Beauty

Lioele Triple the Solution BB cream

30 april 2016

lioele triple the solution bb cream
Waar ik in de herfst en winter het liefst een goed dekkende foundation het fijnst vind om te gebruiken, ben ik voor de lente en zomer toch meer fan van een goede BB cream. De beste BB creams zijn wat mij betreft de Koreaanse varianten. In mijn zoektocht naar een nieuwe BB cream kwam ik na wat zoekwerk uit op de Lioele Triple The Solution BB Cream en ik schafte hem aan. Kan dit product de geliefde suncare en foundation in één product vervangen? Lees verder voor meer informatie, foto’s, swatches, voor- en na foto’s en de review.

lioele triple the solution bb cream lioele triple the solution bb cream
Ik blijf een sucker voor roze en de verpakking spreekt me dan ook zeker aan. Een roze-met-goudkleurig doosje met alle informatie in het Koreaans en gelukkig ook in het Engels en het product zelf zit in een wit-met-roze verpakking. Heel fijn dat er 50ml product in zit, waar de meeste foundations en BB creams in een 30ml hoeveelheid komen, en dat hij in een pompflacon komt. Dat is wel zo makkelijk doseren en hygiënisch in gebruik.

Deze BB cream bevat onder andere SPF30 PA++, glycerine, arbutine, hyaluronzuur, vitamine E en enkele planten- en vruchtenextracten. Mocht je gevoelig zijn voor siliconen dan zou ik dit product niet proberen want er zitten er nogal wat in, maar anders ziet de ingrediëntenlijst er zeker niet verkeerd uit. Een mooie combinatie van hydraterende, beschermende, vochtinbrengende en verzorgende ingrediënten die ook nog eens een anti-age werking hebben en pigmentvlekjes en littekentjes kunnen vervagen.

lioele triple the solution bb cream

Deze BB cream is verkrijgbaar in één kleur met een redelijk neutrale ondertoon. Ik heb hem in buitenlandse reviews op zowel warme als koele types gezien en hij misstaat bij beide niet. Gelukkig is deze BB cream licht genoeg voor mijn huid en lijkt de kleur perfect te zijn. Yes! Dat komt namelijk lang vaak voor en het is toch altijd een gok om zo’n product online te bestellen.

De substantie is redelijk dik en crèmig, je hebt maar 1 tot 2 pompjes nodig voor je volledige gezicht en hals en de geur is fris en een tikkeltje fruitig. Wel denk ik dat deze BB cream meer geschikt is voor de normale tot drogere huidtypes vanwege de ingrediënten en de satijnen tot dewy finish. Je krijgt er geen glimmend gezicht van maar wel een erg mooie glow. De dekking van de Lioele Triple the Solution BB cream is medium tot volledig en goed op te bouwen. Je kan hem eventueel afpoederen voor een matte finish maar ook zonder poeder draagt hij gedurende de dag erg mooi en lijkt het net alsof je niks op je gezicht hebt. Kruipt niet tot amper in lijntjes en rimpeltjes en zelfs rondom de neus draagt hij toch zeker zo’n 8 uur heel mooi.

lioele triple the solution bb cream

Het effect is duidelijk te zien. Pigmentvlekjes en littekentjes vallen minder op, de roodheid is subtiel verdoezeld, poriën lijken een soort blur-effect te hebben gehad, droge plekjes worden niet geaccentueerd en toch ziet het er met een full face make-up niet te opgemaakt uit. In dit artikel draag ik de BB cream met full face make-up zodat je het totaalbeeld goed kan zien. Mooi he?! ♥

Ik kocht de Lioele Triple the Solution BB cream voor €23,95 bij deze Nederlandse webwinkel.

De hele BB cream hype lijkt echt enorm achter de rug te zijn, maar toch kan ik er nog erg enthousiast van worden. Ik vind het echt geweldig hoe zo’n product – en dan met name de Koreaanse varianten – suncare, make-up mèt goede dekking en skincare in één combineren waardoor je lekker snel klaar bent.

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Juliette - Tjuly.nl
  Reply Juliette - Tjuly.nl 2 mei 2016 at 13:26

  Ziet er echt prachtig uit… Ik heb al zo vaak over Lioele gelezen, maar toch nooit geprobeerd.. Zoekt alle proefs straks gelijk eens op om toch te proberen!

