Beauty

Opgemaakte producten & in de prullenbak

18 mei 2016

opgemaakt-mei-2016-1
Elke maand laat ik je de opgemaakte beautyproducten van die maand ervoor zien en vertel ik je wat ik er van vond, maar vanaf nu zal ik ook de producten met je delen die in de prullenbak verdwenen omdat ze gewoonweg echt niet fijn zijn of er iets anders mis mee was. Zo komen ook mijn persoonlijke afraders eens aan bod want ik ben lang niet over alles wat ik gebruik tevreden..

opgemaakt-mei-2016-2
De afgelopen maand viel het wel mee met de hoeveelheid producten die er helemaal op gingen. Zo waren dat twee deodorants; een Nivea invisible pocketspray en een Nivea dry comfort roller. De spray was ‘zo zo’ maar mijn ultieme favoriete deodorant blijft toch echt die specifieke roller. Niet te nat, zacht voor de okselhuid en laat me de hele dag door fris ruiken. Een deodorant die het niet tot aan de bodem haalde is de nieuwe Adidas adipure pure performance die 24 uur bescherming belooft en een absorberend vermogen zou moeten hebben. Nou, ik heb hier tijdens die warme dagen van de afgelopen tijd weinig van gemerkt en had voor het eerst sinds tijden dat ik een zweetlucht rook bij mijzelf. Brrr. Niet fijn :(

Van de Hand Chemistry Hyaluronic Body Mist vind ik het oprecht heel erg jammer dat ik hem niet tot het einde kàn leeg maken. Deze moet noodgedwongen naar de prullenbak omdat hij helaas niet meer spuit. Ik heb al van alles geprobeerd maar hij doet het gewoonweg niet meer. Zo jammer! Ik hoop dat dit niet een standaard foutje is bij dit product trouwens..

opgemaakt-mei-2016-3

De Dermalogica redness relief primer is een erg fijne primer voor op warme dagen. Niet alleen biedt hij een SPF20 aan bescherming, ook houdt hij mijn gezicht de hele dag mat en valt roodheid minder op. Zeker een aanrader dus en van deze primer wil ik van de zomer nog een nieuwe tube in huis halen ♥ De MUA Matte Black eyeliner is echt supersnel opgedroogd waardoor ik er niks meer mee kan en dat terwijl ik hem op de kop heb bewaard en de Clinique chubby lash fattening mascara gaf wel erg veel klontjes tijdens het aanbrengen. De andere Clinique high impact extreme volume mascara was wel een aanrader trouwens maar die is nu opper-de-op. Tijd om weer eens wat anders te gaan testen!

Een paar producten dus waar ik echt minder over te spreken ben, eentje die ik helaas halverwege weg moet doen en een paar die naar volle tevredenheid op zijn gegaan. Ik ben benieuwd hoe het de komende maand gaat omdat er veel nieuws getest gaat worden en ik door alle ervaringen toch echt steeds kritischer aan het worden ben.

Welk beautyproduct viel jou de afgelopen tijd echt heel erg tegen?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’ ?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Jessica J.
  Reply Jessica J. 26 mei 2016 at 09:21

  Kan je die body mist niet in een andere spuitflacon gieten? Ik heb een leeg flesje Tea Tree Water van Lush in de schuif liggen, just in case. :-)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 26 mei 2016 at 09:45

   Nee, helaas lukt dat niet omdat het een spray onder bepaalde druk is die je niet kan opendraaien. Heel erg jammer :(

 • Avatar van Beauty Treasures
  Reply Beauty Treasures 20 mei 2016 at 17:43

  Naar de mascara High Impact van Clinique ben ik wel benieuwd.

 • Avatar van Saraya
  Reply Saraya 18 mei 2016 at 20:44

  Wat jammer van die bodymist, maar je hebt veel mooie producten opgemaakt :)
  X

 • Avatar van Bianca
  Reply Bianca 18 mei 2016 at 19:58

  Wat balen van die body mist, vind het altijd zo zonde dat vanwege een kapotte verpakking een fijn product weg gegooid moet worden x

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 19 mei 2016 at 09:32

   Ja, echt heel erg zonde want het product zelf is echt heel fijn!

