Carrière & Geld Media Persoonlijk

Behind the scenes | Trotse momentjes in de media!

9 mei 2016

in de media
Via social media neem ik je als lezer weleens mee met een kijkje achter de schermen, maar als je me niet op die kanalen volgt en mij alleen via de website volgt of door de steeds veranderende algoritmes op social media gewoonweg niet meer alles te zien krijgt, kan het maar zo zijn dat je bepaalde nieuwtjes over Curvacious.nl mist. Nieuwtjes die toch zeker het delen waard zijn! Zo ben ik met mijn site de afgelopen tijd weer een paar keer in de media verschenen en/of gevraagd voor leuke samenwerkingen en deze wil ik vandaag graag met je delen :) Niet alleen omdat ik er gewoon best trots op ben, maar ook omdat je mij hierdoor een stukje beter leert kennen. Let’s go!

in de media
Zo vroeg Shirley van de fashionblog Styleguide of ik mee wilde doen met de Bloggers Cityguide rubriek om zo wat te vertellen over de stad waarin ik woon en welke hotspots ik aan kan raden. Ik vertel je in onderstaand artikel wat meer over mijn favoriete plekjes in Arnhem.

–> Bloggers Cityguide #8: Curvacious

Sabine van de foodblog OhMyFoodness vroeg me of ik samen met haar een kookfilmpje wilde opnemen in mijn keuken om samen mijn favoriete recept van dat moment te maken. Ik ben nogal awkward zo volledig op beeld, maar het was wel enorm gezellig en leuk om te doen! Ik vond het ook zeker een eer dat ze mij vroeg voor deze samenwerking in hetzelfde rijtje met Monique van Culy.nl en Cynthia van MissLipgloss.nl.

–> Desirée’s favoriete korstloze quiche

in de media
Werd ik door de bekende website Proud2bme die voornamelijk draait om het accepteren van jezelf in hetzelfde rijtje genoemd als onder andere Manon Tilstra, Lottelovesbeauty en Vera Camilla in het rijtje met 10 leuke beautybloggers. Whoow!

–> 10 leuke beauty bloggers

in de media
En werd ik door Westwing geïnterviewd en als beauty expert ingezet bij de sale met Clinique producten. Ik beantwoorde hier verschillende beautyvragen en deelde enkele tips en tricks. Zo leuk om te doen! (Sowieso ben ik gek op Westwing! Mocht je het niet kennen.. Het is een soort webwinkel waar enkel leden inzicht in hebben. Lid worden is gratis en opent een wereld vol interieurinspiratie en toffe sales op voornamelijk interieurmerken, maar soms hebben ze ook andere aanbiedingen zoals originele vintage high end tassen of zoals met deze samenwerking Clinique.) Lid worden is dus helemaal gratis en mocht je je via deze link aanmelden dan krijgen we hierdoor beide €10,- korting op onze volgende aanschaf ♥

Nieuwe samenwerkingen
En ja hoor, ook voor de komende tijd staan er weer een aantal leuke samenwerkingen op de planning waarvan ik komende woensdag een nogal spannende heb.. Ik heb dan namelijk een officiële fotoshoot voor bij een interview. Komende zomer zal ik namelijk in een groot landelijk tijdschrift komen te staan. Ik mag nog niet vertellen waarover of wat precies, maar ik vind het wel enorm spannend en heb al serieuze kriebels in mijn buik voor de shoot.. Wish me luck!

Ik hoop dat je het leuk vond om een paar van de leukste en meest recente ‘in de media’ momentjes van mij persoonlijk en/of mijn website te zien. Ik vond het in ieder geval erg leuk met je te delen. Eerdere in de media momentjes die er voor mij persoonlijk uitsprongen kan je trouwens hier terug lezen :)

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’ ?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Nicole @ Everyday-Life.nl
  Reply Nicole @ Everyday-Life.nl 13 mei 2016 at 11:22

  Wat leuk zeg! En geheel terecht natuurlijk al die aandacht :)

 • Avatar van Babs
  Reply Babs 11 mei 2016 at 20:20

  Super! Terecht dat je heel trots bent!

 • Avatar van Dhini.NL | Dhinivh (@DhiniNL)
  Reply Dhini.NL | Dhinivh (@DhiniNL) 10 mei 2016 at 21:33

  Gaaf!

 • Avatar van Sara
  Reply Sara 9 mei 2016 at 20:39

  Super leuk dat je dit soort trotse momentjes deelt. Het zijn stuk voor stuk ook dingen waar je heel erg trots op mag zijn. Heel erg tof.

