Plussize & Fashion

Cadeautip | Gepersonaliseerde ring met vingerafdruk of tekst

21 april 2016

ring met vingerafdruk
Heb je binnenkort wat speciaals te vieren en ben je op zoek naar een origineel en persoonlijk cadeau om aan iemand te geven wat diegene altijd bij zich kan dragen? Wat te denken van een mooie ring om de liefde, een vriendschap of mooie ouder/kind-relatie te bezegelen! Ik mag iemand blij gaan maken met een prachtige en unieke zilveren ring naar keuze ♥ Lees verder voor meer informatie over de ringen en hoe je kans maakt op deze toffe prijs.

Geefeenpersoonlijkcadeau.nl
Bij deze webwinkel vind je erg veel verschillende ringen die je kan laten personaliseren. Wat te denken van bijvoorbeeld een mooie vriendschapsring, een cadeau voor hem of relatieringen? Je kan er verschillende graveringen in/op laten plaatsen, zoals:

– een ring met naam of tekst naar keuze
– een ring met vingerafdruk
– een ring met handtekening
– een ring met tekst in eigen handschrift.

De 925/Sterling zilveren ringen variëren qua prijs tussen de €39,95 en €139,95 en je kan ook nog aan verdere opties denken zoals de kleur van de gravering, een matte of glanzende afwerking en dergelijke. Ook heel erg fijn om te weten is dat graveren bij deze webshop altijd gratis is en ook worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Je hebt je bestelling na betaling binnen maximaal een week in huis.

ring met vingerafdruk

Winactie
Je maakt kans op een gepersonaliseerde ring met een tekst naar keuze of met een vingerafdruk. Zo maakt het wel een heel uniek en persoonlijk cadeau voor jezelf of voor iemand anders. Welke ring en gravering het wordt bepaal je helemaal zelf. Hoe maak je kans? Neem een kijkje op de website van geefeenpersoonlijkcadeau.nl en maak een keuze welke voor ring/type gravering jou het meest aanspreekt. Laat jouw motivatie en voorkeur van ring/type gravering achter onder dit artikel en je maakt al kans.

Natuurlijk vind ik het ook erg leuk als je mij gaat volgen via Facebook, Instagram en/of Bloglovin’ en de post passend bij dit artikel liked en deelt. Zo blijf je na deze actie ook altijd op de hoogte van de nieuwste artikelen, behind the scenes, winacties en meer :)

Meedoen kan tot en met woensdag 27 april 2016, 23.59 uur. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

Good luck & enjoy your day!

Liefs,
Desirée

Dit is een gesponsord artikel.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Ritesh
  Reply Ritesh 28 april 2016 at 18:44

  De winnaar van de depersonaliseerde ring naar keuze is op de hoogte gehouden en zal haar ring zo snel mogelijk ontvangen.

  Iedereen bedankt voor het meedoen!

  Wij hopen zeer binnenkort weer een actie te doen en dan mag JIJ ook weer kans maken op een ring.

 • Avatar van Noortje
  Reply Noortje 27 april 2016 at 22:55

  De 6mm ring London springt er voor mij echt uit… Prachtig!!

1 2 3 4

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Plussize & Fashion
festival must haves
Festival must haves!

Het is lente en daarmee begint niet alleen een nieuw seizoen qua weer, maar staan ook alle festivals weer voor...

Sluiten