 • Avatar van YuStSoMe
  Reply YuStSoMe 18 mei 2016 at 18:52

  Ik baal ook zo van ‘op het oog lijkt het mij geweldig’ en ‘in gebruik een fiasco’… Mijn tegenvaller was een serum uit de styltetone, wat een plakzooi! Heel vies, zal het morgen eens posten op Instagram. En een dure lipstick, die je wint en het echt zo’n vreselijke barbie kleur is. Gelukkig heb ik nu een schoondochter waar al veel beland is, kind ook blij. Weggooien doe ik nooit. Heb hier zat mensen met een minima die de opgespaarde review spullen erg waarderen (wat ik zelf niet fijn vind).

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 19 mei 2016 at 09:33

   Weggooien doe ik ook alleen als het niet anders kan, vaak een uitgedroogd/viezig luchtje/kapotte verpakking dingetje waardoor je niet anders kan. Anders maak ik er altijd iemand anders blij mee <3

 • Avatar van mrsbleeker
  Reply mrsbleeker 18 mei 2016 at 15:45

  Wat balen van de Hand Chemistry spray zeg! :( Mijn tegenvallende product was een waar ik eerst positief over was, de Pupa Vamp mascara, want die blijkt te vlekken/uit te lopen.

 • Avatar van jeapiebel
  Reply jeapiebel 18 mei 2016 at 14:03

  Als producten niet goed werken voor mij dan kijk ik of het werkt bij iemand anders in mijn omgeving. Anders gebruik ik op mijn lichaam, als het een cream is. Maar niet alles kan je doorgeven of gebruiken natuurlijk. Gelukkig zijn er ook genoeg goede producten.

 • Avatar van Ann Ages Gracefully
  Reply Ann Ages Gracefully 18 mei 2016 at 12:25

  Ik heb laatst een serum weggedaan, die bleek na een paar weken gebruik gewoon toch niet geschikt voor mijn huid. Eerst dacht ik nog, zonde, gewoon opmaken (ons ben zuunig :) ) maar nee het droogde mijn huid te veel uit dus weg ermee.

 • Avatar van Astrid
  Reply Astrid 18 mei 2016 at 11:05

  Fijn dat je ook de producten laat zien die niet zo goed waren. Altijd handig om te weten. Ik heb deze maand nog geen tegenvaller gehad :)

 • Avatar van Varenka
  Reply Varenka 18 mei 2016 at 10:02

  Wat fijn dat je nu ook dingen benoemd die gewoonweg niet prettig werken, al zijn zenog niet op.
  Ik heb dat echt moeten leren, je blijft maar bewaren want…..weggooien is zonde.
  Maar uiteindelijk blijft het in de weg staan en gebruiken doe je ’t toch niet.
  Dijn stukje om te lezen weer :-)

 • Avatar van Lindsey Beljaars
  Reply Lindsey Beljaars 18 mei 2016 at 09:52

  Leuk om te zien wat je hebt opgemaakt, ik vind die mascara van Clinique ook heel erg fijn!

 • Avatar van Beautyjuf
  Reply Beautyjuf 18 mei 2016 at 09:28

  Check! Ik ben ook een enorme fan van de deodorant van Nivea (Dry Comfort Plus). Deze gebruik ik al jarenlang en blijf ik opnieuw kopen. De deodorant Invisible for Black & White heb ik in het verleden eens getest, maar werkt bij mij niet voldoende. Geinig om te lezen dat we daar enigszins dezelfde mening over hebben.

 • Avatar van MARIJKE
  Reply MARIJKE 18 mei 2016 at 08:52

  Die mascara klinkt goed! Ga er eens naar kijken in de winkel.

 • Avatar van hillybillybeauty
  Reply hillybillybeauty 18 mei 2016 at 08:52

  Wat bij mij tegenviel was een Essence nagellakje die een icy look zou geven. Nou, dat viel even tegen! Toevallig ga ik vandaag een filmpje maken met mijn dislikes, daar komt hij ook zeker in voorbij.

 • Avatar van Karen
  Reply Karen 18 mei 2016 at 07:45

  Die nivea deo moet ik ook maar eens gaan proberen. Ik had een Etos mascara liggen, maar nooit gebruikt. Dat kon ook niet meer, want hij was al totaal uitgedroogd. Gelukkig gekregen en niet gekocht, anders was goedkoop duurkoop geworden ;) X

 • Avatar van femkedj
  Reply femkedj 18 mei 2016 at 07:22

  Wow, die MUA Matte Black eyeliner was echt mega snel uitgedroogd he. Bij mij ook al!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 18 mei 2016 at 06:39

  Wat een mooie producten had je opgemaakt!

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.