Fashion

Cadeautip | Gepersonaliseerde ring met vingerafdruk of tekst

21 april 2016

geefeenpersoonlijkcadeau 1 - Cadeautip | Gepersonaliseerde ring met vingerafdruk of tekst
Heb je binnenkort wat speciaals te vieren en ben je op zoek naar een origineel en persoonlijk cadeau om aan iemand te geven wat diegene altijd bij zich kan dragen? Wat te denken van een mooie ring om de liefde, een vriendschap of mooie ouder/kind-relatie te bezegelen! Ik mag iemand blij gaan maken met een prachtige en unieke zilveren ring naar keuze ♥ Lees verder voor meer informatie over de ringen en hoe je kans maakt op deze toffe prijs.

Geefeenpersoonlijkcadeau.nl
Bij deze webwinkel vind je erg veel verschillende ringen die je kan laten personaliseren. Wat te denken van bijvoorbeeld een mooie vriendschapsring, een cadeau voor hem of relatieringen? Je kan er verschillende graveringen in/op laten plaatsen, zoals:

– een ring met naam of tekst naar keuze
– een ring met vingerafdruk
– een ring met handtekening
– een ring met tekst in eigen handschrift.

De 925/Sterling zilveren ringen variëren qua prijs tussen de €39,95 en €139,95 en je kan ook nog aan verdere opties denken zoals de kleur van de gravering, een matte of glanzende afwerking en dergelijke. Ook heel erg fijn om te weten is dat graveren bij deze webshop altijd gratis is en ook worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Je hebt je bestelling na betaling binnen maximaal een week in huis.

geefeenpersoonlijkcadeau 2 - Cadeautip | Gepersonaliseerde ring met vingerafdruk of tekst

Winactie
Je maakt kans op een gepersonaliseerde ring met een tekst naar keuze of met een vingerafdruk. Zo maakt het wel een heel uniek en persoonlijk cadeau voor jezelf of voor iemand anders. Welke ring en gravering het wordt bepaal je helemaal zelf. Hoe maak je kans? Neem een kijkje op de website van geefeenpersoonlijkcadeau.nl en maak een keuze welke voor ring/type gravering jou het meest aanspreekt. Laat jouw motivatie en voorkeur van ring/type gravering achter onder dit artikel en je maakt al kans.

Natuurlijk vind ik het ook erg leuk als je mij gaat volgen via Facebook, Instagram en/of Bloglovin’ en de post passend bij dit artikel liked en deelt. Zo blijf je na deze actie ook altijd op de hoogte van de nieuwste artikelen, behind the scenes, winacties en meer :)

Meedoen kan tot en met woensdag 27 april 2016, 23.59 uur. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

Good luck & enjoy your day!

Liefs,
Desirée

Dit is een gesponsord artikel.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Ritesh
  Reply Ritesh 28 april 2016 at 18:44

  De winnaar van de depersonaliseerde ring naar keuze is op de hoogte gehouden en zal haar ring zo snel mogelijk ontvangen.

  Iedereen bedankt voor het meedoen!

  Wij hopen zeer binnenkort weer een actie te doen en dan mag JIJ ook weer kans maken op een ring.

 • Avatar van Noortje
  Reply Noortje 27 april 2016 at 22:55

  De 6mm ring London springt er voor mij echt uit… Prachtig!!

 • Avatar van ikhouvanbeautynl
  Reply ikhouvanbeautynl 27 april 2016 at 22:41

  Op de valreep doe ik nog mee. Ik zou het liefste deze ring winnen: http://geefeenpersoonlijkcadeau.nl/onze-vriendschapsringen/zilveren-vingerafdruk-ring-6-mm-breed/ met de vingerafdruk van mijn zoontje. Lijkt me een heel mooi cadeau voor mezelf voor moederdag <3

