Beauty

Nieuwe zomerparfums van Marc Jacobs, Lancaster & Jo Malone

16 mei 2016

nieuwe zomerparfums
Een nieuw seizoen vraagt om een aanpassing in je garderobe (hallo sandaaltjes en luchtigere kleding!) maar ook een verandering in je beautyroutine. Niet alleen kies je dan vaak voor wat frissere kleuren in je make-up en nagellak, ook zal je vaker een wat zonniger parfum uitkiezen om te dragen. Ik in ieder geval wel! Vandaag wil ik je wat meer vertellen over drie nieuwe zomerparfums van Marc Jacobs, Lancaster en Jo Malone en ik ben alvast heel benieuwd welke jouw voorkeur heeft.

nieuwe zomerparfums nieuwe zomerparfums
Marc Jacobs Splash – Pear
(eau de toilette 100ml, €54,44)
Marc Jacobs heeft deze zomer gekozen voor vier unisex Splash geuren in Rain, Cucumber, Cotton en Pear. Op de foto’s zie je De Pear variant in een frisse gele verpakking met amberkleurig parfum wat zeker al lekker zomers oogt. De geur zelf is al net zo zomers te noemen want je ruikt er rijpe peer, bergamot, citroen, jeneverbes, gin, freesia, muskus, teakhout en amber in.

Dat de geur uniseks is ruik je al vanaf het eerste moment dat je de geur ruikt. Er komt een frisse en fruitige geur tevoorschijn met een scherp randje en hij lijkt zich daarna op elke huid net iets anders te ontwikkelen. Bij mij wordt hij na de opening al snel wat warmer en bloemiger en zo blijft de geur met gemak een uur of 5/6 op mijn huid ruiken. Voor een ‘splashy’ eau de toilette helemaal niet zo slecht!

nieuwe zomerparfums nieuwe zomerparfums

Lancaster Le Parfum Solaire (eau de toilette 100ml, €45,00)
Tsjah, deze geur is er eentje voor de liefhebbers van de geur van de Lancaster zonneproducten want het is precies diè geur gevangen in een parfum. Echt zo’n herkenbare geur die je direct meeneemt naar een warme zomerdag aan het water. Je ruikt er aldehyden, citroenolie, lelietjes-van-dalen, ylang ylang, jasmijn, waterhyacinth, rozenblaadjes, kaneel, witte muskus, heliotroop, viooltjes en cabreauvahout in terug. Een hele mond vol maar de combinatie is verrukkelijk.

De geur opent op mijn huid zonnig en zomers richting een zwaardere bloemenmix en wordt na een tijdje iets minder intens. Vanaf dat moment blijft er zo’n zes uur lang een heerlijke warme en zonnige geur achter op mijn huid waarbij ik maar aan mijzelf blijf snuffelen.

nieuwe zomerparfums nieuwe zomerparfums

Jo Malone Nashi Blossom (cologne 30ml, €53,00)
Deze nieuwe geur betreft een limited edition en zoals je ziet heeft de iconische verpakking voor deze zomerse variant een limoengroene dop en een stipjespatroon gekregen. Het is echt een heel bloemige geur die clean aandoet. Je ruikt er citroen, nashi bloesem en witte muskus in terug wat het geen heel erg complexe geur maakt maar wel eentje die je megafris en vrouwelijk laat voelen.

De geur opent door de citroennoot echt zo ochtenddauwfris maar wordt al snel warmer waarna een knuffelige bloemenmix met subtiel fruitrandje tevoorschijn komt. Dat klinkt heel gek, maar de geur heeft door de muskus echt zoiets comfortabels in zich waardoor ik er altijd een cocoongevoel bij krijg. Love it! De geur blijft op mijn huid met gemak zes uur ruiken trouwens, meer dan prima voor een cologne.

nieuwe zomerparfums

Ik vind alle drie de bovenstaande geuren heel erg lekker, niet echt met elkaar te vergelijken en kan dan ook geen echte voorkeur geven. Wel denk ik dat ik de Jo Malone versie het meest geschikt vind voor echt elke dag, de Marc Jacobs geur is wel echt uniseks en dus iets zwaarder waar je maar net van moet houden en de Lancaster geur is er meer eentje voor die überzomerse en warme dagen.

