weet uit ervaring dat een hormonale disbalans veel onbegrepen klachten kan geven. Ik zou deze boeken heel graag winnen!

 • Avatar van Barbara
  Reply Barbara 11 april 2016 at 20:09

  Zo wat een reacties al, ik kan wel gaan opsommen waar ik allemaal last van heb maar daar wordt je niet blij van hihi, ik ben overal al geweest en deze boeken lijken me een geweldige hulp om het te verbeteren!

 • Avatar van Loes
  Reply Loes 11 april 2016 at 19:55

  Nieuwe boodschappen coach en boek die kan ik wel gebruiken!

 • Avatar van San Peeters
  Reply San Peeters 11 april 2016 at 19:16

  Enorm graaaaag zou ik die boeken willen winnen! Ben dit jaar eindelijk begonnen om mezelf weer in shape te krijgen na de geboorte van mijn vierde zoontje. Ben al jaren enorm moe, slap en futloos. Met deze boeken kan ik mijn eetpatroon en dat van mijn 5 ‘mannen’ op de goede rails helpen.

 • Avatar van Brigit
  Reply Brigit 11 april 2016 at 18:54

  Wauw! Mooie actie! Ik doe alleen mee met acties als ik ook ECHT graag wil winnen….!!

 • Avatar van Janice
  Reply Janice 11 april 2016 at 18:28

  Mooie actie! En een LEUK verjaardagscadeau, 15 april wordt ik 42. Ik merk dat hoe ouder ik wordt, hoe meer ik klachten ondervindt die te wijten zijn aan hormonale disbalans. Ik wil erg graag via deze weg (Het boek Hormoonbalans voor vrouwen & De Boodschappencoach) mijn lichaam beter leren begrijpen en via gezondere voeding er iets aan doen. Ik wil gewoon graag weer lekker in mij vel zitten, vertrouwen weer in mijn lichaam krijgen, genieten van eten, gewoon geniet van het leven. Hartelijk dank alvast! Warme groet, Janice

 • Avatar van judith
  Reply judith 11 april 2016 at 18:25

  supergraag voor mijn lieve vriendin de hormoonbalans voor vrouwen en de boodschapppencoach voor mezelf! leuke actie!

 • Avatar van Kirsten
  Reply Kirsten 11 april 2016 at 18:08

  Ik zou graag willen winnen. Bij mij is endometriose geconstateerd. Ik vind het moeilijk om mijn voeding aan te passen. Zeker met een vriend die nogal van lekkere dingen houdt. We kunnen ook wel wat gezonde boodschap tips gebruiken.

 • Avatar van ella
  Reply ella 11 april 2016 at 18:04

  ja lijkt me bijzonder mooi om deze boeken te winnen. ik heb de andere boeken van ralph al gelezen maar deze nog niet. en hormonen zijn bijzondere stofjes daar wil ik wel zo veel mogelijk van weten om ze weer eens in balans te krijgen.

 • Avatar van Annet
  Reply Annet 11 april 2016 at 17:54

  Ja !!!! ik wil graag kans maken op dit boek omdat ik het goed kan gebruiken. Al jaren PMS en verlang ernaar om hormonaal beter in mijn vel te komen zitten.

 • Avatar van Isa
  Reply Isa 11 april 2016 at 17:42

  Heel graag! Na 15 jaar gestopt met de pil en hormonaal is het nu dus een rommeltje. Erge last van PMS wat ik graag wil verhelpen. Daarnaast ook last van een bijnieruitputting. Ik kan dit boek dus goed gebruiken.

 • Avatar van margriet
  Reply margriet 11 april 2016 at 17:41

  leuk! heb een opleiding gedaan als natuuradvieseur. En weet wat bij mij het probleem is maar krijg het nog niet voor elkaar. Heb een disbalans in de vrouwelijke en mannelijke geslachtshormonen, dit geeft toch wel de nodige problemen. En ben er eigenlijk wel een beetje klaar mee.
  Ralp moorman is voor mij een enorme inspiratie bron. Het zou voor mij een enorme steun zijn om deze boeken in ontvangst te kunnen nemen.
  liefs margriet.