 • Avatar van Marieke
  Reply Marieke 27 april 2016 at 21:04

  Wat een bijzondere ringen! Ik zou graag meedoen voor een matte Zilveren Vingerafdruk Ring 3 Mm Breed, met de vingerafdruk van mij en mijn beste vriendin. Ze staat altijd voor me klaar, als ik haar nodig heb laat ze alles vallen om me te helpen, en omgekeerd hetzelfde. Dit lijkt me een prachtige manier om onze vriendschap te vereeuwigen. En mat, omdat zij van mat zilver houdt. En die ring is natuurlijk voor haar! Al denk ik dat ik er, mocht ik ‘m winnen, meteen een tweede voor mezelf ga bestellen <3

 • Avatar van Vera
  Reply Vera 27 april 2016 at 20:16

  Prachtige ringen! Voor de motivatie kan ik allerlei dingen verzinnen, maar een belangrijk punt dat ik van mijn ouders heb geleerd is dat ik mezelf moet blijven. Omdat een vingerafdruk pas echt van jezelf is, lijkt mij de ring met mijn eigen vingerafdruk zo mooi (zilveren vingerafdruk ring 6 mm breed).

 • Avatar van Manon D.
  Reply Manon D. 27 april 2016 at 19:38

  Mooi!! Ik zou heel graag de tekst “doe de dingen waarvan je hart gaat zingen” gegraveerd zien in een zilveren ring. Zo word ik er elke dag aan herinnerd dat het leven mooi is en dat je moet doen waar je blij van wordt!!

  zilveren-ring-gegraveerd-model-london-10-mm-breed/

 • Avatar van Barbara GEERDES
  Reply Barbara GEERDES 27 april 2016 at 19:26

  De zilveren ring met handschrift 6mm. En dan de naam van mijn elfjarige dochter. Omdat we al jaren saampjes de wereld aan kunnen.

 • Avatar van Kimberley
  Reply Kimberley 27 april 2016 at 19:16

  Wauw, ik doe nog snel even mee! Zo’n dunne ring met handschrift of een ring met vingerafdruk vind ik toch wel heel erg gaaf. Ik ga dit sowieso even onthouden, want voor de verjaardag van mijn vader of moeder is dit ook echt een gaaf idee. Ik volg je volgens mij al over, want fan, haha.

 • Avatar van Roxanne
  Reply Roxanne 27 april 2016 at 19:15

  Deze ringen zien er stuk voor stuk even mooi uit. Toch gaat mijn voorkeur naar de vingerafdruk ring van 6 mm breed met mijn vingerafdruk op. Ik zou deze ring heel graag cadeau doen aan mijn moeder omdat ze laatste jaren enorm veel heel meegemaakt & ik haar wil bedanken voor alles wat ze voor mij al gedaan heeft!

 • Avatar van corine
  Reply corine 27 april 2016 at 19:14

  Prachtige ringen! Ik zou kiezen voor de 3 mm ring London met de vingerafdrukken van mijn 2 jongens.

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 27 april 2016 at 19:13

  Ik zou gaan voor de vingerafdrukring 6mm. Ik wil graag een voor mezelf met de vingerafdruk van mijn overleden moeder erin. Hier heb ik tot nu toe zelf nog geen geld voor gehad.
  (Het is misschien wel weer zo’n cliché zielig verhaal, maar helaas is het zo.)

  Leuke actie en natuurlijk succes voor iedereen!

 • Avatar van Nadia
  Reply Nadia 26 april 2016 at 15:40

  Prachtig! Ik vind de vingerafdruk ringen erg uniek, nog nooit gezien. Dus, daarom zou ik voor de Zilveren Vingerafdruk Ring 3 Mm Breed gaan kiezen met de vingerafdruk van mijn man. ???? Ik volg je op Facebook, Twitter, Bloglovin.

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 26 april 2016 at 11:08

  ik doe graag mee voor de Zilveren Ring Gegraveerd Model London 6 mm Breed. Wat een leuk concept

 • Avatar van Saskia Munneke
  Reply Saskia Munneke 26 april 2016 at 08:38

  Wat een tal van mogelijkheden biedt http://geefeenpersoonlijkcadeau.nl/ om vanuit huis de meest originele zilvere ring te ontwerpen. De 6 mm ring London vind ik de allermooiste uit de collectie en ik zou het geweldig vinden als ik met deze ring mijn man kan vertellen hoeveel ik van hem hou!

