Beauty

Mijn favoriete beautyproducten van april

1 mei 2016

favoriete beautyproducten
Er gaan elke maand weer tientallen beautyproducten door mijn vingers waarvan een klein deel maar te zien is op de website. En dan heb ik het alleen over de nieuwe producten die binnenkomen, want er zijn natuurlijk ook producten die ik zelf aanschaf of al langere tijd gebruik. Het is een enorm luxeprobleem, maar het is soms best lastig om er een schema in te houden. Toch waren er de afgelopen maand zes producten die er voor mij echt uitsprongen en zeker wat extra aandacht verdienen. Ik laat je mijn favoriete beautyproducten van april zien!

favoriete beautyproducten
Laat ik met de skincare beginnen. Als skincarejunkie probeer ik elke kans aan te grijpen om nieuwe producten uit te proberen mits ze bij mijn huidtype passen en de ingrediëntenlijst er OK uit ziet. Deze Squalan pure facial oil is wel zo ontiegelijk lekker en bevat maar één ingrediënt. En toch is het voor elk huidtype geschikt. Zuinig in gebruik, voelt lekker, maakt mijn huid zacht, soepel, rustig en minder rood. Yes!

favoriete beautyproducten

Misschien niet helemaal een typisch beautyproduct, maar de resultaten hebben er toch zeker alles mee te maken. Niet meer scrubben maar dry brushen voor een zachte en gladde huid! Het duurt maar een paar minuutjes voor elke douchebeurt, bespaart erg veel op losse scrubproducten die overbodig zijn geworden en je merkt dat het – zeker op langere termijn – echt wat voor je huid doet. In dit artikel kan je alles over dry brushing lezen!

favoriete beautyproducten

En dan nog vier make-upproducten. De Lioele BB Cream gebruik ik al eventjes en de review ervan stond gisteren online, maar wat een fijn product is dit zeg! Een precieze kleurmatch, huidverzorging, een goede zonbescherming èn goed-dekkende-foundation in één. Eentje om zeker eens een kans te geven als je twijfelt :)

Deze twee oogschaduwpaletten zijn echt compleet anders, maar beide prachtig en goed van kwaliteit. Het paarsroze palette van Max Factor kleurt erg goed bij mijn ogen en huidtoon en ik pak hem er erg vaak bij voor een feestelijke look en het neutrale palette van The Balm is juist meer voor de everyday looks èn voor mijn wenkbrauwen, want die middelste kleur is perfect ^^

En als laatste de nieuwste Thierry Mugler Angel Muse eau de parfum. Man, wat lekker ♥ Ik deel in het artikel erover trouwens een tip voor een gratis sample van deze geur, zeker aanvragen als je er benieuwd naar bent. Edit: helaas zijn de parfumsamples voor Nederland vergeven :(

Wat is jouw favoriete beautyproduct van dit moment?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Mieke | Mieksmind
  Reply Mieke | Mieksmind 2 mei 2016 at 19:11

  Ik was door jou echt benieuwd naar de nieuwe Thierry Mugler parfum maar ik vind deze variant niet zo lekker. Ik ben enorm fan van Alien en vind Angel ook lekker maar deze niet zo. Jammer, wie weet een volgende geur! Verder leuke favorieten!

 • Avatar van YuStSoMe
  Reply YuStSoMe 2 mei 2016 at 15:51

  Ja,… Hele mooi favorieten! Vooral Muse is ook deze maand de geur die ik draag. Vandaag heb ik toch de Eau du Sucree gepakt, voor mijn zoete tante, ter afscheid.

 • Avatar van Astrid
  Reply Astrid 1 mei 2016 at 22:35

  Ja ik kwijl natuurlijk weer weg bij de oogschaduws :) Ik ben nu ook van de roze-achtige tinten. In mijn favorieten zit een palette van Make-up revolution met roze/taupe kleuren.

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 1 mei 2016 at 17:45

  Dat luchtje en het palette zijn zo mooi he :D fijne spulletjes!

 • Avatar van Nienke
  Reply Nienke 1 mei 2016 at 12:34

  Super mooie producten, en weer prachtige foto’s!

 • Avatar van Karen
  Reply Karen 1 mei 2016 at 09:47

  Zo leuk om elke maand jouw overzicht te lezen. Ik ben heel dol op de Keune Shampoo die jij ook getest hebt en de Sans Soucis illuminator (binnenkort een review daarvan op Dejlig <3 ) Fijne zondag mop! X

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 1 mei 2016 at 09:42

  dat max factor palette <3

 • Avatar van femkedj
  Reply femkedj 1 mei 2016 at 08:50

  Ahhhhh ik wil al jouw favorieten hebben! Zo mooi weer :-)!

 • Avatar van Marije
  Reply Marije 1 mei 2016 at 08:31

  Oei een nieuwe Angel. Daar ga ik zeker even aan snuffelen in de parfumerie.

  De oogschaduw palletjes blijven geweldig!

  Fijne zondag!

 • Avatar van Hilde Janbroers
  Reply Hilde Janbroers 1 mei 2016 at 08:09

  Mijn favoriet is op dit moment Meso Mask van Filorga. Ik heb nog veel meer favorieten, maar deze spant de kroon!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 1 mei 2016 at 09:08

   Oeh, kan ik me voorstellen! Sowieso heeft Filorga ook echt mooie producten in het assortiment zitten :)

 • Avatar van Varenka
  Reply Varenka 1 mei 2016 at 07:48

  Parfum sampel is idd alleen voor Zwitersland of Oostenrijk.
  Dan maar ff snuffelen bij de parfumerie.
  Ik heb van mijn allerliefste vriendin een fles Angel red gekregen voor mijn verjaardag.
  Prachtige diep rode flacon, zo mooi, zo lekker & zo ontzettend lief :-)
  Dat dit jouw favorieten producten zijn begrijp ik volkomen, wat een pareltjes haha
  Maar ook hoe je ze weer op de foto hebt gekregen, echt…..I LOVE YOUR STYLE <3
  Ook deze x weer zo mooi gedaan.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 1 mei 2016 at 09:09

   Jammer inderdaad dat de parfumsamples voor Nederland al vergeven zijn :( Dankjewel voor je complimenten over de foto’s, zo enorm leuk om te horen!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 1 mei 2016 at 06:36

  Zulke prachtige favoriete producten!
  Ik had de sample van de parfum geprobeerd aan te vragen maar helaas is voor mensen die in het buitenland wonen.

  Xoxo

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 1 mei 2016 at 09:10

   De parfumsamples zijn voor Nederland inderdaad vergeven helaas, heb het even aangepast in dit artikel. Jammer!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.