 • Avatar van Cim
  Reply Cim 11 april 2016 at 17:20

  Heel graag! Ik heb al meerdere boeken over voeding en gezondheid gelezen maar dit zou een aanwinst zijn voor mijn collectie. Ben gestopt met anticontecptie maar mijn hormonen zijn nog steeds in de war dus zou graag willen weten wat ik kan doen aan mijn voeding. Denk aan mij????????

 • Avatar van Ellis
  Reply Ellis 11 april 2016 at 17:03

  Zou super zijn , momenteel hormonale disbalans door zware medicatie kan wel wat info gebruiken en ook de boodschappen coach zou top zijn !!

 • Avatar van Desiree
  Reply Desiree 11 april 2016 at 16:47

  Wauw mooie actie, past mooi bij mijn afgeronde studie orthomoleculaire voeding. En zal er zelf ook super veel baad bij hebben.

 • Avatar van Lilly
  Reply Lilly 11 april 2016 at 15:54

  Dat zou fijn zijn! Ze staan op de verlanglijst voor mijn verjaardag, maar als ik ze win dan kan ik wat anders vragen. Ik zal in de mail vertellen waarom ik ze graag wil en de reden dat ik mij hierin wil verdiepen.

 • Avatar van Ajda
  Reply Ajda 11 april 2016 at 15:49

  Wil graag meedoen en hoop te winnen voor mijn moeder! Zo kan ze zelf in balans komen en wellicht wat tips gebruiken in haar werk, in de zorg. ????

  • Avatar van Ajda
   Reply Ajda 11 april 2016 at 15:51

   Die vraagtekens moeten een smiley zijn :-)

 • Avatar van Jeltje Pool
  Reply Jeltje Pool 11 april 2016 at 15:47

  Overgang en hormonen die doen wat met jou lichaam. Nieuwsgierig naar hoe en wat betreft de juiste voeding. Ik kijk erg uit naar de boeken, voor mijzelf maar ook zodat mijn cliënten er beter van worden.

 • Avatar van JC
  Reply JC 11 april 2016 at 15:43

  Graag zou ik deze boeken winnen, ik hoop er de antwoorden in te vinden, die ik op dit moment goed kan gebruiken!!!

 • Avatar van Carina
  Reply Carina 11 april 2016 at 15:30

  Heel graag win ik deze 2 als aanvulling op het hormoonbalansdieetboek. Heel fijn, de leef en eetwijze van Ralph Moorman.

 • Avatar van Jet
  Reply Jet 11 april 2016 at 15:24

  Heel graag zeg!
  Ik heb zelf pcos en 1e zws via clomid zwanger geworden.
  Ik ben nu al gestart met hormoon dieet in combi met dci. Het enige is dat ik het af en toe goed kwijt ben en geen afwisseling meer weet te vinden met deze boeken hoop ik dat weer op te kunnen pakken en vast te blijven houden.
  Nu iig al 5 weken goed opweg, geen gerrafineerde suikers meer op geen brood en geen zuivel en aardappels

 • Avatar van Cindy
  Reply Cindy 11 april 2016 at 15:15

  Dit zou een mooie aanvulling zijn op mijn boeken . Dus doe graag mee aan de winactie . ????

 • Avatar van Martine
  Reply Martine 11 april 2016 at 15:09

  Ik doe graag mee met de ze leuke aktie

 • Avatar van Vera
  Reply Vera 11 april 2016 at 15:07

  O wat zou ik hier blij mee zijn! Na het spuiten van verschillende hormonen om de endometriose stil te leggen, daarna om zwanger te worden en een tweelingzwangerschap kan ik wel zeggen dat mijn hormoonhuishouding compleet van slag is, met alle gevolgen van dien.