 • Avatar van Carla
  Reply Carla 25 april 2016 at 18:48

  Wow! Ik vind de zilveren ring met vingerafdruk heel orgineel. Ik zou voor de matte variant maat 19 met zilveren afdruk en tekst I love me in de binnenkant gaan, erg mooi!

 • Avatar van Arianne
  Reply Arianne 25 april 2016 at 14:41

  Ze zijn inderdaad prachtig. De vingerafdruk ring is origineel. Ik zou voor een zilveren vingerafdruk ring van 6 mm kiezen i.c.m. een tekst. Afdruk aan de binnenkant/ kleur zilver. Tekst aan de buitenkant/ kleur zilver/ lettertype I love Silver.
  Een ring met een unieke afdruk en een tekst om me eraan te herinneren om vol te houden en sterk te zijn om mijn beoogde doel te bereiken.

 • Avatar van Eve Allijn
  Reply Eve Allijn 24 april 2016 at 22:40

  Ik ga voor de zilveren ring gegraveerd model “Love” 6 mm breed, hier zou ik de tekst: “Ranonkeltje” in willen hebben staan. Mijn koosnaampje voor mijn dochter :)

 • Avatar van Liesbeth
  Reply Liesbeth 24 april 2016 at 19:29

  Ik denk dat ik zou kiezen voor: Zilveren Ring Gegraveerd Model London 6 mm Breed. Met hierop de tekst: Leer van gisteren, Droom van morgen, Leef vandaag! Dit was de lijfspreuk van mijn moeder en staat nu op haar grafsteen. Ik draag al dagelijks haar zilveren armbandje en zo’n mooie ring zou de perfecte aanvulling zijn.

 • Avatar van Lin
  Reply Lin 24 april 2016 at 16:43

  Ik denk er al een tijd over na om de tekst “live love laugh” op mijn arm te laten tatoeëren om mezelf eraan te helpen herinneren waar ik vandaan kom en dat het tijd is om dat achter me te laten zodat ik echt kan gaan leven, genieten en lol maken, en houden van mezelf, maar ik durf die stap nog niet te gaan zetten. Daarom zou een ring met deze tekst het perfecte alternatief zijn.
  Als ik win zou ik gaan voor de Zilveren ring gegraveerd model “New York” 6 mm breed in mat, met zwarte letters en lettertype I love silver en uitlijning standaard.

  • Avatar van Lin
   Reply Lin 24 april 2016 at 16:48

   Oh ja, natuurlijk ook geliket, gedeeld en gereageerd op Facebook :D

 • Avatar van Kika
  Reply Kika 24 april 2016 at 10:40

  Super gave actief! ik zou kiezen voor de 10mm ring met een tekst daarin die mij zou motiveren in moeilijke tijden. En dat iedere keer dat ik naar mijn handen kijk ik gemotiveerd wordt om door te gaan en positief te blijven.

  • Avatar van Kika
   Reply Kika 24 april 2016 at 10:41

   Actie dus ipv actief

 • Avatar van Tamara
  Reply Tamara 23 april 2016 at 22:22

  http://geefeenpersoonlijkcadeau.nl/onze-vriendschapsringen/zilveren-vingerafdruk-ring-6-mm-breed/
  Die zijn echt prachtig en uniek, heel mooi om onze pinky swear friendship mee te bevestigen

 • Avatar van Anneliese de Waal
  Reply Anneliese de Waal 23 april 2016 at 20:39

  Ik vind de ring met vingerafdruk heel erg leuk, een erg persoonlijk cadeau.
  Ik waag graag een kansje.

 • Avatar van limwzbb
  Reply limwzbb 23 april 2016 at 17:51

  Onze dochter kan sinds kort haar eigen naam schrijven. Ik zou apentrots zijn met haar naam in haar handschrift op een ring <3

 • Avatar van Anna
  Reply Anna 23 april 2016 at 15:31

  Super leuke winactie!!! Ik vind de zilveren vingerafdrukring heel erg mooi. Die wil ik graag winnen voor mijn bff. We zijn al heel lang bevriend!