 • Avatar van Margo
  Reply Margo 9 mei 2016 at 20:35

  Wat een gaaf rijtje. Zeker iets om trots op te zijn, ik snap je helemaal. Ik heb gelijk het filmpje gekeken; leuk om je zo eens helemaal te begluren ‘in het echt’ haha!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 9 mei 2016 at 23:23

   Haha! Nou, je ziet wel een iets krampachtige-zenuwachtige-en-ingehouden versie van mij dan LOL :’)

 • Avatar van inspiredbylifee
  Reply inspiredbylifee 9 mei 2016 at 20:01

  Wauw wat is dit ontzettend gaaf

 • Avatar van Cindy
  Reply Cindy 9 mei 2016 at 17:01

  Wat tof dit! Ik vind trouwens je foto bij Westwing ontzettend cool! Leuk is dat, als je in het zonnetje wordt gezet door andere bloggers. En helemaal verdiend trouwens

 • Avatar van Wendy
  Reply Wendy 9 mei 2016 at 12:27

  Heel gaaf allemaal! Mag je zeker trots op zijn! :-)

 • Avatar van Esmée Lifestyle
  Reply Esmée Lifestyle 9 mei 2016 at 11:51

  Wat ontzettend gaaf! Je bent echt een topper, ga zo door, maar dat komt vast goed. ;)

 • Avatar van Mariëlle
  Reply Mariëlle 9 mei 2016 at 11:26

  Wat een super lijst met publicaties. Ik snap dat je hem deelt dit is zeker iets om trots op te zijn. Ben super benieuwd naar de foto’s van je fotoshoot. Blijf je volgen…

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 9 mei 2016 at 11:09

  Wauw gefeliciteerd zeg, maar je hebt dat allemaal verdiend hoor, met je leuke persoonlijkheid

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 9 mei 2016 at 11:15

   Wat een enorm mooi compliment, dankjewel!!

 • Avatar van Helen
  Reply Helen 9 mei 2016 at 10:33

  Het lukt niet om een reactie achter te laten via mijn gsm dus bij deze nog een keertje!

  Wat een mooi lijstje zeg, hele mooie publicaties om trots op te zijn! Welverdiend!!!

  Zag dat ikzelf ook in de top tien sta, zie het nu voor het eerst! Een eer om er samen met jou in te mogen staan <3

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 9 mei 2016 at 10:40

   Ahwww, dankjewel lieverd! ❤

 • Avatar van Lindsey Beljaars
  Reply Lindsey Beljaars 9 mei 2016 at 09:59

  Aaah superleuk!! Wees er trots op meid x

 • Avatar van Loes | Gewoon iets met Loes
  Reply Loes | Gewoon iets met Loes 9 mei 2016 at 09:58

  Echt iets om trots op te zijn hoor! Leuk om te zien allemaal, en fijn dat je zo kunt samenwerken. Dat soort ‘kruisbestuivingen’ zijn toch ook altijd erg leuk?

 • Avatar van Christa
  Reply Christa 9 mei 2016 at 09:07

  Wat leuk!! Voor mij ben je blogger nr.1, gewoon om hoe je jezelf laat zien, de artikelen die je maakt [waar ik ook echt wat aan heb en plezier aan beleef] en de gehele toon en uitstraling vind ik heel fijn bij jou!! p.s. De Woden sneakers zijn zo tof en lopen als slofjes……..

 • Avatar van jeapiebel
  Reply jeapiebel 9 mei 2016 at 09:07

  Wauw, wat leuk is het om keer op keer in het zonnetje gezet te worden. Je verdient het. Ik bezoek niet iedere blog, maar ik bezoek jou blog graag. Geniet ervan! Ik ben benieuwd naar je samenwerking met de fotoshoot en het tijdschrift. Ik ben dol op fotoshoot. ;-)

 • Avatar van Karen
  Reply Karen 9 mei 2016 at 08:31

  Leuk om te zien D! Veel plezier woensdag. Ik ben heel benieuwd naar alles! X

 • Avatar van Romy
  Reply Romy 9 mei 2016 at 08:20

  Wauw, wat heb je al leuke dingen gedaan! Daar mag je met rechterhand trots op zijn. Nu ben ik alleen enorm benieuwd naar dat interview en de bijbehorende fotoshoot.

 • Avatar van YuStSoMe
  Reply YuStSoMe 9 mei 2016 at 07:29

  Damnnn you woman, je doet het goed! Daar moet je trots op zijn! Jou manier van bloggen spreekt mij enorm aan, het is geen ‘kijk mij nou’ het is, zoals ik het voel met passie. En dat voel en lees je terug in jou materiaal en dat zien andere ook. Vooral doorgaan…

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 9 mei 2016 at 08:23

   Ahwww, dat vind ik echt heel heel heel erg fijn om te horen dat mijn passie zo doorstraalt. Dankjewel!

 • Avatar van My happy kitchen - Anne-Marie
  Reply My happy kitchen - Anne-Marie 9 mei 2016 at 07:28

  Wat leuk allemaal, daar kun je met recht trots op zijn. Benieuwd naar je fotoshoot!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 9 mei 2016 at 06:46

  Leuk dat je vaak in de media vermeld werd!
  Je verdient een pluim en nog wel meerdere.
  Wees trots.

  Xoxo

 • Avatar van femkedj
  Reply femkedj 9 mei 2016 at 06:38

  Wat leuk dat je dit zo deelt, iets waar je echt oprecht heel trots op mag zijn. Dat jij overigens tussen al die grote namen staan vind ik niet zo vreemd hoor! Ik vind jouw persoonlijkheid en je blog echt heel leuk, maar ik denk dat je dat met alle veren die ik je op mijn blog gegeven hebt inmiddels ook wel weet ;-)! Ik ben benieuwd naar de foto’s van de shoot woensdag :-)!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 9 mei 2016 at 08:24

   De woorden die jij meerdere keren over mij(n site) hebt gedeeld blijven me ook steeds enorm bij. Zo ontzettend lief! Dankjewel <3

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.