Beauty

Estée Lauder double wear waterproof concealer

29 mei 2016

estee lauder double wear waterproof concealer
Slapeloze nachten en daardoor wallen tot op je kin en heb je last van pigmentvlekjes, littekentjes, puistjes en andere vlekjes? Voor mij persoonlijk gaan de wallen, pigmentvlekjes en littekentjes zeker op en er zijn momenten waarop ik deze liever verberg zodat ik er een heel stuk frisser uitzie en mijn huid egaler is. Een goede foundation of BB cream in combinatie met een concealer is voor mij daarom onmisbaar! En volgens mij heb ik zojuist de beste concealer ever ontdekt; de Estée Lauder double wear waterproof concealer.

estee lauder double wear waterproof concealer estee lauder double wear waterproof concealer
Alsof de naam nog niet lang genoeg is, de volledige naam van deze concealer is de Estée Lauder Double Wear waterproof all day extreme wear concealer. Een hele mond vol maar mocht je naar de winkel rennen, dan weet je in ieder geval zeker dat je dan echt de goede hebt ;)

De concealer belooft een goede dekking met een matte finish die waterproof is, bestand is tegen zweet en vocht en tòch nog comfortabel aanvoelt. Er zitten zelfs hydraterende ingrediënten in – waaronder hyaluronzuur en vitamine E – die het vochtgehalte in de huid aanvullen. De concealer komt in een kleine en handzame tube met een klein ‘tuutje’ waardoor je niet snel te veel product zult pakken. Een klein beetje is namelijk meer dan voldoende om een heel eind mee te komen. Ik gebruik hem zelf na een foundation of BB cream en zoals je op de voor- en nafoto in dit artikel kan zien camoufleert hij met gemak donkere kringen onder mijn ogen, de pigmentvlekjes op mijn jukbeenderen, de grijzige waas van mijn overbeharing rondom mijn kingebied en de roodheid rondom mijn neusvleugels.

estee lauder double wear waterproof concealer estee lauder double wear waterproof concealer

Waar een goed dekkende concealer normaal gesproken vaak ophoopt in lijntjes en er droog uit gaat zien en echt als een plakkaatje ‘op’ je huid zit is dat met deze concealer zeker niet het geval. Je ziet op de foto duidelijk dat het resultaat heel natuurlijk is en ondanks dat ik veel aan mijn gezicht zit en ik er ook warme, vochtige en plakkerige dagen mee heb beleefd blijft hij de hele dag zitten. Ook nog een heel fijn puntje wat ik wil benoemen is dat veel foundations en concealers die zo goed dekken helaas voor onzuiverheden lijken te zorgen en ook dat heb ik met deze concealer niet. Yay!

Tsjah, het is een redelijk prijzige concealer maar als je kijkt naar de dekking, hoe lang hij blijft zitten en hoe zuinig hij in gebruik is dan is hij dat meer dan waard. Ik gebruik zelf trouwens de lichtste kleur 1C Light Cool en dat is voor mijn lichte en koele huid een goede match. De Estée Lauder double wear waterproof concealer is verkrijgbaar voor €28,00 bij luxe warenhuizen en parfumerieën.

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’ ?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 1 augustus 2016 at 12:53

  Waar is deze te koop? De ici Paris heeft ‘m namelijk niet. En online ook niet bij de Douglas. Ben er zo nieuwsgierig naar en ben opzoek naar een nieuwe goede concealer.

 • Avatar van Lindsey Beljaars
  Reply Lindsey Beljaars 29 mei 2016 at 16:17

  Oeh ziet er heel erg goed uit!

 • Avatar van Ann Ages Gracefully
  Reply Ann Ages Gracefully 29 mei 2016 at 15:31

  Deze lijkt me fijn. Nu ik wat ouder wordt ben ik altijd wel op zoek naar een goede concealer :) Ik heb iets meer te verbergen tegenwoordig.

 • Avatar van Marije - MrsMama.nl (@MrsMamaNL)
  Reply Marije - MrsMama.nl (@MrsMamaNL) 29 mei 2016 at 13:57

  Oeh, deze klinkt goed! Ik heb de gewone double wear concealer al eens gebruikt en daar was ik niet heel kapot van, maar dit klinkt beter!

 • Avatar van Mieke | Mieksmind
  Reply Mieke | Mieksmind 29 mei 2016 at 13:12

  Ziet er heel goed uit! Wat een mooi resultaat, echt een fijne concealer lijkt me dit. Als het goed zijn werk doet heb ik de prijs er wel voor over. Deze wil ik wel eens proberen!

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 29 mei 2016 at 11:55

  Ik heb ‘m ook en ben er zelf ook blij mee. De dekking is goed en toch voelt hij licht aan.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 29 mei 2016 at 20:36

   Leuk om te horen dat jij er ook zo tevreden over bent!

 • Avatar van femkedj
  Reply femkedj 29 mei 2016 at 09:17

  Ik heb de foundation en die vind ik geweldig, ik geloof dan ook meteen dat deze foundation top is :-)!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 29 mei 2016 at 20:36

   Jep, ook hier de favoriete foundation <3

 • Avatar van Yust
  Reply Yust 29 mei 2016 at 09:15

  Ooooooh ik wil ook. Nu kan mij de prijs ff niks schelen als het mijn ’tasjes’ camoufleert. Straks even op zoek. Ik kopieer het even in mijn mobiel.

 • Avatar van Hilde
  Reply Hilde 29 mei 2016 at 07:51

  Ik heb de foundation al, en die is al mooi! Deze ga ik zeker ook een keer proberen. Ik heb nu die van Catrice, werkt goed, maar hij wordt wat vlekkerig later op de dag. Dan is deze van Estee zeker het proberen waard

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 29 mei 2016 at 07:19

  Wat klinkt dit goed!
  Fijn dat dit niet in de de lijntjes van de rimpels gaat.
  Dit moet ik zeker gaan kopen.

  Fijne dag Xoxo

 • Avatar van Varenka
  Reply Varenka 29 mei 2016 at 06:58

  Klinkt heel goed iig…..

 • Avatar van Bee
  Reply Bee 29 mei 2016 at 06:45

  Dat klinkt goed allemaal. Dat ga ik proberen!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.