Beauty

Budget beauty tip | Palmolive body butter wash

20 mei 2016

palmolive body butter wash
Als ik aan het merk Palmolive denk dan krijg ik er een soort jeugdsentimentgevoel bij wat altijd leuk is. Wel is het – voor mij – echt een merk wat helemaal naar de achtergrond verschoven was, totdat ik afgelopen week een pakketje binnenkreeg met de vier nieuwe Palmolive body butter wash producten uit de ‘Gourmet’ lijn; vanwege de geuren die geïnspireerd zijn door voedsel. Heerlijke vanille, zoete aardbei, romige chocolade en frisse perzik. Oh, yes!

palmolive body butter wash
De ingrediëntenlijsten van deze Palmolive body butter wash doen hun naam eer aan, want het is zeker een meer verzorgende douchecrème. Zo zit er onder andere hydraterende glycerine, amandelextract, cacaoboter en shea boter in verwerkt en dat merk je tijdens het douchen. Het schuim is lekker romig en de huid voelt duidelijk minder droog aan na het afdrogen. Ook de geuren van de producten blijven nog wel een tijdje subtiel op de huid te ruiken.

Heb je een heel gevoelige huid, dan toch even oppassen vanwege de toegevoegde parfum, (milde) sulfaten en alcohol maar in elke variant zit niet alleen parfum maar ook echt ingrediënten die erbij horen. Zo bevat Chocolate Passion cacao extract en Vanilla Pleasure vanille extract en zit er aardbeisap en perzikextract in zowel Peach Delight en Strawberry Touch.

palmolive body butter wash

Hoe erg ik ook van een heerlijk stukje pure chocolade hou, verzorgingsproducten met deze geur spreken me absoluut niet aan en zo is dat helaas ook met Chocolate Passion qua geur. Zowel Strawberry Touch als Vanilla Passion doen mij aan romige milkshakes denken en Peach Delight is lekker fris en zomers. Die laatste is op dit moment zeker mijn favoriet!

De nieuwe Palmolive body butter wash komt in een fles met 250ml inhoud en ze zijn verkrijgbaar voor slechts €3,49 per stuk. Tip: op dit moment is er bij Kruidvat een 2 + 1 gratis actie op Palmolive :)

Spreken deze nieuwe douchegels jou aan? Welke geur wil je zeker eens proberen?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’ ?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van smilingbeauties
  Reply smilingbeauties 4 juni 2016 at 00:23

  Oh de nieuwe verpakkingen zijn leuk geworden! De chocolade vond ik wel lekker en heb ik al vaker gebruikt. Toen ze maanden geleden nieuw in de winkel lagen, moest ik er echt even aan gaan snuffelen ;) De perzik variant ken ik nog niet, die is wel nieuw inderdaad :)

 • Avatar van Saraya
  Reply Saraya 20 mei 2016 at 19:29

  Oehh..die met Aardbeien geur wil ik uitproberen, heerlijk!
  X

 • Avatar van YuStSoMe
  Reply YuStSoMe 20 mei 2016 at 19:21

  Heerlijk! En lijkt me ook wel lekker zo af en toe te switchen! Denk dat mijn man gek word van mijn flessen ‘in gebruik’…

 • Avatar van Monica
  Reply Monica 20 mei 2016 at 19:07

  Wij hadden vroeger ook altijd palmolive. Zo lekker. Ben erg benieuwd naar deze geuren. Ik vind het er wel erg uitnodigend uitzien, lijkt me heerlijk.

 • Avatar van Beautyjuf
  Reply Beautyjuf 20 mei 2016 at 17:59

  Peach Delight lijkt mij heerlijk qua geur. Hmm, chocolade…In mijn ogen loopt Palmolive een beetje achter. Enkele jaren geleden was die geur toch een ware hype? Ik weet nog dat ik een douchegel van Kneipp had. Die heb ik toen maar een paar keer gebruikt. Ik werd er ontzettend misselijk van. De chocolade geur van The Body Shop is stukken beter :-)

 • Avatar van Hilde Janbroers
  Reply Hilde Janbroers 20 mei 2016 at 17:25

  Klinkt heerlijk!!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 20 mei 2016 at 14:23

  ik denk dat ik die geuren wel echt super lekker ga vinden :D

 • Avatar van Jamey
  Reply Jamey 20 mei 2016 at 14:13

  Ik vond vooral de choco variant heeeerlijk!

 • Avatar van femkedj
  Reply femkedj 20 mei 2016 at 13:59

  Haha, ik krijg bij Palmolive ook een jeugdsentimentgevoel :-). Ik denk dat deze geuren mij wel aan zouden spreken.. nou ben ik wat dat betreft ook redelijk makkelijk.

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 20 mei 2016 at 13:32

  Hmmm de geuren klinken lekkerrrrrrr…

 • Avatar van Karen
  Reply Karen 20 mei 2016 at 11:25

  Ik had van Treacle Moon een chocogeur voor Mark gekocht, maar die vind ik zo vies (die geur, niet Mark) dat ik echt een fobie heb gekregen voor bodywashes met chocogeur. Vanille en aardbei daarentegen… bring it!

 • Avatar van Yvonne
  Reply Yvonne 20 mei 2016 at 10:51

  Bij dit merk denk ik ook aan vroeger die gele shampoo flessen, deze geuren en de namen spreken mij wel aan,

 • Avatar van Varenka
  Reply Varenka 20 mei 2016 at 10:33

  Ze vliegen er letterlijk doorheen deze Palmolovee flessen…..maar stop ze ook wel in handzeep pompjes want die geur hmmmmmmmm voor dit soort prijsjes…..ach we doen er nog net de auto of de afwas niet mee… Zalig toch.

 • Avatar van jeapiebel
  Reply jeapiebel 20 mei 2016 at 10:09

  Actie daar ben ik dol op. Leuk om verschillende geuren te proberen. Ik gebruik weinig van dit merk moet ik toegeven.

 • Avatar van Barbara
  Reply Barbara 20 mei 2016 at 09:16

  Dol op vanille dus gauw maar na kopen. Ik kan over het algemeen heel goed tegen palmolie producten.

 • Avatar van Lindsey Beljaars
  Reply Lindsey Beljaars 20 mei 2016 at 08:24

  Oeh vooral Peach Delight lijkt me heerlijk!

 • Avatar van Marije
  Reply Marije 20 mei 2016 at 08:20

  Drie jaar geleden hebben wij de aardbei en chocolade variant in Turkije gekocht en een aantal flessen mee gesleept in onze koffers omdat we zo lekker vonden. Fijn dat ze nu ook in Nederland te koop zijn. Echte aanraders!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 20 mei 2016 at 06:37

  Leuke flessen!
  Vroeger gebruikt ik dit merk toen ik een klein meisje was.
  Maar nu ik je goede en fijne review gelezen heb zal ik er snel eens iets van gaan kopen.
  Ben er nu zelf zeer benieuwd naar….

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.