 • Avatar van Evelyn
  Reply Evelyn 11 april 2016 at 15:05

  Ik doe heel graag mee! Ben er net achter dat heel mijn hormoonhuishouding in de war is en dan komt deze prijs supergoed van pas aangezien mijn huisarts en specialisten het een beetje af laten weten wat betreft de juiste hulp!

 • Avatar van Kim Ruiter
  Reply Kim Ruiter 11 april 2016 at 15:04

  Oh, wat zou ik die boeken graag winnen!!!! Al ruim 3 jaar (sinds mijn tweede bevalling) is mijn lichaam compleet van slag. Ben al door de hele medische molen geweest, maar komt niets uit. Dan krijg je het stempel CVS! Mevrouw u bent chronisch vermoeid of heeft flinke stress! Het laatste half jaar ben ik bewuster bezig met voeding en laat ik bepaalde dingen weg uit mijn dieet of voeg dingen toe n.a.v. blogs van Ralph Moorman! Toch vind ik het nog moeilijk om “op jacht” te gaan in de supermarkt naar de juiste onbewerkte producten. Ik merk dat ik vaak onbewust nog de “verkeerde” dingen in huis haal! Ik hoop dat de boodschappencoach mij hierbij kan helpen! En ik wil nu wel eens echt weten wat die hormonen voor rare dingen zijn met alle speciale gebruiksaanwijzingen ! En (helaas) tijd zat… Want ik zit op het moment met een “burn out” thuis… Al weet ik zeker dat dit een hormoonkwestie is !!!!!!

 • Avatar van Jolanda Kortekaas
  Reply Jolanda Kortekaas 11 april 2016 at 15:00

  Ik doe graag mee aan deze actie, ik heb al 1 boek, maar deze nog niet. Ik vind het ook leuk om dit boek dan als boekentip op mijn website (www.jenned.nl) te zetten. Daarnaast zit ik met mijn 50 jaar in een fase waarin de hormonen een belangrijke rol spelen in het dagelijks leven.

 • Avatar van Patricia
  Reply Patricia 11 april 2016 at 14:54

  Zou deze boeken ook heel graag willen winnen. Ben me aan het orienteren in hoe te gaan eten,ivm last van hormonen. En daar pasen deze boeken wel heel goed bij☺

 • Avatar van Mar
  Reply Mar 11 april 2016 at 14:46

  Dat zou dé aanvulling zijn op deceerdere boeken die ik kocht..

 • Avatar van Birgitte Florie
  Reply Birgitte Florie 11 april 2016 at 14:44

  Graag doe ik mee, heb al veel gelezen van hem, maar de boeken zijn van harte welkom!!!

 • Avatar van Amanda
  Reply Amanda 11 april 2016 at 14:44

  Ik zou zo graag willen winnen! Na mijn 2 zwangerschappen zijn mijn hormonen nooit meer in balans gekomen..

 • Avatar van Marit
  Reply Marit 11 april 2016 at 14:40

  Graag maak ik kans op deze prijs:de hormoon-demonen verdrijven ….wat zou dat een feest zijn!

 • Avatar van Siska
  Reply Siska 11 april 2016 at 14:40

  Graag zou ik winnen :)
  Ik ben schoonheidsspecialiste en gewichtsconsulente en dit past daarom natuurlijk helemaal bij mijn beroep.
  Ik werk met natuurlijke producten en werk op de oorzaak van het huidprobleem. Vaak heeft dit met de hormonen en voeding te maken. Ik ben benieuwd wat er in dit boek precies over gezegd wordt en ik hoop dat ik er nog meer van kan leren.