 • Avatar van Marushi
  Reply Marushi 23 april 2016 at 13:38

  Super gave winactie! Ik vind deze het mooist! http://geefeenpersoonlijkcadeau.nl/onze-vriendschapsringen/zilveren-ring-gegraveerd-model-london-3-mm-breed/

 • Avatar van anica aarts
  Reply anica aarts 23 april 2016 at 09:51

  ik wil graag de Zilveren Vingerafdruk 10 mm Breed ring winnen..
  om straks de vingerafdruk met datum van mijn kindje erop te zetten

 • Avatar van Sofie
  Reply Sofie 23 april 2016 at 09:28

  Wat een superleuke winactie ! Ik zou er graag de naam van mijn vriendje in laten graveren :) Ik vind de zilveren ring van 3 mm het mooist ! Ik waag graag een kansje :)

 • Avatar van Eline | Simply Handwritten
  Reply Eline | Simply Handwritten 22 april 2016 at 22:39

  Ik zou graag de Zilveren handschrift ring 3 mm breed willen winnen. Al sinds het overlijden van mijn moeder wil ik graag een sieraad ter nagedachtenis aan haar laten maken. Er zijn nog verschillende teksten en brieven van mijn moeder, dus hoe mooi zou het dan zijn om een stukje tekst in haar handschrift via zo’n ring bij me te dragen?

 • Avatar van Yvonne
  Reply Yvonne 22 april 2016 at 22:38

  Ik zou de 3mm kiezen, gegraveerd met de tekst: c’est la vie. Die zin heeft voor mij een bijzondere betekenis!

 • Avatar van Babs
  Reply Babs 22 april 2016 at 22:27

  Ik ben wat later met reageren omdat ik toch mee wilde doen… maar ik zie zulke mooie wensen bij de comments..ik gun het een ander. Die ringen zijn super mooi zeg!

 • Avatar van Tine M
  Reply Tine M 22 april 2016 at 21:39

  Wat een toffe winactie! ik zou gaan voor de zilveren handschrift ring 10 mm breed met opdruk van mijn “embleem”, mijn levenslogo als het ware. Dit is een yinyang symbool maar dan met een plant erin verwerkt. Mijn passie is kruidengeneeskunde en dit symbool dat ik ooit intuitief zelf ontworpen heb herinnert me er steeds aan bij mezelf en wat goed voor me voelt te blijven. Ik zou het dan ook heel graag dicht bij mezelf dragen!

  Ik volg je al overal waar ik je kan volgen en like het bericht!

 • Avatar van Suzanne den Toom
  Reply Suzanne den Toom 22 april 2016 at 20:57

  Wat een mooie actie. Ik heb onlangs mijn lieve moeder verloren en na haar overlijden is er een vingerafdruk gemaakt, om eventueel te gebruiken voor een sieraad. Het lijkt me heel erg bijzonder om haar vingerafdruk bij me te dragen op deze manier. Ik vind de zilveren vingerafdruk ring 3 mm breed er uitspringen. Ik ga duimen! <3

 • Avatar van jacqueline
  Reply jacqueline 22 april 2016 at 20:28

  Schitterend voor mijn dochter love for ever.

 • Avatar van Anita Diepeveen
  Reply Anita Diepeveen 22 april 2016 at 17:43

  Mijn man en ik zijn deze maand 22 jaar gelukkig getrouwd en na alles wat we samen hebben gedeeld zou deze vriendschapsring met een handschriftgravering een heel bijzonder geschenk zijn:
  http://geefeenpersoonlijkcadeau.nl/onze-vriendschapsringen/zilveren-handschrift-ring-3-mm-breed/

 • Avatar van Anja Laemers
  Reply Anja Laemers 22 april 2016 at 17:29

  Wat een schitterende actie! Ik zou gaan voor: http://geefeenpersoonlijkcadeau.nl/onze-vriendschapsringen/zilveren-handschrift-ring-3-mm-breed/. Deze ring zou ik heel graag aan mijn dochter cadeau willen geven met een bemoedigende quote erin gegraveerd in mijn handschrift om het geheel een persoonlijke touch te geven en zij weet dat ik altijd bij haar ben.

