Media Persoonlijk

Behind the scenes | Trotse momentjes in de media!

9 mei 2016

behind the scenes - Behind the scenes | Trotse momentjes in de media!
Via social media neem ik je als lezer weleens mee met een kijkje achter de schermen, maar als je me niet op die kanalen volgt en mij alleen via de website volgt of door de steeds veranderende algoritmes op social media gewoonweg niet meer alles te zien krijgt, kan het maar zo zijn dat je bepaalde nieuwtjes over Curvacious.nl mist. Nieuwtjes die toch zeker het delen waard zijn! Zo ben ik met mijn site de afgelopen tijd weer een paar keer in de media verschenen en/of gevraagd voor leuke samenwerkingen en deze wil ik vandaag graag met je delen :) Niet alleen omdat ik er gewoon best trots op ben, maar ook omdat je mij hierdoor een stukje beter leert kennen. Let’s go!

in de media mei 2016 2 - Behind the scenes | Trotse momentjes in de media!
Zo vroeg Shirley van de fashionblog Styleguide of ik mee wilde doen met de Bloggers Cityguide rubriek om zo wat te vertellen over de stad waarin ik woon en welke hotspots ik aan kan raden. Ik vertel je in onderstaand artikel wat meer over mijn favoriete plekjes in Arnhem.

–> Bloggers Cityguide #8: Curvacious

Sabine van de foodblog OhMyFoodness vroeg me of ik samen met haar een kookfilmpje wilde opnemen in mijn keuken om samen mijn favoriete recept van dat moment te maken. Ik ben nogal awkward zo volledig op beeld, maar het was wel enorm gezellig en leuk om te doen! Ik vond het ook zeker een eer dat ze mij vroeg voor deze samenwerking in hetzelfde rijtje met Monique van Culy.nl en Cynthia van MissLipgloss.nl.

–> Desirée’s favoriete korstloze quiche

in de media mei 2016 1 - Behind the scenes | Trotse momentjes in de media!
Werd ik door de bekende website Proud2bme die voornamelijk draait om het accepteren van jezelf in hetzelfde rijtje genoemd als onder andere Manon Tilstra, Lottelovesbeauty en Vera Camilla in het rijtje met 10 leuke beautybloggers. Whoow!

–> 10 leuke beauty bloggers

westwing - Behind the scenes | Trotse momentjes in de media!
En werd ik door Westwing geïnterviewd en als beauty expert ingezet bij de sale met Clinique producten. Ik beantwoorde hier verschillende beautyvragen en deelde enkele tips en tricks. Zo leuk om te doen! (Sowieso ben ik gek op Westwing! Mocht je het niet kennen.. Het is een soort webwinkel waar enkel leden inzicht in hebben. Lid worden is gratis en opent een wereld vol interieurinspiratie en toffe sales op voornamelijk interieurmerken, maar soms hebben ze ook andere aanbiedingen zoals originele vintage high end tassen of zoals met deze samenwerking Clinique.) Lid worden is dus helemaal gratis en mocht je je via deze link aanmelden dan krijgen we hierdoor beide €10,- korting op onze volgende aanschaf ♥

Nieuwe samenwerkingen
En ja hoor, ook voor de komende tijd staan er weer een aantal leuke samenwerkingen op de planning waarvan ik komende woensdag een nogal spannende heb.. Ik heb dan namelijk een officiële fotoshoot voor bij een interview. Komende zomer zal ik namelijk in een groot landelijk tijdschrift komen te staan. Ik mag nog niet vertellen waarover of wat precies, maar ik vind het wel enorm spannend en heb al serieuze kriebels in mijn buik voor de shoot.. Wish me luck!

Ik hoop dat je het leuk vond om een paar van de leukste en meest recente ‘in de media’ momentjes van mij persoonlijk en/of mijn website te zien. Ik vond het in ieder geval erg leuk met je te delen. Eerdere in de media momentjes die er voor mij persoonlijk uitsprongen kan je trouwens hier terug lezen :)

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’ ?

Reacties op dit artikel

1 2

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

More in Media, Persoonlijk
moederdag
Personal | Hoe bevalt het om mama te zijn?

Rondom Moederdag denk ik niet alleen veel aan mijn eigen moeder, maar ook over mijzelf als moeder. Het is onvoorstelbaar om...

Close