 • Avatar van YuStSoMe
  Reply YuStSoMe 2 mei 2016 at 09:21

  Beetje late reactie van mij, druk druk druk… maar wat een fijn product! Dit zou een uitkomst zijn voor mijn rode adertjes op mijn wangen. Ik ga eens kijken online!

 • Avatar van Yvonne
  Reply Yvonne 30 april 2016 at 20:13

  Die verpakking, die vind ik ook echt heel aantrekkelijk. Ik draag ook graag BB in de zomer en hoop dat dit dus snel gaat gebeuren. Het lijkt nu wel herfst en draag dus nog gewoon mijn foundation.

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 30 april 2016 at 18:28

  zooo mooie dekking :D

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 30 april 2016 at 14:23

  Waauw, dat klinkt echt heel positief allemaal!

 • Avatar van Varenka
  Reply Varenka 30 april 2016 at 12:47

  Echt heel mooi :-) jeetje
  De verpakking ook trouwens.
  Ik vind de prijd reuze meevallen.
  De hype is misschien een beetje over, het is meer een vast onderdeel van het winkelschap geworden.
  Nu deze graag in de Nederlandse schappen haha

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 30 april 2016 at 14:07

   Nou, dat aanbod mag hier echt uitbreiden inderdaad. Trouwens, kreeg de tip dat deze BB Cream via Ebay 11 dollar kost..

 • Avatar van Babs
  Reply Babs 30 april 2016 at 11:15

  Ziet er goed uit. Ik vind dat Lioele heel mooie BB creams heeft!

 • Avatar van Chantalle
  Reply Chantalle 30 april 2016 at 10:53

  Wauw mooi resultaat! Ik kende het merk nog niet.

 • Avatar van Karen
  Reply Karen 30 april 2016 at 10:30

  Ziet er echt super uit! Volgens mij ook een goed product voor mijzelf. Ik ben nog al hooked aan de Clinique CC cream en gebruik een BB cream van Guerlain, maar die is voor de zomer te licht voor mijn huid.

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 30 april 2016 at 09:53

  Wat een mooie verpakking ook! Hij staat je in ieder geval goed! Ik kan nooit mijn tint vinden met Koreaanse makeup :P

 • Avatar van femkedj
  Reply femkedj 30 april 2016 at 09:05

  Ik had nog niet eerder van dit merk gehoord.. Ziet er ontzettend goed uit hoor :-)!

 • Avatar van Sabsstyle
  Reply Sabsstyle 30 april 2016 at 08:53

  Ik hou echt van Koreaanse items, als Etude House elke keer een doos stuurt ben ik net een klein kind met sinterklaas haha! Prijzen liggen wel hoger dan op ebay op die site oef. Tipje, als je er wel op wilt wachten en niet veel wilt betalen bekijk roseroseshop.com en testerkorea.com eens. Veel aanbiedingen en word uitstekend verzonden. :)

 • Avatar van BeautyOpinie
  Reply BeautyOpinie 30 april 2016 at 08:48

  Ik word hier ook nog steeds wel heel enthousiast van hoor! Fijn dat je hem ook besteld hebt bij een Nederlandse webshop, ik ga zeker even een kijkje nemen ;)

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 30 april 2016 at 08:04

  Dat ziet er zo goed uit!
  Prachtig resultaat.
  Het verschil is goed te zien op de foto’s!
  Met een make-up look is het top.
  De verpakking is een eyecatcher.
  Ik ga nog even verder kijken in de webshop die dit verkoopt.

  Xoxo

 • Avatar van Marijke
  Reply Marijke 30 april 2016 at 07:53

  Ik ben heel benieuwd naar het effect op een echt droge huid, met eczeemplekjes dus! Het ziet er erg mooi uit :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 30 april 2016 at 14:09

   Wellicht kan je er een proefje van bestellen bij de webshop? Hoop dat hij ook met eczeemplekjes goed combineert!

   • Avatar van Marijke
    Reply Marijke 30 april 2016 at 17:46

    Gemaild, dankje :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.