 • Avatar van Anna Wienen
  Reply Anna Wienen 22 april 2016 at 15:16

  Ik zou voor de gegraveerde ring 3mm gaan met de naam en geboortedatum van mijn dochter

 • Avatar van Sabrina
  Reply Sabrina 22 april 2016 at 13:39

  Wat een geweldige winactie. Ik zou kiezen voor de ”zilveren ring gegraveerd model “Love” 3 mm breed” (http://geefeenpersoonlijkcadeau.nl/onze-vriendschapsringen/zilveren-ring-gegraveerd-model-love-3-mm-breed/)

  Ik heb voor deze ring gekozen omdat ik deze ring mooier vind dan de bredere modellen. En ik vind het wel gaaf dat de tekst aan de binnenkant zit en niet aan de buitenkant. Wat voor tekst ik er in zou zetten weet ik nog niet zeker. Het zou een naam kunnen zijn van iemand die veel voor me betekent met bijvoorbeeld een hartje er achter. Of een mooie quote met een belangrijke betekenis voor me. Lettertype vind ik ook nog lastig kiezen omdat ik nog geen voorbeelden gevonden heb van wat wat is. Ik vind dat zwarte lettertype van de foto die je in je blog gebruikt hebt erg mooi, maar weet niet welke dat is. Die met de tekst ”well behaved”. Ik denk dat ik daarvoor zou gaan, maar dan moet ik even uitvinden welk lettertype dat is. Eerst maar eens hopen dat ik win.

  • Avatar van Sabrina
   Reply Sabrina 22 april 2016 at 13:43

   Ik heb inmiddels de voorbeelden gevonden. Ik denk dat ik voor lettertype: ”Script” zou gaan

 • Avatar van Marlot
  Reply Marlot 22 april 2016 at 13:08

  Ik zou heel graag een gegraveerde ring willen met alle namen van mijn dierbare familie erin :)

 • Avatar van Juliette - Tjuly.nl
  Reply Juliette - Tjuly.nl 22 april 2016 at 12:07

  Wat een onwijs leuke giveaway zeg! Ik sla hem deze keer over ;) of toch.. nee ;)
  Wel echt heel erg leuk om weg te geven!!

 • Avatar van Brit Weijers
  Reply Brit Weijers 22 april 2016 at 11:54

  Geweldige actie en er zijn genoeg ideeën om uit te kiezen maar met vingerafdruk spreekt me toch het meest aan, een tastbare herinnering zou dat voor mij zijn.

 • Avatar van marielle onderwater
  Reply marielle onderwater 22 april 2016 at 10:43

  http://geefeenpersoonlijkcadeau.nl/onze-vriendschapsringen/zilveren-ring-gegraveerd-model-love-3-mm-breed/ deze met de naam van mn dochter(s)

 • Avatar van Marijke
  Reply Marijke 22 april 2016 at 10:35

  Mooi, sinds ik na een operatie mijn trouwring niet meer aan krijg, heb ik zo wel kale handen, de Zilveren Vingerafdruk Ring 6 Mm Breed zou een prachtige vervanging zijn!

 • Avatar van Tamara De Jonge
  Reply Tamara De Jonge 22 april 2016 at 10:20

  Het klinkt misschien raar, maar ik zou m aan mijzelf cadeau doen. Na mijn scheiding draag ik mijn vriendschapsring en trouwring niet meer :(. De ring aan mijzelf cadeau geven, de brede matte ring met zilveren vingerafdruk zou een mooie symboliek zijn om nu trouw te blijven aan mijzelf en liever te zijn voor mijzelf <3

 • Avatar van Maris
  Reply Maris 22 april 2016 at 10:03

  Zilveren ring gegraveerd model “Love” 3 mm breed mat met sterretjes.

 • Avatar van MARIJKE
  Reply MARIJKE 22 april 2016 at 08:21

  Wauw wat een toffe winactie! Ik zou ontzettend graag de ring willen winnen met een vingerafdruk van mijn dochtertje erin. ‘Zilveren vingerafdruk ring, 6mm breed’. Fingers crossed!