Welke van deze drie nieuwe zomerparfums spreekt jou het meeste aan?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’ ?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

  • Avatar van YuStSoMe
    Reply YuStSoMe 16 mei 2016 at 17:33

    Mooi, ik ben dol op flesjes! En dan springt Jo Malone echt bij mij gelijk op nmmer 1.
    Tja, nog steeds geen kras hier en ruik momentje in kunnen bouwen… Zo jammer! *wink*
    Leuke kennismaking!

  • Avatar van Christa
    Reply Christa 16 mei 2016 at 13:18

    De Jo Malone lijkt me heerlijk zoals je het omschrijft, nog nooit heb ik Jo Malone in het echie geroken, maar ik ben best wel benieuwd!!! Denk dat ik ze allemaal lekker ga vinden……..

  • Avatar van Lindsey Beljaars
    Reply Lindsey Beljaars 16 mei 2016 at 12:38

    Vooral die nieuwe van Marc Jacobs wil ik echt heel graag even ruiken! Hij lijkt me heerlijk!

  • Avatar van femketje
    Reply femketje 16 mei 2016 at 11:20

    die van marc jacobs lijkt me lekker :D

  • Avatar van beautifulday4makeup
    Reply beautifulday4makeup 16 mei 2016 at 10:36

    Ik kon alle vier de geuren van Marc Jacobs al eens sniffen. Pear was één van de betere. MMmm! Ook Cotton vond ik niet slecht ruiken

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 16 mei 2016 at 11:18

      Naar Cotton ben ik zelf ook heel benieuwd, lijkt me ook zo’n heerlijke ‘cleane’ geur <3

  • Avatar van Kiss & Make-up
    Reply Kiss & Make-up 16 mei 2016 at 10:09

    Ik heb Nashi Blossom en vind ‘m echt heeeeerlijk. Het flesje ziet er ook zo leuk uit eh.

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 16 mei 2016 at 11:19

      Ik vind de klassieke flesjes van Jo Malone vaak ontzettend mooi juist, maar dit is ook zeker leuk voor de verandering!

  • Avatar van jeapiebel
    Reply jeapiebel 16 mei 2016 at 10:04

    Ik ben altijd dol op een nieuw parfum, maar ongeacht alles ik zal zelf moeten ruiken om te kunnen zeggen..dit is hem. :-)

  • Avatar van Karen
    Reply Karen 16 mei 2016 at 09:34

    Ik ben heel dol op de geuren van Lancaster. Meestal koop ik ze op Schiphol als ik op vakantie ga, maar ik heb nu nog een hele volle fles dus dat zou een beetje zonde zijn (en ik ga niet op vakantie trouwens ;)) X

  • Avatar van BeautyOpinie
    Reply BeautyOpinie 16 mei 2016 at 09:02

    Ze klinken eigenlijk alle drie goed! Als ik in de buurt van de stad ben ga ik zeker die van Lancaster even ruiken, dat lijkt me wel de perfecte vakantiegeur.

  • Avatar van femkedj
    Reply femkedj 16 mei 2016 at 08:27

    Alle drie de geuren klinken lekker, ik ben er benieuwd naar. Op dit moment ben ik het meest benieuwd naar de Lancaster Le Parfum Solaire, maar dat is dan ook omdat ik komende week op vakantie ga en door jouw review het idee heb dat deze daar het meest ‘geschikt’ voor is!

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 16 mei 2016 at 11:19

      Oh, wat heerlijk! Alvast een heel erg fijne vakantie gewenst :D

  • Avatar van Fleur
    Reply Fleur 16 mei 2016 at 08:20

    De Lancaster geur lijkt mij wel fijn, die ga ik opzoeken bij de parfumerie om eens aan te snuffelen. Ik hou van lekkere zomerse geurtjes.

  • Avatar van Varenka
    Reply Varenka 16 mei 2016 at 07:35

    Lancaster en J Malone laten m’n parfun hartje wel sneller kloppen.
    De Marc Jacobs daar tegen lijkt mij niks bijzonders, maae wie weet, ff besnuffelen in de parfumerie kan geen kwaad toch?
    Maar ik heb elk jaar fd Lancaster zomer variant, en deze keer denk ik dat Lacaster qua vormgeving en geur het wel helemaal top heeft gedaan.
    Misschien maar een voorraadje inslaan :-)
    Mooie review, fijn om te lezen.

  • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 16 mei 2016 at 06:34

    Mooie flacons!
    Er zijn er 2 van die ik op mijn wishlist heb staan.
    Want van bloemige geuren hou ik zoveel.
    Maar iets wat zwaarder ruikt.

    Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.