Beauty

OPI Soft Shades Pastels & pastel nail art inspiratie

8 april 2016

pastel nail art
De lente is dè tijd om weer een beetje meer met kleur te gaan spelen en dan vooral om de lieve pasteltinten weer tevoorschijn te halen. Ik ben er persoonlijk gek op! Of het nu om kleding, schoenen, tassen, sieraden of make-up gaat ♥ Vandaag laat ik je de nieuwe OPI Soft Shades Pastels collectie zien inclusief wat heerlijke pastel nail art inspiratie die je in no time na kan maken.

pastel nail art pastel nail art
I am what I amethyst
(pastelpaars) / One chic chick (pastelgeel) / It’s a boy! (pastelblauw)

pastel nail art pastel nail art

This cost me a mint (pastelgroen) / It’s in the cloud (milky beige) / Stop I’m blushing! (pastelkoraal)

Alle zes de kleuren uit de OPI Soft Shades Pastels collectie zijn erg witte tinten met een vleugje kleur, waardoor je van die milky nagellak krijgt. Alhoewel ik de kleuren enorm leuk vind en zeker goed bij het seizoen vind passen, is het voor het eerst sinds tijden dat ik toch niet helemaal positief over OPI lakken kan zijn.. Alle lakken hadden namelijk toch echt wel 3 laagjes nodig om volledig dekkend te zijn en zijn ook wat aan de dunnere kant waardoor de lak snel uitloopt als je net ietsjes te dik lakt.

Tip: om de lak beter en sneller dekkend te krijgen en de kleurtjes nog net wat meer tot leven te laten komen kan je als basis beter beginnen met een goed dekkende witte nagellak.

pastel nail art

LuLu’s Blog / So NailiciousSo Nailicious / Makeup Withdrawal

De lakken van OPI hebben zoals altijd een heerlijk fijn breed en afgerond kwastje, ze drogen redelijk vlot en de kwaliteit vind ik altijd erg goed. Zo blijft de gemiddelde OPI nagellak met een basecoat eronder en topcoat erover toch makkelijk vier à vijf dagen zitten zonder al te opvallende beschadigingen. De OPI Soft Shades Pastels collectie is verkrijgbaar vanaf 11 april voor €14,95 per nagellak (15ml) en er is ook een miniset verkrijgbaar met vier kleuren in een flesje van 3,75ml voor €22,95.

En dan die mooie pastel nail art inspiratie die ik tijdens een rondje Pinterest tegen kwam.. Love it! Ik heb onder de collage de linkjes van de betreffende blogs eronder vermeld zodat je meer informatie en de how to’s kan lezen om het zelf na te maken. Ze zien er niet al te moeilijk uit maar geven toch een erg mooi effect. Ik moet er echt eens meer mee gaan oefenen ^^

Ben jij ook zo’n fan van die lieve pastelkleurtjes voor de lente? Of ben je meer van de felle kleuren?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?
Dit artikel bevat producten die ik van een merk/bedrijf heb ontvangen.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van YuStSoMe
  Reply YuStSoMe 8 april 2016 at 22:21

  Ik ben niet zo van pastel. Ik draag er nu ook 1 en wil er iets overheen doen. Vind het wel mooi, moet nog wennen denk ik.

 • Avatar van Nicoline
  Reply Nicoline 8 april 2016 at 20:48

  Wat een heerlijke kleurtjes! Zo lekker zomers! Heb alleen sinds ik mama ben echt geen tijd meer om normaal mijn nagels te lakken haha. En is het gelukt zitten er de volgende dat alweer krassen of vlekken op hahaha!

 • Avatar van Manon Boerakker
  Reply Manon Boerakker 8 april 2016 at 17:43

  Wat een ontzettend mooie kleuren!

 • Avatar van Chantalle
  Reply Chantalle 8 april 2016 at 14:29

  Ik vind pastelkleuren echt heel mooi! Ik hou wel van zachte kleurtjes.

 • Avatar van Dana
  Reply Dana 8 april 2016 at 13:47

  Geweldige lente kleuren! Wel jammer dat ze pas na 3 lagen dekken :(

 • Avatar van Varenka
  Reply Varenka 8 april 2016 at 10:24

  Mooie kleurtjes, absoluut, maar ga liever voor een merk als b.v. ESSIE die in twee laagjes dekt.
  Met een base coat en top coat erover vind ik 3 laajgjes gewoon teveel (gedoe).
  Volgende x beter misschien…..

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 8 april 2016 at 10:20

  echt super lieve kleurtjes :D

 • Avatar van Lindsey Beljaars
  Reply Lindsey Beljaars 8 april 2016 at 09:18

  Oh helemaal mijn ding, die pasteltintjes. Ik vind die nailart met dat marmer echt heel tof!

 • Avatar van Karen
  Reply Karen 8 april 2016 at 08:44

  Ik wil ze allemaal! Terwijl ik eigenlijk meer van de felle kleuren ben ;)

 • Avatar van dianahogeweg
  Reply dianahogeweg 8 april 2016 at 08:24

  Super mooie en zachte kleuren, ik hou d’r van!

 • Avatar van Bianca
  Reply Bianca 8 april 2016 at 07:16

  Hele mooie/lieve kleurtjes heb er al een paar op mijn lijstje staan die ik “moet” hebben (vooral Stop i’m blushing) x

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 8 april 2016 at 06:41

  Prachtige kleuren!
  Die gaan op mijn wishlist ;-)

  Xoxo

 • Avatar van femkedj
  Reply femkedj 8 april 2016 at 06:33

  Ik ben mega fan van pastelkleuren, maar ik moet zeggen dat ik om de één of andere reden deze collectie van OPI niet echt ‘voel’ ofzo. De kleur Stop I’m blushing! vind ik erg mooi, de andere vind ik het allemaal net niet.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.