Huis & interieur Persoonlijk

Interieur inspiratie | Zara Home SS16 collectie & persoonlijk nieuwtje!

25 april 2016

zara home summer 13 - Interieur inspiratie | Zara Home SS16 collectie & persoonlijk nieuwtje!
Ahhhh yes! Nieuwe interieurcollecties. Dat is naast beauty toch wel het volgende onderwerp waar ik enorm enthousiast van kan worden. Welke kleuren, materialen en prints komen er voorbij, wat past bij onze persoonlijke stijl en wat inspireert me tot het onder handen nemen van een ruimte in huis. Van de nieuwe Zara Home SS16 collectie werd ik wel heel erg vrolijk en daarom wil ik hem je graag laten zien. Oh, en ik deel een leuk persoonlijk nieuwtje met je ♥

zara home summer 1 - Interieur inspiratie | Zara Home SS16 collectie & persoonlijk nieuwtje!zara home summer 2 - Interieur inspiratie | Zara Home SS16 collectie & persoonlijk nieuwtje!zara home summer 3 - Interieur inspiratie | Zara Home SS16 collectie & persoonlijk nieuwtje!zara home summer 4 - Interieur inspiratie | Zara Home SS16 collectie & persoonlijk nieuwtje!zara home summer 5 - Interieur inspiratie | Zara Home SS16 collectie & persoonlijk nieuwtje!zara home summer 6 - Interieur inspiratie | Zara Home SS16 collectie & persoonlijk nieuwtje!zara home summer 7 - Interieur inspiratie | Zara Home SS16 collectie & persoonlijk nieuwtje!zara home summer 8 - Interieur inspiratie | Zara Home SS16 collectie & persoonlijk nieuwtje!zara home summer 9 - Interieur inspiratie | Zara Home SS16 collectie & persoonlijk nieuwtje!zara home summer 10 - Interieur inspiratie | Zara Home SS16 collectie & persoonlijk nieuwtje!zara home summer 11 - Interieur inspiratie | Zara Home SS16 collectie & persoonlijk nieuwtje!zara home summer 12 - Interieur inspiratie | Zara Home SS16 collectie & persoonlijk nieuwtje!zara home summer 14 - Interieur inspiratie | Zara Home SS16 collectie & persoonlijk nieuwtje!zara home summer 15 - Interieur inspiratie | Zara Home SS16 collectie & persoonlijk nieuwtje!zara home summer 16 - Interieur inspiratie | Zara Home SS16 collectie & persoonlijk nieuwtje!zara home summer 17 - Interieur inspiratie | Zara Home SS16 collectie & persoonlijk nieuwtje!
De Zara Home collectie voor deze lente en zomer (Spring/Summer) bestaat uit drie delen waarvan de Gypset collectie mij het meeste aanspreekt. Lekker kleurrijk, je haalt er het travel/Ibiza/bohemian-stijltje mee in je interieur, veel wisselende prints en stoffen en vooral heel erg zomers. Vooral de manden, kleden en kussenhoesjes spreken me erg aan, maar ook de lantaarns, notitieboekjes (!), het serviesgoed en de kleurencombinatie van natuurlijke en neutrale elementen met koele en frisse kleuren laat mijn hart een sprongetje maken.

zara home summer 21 - Interieur inspiratie | Zara Home SS16 collectie & persoonlijk nieuwtje!zara home summer 19 - Interieur inspiratie | Zara Home SS16 collectie & persoonlijk nieuwtje!zara home summer 20 - Interieur inspiratie | Zara Home SS16 collectie & persoonlijk nieuwtje!zara home summer 18 - Interieur inspiratie | Zara Home SS16 collectie & persoonlijk nieuwtje!

En niet te vergeten de heerlijke geurcollecties die Zara Home in het assortiment heeft. Met de collectie haal je dus niet alleen qua kleuren en prints de zon in huis, maar ook qua geuren waardoor het één geheel wordt. Hiervoor is het trouwens wel aan te raden om naar één van de Zara Home verkooppunten te gaan om echt even te snuffelen. Geur is zoiets persoonlijks en moet je vaak echt ervaren om het binnen te laten komen. En dan daarna lekker losgaan met geurstokjes, handzeep, geurzakjes in de kledingkast, kaarsen en wierook. De verpakkingen hiervan zijn ook zo mooi!