 • Avatar van Diane
  Reply Diane 11 april 2016 at 14:34

  Misschien dat ik nu eindelijk wel af ga vallen

 • Avatar van Petra Wezelman
  Reply Petra Wezelman 11 april 2016 at 14:29

  Oh, wat zou dat een mooie aanvulling zijn. Heb net 2 weken geleden de Hormoonfactorboek en het Hormoonbalansdieet boek aangeschaft! Heel interessant. Ben 48 en heb af en toe wel wat vage klachten. Als ik dat met behulp van de informatie en de voeding in kan dammen….geweldig!! Mail meteen mijn adresgegevens en ga duimen????????????

 • Avatar van Ilse Teerling
  Reply Ilse Teerling 11 april 2016 at 14:28

  Ik doe graag mee, als fysiotherapeut zie ik veel vrouwen met typische vrouwenklachten. Hopelijk staat er ook wat in over bekkeninstabiliteit…. ben nu 31 wk zwanger en heb continue pijn. En met nog 2 kindjes van 4 en 2 is dat knap lastig

 • Avatar van Miek
  Reply Miek 11 april 2016 at 14:24

  Jaren geleden heb ik de hormoonfactor gekocht. Wat fijn dat er nu een variant speciaal voor vrouwen is. En een boodschappen lijkt me helemaal handig. Ik weet zeker dat mijn lichamelijke en psychische klachten hiermee verdwijnen.

 • Avatar van Jorien
  Reply Jorien 11 april 2016 at 14:20

  Super interessant! Zou de boeken super graag winnen! ????

 • Avatar van carin
  Reply carin 11 april 2016 at 14:16

  Ik zou graag willen winnen. Zie mijn toelichting in de mail.

 • Avatar van Marielle
  Reply Marielle 11 april 2016 at 14:02

  Klinkt inderdaad erg interessant! Die vrouwenklachten zijn erg aanwezig op dit moment ja en hulp om hier vanaf te komen op een gezonde manier zou super zijn!

 • Avatar van Tamara De Jonge
  Reply Tamara De Jonge 10 april 2016 at 22:37

  Oh ik wil zeker meedoen. Nadat ik met succes de afgelopen 3 jaar 20kg ben afgevallen. Is er sinds maart vorig jaar langzaam weer 9 kg bijgekomen na mijn hysterectomie. Sindsdien is mijn lijf denk ik echt hormonaal v slag en vliegen de kilos eraf en vooral er weer aan ????. Dus ik kan wel wat tips gebruiken!

 • Avatar van ingrid1977
  Reply ingrid1977 10 april 2016 at 21:39

  Heel graag! Heb er veel goeds over gehoord van een vriendin, precies een boek voor mij ter ondersteuning van mijn goede leefwijze per 04 januari om oa mijn hormonen in balans te krijgen en energieker te worden. Met alleen maar gezonde dingen in mijn boodschappenwagen.

 • Avatar van Karin
  Reply Karin 10 april 2016 at 21:13

  ik doe graag mee

 • Avatar van Jessica
  Reply Jessica 10 april 2016 at 18:25

  Ook ik zou graag mee willen dingen naar de boeken. Vooral die over de hormoon balans. Ik kan merken dat er van alles veranderd, maar of het altijd even positief is….. op je 40e weer jeugdpuistjes ;-)

 • Avatar van A. de Waal
  Reply A. de Waal 10 april 2016 at 17:54

  Ik doe heel graag mee, ben erg benieuwd naar het boek, heel nieuwsgierig.

 • Avatar van Sheila Engel
  Reply Sheila Engel 10 april 2016 at 16:53

  Graag doe ik mee met deze winactie, van huidproblemen tot migraine en van ongewenste haaigroei en stemmingswisselingen …. Ik ken ze helaas allemaal en evenzoveel dokters die maar niet kunnen uitzoeken waar het vandaan komt. Ik ben regelmatig uit balans zeg maar, niet ziek maar gewoon niet optimaal. Huidproblemen en ongewenste haargroei maken je onzeker terwijl je dat nou effe niet kan gebruiken, dus informatie over hoe ik zelf hier aan kan werken is meer dan welkom.

