Beauty Plussize & Fashion

Plussize outfit of the day | The long cardigan

4 april 2016

plussize outfit of the day
Stepping more and more out of my comfort zone.. and it feels great! Het is bijzonder hoe dat werkt trouwens: een klein beetje zon en wat warmere temperaturen en ik kom steeds lekkerder in mijn vel te zitten. Natuurlijk spelen andere factoren hier ook een belangrijke rol bij, maar dat lentezonnetje jongens. Love it! ♥ Ik merk zo’n goede periode trouwens ook heel erg aan de keuzes voor kleding, haar en make-up die ik maak en ik experimenteer een beetje meer. Vandaag laat ik je hier wat meer van zien in een plussize outfit of the day!

plussize outfit of the day

Laat ik eerst eens beginnen met mijn haar. Het was nogal een proces om er te komen maar ik ben meer en meer een granny grey koppie aan het krijgen en ik ben me er toch blij mee! Keune heeft me enorm geholpen bij dit proces van ontkleuren omdat het aardig donker was, veel warmte eruit halen van eerdere kleuringen en een paar keer een kleur erin werken zodat het tot een mooie en unieke medium grijstint kwam. Ik ben er ontiegelijk blij mee! Mocht je willen weten welke kleur het is geworden dan is dat wel wat lastig uit te leggen omdat iedereen ander haar heeft, maar Keune heeft een hele grijze lijn in de collectie op dit moment met kleuren als Polished Concrete en ik heb hier een combinatie tussen laten maken.

Qua lengte ben ik trouwwens niet helemaal happy, want ik zit in zo’n irritante tussenfase met mijn haren laten groeien waardoor ik het liefst de schaar er weer in zou willen laten zetten. Maar even doorzetten en het komt vanzelf goed. Ik liet er wel aan één kant een sidecut in scheren zodat het toch net even wat speelser is en meer een ‘kapsel’ lijkt. Yay!

plussize outfit of the day

De details en accessoires.. Ik draag een paar roségoudkleurige knopjes van één of ander sieradenwinkeltje, de schoenen zijn witte Adidas slip-ons die ik vorig jaar zomer van Paul kreeg en de tas is heel lichtblauw/grijzig en is van Fossil. Ik zag deze bij de Fossil store in Maasmechelen Village en was gelijk verliefd; afrekenen en mee naar huis nemen dus ^^ Het horloge wat ik draag is ook van Fossil trouwens en kreeg ik onlangs toegestuurd voor een samenwerking met de webwinkel Horloge.nl waar ze nog veel meer mooie Fossil dameshorloges hebben. Erg mooi, niet te grof en classy met een donkertaupe-kleurig bandje en roségouden hardware. Ik ben er erg blij mee!

plussize outfit of the dayplussize outfit of the day
En natuurlijk kan ik ook nog lachen ;) Ik zag zo’n lange cardigan al vaker voorbij komen de afgelopen tijd en het bleef maar in mijn hoofd spoken. Kon dat wel met een plussize maat en rondingen? Zou dat geen propje worden of me kleiner laten lijken dan ik ben? Zou het niet lijken alsof ik in mijn ochtendjas buiten zou lopen? Oh, wat kan ik toch onzeker doen soms. Om gek van te worden! Fuck it dus.

Het enkellange vest in een diepe auberginekleur en zacht maar stevig breisel is van Manon Baptiste via Navabi (een geweldige plussize webwinkel trouwens!) en ik heb hem hier gecombineerd met een legging en t-shirtdress van ASOS Curve. Maar er is ontiegelijk veel mee te combineren omdat je het gewoon als een soort lente/zomerjas kan zien natuurlijk. Van een jurkje of een shortje tot aan een opgerolde destroyed jeans en een gewoon t-shirtje: het kan allemaal. Erg blij met deze aanwinst in mijn kledingkast!

–> Klik hier voor een lijst met meer toffe plussize kledingwinkels/merken.

Ik hoop dat je het leuk vond weer eens een plussize outfit of the day van mij te zien! Over wat voor kledingstuk heb jij lang getwijfeld en ben je nu enorm blij mee?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Truus
  Reply Truus 19 december 2017 at 17:19

  Staat je echt prachtig hoor!

 • Avatar van Maaike
  Reply Maaike 23 oktober 2017 at 11:47

  Heel mooi, het staat je prachtig!

 • Avatar van Laila
  Reply Laila 7 april 2016 at 18:31

  De kleur staat je heel goed en de lengte ook wel maar vind persoonlijk een wat korter vest net even meer flatteren omdat dat het geheel wat meer breekt. Wellicht ook mooi het vest te combineren met een jurkje en mooie pump?

 • Avatar van Nicoline
  Reply Nicoline 7 april 2016 at 12:56

  Wat een super toffe outfit! Ik zou hier zelf als plus size niet snel aan denken, maar het staat echt geweldig! Goede tip :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 7 april 2016 at 13:22

   Dankjewel! Leuk om te horen dat het inspireert tot eens wat anders proberen :)

 • Avatar van Layla
  Reply Layla 5 april 2016 at 10:19

  Ik hou van lange vesten! Staat je mooi

 • Avatar van smilingbeauties
  Reply smilingbeauties 4 april 2016 at 22:57

  Looking good! Prachtige kleur cardigan, love the colour! Persoonlijk houd ik niet zo van zulke lange vesten, maar jij kunt het hebben :)

 • Avatar van Yasmin
  Reply Yasmin 4 april 2016 at 22:49

  Je ziet er onwijs goed uit en ik vind je haar ook tof. En ook dat je lekker ‘fuck it’ zegt. Yay ik hou wel van dat beetje brutale. Ik koop veel te veel te snel waarna ik later juist weer spijt van krijg. Het omgekeerde dus. Dan pas ik iets snel en denk ‘O tof!’. Kom ik thuis, ruk ik na twee weken eindelijk het kaartje eraf, trek ik het nog eens aan en staat het ineens stom of zit het na 5 minuten niet meer lekker :(

 • Avatar van Saraya
  Reply Saraya 4 april 2016 at 21:03

  Het staat je zo mooi en de kleur past perfect bij je :)
  X

1 2

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Beauty, Plussize & Fashion
moisturizer
Skincare Basics | Stap 5 – Moisturizer

Omdat ik regelmatig de vraag krijg hoe een basic skincare routine er nu uit ziet, wat je ervoor nodig hebt...

Sluiten