 • Avatar van Evelien De Vos
  Reply Evelien De Vos 22 april 2016 at 07:31

  Ik vind de ‘zilveren-vingerafdruk-ring-3-mm-breed’ het mooiste. Hij is heel fijn en dus niet te overheersend op mijn kleine handen. Ik zou er de vingerafdrukken van mij en mijn vriend op laten zetten en hem later doorgeven aan onze dochter.

 • Avatar van Marije
  Reply Marije 22 april 2016 at 00:30

  Vandaag nog een begrafenis gehad van een oom. Zijn kinderen, die nu zonder ouders verder moeten, zo verdrietig om te zien… Vandaag dan ook veel aan mijn eigen ouders gedacht, die er godzijdank nog allebei zijn. Ondenkbaar dat ik ooit ook afscheid van hen moet nemen, ik wil er nog maar niet teveel over nadenken. Het lijkt me dan ook ontzettend mooi om van hen beide een vingerafdruk op één ring te hebben, zodat ik ze de rest van mijn leven heel dichtbij me kan houden…

 • Avatar van Anita te Gussinklo
  Reply Anita te Gussinklo 21 april 2016 at 22:25

  Wat heb je toch altijd leuke en originele winacties Desirée
  De zilveren handschrift ring 3 mm breed spreekt me het meeste aan, erg mooi & persoonlijk met eigen tekst.

 • Avatar van YuStSoMe
  Reply YuStSoMe 21 april 2016 at 22:21

  Wat mooi… Ik zou dit heel graag willen met de vingerafdruk van mijn oma. Ze leeft nog en daarom zo bijzonder dat ze nog in ons midden is. Ik vind haar een bijzondere vrouw, statig, maar ook met een tikkie ondeugd. Ze handwerkt nog volop en maakt nog de mooiste dingen. Ik lijk veel op haar qua knutselen. Zo blijft ze altijd bij me.
  Ik heb ringmaat 18.
  Ik ga dit ook op mijn wenslijst moederdag zetten… Zo gaaf!

 • Avatar van Stephanie Werlotte
  Reply Stephanie Werlotte 21 april 2016 at 20:36

  Wauw wat een mooie winactie.<3
  Als ik zou winnen vind ik de 'zilveren vingerafdruk 6 mm' heel bescheiden en mooi. Ik zou heel graag de vingerafdruk van mijn moeder willen in de ring zeheeft kanker helaas uitgezaaid heeft. Ze is een echte vechter en krachtpatser. De tekst die erbij zou komen is dan ook. 'Stay Strong' iets wat ze ons altijd heeft meegegeven en dat doet ze nog steeds! En dan zou ik ook de vingerafdruk van mijn vader erbij willen die ook dag en nacht voor haar zorgt. (Al moet ik hiervoor bijleggen) maar dat zou echt heel mooi zijn.

  Succes iedereen! Xxx stephanie

 • Avatar van Ann Ages Gracefully
  Reply Ann Ages Gracefully 21 april 2016 at 18:38

  Prachtig zeg ik zou gaan voor de zilveren ring 10mm breed London. Ik houd van redelijk grote ringen. Ik zou er een mooie quote op zetten.

 • Avatar van Bianca
  Reply Bianca 21 april 2016 at 16:40

  Ik zou heel graag een ring willen geven aan mijn vriendin. Zij heeft vorig jaar haar moeder verloren,en de ring die ze van haar moeder heeft gekregen is ze verloren.Wat zou het prachtig voor haar zijn als ze toch nog een beetje een “persoonlijk” aandenken zou hebben van haar.

 • Avatar van Ilse
  Reply Ilse 21 april 2016 at 16:40

  Leuk! Ik doe ook mee. Zo’n zilveren ring met een vingerafdruk lijkt me wel leuk.

