Beauty

Max Factor Masterpiece Nude Palette – Rose Nudes

14 april 2016

max factor masterpiece nude palette rose nudes
Toen er een pakketje binnen kwam met de nieuwe oogschaduwpaletten van Max Factor was ik direct erg nieuwsgierig. Er zijn niet veel drugstore merken die met wat grotere paletten uit komen en die ook nog eens echt van goede kwaliteit zijn, dus tijd om deze eens te gaan testen. Ik koos ervoor om het Max Factor Masterpiece Nude Palette Rose Nudes met koele nude tinten eens even flink onder handen te nemen!

max factor masterpiece nude palette rose nudesmax factor masterpiece nude palette rose nudes
Het palette doet qua verpakking helaas een beetje goedkoop aan en dat komt door het lichte plastic in goudkleur. Een wat zwaarder kunststof of metaal had het al heel anders gemaakt, maar dan zou de prijs ook een stukje hoger liggen denk ik. Daarnaast gaat het tenslotte om de inhoud, nietwaar? Laten we eens goed kijken naar dit palette en de 8 kleuren die erin zitten.

Ik heb de kleuren hierboven op een droge hand aangebracht met een droge vinger en zonder iets van een oogschaduwbasis eronder. De kleuren zouden met een primer natuurlijk nog veel meer tot leven komen, maar ik ben zeker onder de indruk! De kleuren in dit palette spreken mij enorm aan omdat het allemaal neutrale tinten zijn met een koele rozige of paarsige ondertoon waardoor ze perfect zijn voor mensen met een koel huidtype zoals ik heb.

Ook de finishes in het palette variëren goed. Zo heb je een matte en een glanzende highlighter, en zie je verder matte, glanzende, metallic-achtige en kleurtjes met een subtiele shimmer erin terug.

max factor masterpiece nude palette rose nudes max factor masterpiece nude palette rose nudes

Ondanks dat het een nude palette is en het “contouring eye shadows” worden genoemd vind ik dat je er toch echt veel meer kanten mee op kunt dan enkel contouren en nude looks. Zoals je ziet kan je er ook een smokey eye mee maken. Ik heb hem hier nog redelijk soft gehouden, maar als je er nog een zwart oogpotlood en zwarte eyeliner bij aanbrengt dan ben je helemaal klaar voor een feestje.

Mocht ik op de verpakking na nog een nadeeltje moeten noemen dan is het dat de kleuren – met kwasten gebruikt – toch een beetje poederig werken. Even je kwast goed aftikken voordat je de kleur op je ooglid aanbrengt is dus zeker aan te raden om fallout te voorkomen.

max factor masterpiece nude palette rose nudes

Het Max Factor Masterpiece Nude Palette Rose Nudes is verkrijgbaar voor €19,99 en is ook in twee andere kleurstellingen te koop; Golden Nudes voor de warme huidtypes en Cappuccino Nudes voor de neutrale huidtypes.

Spreken deze nieuwste paletten van Max Factor jou aan? Welke van de drie het meest?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Stephanie Werlotte
  Reply Stephanie Werlotte 21 april 2016 at 20:47

  Prachtige look! Wat een mooi palette^^

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 14 april 2016 at 21:45

  de ooglook die je er mee gemaakt hebt is pretty ;D

 • Avatar van Sara
  Reply Sara 14 april 2016 at 20:08

  Ik vind de palettes echt heel erg mooi! Het palette dat jij hebt gereviewd is ook echt prachtig en de pigmentatie is zo te zien dik in orde. Fijne review.

 • Avatar van Eline | Simply Handwritten
  Reply Eline | Simply Handwritten 14 april 2016 at 20:03

  Wat een mooi palette, en wat een prachtige look heb je weer gemaakt!

 • Avatar van Simplynspecial
  Reply Simplynspecial 14 april 2016 at 19:38

  Ik vind ze alledrie wel mooi! Ook de look die je ermee hebt gemaakt vind ik tof. Wel vind 20 euro wat aan de hoge kant eerlijk gezegd.

 • Avatar van Lotje
  Reply Lotje 14 april 2016 at 18:40

  Ik ben wel onder de indruk van de swatches! Heel mooi! <3

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 14 april 2016 at 17:45

  Ik vind het een hele mooie palette

 • Avatar van Mieke | Mieksmind
  Reply Mieke | Mieksmind 14 april 2016 at 15:39

  Ja, dit is een mooi palette en ik vind het echt mooie kleuren bevatten. Golden nudes vind ik ook echt prachtig. Ik zou wel eens 1 van deze 2 aan kunnen schaffen, er zitten hele mooie kleuren bij. Goede pigmentatie ook!

 • Avatar van Annemarie
  Reply Annemarie 14 april 2016 at 15:07

  Staat je prachtig!

