Beauty

In the trash! | Welke beautyproducten maakte ik op?

16 april 2016

beauty producten
Wow, de laatste tijd gaat het erg lekker met de beautykast proberen zo ver mogelijk leeg te maken. Ondanks dat er zo’n beetje dagelijks nieuwe beauty producten binnenkomen met de post, kan ik lang niet alles zelf gebruiken vanwege mijn haar- en huidtype dus in mijn privé beautykast komen enkel producten geschikt voor mijzelf te staan. Deze werd alleen echt veels te vol, dus even lekker de boel opruimen, op maken en soms ook wat weggooien..

beauty producten
Skincare

Qua huidverzorging probeer ik me altijd redelijk netjes aan mijn skincare routine te houden omdat mijn huid daar het beste op reageert, maar soms begin ik aan een nieuwe routine terwijl de vorige producten nog niet eens op zijn. Gelukkig helpt Paul me hier bij door ook lekker mee te smeren waardoor die beauty producten alsnog tot de bodem op gaan. Anders is het ook zonde natuurlijk!

Garnier micellair reinigingswater. De zoveelste fles hiervan en ja er is alweer een nieuwe in huis. Ik ben ondertussen de tel kwijtgeraakt, het is gewoonweg een erg fijne lotion en makkelijk verkrijgbaar!
H&M Conscious gezichtsmasker. Een fijn hydraterend masker die me zeker wist te verrassen. Ik schreef in dit artikel meer over deze ‘bewuste’ beautylijn van H&M voor als je meer info en reviews wil lezen :)
– Ook het Clinique sculptwear masker ging op. Wederom een lekker hydraterend crèmemasker en zeker aan te raden ook vanwege de mooie anti-age ingrediënten die erin verwerkt zijn.
hannah Vitamin Complex is één van de lekkerste sprays voor het gezicht die ook echt wat toevoegt qua vitamines. Heerlijk als tussenstap na de lotion/toner en je serum, crème en dergelijke. En die geur.. zo lekker!

Ik maakte ook nog drie crèmes leeg; de Paula’s Choice redness relief moisturizer voor de normale tot droge huid, de L’Occitane shea soothing fluid en de Clinique superdefense night recovery moisturizer. Alle drie heel erg fijn voor de drogere en gevoeligere huid! Onder de linkjes hierboven kan je er meer over lezen.

beauty producten

Haircare
Deze maand maakte ik één haarproduct op en dat was de L’Anza healing remedy scalp balancing conditioner waarvan ik vorige maand de shampoo opmaakte. Deze set producten zou ik eigenlijk weer in huis moeten halen, want mijn haar èn hoofdhuid werden er erg blij van! Maar nu met mijn grijzige haarkleur moet ik een zilvershampoo gebruiken..

beauty producten

Bodycare
Ook in de categorie lichaamsproducten gingen er een heleboel producten leeg en weg. Ik ben niet zo van het weggooien, maar soms ontkom je er niet aan doordat een product niet meer helemaal lekker ruikt bijvoorbeeld ;) Zo gebeurde dat met de L’Occitane melting honey exfoliating sugars scrub die op de één of andere manier erg snel hard werd en hierdoor wel erg ‘droog’ en hard scrubde voor mijn lijf. Ook de Collistar sublime melting cream moest ik met pijn in mijn hart halfweg naar de prullenbak verwijzen. Een goddelijke crème, maar ze hadden hem gewoon in een pompflacon moeten stoppen. Heel wat hygiënischer in gebruik. Hij stond nu te lang open omdat ik producten in tubes en pompjes er nou eenmaal sneller bij pak qua gebruiksgemak en hygiëne..

Verder ging er weer een handzeep op. Deze keer de Etos elderflower & raspberry hand wash & lotion in één. Ruikt lekker, waste fris en schoon en zorgde ook nog eens voor minder uitgedroogde handen. Ik was mijn handen echt tig keer per dag dus een voedende variant is erg fijn en deze voldeed prima! Dat laatste restje onderin wil er niet meer uit omdat het slangetje daar net te kort voor is ;)

En als laatste maakte ik 4 Lush producten voor onder de douche leeg. De Bouncy Bunny shower jelly en de volgende douchegels; Snow Fairy, The Comforter en Lord of Misrule. De douchegels van Lush blijven hier in huis favoriet en dat komt vooral door de unieke en heerlijke geurervaring die ze tijdens het douchen geven ♥ Tijd om weer wat nieuwe geuren in te slaan!