 • Avatar van Emy Lakerveld
  Reply Emy Lakerveld 21 april 2016 at 16:15

  De gravering met de vingerafdruk vind ik het mooiste. Dan weet je zeker dat je een uniek exemplaar hebt. Graag met de vingerafdruk van mijn liefje!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 21 april 2016 at 15:36

  Wauw, super leuk en lief dat jij dit weg mag geven!
  Ik ben bijna jarig en de prachtige zilveren ring London ringmaat 23 daar zou ik graag in willen laten graveren Jullie zijn voor altijd in mijn hart en vergeten die ik nooit love forever……
  Dit is een schitterend kado voor mezelf.

  Xoxo

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 21 april 2016 at 15:12

  wat een awesome winactie :D ik doe graag mee voor het london model, ik zou er graag 6 februari 2005 en de text till death op laten graveren <3

 • Avatar van Sonja de Jager
  Reply Sonja de Jager 21 april 2016 at 15:07

  Daar hoef ik niet lang over na te denken,
  Ik zou mijn dochter graag een ring met vingerafdruk willen schenken.

  Omdat ik van haar hou en ontzettend trots op haar ben,
  Zij is namelijk de beste vrijwilligster die ik ken.

  Iedere vakantie en ieder vrij uur,
  Gaat zij voor de dieren door het vuur.

  In ons dorp, op de kinderboerderij,
  Maakt zij de dieren en bezoekers ontzettend blij.

  Geld ontvangt zij voor dit dankbare werk niet,
  Maar ik zie dat zij er volop van geniet.

  Ik waardeer dit enorm van haar,
  En wil dat graag kenbaar maken met dit gebaar.

  Dus mocht ik deze geweldige prijs winnen,
  Dan kan ik geen betere kandidaat dan mijn dochter verzinnen.

 • Avatar van Sharon
  Reply Sharon 21 april 2016 at 14:48

  Ik zou graag kans maken op deze ring: Zilveren Ring Gegraveerd Model London 6 mm Breed. Daar zou ik graag de namen van mijn dochters op willen en de tekst: mijn hartjes; ik zeg altijd tegen hen dat ze mijn hartjes zijn :)

 • Avatar van Bianca Hertog-Vromen
  Reply Bianca Hertog-Vromen 21 april 2016 at 14:30

  Het zou een heel bijzonder cadeau zijn voor mijn man. We vieren dit jaar (16 september) ons 10-jarig huwelijk. Ik koos daarom voor de ring ‘http://geefeenpersoonlijkcadeau.nl/onze-vriendschapsringen/zilveren-vingerafdruk-ring-3-mm-breed/’. Niet alleen heeft mijn man Maurice een blijvende afdruk achtergelaten op mijn hart, maar ook zou het voelen als een ’tastbare’ vingerafdruk van ons enige kind, onze zoon Tom die we helaas nooit hebben mogen zien opgroeien. Bedankt voor deze kans!!

 • Avatar van Engie
  Reply Engie 21 april 2016 at 14:13

  De gegraveerde ring 6 mm breed spreekt mij het meest aan. Hier zou ik de tekst ”Game On” in laten zetten.
  Dit omdat ik mensen wil laten zien dat wat ik kan bereiken zonder dat ze mij daarbij naar beneden hoeven te halen.
  T staat voor mij voor een nieuw begin zonder gezeur van anderen die een mening hebben over hoe ik mijn leven zou moeten leiden.

 • Avatar van José
  Reply José 21 april 2016 at 14:11

  Zilveren vingerafdruk ring voor mijn zusje van 24! De afdruk daarop moet dan van de vinger van ons 4 dagen oude dochtertje worden, die afgelopen maandag onder haar vakkundige begeleiding als bijna verloskundige op de wereld is gezet. Wat is er mooier om haar te bedanken voor de begeleiding tijdens deze thuisbevalling met een ring inclusief vingerafdruk van haar eigen nichtje.

 • Avatar van elisabeth maria martina
  Reply elisabeth maria martina 21 april 2016 at 14:07

  ze zijn prachtig maar deze springt er wel tussenuit
  http://geefeenpersoonlijkcadeau.nl/onze-vriendschapsringen/zilveren-vingerafdrukring-10-mm-breed/

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.