 • Avatar van Lies
  Reply Lies 10 april 2016 at 14:50

  Mooie actie! Ik doe graag mee voor een vriendin die dit goed kan gebruiken!

 • Avatar van Jacq
  Reply Jacq 10 april 2016 at 11:47

  Wauw, gave winactie. Ik worstel met dezelfde klachten als jij, waar je eerder wel eens twee blogs over hebt geschreven. Ik was altijd erg sceptisch over de invloed van voeding op onze gezondheid, maar ben het nu door mijn PCOS-klachten toch serieus gaan nemen. En dan klinkt het ook allemaal zo logisch opeens, de hele wisselwerking van voeding, bewegen en hormoonhuishouding. Ik zou deze boeken graag winnen, maar mocht dat niet lukken wil je dan de ISBN-nummers nog vermelden? Dan kan ik ze bestellen. Dankjewel vast!

 • Avatar van Christa
  Reply Christa 10 april 2016 at 10:12

  Sinds enkele maanden ga ik naar Barbara Havenith [arts] en waar ik was uitbehandeld bij de reguliere artsen, heeft zij op zoveel punten, de spijker op de kop geslagen. Ik kan niet gelukkiger zijn, van geen kans……….naar vooruitgang en een grote kans op een beter leven. Ondanks dat ik dacht dat ik een gezonde levenstijl had, heb ik nog veel moeten omgooien…..maar wat is het het waard!!!!!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 10 april 2016 at 13:44

   Wat enorm fijn dat het je zo goed bevalt!!

 • Avatar van maris
  Reply maris 10 april 2016 at 10:06

  ideaal!!! Ik doe graag mee, super handig

 • Avatar van Hilde VE
  Reply Hilde VE 10 april 2016 at 08:30

  Ik ben 45 en erg benieuwd wat ik hiervan nog kan bijleren !

 • Avatar van Anna Wienen
  Reply Anna Wienen 10 april 2016 at 08:29

  Ik zou graag willen winnen

 • Avatar van jacqueline
  Reply jacqueline 10 april 2016 at 07:23

  Zit zelf in de levens face ben hier heel erg benieuwd na zou het boek graag lezen!

 • Avatar van Luana
  Reply Luana 9 april 2016 at 23:30

  Ben erg benieuwd wat het boek vertelt over acne!

 • Avatar van BEAUZ
  Reply BEAUZ 9 april 2016 at 23:15

  Ik kan ook wel wat info gebruiken over mijn hormoonhuishouding dus ik doe graag mee ;-)

 • Avatar van Melany Brunings
  Reply Melany Brunings 9 april 2016 at 22:22

  Superactie! Ik sta vooraan, figuurlijk dan!

 • Avatar van Anita te Gussinklo
  Reply Anita te Gussinklo 9 april 2016 at 22:21

  Zeer interessant boek. Ik heb last van een te trage schildklier en dus ook last van hormonen.
  Ik slik hiervoor Tyrax,maar extra tips zijn altijd welkom.

 • Avatar van Leonie
  Reply Leonie 9 april 2016 at 20:29

  Ooh die zou ik echt supergraag winnen! Ik ga je mailen!

 • Avatar van Viola
  Reply Viola 9 april 2016 at 16:48

  Ben erg nieuwgierig naar beide boeken en doe graag mee!

