Fashion

Sneakerliefde! | Woden sneakers ♥

27 april 2016

woden sneakers
Zoals je wellicht wel weet ben ik echt een enorme liefhebber van sneakers. Ik heb onlangs mijn schoenenstash flink uitgedund (we gaan verhuizen dus ben lekker aan het opruimen) en nu hebben de sneakers helemaal de overhand in mijn schoenenverzameling. Ik heb er van verschillende merken met een overduidelijke voorkeur voor de meer basic kleuren en een minimalistische stijl maar toch altijd met nèt wat extra’s. De Woden sneakers sluiten hier dus perfect op aan. Ik vertel je in dit artikel graag wat meer over het merk, laat je enkele toffe modellen zien en vertel je alles over de toffe pop-up shop die binnenkort opent!

woden sneakers woden sneakers
Woden
(WOrks of DENmark) is een Deens sneakermerk waarbij stijl en kwaliteit de belangrijkste kernwaarden zijn. Woden sneakers hebben een duidelijk Scandinavisch design met een knipoog naar de old-school sneaker. Ze zijn vrouwelijk, elegant en toch stoer, er wordt veel gebruik gemaakt van natuurlijke materialen en ze hebben een anatomisch gevormde kurken inlegzool. Het voetbed ondersteunt de onderkant en hiel van de voet en het kurk is shock en transpiratie absorberend. Hier kan je dus met gemak een hele dag mee shoppen of van afspraak naar afspraak gaan!

woden sneakers woden sneakers

Woden sneakers opent pop-up shop
Om het sneakermerk meer naamsbekendheid te geven opent Woden van 2 t/m 15 mei aanstaande een pop-up shop op de Haarlemmerdijk 41 in Amsterdam. Hier is de huidige spring/summer 2016 collectie verkrijgbaar. Dè manier voor het merk om direct contact met de consument te hebben en te ervaren wat zij van het merk vinden.

Naast sneakers voor vrouwen heeft het merk Woden ook een collectie voor mannen en eentje voor kinderen. Op deze website kan je de verkooppunten vinden en op deze website kan je de complete huidige collectie bekijken.

Heb jij ook zo’n sneakertic? Welk soort model en/of merk heeft jouw voorkeur?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Christa
  Reply Christa 4 mei 2016 at 20:09

  Ik denk er hard over na om jouw site te weren ;D……..want zonder jou had ik deze geweldig toffe sneakers niet gezien!! En nu heb ik ze gekocht….zucht! Maar ik kan niet wachten tot ik ze heb want ik vind ze leuk!! Ik heb de Woden Ydun Croco Grijs genomen……zag de zwarte in de winkel maar twijfelde over de kleur en toen vond ik deze……. Oke vergeet het eerste wat ik zei….ik kom te graag op je blog :D. Dankjewel weer voor je leuke artikelen!!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 5 mei 2016 at 07:34

   Oh, zo leuk! Ben heel benieuwd hoe ze je gaan bevallen :)

 • Avatar van Donna
  Reply Donna 29 april 2016 at 12:24

  Mooie sneakers, mijn smaak en lekker anders. En YES een verkooppunt in mijn woonplaats.

 • Avatar van femkedj
  Reply femkedj 28 april 2016 at 06:31

  Oehhh die vier die jij hier laat zien vind ik echt super mooi zeg :-)! Helemaal mijn stijl en smaak ook!

 • Avatar van ikhouvanbeautynl
  Reply ikhouvanbeautynl 27 april 2016 at 21:56

  Ik vind het altijd moeilijk om perfecte sneakers te vinden (lastige voeten heb ik). Dit merk kende ik nog niet, dus ik ga ze zeker in de gaten houden!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 27 april 2016 at 14:37

  Prachtige sneakers!
  Jammer dat het niet te zien op die website waar de shoes te koop zijn.
  Had het wel even op google opgezocht.
  Helaas alleen maar in kleine dames schoenmaten.

  Xoxo

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 27 april 2016 at 14:39

   Op de eerste link (http://www.woden.nl/) staat onderaan een enorme lijst met verkooppunten en ze gaan volgens mij t/m maat 41. Ik vind ze echt zooo tof! ^^

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.