Beauty

Aveda Beautifying Radiance Polish

2 mei 2016

aveda beautifying radiance polish
Als het om wellness- en verwenmerken gaat dan staat Aveda toch wel in mijn top drie. Toen ik hoorde dat de Aveda beautifying lijn uitgebreid zal worden met een heerlijke bodyscrub was ik dan ook direct nieuwsgierig. Een goede scrub is toch wel één van de producten die je voor je lichaam nodig hebt om een zachte en stralende huid te krijgen, dus zeker voor de lente en zomer een onmisbaar product! Ik vertel je vandaag alles over de Aveda beautifying radiance polish met foto’s en mijn ervaring.

aveda beautifying radiance polish aveda beautifying radiance polish
Allereerst vind ik het echt superhandig dat de scrub in een pot met een klepdeksel komt. Een tube had ik persoonlijk wat hygiënischer gevonden, maar zo’n pot gebruik ik persoonlijk altijd met een lepel en ik zorg ervoor dat er geen douchewater in terecht komt. Zo kan je tot de bodem toe volop genieten van je scrub. Er zit onder andere zout, zonnebloemolie, olijfolie, sojaolie en vitamine E wat is gecombineerd met het parfum van citrus, bergamot, rozemarijn en lavendel. Heerlijk fris, zonnig en kruidig: echt zo’n typische wellnessgeur ♥ De mineraalrijke zoutkristallen exfoliëren de huid en ontdoen deze van dode huidcellen en de voedende mix van plantaardige oliën hydrateert, voedt en beschermt de huid.

aveda beautifying radiance polish aveda beautifying radiance polish

De huid vochtig maken, de scrub met ronddraaiende bewegingen inmasseren, de huid afspoelen en droogdeppen en je huid voelt heerlijk zacht en soepel aan. Door de voedende oliën die in de scrub zitten heb je naderhand geen bodylotion nodig, want er blijft een zacht en comfortabel laagje van de scrub op de huid achter. Wel even de douche of je bad goed uitspoelen naderhand om uitglijden te voorkomen!

Naast de Aveda beautifying cleansing oil, body moisturizer en composition oil – waarover ik in dit artikel al eens geschreven heb – ben ik blij dat er nu ook een goede scrub aan deze lijn is toegevoegd. Het maakt de lijn compleet en samen zorgen de vier producten echt voor zo’n heerlijke at-home-spa behandeling in je eigen huis.

De Aveda Beautifying Radiance Polish komt in een grote pot met 440 gram product en is vanaf vandaag verkrijgbaar voor €44,- bij Aveda salons en spa’s.

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf. 

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Saraya
  Reply Saraya 2 mei 2016 at 19:44

  Oehh..dit klinkt als een heerlijke Scrub :)
  X

 • Avatar van Juliette - Tjuly.nl
  Reply Juliette - Tjuly.nl 2 mei 2016 at 13:23

  Hmm, hij klinkt echt heel fijn!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 2 mei 2016 at 13:06

  deze klinkt super nice ;D

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 2 mei 2016 at 11:49

  Oooooh I like the sound and look of this :-)

 • Avatar van YuStSoMe
  Reply YuStSoMe 2 mei 2016 at 09:23

  Heerlijk, onder de douche doe ik niet altijd een spa momentje hebben, soms haast en geen zin.
  Mijn scrub van Decubal bevalt mij tot nu toe het beste, echter deze klinkt ook heerlijk!
  Alleen de prijs, dat kan ik echt niet betalen.

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 2 mei 2016 at 09:01

  Oh ik ben ook zo’n fan van Aveda producten. Heel af en toe koop ik er iets van maar het is wel erg prijzig. Deze scrub klinkt heerlijk. Ik gebruik nu de Rituals (oranje in n tube). Ook mega fijn en ruikt zalig.

 • Avatar van Karen
  Reply Karen 2 mei 2016 at 08:50

  Ooooh dat ziet er echt HEERLIJK uit. Ik ben enorm fan van Buffy van Lush en de scrubs van Collistar. Die laten ook zo’n laagje achter <3 Fijne week darling! X

 • Avatar van Varenka
  Reply Varenka 2 mei 2016 at 08:02

  Z’on scrub beurt met de zachte borstel werkt ook super goed, maar ter afwisseling is deze wel heel fijn.
  En de geur….hmmmmm
  Deze substantie is ook erg fijn he?
  Dit is gewoon net wat sneller, soms wel zo handig, want zo ga je toch met een goed verzorgd perzik velletje de deur weer uit.

 • Avatar van Astrid
  Reply Astrid 2 mei 2016 at 07:45

  Klinkt heel fijn. Echt een luxe product.

 • Avatar van Varenka
  Reply Varenka 2 mei 2016 at 07:07

  Ja deze is onrzettend fijn.
  Heerlijke geur en verzord prima.
  Toch gebruik ik dergelijke producten alleen bij momenten dat ik een extra oppepper wil.
  De zachte borster methode werkt nml super fijn, kost alleen wat meer tijd, en daar moet je zin in hebben.

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 2 mei 2016 at 07:03

  Dat klinkt zo goed!
  Ik vindt een scrub met een erg fijn en ben hier benieuwd naar.
  Ken het merk niet.
  Handig zo een speciale deksel.

  Xoxo

 • Avatar van femkedj
  Reply femkedj 2 mei 2016 at 06:35

  Deze scrub klinkt heerlijk. Ik ben gek op scrubs. Ik wil zo graag een keer iets van dit merk proberen, binnenkort toch maar eens een keertje naar kijken :-).

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.