 • Avatar van Roos
  Reply Roos 9 april 2016 at 16:33

  Wat fijn dat je hier een review over schrijft, ik doe graag mee met deze win actie. Ik heb last van acne en een vervroegde overgang lucky me :-). Zou graag willen lezen wat ik hier met voeding tegen zou kunnen doen want ondanks dat de huis- en huidarts zeggen dat voeding geen invloed heeft denk ik dat het wel degelijk kan helpen tegen mijn klachten. Ik wil geen hormonen slikken en antibiotica smeren want dat pakt de oorzaak niet aan. Groetjes Roos…

 • Avatar van Joyce
  Reply Joyce 9 april 2016 at 16:00

  Wauw, nooit gedacht dat last hebben van acne te maken zou kunnen hebben met hormonen. Ik ben 34, dus zit niet meer in de puberteit. Ik hoop dat ik win. Dan ga ik er zeker mee aan de slag. En hopelijk kom ik er vanaf. Groetjes Joyce

 • Avatar van Liesbeth
  Reply Liesbeth 9 april 2016 at 15:57

  Heel benieuwd ben ik naar deze boeken, het lijkt me interessant om te lezen hoe bepaalde kwaaltjes ontstaan door hormonale schommelingen bij de vrouw en hoe je door andere voeding deze kwaaltjes kunt verminderen

 • Avatar van Mylou
  Reply Mylou 9 april 2016 at 15:48

  Dit lijken me twee heel handige boeken! Ik struggle al een tijdje met het feit dat ik me niet goed voel en daarom ben ik ook als experiment net gestopt met de pil, ben benieuwd wat dit voor effect heeft. Gezonde voeding blijft nog een moeilijk puntje bij mij, terwijl ik weet dat dit een groot verschil kan maken. Kortom, ik zou ze heel graag willen winnen! :)

 • Avatar van Heidi Sour (@HeidiSour)
  Reply Heidi Sour (@HeidiSour) 9 april 2016 at 15:47

  Graag loot ik mee voor de boeken: Hormoonbalans voor vrouwen en De Boodschappencoach. Hormoonbalans staat al lang op mijn verlanglijstje dus daar zou ik heel erg blij mee zijn en de Boodschappencoach lijkt mij heel nuttig.

 • Avatar van Nienke
  Reply Nienke 9 april 2016 at 15:45

  Ookal ben ik nog heel jong, ik weet sinds kort dat ik een schildklieraandoening heb, wat veel te maken heeft met mijn hormonen. Lijkt me daarom wel heel interessant om hierover te lezen/leren. Zeker omdat op dit moment mijn aankomende examen ook over hormonen gaat, ik kan hier veel aan hebben. Ik ga je zeker mailen!

 • Avatar van Ann Ages Gracefully
  Reply Ann Ages Gracefully 9 april 2016 at 15:34

  Als dame in beginnende overgang lijkt me dit heel interessant. Ik ga je mailen.

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 9 april 2016 at 15:11

  Ik sla deze winactie even over….
  Veel succes allemaal ;-)

 • Avatar van Marianne
  Reply Marianne 9 april 2016 at 15:09

  Doe graag mee aan deze leuke actie.

 • Avatar van Romy
  Reply Romy 9 april 2016 at 15:04

  Ik heb hier al veel positieve verhalen over gehoord en aangezien ik een haat-liefde verhouding met mijn eigen hormonen hen doe ik graag mee. ;)

 • Avatar van Anita H.
  Reply Anita H. 9 april 2016 at 14:40

  Mij mag je hier wel blij mee maken.

 • Avatar van Karolien
  Reply Karolien 9 april 2016 at 14:25

  Wil ik graag winnen ik zit midden in de overgang. Wat kan ik beter wel eten en wat niet. Tips tegen opvliegers. Dus veel last van mijn hormonen. De boeken kan ik vast heel goed gebruiken.

 • Avatar van Charlotte de Roos
  Reply Charlotte de Roos 9 april 2016 at 14:22

  Oh wauw,dat zou een gaaf verjaardagscadeau zijn (14 april jarig!!) Al een hele poos bezig met gezonde voeding (want niet lekker in m’n vel en te zwaar), maar vind het écht een ware struggle. Zware rugoperatie ondergaan in december en merk dat dit een flinke impact heeft op mijn hele lijf én dus ook mijn hormonen… Dus deze boeken zijn zó welkom!! Ga meteen mijn adres gegevens mailen :) groetjes, Charlotte

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.