 • Avatar van limwzbb
  Reply limwzbb 14 april 2016 at 13:21

  Ik vind ze mooi, alleen ze zijn letterlijk in niet één winkel te koop. Ben 4 winkels af geweest. Nergens :(

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 14 april 2016 at 14:13

   Als het goed is zouden ze vanaf half april te koop moeten zijn, nog heel eventjes geduld en hopelijk na het weekend meer geluk?

 • Avatar van Tania
  Reply Tania 14 april 2016 at 12:44

  Prachtige ooglook heb je gemaakt. Staat je heel mooi

 • Avatar van Tjuly
  Reply Tjuly 14 april 2016 at 10:59

  Wauw, je ogen knallen echt door deze tinten! Ondanks dat het zulke zachte kleuren zijn.. Ben echt helemaal verrast!
  Rose Nudes spreekt mij het meest aan qua mooie kleuren, ondanks dat ik niet een koel type ben..

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 14 april 2016 at 10:50

  Vind de tinten erg mooi en je kan inderdaad veel kanten op met dit palette! De look die je hebt gemaakt vind ik ook mooi! De variant op kleuren die je hebt gekozen zou ik denk ik ook gekozen hebben.

 • Avatar van ikhouvanbeautynl
  Reply ikhouvanbeautynl 14 april 2016 at 09:46

  Oeh oogschaduwpaletten, my favorite :) Ik vind de swatches en je look er goed uitzien! Het is dat ik al meerdere paletten in die kleuren heb… Van die verpakking snap ik wat je bedoelt hoor. Ander materiaal zou al een ander gevoel geven.

 • Avatar van Lindsey Beljaars
  Reply Lindsey Beljaars 14 april 2016 at 09:26

  Wauwie, wat heb je er een prachtige look mee gemaakt zeg!

 • Avatar van BEAU
  Reply BEAU 14 april 2016 at 08:57

  Mooi :-) ik zou zelf voor de rose nudes gaan

 • Avatar van Mieke
  Reply Mieke 14 april 2016 at 08:56

  Ik vind ze alledrie mooi, maar Rose Nudes is net wat specialer vind ik! De look die je hebt gemaakt is ook mooi zeg, lekker zwoel!

 • Avatar van jeapiebel
  Reply jeapiebel 14 april 2016 at 08:44

  Ik vind dat met dit palette wat meer look kunt creëren. Bruin zit je altijd goed, maar ik vind roze tint erg prachtig. Ik zou ook voor deze palette kiezen.

 • Avatar van Varenka
  Reply Varenka 14 april 2016 at 08:44

  Oeh mooi zeg.
  Staat je erg goed, wat heb je een mooie look gemaakt, hier hou ik van :-)
  Ik vind ze alle drie mooi, al kan ik warme tinten alleen in de zomer hebben als ik al redelijk bruin ben.
  Ik zou dus voor deze of capucinno gaan denk ik.
  Een goed nude en basic oogpallete heb ik nog steeds “nodig” maar kan maar niet beslissen welke ik nu precies wil.

 • Avatar van Yvonne
  Reply Yvonne 14 april 2016 at 08:37

  Hele mooie kleuren, die spreken mij allemaal aan.

 • Avatar van Karen
  Reply Karen 14 april 2016 at 08:35

  Ik vind het heel mooi! Op zich ben ik hier al compleet met al die Naked palettes, maar als ik er een zou kopen, zou ik voor de cappuchino gaan. Leuk cadeau voor een vriendin ook trouwens, dit palette.

 • Avatar van Liset
  Reply Liset 14 april 2016 at 07:30

  Dit palette spreekt me zeker aan. Ik ben namelijk gek op paarse en roze nudetinten. Ik ben ook echt blij verrast door de pigmentatie, iets wat ik niet had verwacht. Hier wil ik even naar gaan kijken in de winkel!

 • Avatar van YuStSoMe
  Reply YuStSoMe 14 april 2016 at 07:24

  Ooooh die is echt mooi! Vooral de kleur op je oogleden is prachtig! Ik kies denk ik voor de Cappuccino! Meer mijn kleurtinten!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 14 april 2016 at 10:37

   Op de oogleden is een mix van een paar kleuren door elkaar/over elkaar, zo mooi intens <3

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 14 april 2016 at 06:50

  Prachtige kleuren en zo goed gepigmenteerd!
  Wat een mooie subtiele look en het staat je geweldig ;-)

 • Avatar van Marije
  Reply Marije 14 april 2016 at 06:50

  Wauw wat een mooie paletten! Helemaal mijn kleuren!

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 14 april 2016 at 06:48

  Ziet er heel erg mooi uit vind ik, ook de pigmentatie :) zelf vind ik de nude kleuren altijd wel heel erg mooi!

 • Avatar van femkedj
  Reply femkedj 14 april 2016 at 06:33

  Ik vind dit palette echt heel mooi en de pigmentatie van de oogschaduws is zo goed :-)! Ik vind eigenlijk alle drie de paletten super mooi, maar golden en cappuccino nudes vind ik de mooiste (ik kan niet kiezen)!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.