Zara Home heeft fysieke winkels in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag maar is ook via de webwinkel verkrijgbaar. Oh, en als je kinderen hebt sla dan vooral de Zara Home Kids afdeling niet over ;)

Whiiiiiii! Nu nog een halve bouwplaats, maar binnen een paar maandjes ons nieuwe thuis. So excited! 😍

Een foto die is geplaatst door Desirée | Curvacious.nl (@curvaciousnl) op

En… dan het persoonlijke nieuwtje. Als je mij op Instagram volgt dan heb je het misschien al gezien, maar vanwege het nieuwe algoritme ziet helaas niet iedere volger meer mijn foto’s of wellicht heb je het gewoon gemist.. Wij gaan verhuizen! ^^

Het is echt heel erg snel gegaan. We kwamen dit geweldig mooie nieuwbouwproject tegen in de stijl van de Amsterdamse School (love it!), bekeken alle informatie, keken elkaar aan en we moesten er gewoon wat mee doen. Binnen no time was alles rond. Whaaaa! We krijgen als het goed is binnen nu en een maand te horen wanneer we erin kunnen, dit zal dan een maand van tevoren zijn zodat we op tijd onze huur nu op kunnen zeggen.

Paul en ik hebben eerst een paar jaar samen in een maisonette (appartement met twee woonlagen) gewoond en wonen nu alweer bijna elf jaar in dit appartement. Het gaat dus zeker wennen zijn om straks in een ‘gewoon’ huis te wonen want ons prachtige uitzicht over de stad en de mate van privacy gaan we vast missen, maar we kijken er vooral naar uit om heerlijk in onze eigen tuin te kunnen gaan genieten. Ook is het een prachtige jonge en groene buurt met enorm veel voorzieningen op loopafstand, dus dat is helemaal fijn.

Op dit moment zijn we lekker aan het oriënteren naar kleuren voor op de accentwanden, welke vloer(en) we gaan nemen, welke meubels we in welke kamers gaan zetten, wie welke kamer krijgt, welke kamer mijn kantoor gaat worden, hoe Shae’s nieuwe kamer eruit zal gaan zien.. Zo enorm spannend en vooral ook leuk allemaal. We can’t wait! ♥

Heb jij nog een leuk interieurproject(je) op jouw planning staan?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Judith
  Reply Judith 24 mei 2016 at 16:42

  Mooie collectie van Zara! En van harte gefeliciteerd met jullie huis, ik ben erg benieuwd hoe je dat in gaat richten met al die leuke blogs die je schrijft!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 24 mei 2016 at 18:32

   Hi Judith, wat leuk dankjewel! Er komt tegen die tijd zeker een update met foto’s online :)

 • Avatar van Clivi
  Reply Clivi 25 april 2016 at 22:17

  Erg leuke collectie van ZARA home. In Barcelona rook in een maandje geleden de geurstokjes. Echt heerlijk, ik dacht iets met ‘Amber’. & natuurlijk gefeliciteerd met jullie woning to be ;-)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 25 april 2016 at 22:39

   Oh heerlijk, geuren met amber erin. Ik moet de volgende keer in Amsterdam maar weer eens gaan snuffelen ^^

 • Avatar van Saraya
  Reply Saraya 25 april 2016 at 20:23

  Gefeliciteerd met jullie nieuwe woning, wat een prachtige collectie :)!
  X

 • Avatar van Ann Ages Gracefully
  Reply Ann Ages Gracefully 25 april 2016 at 19:45

  wow wat een leuke spullen van de Zara en gefeliciteerd met de nieuwe woning :)

 • Avatar van inspiredbylifee
  Reply inspiredbylifee 25 april 2016 at 15:43

  Wauw wat ziet dat er allemaal leuk uit! Leuk dat je gaat verhuizen

 • Avatar van Karen
  Reply Karen 25 april 2016 at 14:55

  Ik hou zo van Zara Home! Vooral het textiel. Ik ga straks flink inslaan :) Kunnen we samen interieur shoppen D! :) Weer een excuus om te daten ;)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 25 april 2016 at 15:01

   Alsof we die nodig hebben <3

1 2

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Huis & interieur, Persoonlijk
landal mooi zutendaal
Family Travel | Verslag van een midweekje België

Begin dit jaar opende Landal een nieuw park, net over de grens bij Maastricht in België. Landal Mooi Zutendaal is...

Sluiten