Beauty

(*) Oooeps momentje? Geen probleem met deze tips!

12 mei 2016

lights by tena
Hoe lullig ze soms ook zijn, een oooeps momentje hebben we allemaal weleens. Denk bijvoorbeeld aan een ladder in je panty, uitgelopen mascara door de regen, een afgebroken nagel vlak voor een date of een paar druppels verliezen doordat je moet niezen of heerlijk de slappe lach hebt. Niks om je voor te schamen, want er zijn gigantisch veel vrouwen die hier last van hebben en je kan er gewoon op voorbereid zijn. Lees verder voor meer informatie en enkele handige anti-oooeps-tips!

Urineverlies is iets waar één op de drie vrouwen last van heeft. Met de introductie van drie ultradunne inlegkruisjes en twee verbandjes onder de naam lights by TENA ben je altijd beschermd tegen zo’n moment. Dus hup, trainen maar die lachspieren!

Anti-oooeps-tips!
Een slimme meid is op alles voorbereid zeggen ze toch? Elke dag zit nu eenmaal vol onverwachte momenten en daarom hieronder een handig lijstje met negen must haves voor in je handtas om de dag zonder zorgen door te kunnen komen:

1. Transparante nagellak om die ladder in je panty te stoppen
2. Reinigingsdoekjes om etensvlekken van je kleding en schoenen te verwijderen
3. Een mini deodorant tegen klotsende oksels
4. Make-upreinigingsdoekjes om die doorgelopen mascara van de regen te kunnen verwijderen
5. Een zakspiegeltje om te checken of er niks tussen je tanden zit
6. Droogshampoo om je haar fris en vol volume te houden
7. Tissues, zodat je altijd in stijl kan snotteren en lippenstift van je tanden kan poetsen
8. Een vijl om je gebroken of gescheurde nagel weer in model te krijgen
9. Lights by TENA, omdat je nu eenmaal weleens een paar druppeltjes verliest.

Urineverlies een taboe?
Waarschijnlijk zijn de meeste oooeps-momentjes die hierboven beschreven staan niet eens iets waar je je voor schaamt, behalve punt negen gok ik zo. Dit blijft toch vaak een gevoelig punt en dat terwijl er miljoenen vrouwen zijn die hier ook last van hebben en dat dus helemaal geen taboe hoort te zijn. Vrijwel alle vrouwen krijgen weleens te maken met urineverlies en dan vooral tijdens en/of na de zwangerschap, bij het sporten, voor en/of na de menstruatie of tijdens de overgang. Of gewoon als je lacht, niest, hoest of springt. Helemaal niks geks dus als je bedenkt dat je dit samen met miljoenen andere vrouwen meemaakt. Gelukkig kan je die oooeps momentjes wel verminderen door het trainen van je bekkenbodemspieren. En dit kan ook nog eens je seksleven ten goede komen, dus trainen die handel ;)

Lights by TENA
Een gewoon inlegkruisje of maandverbandje absorbeert urine niet zo snel en goed als de nieuwe Lights by TENA. Dankzij de FeelFresh™ Technology wordt vocht snel opgenomen en eventuele geurtjes geneutraliseerd. Er zijn drie soorten ultradunne inlegkruisjes en twee soorten verbandjes met elk een ander absorptievermogen.

Ik probeer op mijn website alle onderwerpen aan bod te laten komen en bespreekbaar te maken en vind deze campagne hier dan ook erg goed bij aansluiten. Ook omdat ik zelf weleens last heb van wat druppelverlies sinds de bevalling. Gelukkig wordt dit langzaam steeds minder maar het zorgt toch zeker voor een onzeker gevoel op z’n tijd. Ik gebruik nu elke dag een gewoon inlegkruisje maar dat de Lights by TENA sneller vocht opnemen en beter neutraliseren is wel echt heel erg fijn.

Klik hier voor de website van Lights by TENA voor meer informatie, oefeningen voor je bekkenbodemspieren èn voor het aanvragen van een gratis proefverpakking.

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’ ?
* Dit is een gesponsord artikel.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Varenka
  Reply Varenka 13 mei 2016 at 01:30

  Wat goed dat je dit onderwerp bespreekbaar maakt.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 13 mei 2016 at 08:37

   Dankjewel voor deze reactie! Ik merk gewoon dat het echt nog een taboe is om over te spreken. Dit artikel wordt sinds het online staat erg goed gelezen, maar weinig reacties.. Jammer! Wil toch zeggen dat het leeft maar er nog niet veel over gesproken wordt :(

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.