Welk product maakte jij onlangs op? En was het een aanrader?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Juliette - Tjuly.nl
  Reply Juliette - Tjuly.nl 18 april 2016 at 09:29

  wow, lekker veel opgemaakt! Zonde, dat sommige producten niet zo lang goed blijven :(

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 17 april 2016 at 23:32

  Wat heb je lekker veel opgemaakt. Deze maand ging er niet veel op, wel gooide ik een té grote pot scrub weg omdat het er niet fris meer uitzag en anders rook, maar dat was het dan ook wel.

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 17 april 2016 at 22:22

  Dat is best wel veel! En Snow Fairy is zo lekker :) ik hou echt van die geur!

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 17 april 2016 at 11:21

  Ik vind het altijd zo schattig om die kleine, lege douchegelletjes van Lush bij een te zien

 • Avatar van Shiralee
  Reply Shiralee 17 april 2016 at 07:36

  Van de Garnier hebben ze nu ook een micellair water met olie zag ik! Altijd leuk, die opgemaakt artikelen. :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 17 april 2016 at 08:19

   Ik ben ook erg benieuwd naar die nieuwe variant. Of hij net zo fijn is èn of hij ook echt make-up zoals mascara goed kan verwijderen. Scheelt weer een losse make-upremover!

 • Avatar van Dana
  Reply Dana 16 april 2016 at 16:06

  Lekker veel heb je opgemaakt! Ik jaag ook echt flessen micellair water er doorheen :)

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 16 april 2016 at 15:04

  dat is best veel joh! :D ik heb de afgelopen weken veel laatste restjes parfum en concealer opgemaakt :)

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 16 april 2016 at 10:23

  Dat micellair water gaat er volgens mij ook snel doorheen. Je gebruikt wel erg mooi en fijn spul! Lush is heerlijk.

 • Avatar van Yvonne
  Reply Yvonne 16 april 2016 at 09:43

  Daar zitten een hoop mooie producten tussen. Je hebt veel opgemaakt.

 • Avatar van Varenka
  Reply Varenka 16 april 2016 at 09:33

  Nou nou dat zijn fijne bproducten :-)
  Zonde om weg te gooien, maar ik denk zo maar eens dat er alweer verukkelijke nieuwe potjes & flesjes staan te trappelen om ook gebruikt te worden ;-p
  Wat een vervelende baan he?!
  Fijn weekend, geniet ervan.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 17 april 2016 at 08:19

   Haha, ja echt een supervervelende baan :( *LOL*

 • Avatar van Lindsey Beljaars
  Reply Lindsey Beljaars 16 april 2016 at 09:27

  Jeetje, wat heb jij een fijne producten opgemaakt zeg!!

 • Avatar van Karen
  Reply Karen 16 april 2016 at 09:15

  Oh wat fijn overzichtje! Ik maakte deze week mijn Dermalogica dagcreme op. En ik gooide een mascara weg. Telt dat ook? Overigens heb ik dat dus niet met die Collistar melting cream. Die blijft bij mij gewoon goed?

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 17 april 2016 at 08:20

   Oh ja zeker telt dat, ik gooi ook wel eens mascara’s weg als ze uitgedroogd zijn of gewoon compleet teleurstellend. Ben die vergeten hierin merk ik trouwens!

 • Avatar van femkedj
  Reply femkedj 16 april 2016 at 08:34

  Ik vind de producten die jij iedere keer opmaakt altijd zo mooi.. wil alles hebben, maar dan wel volle verpakkingen hè ;-). Ik maakte afgelopen maand deo’s en Garnier micellair reinigingswater op.

 • Avatar van ikhouvanbeautynl
  Reply ikhouvanbeautynl 16 april 2016 at 07:58

  Wauw je hebt goed je best gedaan :)

 • Avatar van Marije
  Reply Marije 16 april 2016 at 07:54

  Wat heb je lekker veel opgemaakt en wat een leuke dingen!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 16 april 2016 at 06:41

  Dat ziet er goed uit en luxe producten ;-)
  Lekker veel opgemaakt.

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.